Η μια πάει στην αμμολεκάνη της άλλης

Athena2201

Νεοφερμένο μέλος

Η Αθηνά αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 117 μηνύματα.
καλησπέρα σε όλους!! Έχω δυο γατουλες! Την μανταλενα 8 χρόνων κ την μαλου 2 μηνών!
Η ερώτηση μου είναι ότι ενώ έχω δυο αμμοδοχους η μια παει στης άλλης! Κ Άντε το μικρό αλλα η ΜΕΓΑΛΗ πήγε κ Αυτή σήμερα πρώτη φορα. Κ είναι γενικά Πολύ παραπονιαρα κ θέλει το χώρο της κ τα πράγματα της! Εγω πρέπει να κάνω κάτι η να τις αφήσω να κάνουν ότι θέλουν;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χμ:hmm: Δηλαδή αν κατάλαβα καλά η μικρή πρώτα πήγε στην αμμολεκάνη της μεγάλης και μετά η μεγάλη πήγε στης μικρής;
Καταρχήν, υπάρχει κάποια διαφορά ανάμεσα στις δύο αμμολεκάνες; Είναι π.χ και οι δύο ανοικτές; Η άμμος τους πως είναι; Που είναι τοποθετημένη η καθεμία μέσα στο σπίτι;
Προσπαθώ να καταλάβω τι μπορεί να ώθησε το μωρό να πάει στης μεγάλης. Πριν, η μικρή που πήγαινε; Στη δικιά της;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Γεια!:) Να χαίρεσαι τα μωράκια σου! Λοιπόν, εγώ έχω τρία... Ήθελα λοιπόν ο καθένας να έχει το μπωλάκι του για το φαγητό... Μπλε μπωλάκι ο Αχιλλέας, ροζ η Μελίνα, Λαχανί ο Αιμίλιος....
Επίσης ήθελα ο καθένας να έχει την αμμολεκάνη του... έλα όμως που αυτά είχαν άλλη άποψη...;) Και στα μπωλάκια, και στις αμμολεκάνες έκαναν τράμπα... :P
Μάλιστα κατάλαβα ότι όχι απλά δεν πήγαιναν ο καθένας στη δική του αμμολεκάνη, ή σε διαφορετική τέλος πάντων αμμολεκάνη, να ¨μοιράζεται¨ λίγο το πράμα, αλλά όλοι μαζί κολλούσαν με μία... Προφανώς οι μυρωδιές του ενός τράβαγαν και τα άλλα... Τελικά τα άφησα ελεύθερα, και αυτό σου προτείνω να κάνεις και εσύ... Θα βρουν αυτά μεταξύ τους τις ισορροπίες τους, μην ανησυχείς καθόλου ως προς αυτό...:)

Καλημερα.:)
Απορω γιατι εκπλησεσαι.Το οτι οριζουμε οτι τα πραγματα τους ειναι δικα τους..δηλαδη..η ταδε αμμολεκανη ειναι της μιας γατας,και η ταδε της αλλης..είναι κατι που το κανουμε εμεις..και το ξερουμε ΕΜΕΙΣ...όχι οι γατες.Αυτες,απλα βλεπουν 2 αμμολεκανες και μπαινουν οπου θελουν.Λογικο δεν ειναι;
Απο εκει και περα..ειναι παρα πολυ δυσκολο να τις κανουμε να ακολουθησουν αυτο που θελουμε εμεις..,και δεν βρισκω και το λογο,εκτος απο την περιπτωση να θελουμε να ελεξχουμε κατι,που να αφορα θεμα υγειας..πχ..αν ενεργηθηκε η μια μας γατα .:)

Καλημέρα σε όλους!! Ευχαριστώ Πολύ για τις απαντήσεις σας. Οι αμμοι είναι στο ίδιο μέρος δίπλα δίπλα. Ρώτησα Μόνο κ Μόνο γιατί την ΜΕΓΑΛΗγιατι πρώτα ξεκίνησε να το κάνει η μικρή κ σκέφτηκα μήπως το κάνει επίτηδες κ η ΜΕΓΑΛΗ γιατί γενικά είναι παρα Πολύ σχολαστική με την καθαριότητα της! Αλλα ίσως αυτο να την βοηθήσει να την δεχτεί κ πιο γρήγορα :)

Ίσως το μωρό να έψαξε ασφάλεια πλησιάζοντας την αμμολεκάνη της μεγάλης όπου αναδύονταν οι μυρωδιές της. Δεν ξέρω αν η μεγάλη θα την δεκτεί πιο γρήγορα τη μικρούλα ή αν θα ενοχληθεί.
Προσωπικά θα σε σουμβούλευα να τοποθετήσεις τη μια αμμολεκάνη σε ένα εντελώς διαφορετικό μέρος του σπιτιού για να δώσεις και στις δύο την ευκαιρία της επιλογής (και περισσότερο για τη μεγάλη/γιατί είναι η μόνη που μπορεί να αντιδράσει αρνητικά) και απ' εκεί και πέρα να τις αφήσεις να χειριστούν τη κατάσταση μόνες τους...και βλέπεις!

Τις είχα σε διαφορετικά μέρη ένα μήνα περίπου μέχρι να προσαρμοστούν κ συνηθίσει η μια την άλλη αλλα πλέον που είναι Όλη την ημέρα μαζι η μια παει στης άλλης!! Πάντως η ΜΕΓΑΛΗ δεν φαίνεται να έχει πρόβλημα :)

Τότε δεν έχουν πρόβλημα οι σκατουλίτσες μεταξύ τους μανούλα!!:redface::):)

:D:clapup::)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back