ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 01:21 Ο ultraviolence: #21 Χθες στις 01:21 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Click για ανάπτυξη... Όχι τα βλέπετε; Τέτοια ανατροφή έχω δώσει εγώ στις κόρες μου! Τσαχπίνα δεν λες τίποτα..όλη μέρα έρχεται και κάθεται πάνω μου και κάνει χάδια από μόνη της. Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Θα το επιτρέψω μιας και ακούγεται γαλλικό και μια γάτα της αριστοκρατείας (το πιάσατε το reference στη μαντάμ Σουσού; ) οφείλει να γνωρίζει γαλλικά ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 11:18 Ο ultraviolence: #22 Χθες στις 11:18 Ξέχασα να σας πω για το χόμπι της, για το οποίο μάλιστα το ζωντοβολο μου θέλει να γράψει και βιβλίο με τίτλο "99+1 meow για να χαλάσετε το παρκέ σας". Παντού γρατσουνιές από τα zoomies που την πιάνουν. Στην αρχή σκέφτηκα μελλοντικά να το αλλάξουμε γιατί είναι παλιό αλλά τι ωραίο που θα είναι στα 60-70 μου να βλέπω το έργο τέχνης της και να την θυμάμαι; Εκεί θα μείνουν! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.544 μηνύματα. Χθες στις 12:02 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Χθες στις 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, καλή μου Αλέξα !!! Μας έλειψες...Μας έλειψε πολύ η παρουσία σου... Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Μορίν !! Η Μορίν των δασών...Ναι, της πάει πολύ...Είναι ταμάμ για τέτοια ομορφιά και χάρη... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 14:44 Η Aleksa έγραψε: #24 Χθες στις 14:44 χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 15:58 Ο ultraviolence: #25 Χθες στις 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Click για ανάπτυξη... Όχι τα βλέπετε; Τέτοια ανατροφή έχω δώσει εγώ στις κόρες μου! Τσαχπίνα δεν λες τίποτα..όλη μέρα έρχεται και κάθεται πάνω μου και κάνει χάδια από μόνη της. Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Θα το επιτρέψω μιας και ακούγεται γαλλικό και μια γάτα της αριστοκρατείας (το πιάσατε το reference στη μαντάμ Σουσού; ) οφείλει να γνωρίζει γαλλικά
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 11:18 Ο ultraviolence: #22 Χθες στις 11:18 Ξέχασα να σας πω για το χόμπι της, για το οποίο μάλιστα το ζωντοβολο μου θέλει να γράψει και βιβλίο με τίτλο "99+1 meow για να χαλάσετε το παρκέ σας". Παντού γρατσουνιές από τα zoomies που την πιάνουν. Στην αρχή σκέφτηκα μελλοντικά να το αλλάξουμε γιατί είναι παλιό αλλά τι ωραίο που θα είναι στα 60-70 μου να βλέπω το έργο τέχνης της και να την θυμάμαι; Εκεί θα μείνουν! Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.544 μηνύματα. Χθες στις 12:02 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Χθες στις 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, καλή μου Αλέξα !!! Μας έλειψες...Μας έλειψε πολύ η παρουσία σου... Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Μορίν !! Η Μορίν των δασών...Ναι, της πάει πολύ...Είναι ταμάμ για τέτοια ομορφιά και χάρη... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 14:44 Η Aleksa έγραψε: #24 Χθες στις 14:44 χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 15:58 Ο ultraviolence: #25 Χθες στις 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Ξέχασα να σας πω για το χόμπι της, για το οποίο μάλιστα το ζωντοβολο μου θέλει να γράψει και βιβλίο με τίτλο "99+1 meow για να χαλάσετε το παρκέ σας". Παντού γρατσουνιές από τα zoomies που την πιάνουν. Στην αρχή σκέφτηκα μελλοντικά να το αλλάξουμε γιατί είναι παλιό αλλά τι ωραίο που θα είναι στα 60-70 μου να βλέπω το έργο τέχνης της και να την θυμάμαι; Εκεί θα μείνουν!
Υδροχόος Διακεκριμένο μέλος Η Χριστίνα δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Έχει γράψει 6.544 μηνύματα. Χθες στις 12:02 Η Υδροχόος έγραψε: #23 Χθες στις 12:02 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, καλή μου Αλέξα !!! Μας έλειψες...Μας έλειψε πολύ η παρουσία σου... Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Μορίν !! Η Μορίν των δασών...Ναι, της πάει πολύ...Είναι ταμάμ για τέτοια ομορφιά και χάρη... Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 14:44 Η Aleksa έγραψε: #24 Χθες στις 14:44 χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 15:58 Ο ultraviolence: #25 Χθες στις 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και τσαχπίνα είναι και ματάρες έχει και κάνει και χαδάκια και ποζάρει σαν μοντέλο στο φακό... και το γουναρικό της φαίνεται εξαιρετικής ποιότητας (δεν χρειάζεται άγγιγμα για να καταλάβουμε πόσο φίνο και απαλό είναι)... Με μια λέξη, ΥΠΕΡΟΧΗ!! Επίτρεψέ μου όμως εγώ να τη λέω Μορίν (το "μωρή" μου πέφτει λίγο ..."βαρύ" ) Click για ανάπτυξη... Πόσο χαίρομαι που σε βλέπω, καλή μου Αλέξα !!! Μας έλειψες...Μας έλειψε πολύ η παρουσία σου... Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Μορίν !! Η Μορίν των δασών...Ναι, της πάει πολύ...Είναι ταμάμ για τέτοια ομορφιά και χάρη...
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 14:44 Η Aleksa έγραψε: #24 Χθες στις 14:44 χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 15:58 Ο ultraviolence: #25 Χθες στις 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 15:58 Ο ultraviolence: #25 Χθες στις 15:58 Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο. Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Υδροχόος: Τί ωραίο όνομα !! Είσαι η νονά της τώρα, δηλαδή ; Click για ανάπτυξη... Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: χαχαχχα! Ναι, κάτι σαν νονά. Άμα φυσικά συμφωνήσει και ο σεβαστός γατομπαμπάς της. Click για ανάπτυξη... θα περιμένουμε τις γατολαμπάδες και τα γατοπάπουτσα το Πάσχα. Είσαι τυχερή, πέρασαν τα Χριστούγεννα και το γλίτωσες αυτό το γατοδώρο.
Aleksa Τιμώμενο Μέλος Η Aleksa δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά της. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 33.907 μηνύματα. Χθες στις 20:15 Η Aleksa έγραψε: #26 Χθες στις 20:15 Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 22 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Nicole1987 Scandal Kate1914 Joji Libertus Unboxholics Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Χθες στις 20:19 Ο ultraviolence: #27 Χθες στις 20:19 Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα! ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι Προηγούμενη 1 2 First Προηγούμενη 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Σελίδα: 2 από 2 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από Aleksa: Και το Πάσχα πέφτει νωρίς φέτος! Click για ανάπτυξη... Ίσα που προλαβαίνεις για δώρα!
ultraviolence Συντονιστής Ο ultraviolence δεν κοινοποιεί τη δραστηριότητά του. Έχει περάσει από τη ζωή του 1 ζωάκι Προσδιορίζεται ως ζωόφιλος χωρίς σύνορα. Έχει γράψει 17.649 μηνύματα. Σήμερα στις 12:36 Ο ultraviolence: #28 Σήμερα στις 12:36 Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι
Ξυπνάω σήμερα και βλέπω στο σαλόνι τη μαντάμ να'χει φέρει από τον πάνω όροφο ένα μπλουζάκι μου και να κοιμάται πάνω του. Πάω να το μαζέψω και αρχίζει τα γνωστά γατίδια τερτίπια. Γραπώνει το χέρι μου με τα μπροστινά πόδια, με τα πίσω τα σπρώχνει και δαγκώνει απαλά απαλά το χέρι μου. Κάνω εγώ ενα ψεύτικο δήθεν "αουυ" και αρχίζει να γλείφει το χέρι μου στο καπάκι. Όταν σας λέω εγώ ότι την φωνάζω μωρή..κάτι ξέρω. Τέτοιο νούμερο που'χω μεσα στο σπίτι