Η οικογένεια μεγάλωσε!

Αυτό θα πει επαναστάτης εεε???:lol::lol::lol::lol:
δεν μας τον κατεβάζεις μωρέ αθήνα να μας κάνει κανά σεμινάριο.... γιατί αυτό του μαριου δεν είναι του είδους του και δεν το καταλαβαίνει??:lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν μας τον κατεβάζεις μωρέ αθήνα να μας κάνει κανά σεμινάριο.... γιατί αυτό του μαριου δεν είναι του είδους του και δεν το καταλαβαίνει??:lol:
λες να αρχίσω τώρα, εκτός για ζευγάρωμα, να τον στέλνω και για σεμινάρια :lol::lol::lol::lol:
μωρέ λες???:hmm::hmm::P

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

λες να αρχίσω τώρα, εκτός για ζευγάρωμα, να τον στέλνω και για σεμινάρια :lol::lol::lol::lol:
μωρέ λες???:hmm::hmm::P
:lol:τον φαντάζεσαι με flip chart και μαρκαδόρο να ζωγραφίζει αναπαραστάσεις ή να κάνει παρουσιάσεις στους μαθητές του σε power point??:cool::P:lol:
Και στο τέλος βέβαια πρακτική εξάσκηση με τις μαθήτριές του??:lol:

Θα τα χαίρομαι ακόμα ως την Τετάρτη....Τετάρτη πρωί η Μπέμπα και ο Χουρχούρης αναχωρούν για το νέο τους σπίτι. Μένει ο Μπουμπούκος, ο πιο χαδιάρης απ΄όλα....:rolleyes:
Η Ραίσα τα θέλει ακόμα αλλά όχι για πολύ...που και που τα δέχεται και τα πλένει με στοργή αλλά αν την ζαλίσουν λίγο παραπάνω τα διώχνει...ε μα φτάνει πια, 3+ μηνών είναι πλέον!:cool:

Και τώρα σας παρουσιάζω νέες φωτό από το καμάρι μου....το αγόρι μου....τον έρωτά μου...τον επαναστάτη μου....:D:P
Δείτε τι ΑΝΤΡΑ έχω καλέ:rolleyes:

Και μια φωτό της κυρίας του σπιτιού:rolleyes:

τι ομορφο αγορι ειναι αυτο!!!λεβεντης!!!!!:P:P:P:P:P
και το κοριτσι σας ομως ειναι το πιο ομορφο!!!!
δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγαλετε πανεμορφα μωρακια!!!!!

τι ομορφο αγορι ειναι αυτο!!!λεβεντης!!!!!:P:P:P:P:P
και το κοριτσι σας ομως ειναι το πιο ομορφο!!!!
δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγαλετε πανεμορφα μωρακια!!!!!

Είδες καλέ τι λεβέντη γαμπρό σου έχω?:D:P
Και η δικιά σου είναι μια κούκλα....σίγουρα θα κάνει πανέμορφα μωρά και αυτή...και θα έχουν και σπαστά αυτάκια μερικά τους!:inlove:

Είδες καλέ τι λεβέντη γαμπρό σου έχω?:D:P
Και η δικιά σου είναι μια κούκλα....σίγουρα θα κάνει πανέμορφα μωρά και αυτή...και θα έχουν και σπαστά αυτάκια μερικά τους!:inlove:
Νικολέτα έμεινε τελικά έγκυος ο Σιλβι?? :hmm:

Οχι...δυστυχώς:/:
Αχ..μακάρι κι εμείς από Φλεβάρη που είναι η εποχή μας να΄χουμε ευχάριστα...:)οι εκτροφείς μου είπαν οτι τα Βιρμανάκια αργούν λιγάκι να πάρουν μπρος... :P:lol:

O Σίλβι άντρας και έγγυος?:blink::blink::blink:
:lol::lol::lol::lol::lol: καλέ Η Σίλβι είναι....
είναι η κρητικιά κυρία που μας βγήκε δύσκολη ;):lol::lol::lol:

Με μπερδέψατε προς στιγμήν:lol: Το κοίταζα το ξανακοίταζα λέω θα φταίει που είναι πρωϊ

Με μπερδέψατε προς στιγμήν:lol: Το κοίταζα το ξανακοίταζα λέω θα φταίει που είναι πρωϊ
:lol::lol::lol:
Πάντως ταρταρούγο αρσενικό Βιρμανό βρήκαμε...:blink:έγκυο αρσενικό γάτο ακόμα δεν έχουμε βρει! :lol:

:lol::lol::lol:
Πάντως ταρταρούγο αρσενικό Βιρμανό βρήκαμε...:blink:έγκυο αρσενικό γάτο ακόμα δεν έχουμε βρει! :lol:

Tαρταρούγος αρσενικός Βιρμανός τέλειος θα είναι:)
Όσο για έγκυο αρσενικό ποτέ δεν ξέρεις:D

καλημερα!!!!ερχονται αθηνα τα μαμουνακαι εε???
παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!!:lol::lol::lol:
θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!!

Tαρταρούγος αρσενικός Βιρμανός τέλειος θα είναι:)
Όσο για έγκυο αρσενικό ποτέ δεν ξέρεις:D
Να'τος!:blink: :)

mikadoDSC_0537.jpg

μαλλον κι εγω θελω καφε!!!το "μαμουνακαι" σημαινει μαμουνακια και το "κεξικο" μεξικο!!!!καλα κρασια που ελεγε και ο παππους μου!!!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back