aretha
Περιβόητο μέλος

(Κουκλιά και τα δύο πάντως... Τρελαίνομαι για το πώς φαίνονται οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους ακόμα κι απ'τις φωτογραφίες)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
ως και τα μοντελα αλωστε.

Πρεπει να 'ρθω να μου κανεις κανενα ιδιαιτερο μαθημα!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ε, όχι και "λαπαδάκος" με ΤΕΤΟΙΕΣ θεαματικές επιδόσεις!
(Κουκλιά και τα δύο πάντως... Τρελαίνομαι για το πώς φαίνονται οι διαφορετικοί χαρακτήρες τους ακόμα κι απ'τις φωτογραφίες)![]()
Ασε....Μέρα με τη Νύχτα τα δύο μου μωρά!!!

Ραισα οι φωτογραφιες ειναι καταπληκτικες,ως και τα μοντελα αλωστε.
Πρεπει να 'ρθω να μου κανεις κανενα ιδιαιτερο μαθημα!![]()
Νίκη μου σας περιμένω την Παρασκευή....ξέρεις εσύ!!!

moukelis
Επιφανές μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος

Φτου φτου τα μωρά μου, μια χαρά προοδεύουν....
η Μπέμπα 1.600
, ο Μπουμπούκος 1.750
καιιιιιιιιιιιι ο Χουρχούρης 2.150

και όλα αυτά στους 3 μήνες....το έβαλαν σκοπό να φτάσουν γρήγορα τον μπαμπά τους

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Mπράβο τα ζουζούνια μας!Σήμερα πήγαμε με τα 3 μωρά για το 2ο εμβόλιο. Ήρθε λοιπόν η ώρα να ανέβουμε στην ζυγαριά
Φτου φτου τα μωρά μου, μια χαρά προοδεύουν....
η Μπέμπα 1.600, ο Μπουμπούκος 1.750
![]()
καιιιιιιιιιιιι ο Χουρχούρης 2.150και όλα αυτά στους 3 μήνες....το έβαλαν σκοπό να φτάσουν γρήγορα τον μπαμπά τους
![]()

Τη μπέμπα και το Μπουλούκο τα έχεις ακόμα εσύ??

Raisa
Περιβόητο μέλος
Και τον Χουρχούρη....τα έχω και τα 3Mπράβο τα ζουζούνια μας!
Τη μπέμπα και το Μπουλούκο τα έχεις ακόμα εσύ??![]()

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι για το Χουρχούρη το ξέρω αλλά τα άλλα 2 δεν έχουν βρει καινούργια σπίτια?Και τον Χουρχούρη....τα έχω και τα 3![]()
Raisa
Περιβόητο μέλος
Οχι ακόμα...υπήρξε ενδιαφέρον αλλά τίποτε σίγουρο.ναι για το Χουρχούρη το ξέρω αλλά τα άλλα 2 δεν έχουν βρει καινούργια σπίτια?

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
αντε τυχερούλα... ακόμα τα χαίρεσαι!Οχι ακόμα...υπήρξε ενδιαφέρον αλλά τίποτε σίγουρο.![]()

με τη Ραίσα είναι ακόμα δεμένα? Δηλ. τα θέλει κανονικά?
Raisa
Περιβόητο μέλος
αντε τυχερούλα... ακόμα τα χαίρεσαι!
με τη Ραίσα είναι ακόμα δεμένα? Δηλ. τα θέλει κανονικά?
Θα τα χαίρομαι ακόμα ως την Τετάρτη....Τετάρτη πρωί η Μπέμπα και ο Χουρχούρης αναχωρούν για το νέο τους σπίτι. Μένει ο Μπουμπούκος, ο πιο χαδιάρης απ΄όλα....

Η Ραίσα τα θέλει ακόμα αλλά όχι για πολύ...που και που τα δέχεται και τα πλένει με στοργή αλλά αν την ζαλίσουν λίγο παραπάνω τα διώχνει...ε μα φτάνει πια, 3+ μηνών είναι πλέον!

Και τώρα σας παρουσιάζω νέες φωτό από το καμάρι μου....το αγόρι μου....τον έρωτά μου...τον επαναστάτη μου....

Δείτε τι ΑΝΤΡΑ έχω καλέ

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Και μια φωτό της κυρίας του σπιτιού

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
Συνημμένα
moukelis
Επιφανές μέλος
prince
Διάσημο μέλος
ξεχωρίζει 
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
ΖΗΝΑ
Πολύ δραστήριο μέλος
Θα τα χαίρομαι ακόμα ως την Τετάρτη....Τετάρτη πρωί η Μπέμπα και ο Χουρχούρης αναχωρούν για το νέο τους σπίτι. Μένει ο Μπουμπούκος, ο πιο χαδιάρης απ΄όλα....
Η Ραίσα τα θέλει ακόμα αλλά όχι για πολύ...που και που τα δέχεται και τα πλένει με στοργή αλλά αν την ζαλίσουν λίγο παραπάνω τα διώχνει...ε μα φτάνει πια, 3+ μηνών είναι πλέον!
Και τώρα σας παρουσιάζω νέες φωτό από το καμάρι μου....το αγόρι μου....τον έρωτά μου...τον επαναστάτη μου....
Δείτε τι ΑΝΤΡΑ έχω καλέ
(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
τι κούκλος,
αποθήκευσα τις φώτο για να βλέπω και΄γώ τον επαναστάτη
Raisa
Περιβόητο μέλος
Πάω να του πω πόσες θαυμάστριες έχει να χαρεί ο Λαπαδάκος μου

Η κυρία και να της το πω στον κόσμο της θα παραμείνει:greycat:....κρυόκωλη είπαμε

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Ομορφος... και με καλοσυνάτο βλέμα... κι αυτός ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (7 το σύνολο) όχι παίζουμε....Ευχαριστώ κορίτσια.:kiss::kiss:
Πάω να του πω πόσες θαυμάστριες έχει να χαρεί ο Λαπαδάκος μου
Η κυρία και να της το πω στον κόσμο της θα παραμείνει:greycat:....κρυόκωλη είπαμε![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ομορφος... και με καλοσυνάτο βλέμα... κι αυτός ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΑΝΤΡΑΣ ΜΕ ΑΠΟΔΕΙΞΕΙΣ (7 το σύνολο) όχι παίζουμε....![]()
Αυτό θα πει επαναστάτης εεε???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
ναι αλλά αυτό το μάτι της Ραισας δεν παίζεται!!Θα τα χαίρομαι ακόμα ως την Τετάρτη....Τετάρτη πρωί η Μπέμπα και ο Χουρχούρης αναχωρούν για το νέο τους σπίτι. Μένει ο Μπουμπούκος, ο πιο χαδιάρης απ΄όλα....
Δείτε τι ΑΝΤΡΑ έχω καλέ

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool