Γάτα Η μωρή των δασών!

Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό...
και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! :clapup: :inlove:
Όχι τα βλέπετε; Τέτοια ανατροφή έχω δώσει εγώ στις κόρες μου! :queen:
Τσαχπίνα δεν λες τίποτα..όλη μέρα έρχεται και κάθεται πάνω μου και κάνει χάδια από μόνη της.
Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ":P )
Θα το επιτρέψω μιας και ακούγεται γαλλικό και μια γάτα της αριστοκρατείας (το πιάσατε το reference στη μαντάμ Σουσού; ) οφείλει να γνωρίζει γαλλικά

Ξέχασα να σας πω για το χόμπι της, για το οποίο μάλιστα το ζωντοβολο μου θέλει να γράψει και βιβλίο με τίτλο "99+1 meow για να χαλάσετε το παρκέ σας". Παντού γρατσουνιές από τα zoomies που την πιάνουν. Στην αρχή σκέφτηκα μελλοντικά να το αλλάξουμε γιατί είναι παλιό αλλά τι ωραίο που θα είναι στα 60-70 μου να βλέπω το έργο τέχνης της και να την θυμάμαι; Εκεί θα μείνουν!

Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό...
και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! :clapup: :inlove:

Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ":P )
Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, καλή μου Αλέξα !!! Μας έλειψες...Μας έλειψε πολύ η παρουσία σου...

Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ;

Μορίν !! Η Μορίν των δασών...Ναι, της πάει πολύ...Είναι ταμάμ για τέτοια ομορφιά και χάρη...

χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. :D
Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. :)

Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ;
χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. :D
Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. :)
θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. :laugh:

Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! :D

Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. :P Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι :hehe:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 5 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 23 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back