ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Havana
Διάσημο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Havana
Διάσημο μέλος

Nonika
Διακεκριμένο μέλος
Αν μαθεις νεοτερα πες.Να σου κλαφτει πηρε;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
evaki1
Νεοφερμένο μέλος
Ρωτάω γιατί είχα πάει προχτές στο Κερατσίνι και μου είπαν για μια γυναίκα που κρατούσε σε ένα 3οροφο 40+ σκυλιά και δεν ξέρω και εγώ πόσες γάτες σε άθλια κατάσταση.
Επενέβησαν μεν οι αρμόδιες αρχές και αφαιρέθηκαν τα ζώα από το χώρο αλλά κατέληξαν απλά στο δρόμο στη γειτονιά.
Εγώ προσωπικά περπατώντας στα στενά έβλεπα 2-3 σκυλια να κοιμούνται κάτω από δέντρα, 3-4 πιο κάτω να προχωράνε ψάχνοντας, πιο κάτω άλλα τόσα... και από γάτες σε κάποια σημεία που είχαν βάλει φαγητό πάνω από 10-15 γάτες προσπαθούσαν να προλάβουν να φάνε και όλα αυτά μέσα στα ελάχιστα λεπτά που περπάτησα στους δρόμους μεταξύ Γρηγορίου Λαμπράκη και Εθνικής Αντιστάσεως... εννοείται δεν υπάρχει περίπτωση να επιβιώσουν καταρχήν λόγω των μεγάλων ταχυτήτων των αυτοκινήτων στην περιοχή καθώς και των ανθρώπων στη γειτονιά που δεν υπάρχει περίπτωση να μην ρίξουν φόλες..
Δεν ξέρω τελικά τι ήταν χειρότερο στο σπίτι που τα κρατούσε γεμάτα αρρώστιες και σε άθλιες συνθήκες καταδικασμένα σε αργό θάνατο ή ο γρήγορος θάνατος που τα περιμένει τώρα στη γειτονιά εκεί

[/FONT]
Nonika
Διακεκριμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool