Athena2201
Νεοφερμένο μέλος
Η ερώτηση μου είναι ότι ενώ έχω δυο αμμοδοχους η μια παει στης άλλης! Κ Άντε το μικρό αλλα η ΜΕΓΑΛΗ πήγε κ Αυτή σήμερα πρώτη φορα. Κ είναι γενικά Πολύ παραπονιαρα κ θέλει το χώρο της κ τα πράγματα της! Εγω πρέπει να κάνω κάτι η να τις αφήσω να κάνουν ότι θέλουν;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η μικρή πρώτα πήγε στην αμμολεκάνη της μεγάλης και μετά η μεγάλη πήγε στης μικρής;Καταρχήν, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο αμμολεκάνες; Είναι π.χ και οι δύο ανοικτές; Η άμμος τους πως είναι; Που είναι τοποθετημένη η καθεμία μέσα στο σπίτι;
Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να ώθησε το μωρό να πάει στης μεγάλης. Πριν, η μικρή που πήγαινε; Στη δικιά της;
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
marina289
Περιβόητο μέλος
Να χαίρεσαι τα μωράκια σου! Λοιπόν, εγώ έχω τρία... Ήθελα λοιπόν ο καθένας να έχει το μπωλάκι του για το φαγητό... Μπλε μπωλάκι ο Αχιλλέας, ροζ η Μελίνα, Λαχανί ο Αιμίλιος.... Επίσης ήθελα ο καθένας να έχει την αμμολεκάνη του... έλα όμως που αυτά είχαν άλλη άποψη...
Και στα μπωλάκια, και στις αμμολεκάνες έκαναν τράμπα...
Μάλιστα κατάλαβα ότι όχι απλά δεν πήγαιναν ο καθένας στη δική του αμμολεκάνη, ή σε διαφορετική τέλος πάντων αμμολεκάνη, να ¨μοιράζεται¨ λίγο το πράμα, αλλά όλοι μαζί κολλούσαν με μία... Προφανώς οι μυρωδιές του ενός τράβαγαν και τα άλλα... Τελικά τα άφησα ελεύθερα, και αυτό σου προτείνω να κάνεις και εσύ... Θα βρουν αυτά μεταξύ τους τις ισορροπίες τους, μην ανησυχείς καθόλου ως προς αυτό...

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Απορω γιατι εκπλησεσαι.Το οτι οριζουμε οτι τα πραγματα τους ειναι δικα τους..δηλαδη..η ταδε αμμολεκανη ειναι της μιας γατας,και η ταδε της αλλης..είναι κατι που το κανουμε εμεις..και το ξερουμε ΕΜΕΙΣ...όχι οι γατες.Αυτες,απλα βλεπουν 2 αμμολεκανες και μπαινουν οπου θελουν.Λογικο δεν ειναι;
Απο εκει και περα..ειναι παρα πολυ δυσκολο να τις κανουμε να ακολουθησουν αυτο που θελουμε εμεις..,και δεν βρισκω και το λογο,εκτος απο την περιπτωση να θελουμε να ελεξχουμε κατι,που να αφορα θεμα υγειας..πχ..αν ενεργηθηκε η μια μας γατα .

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος
Προσωπικά θα σε σουμβούλευα να τοποθετήσεις τη μια αμμολεκάνη σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του σπιτιού για να δώσεις και στις δύο την ευκαιρία της επιλογής (και περισσότερο για τη μεγάλη/γιατί είναι η μόνη που μπορεί να αντιδράσει αρνητικά) και απ' εκεί και πέρα να τις αφήσεις να χειριστούν τη κατάσταση μόνες τους...και βλέπεις!
Athena2201
Νεοφερμένο μέλος

Selina Kyle
Τιμώμενο Μέλος

Athena2201
Νεοφερμένο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool