Raisa
Περιβόητο μέλος
ναι αλλά αυτό το μάτι της Ραισας δεν παίζεται!!![]()

ε ναι έχει ύφος, έχει στυλ 
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
δεν μας τον κατεβάζεις μωρέ αθήνα να μας κάνει κανά σεμινάριο.... γιατί αυτό του μαριου δεν είναι του είδους του και δεν το καταλαβαίνει??Αυτό θα πει επαναστάτης εεε???![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
εχει πολύ όμορφο αμυγδαλωτό σχήμαε ναι έχει ύφος, έχει στυλ
![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
λες να αρχίσω τώρα, εκτός για ζευγάρωμα, να τον στέλνω και για σεμινάριαδεν μας τον κατεβάζεις μωρέ αθήνα να μας κάνει κανά σεμινάριο.... γιατί αυτό του μαριου δεν είναι του είδους του και δεν το καταλαβαίνει??![]()

μωρέ λες???

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
λες να αρχίσω τώρα, εκτός για ζευγάρωμα, να τον στέλνω και για σεμινάρια
μωρέ λες???![]()
τον φαντάζεσαι με flip chart και μαρκαδόρο να ζωγραφίζει αναπαραστάσεις ή να κάνει παρουσιάσεις στους μαθητές του σε power point??

Και στο τέλος βέβαια πρακτική εξάσκηση με τις μαθήτριές του??

Luna
Περιβόητο μέλος
Θα τα χαίρομαι ακόμα ως την Τετάρτη....Τετάρτη πρωί η Μπέμπα και ο Χουρχούρης αναχωρούν για το νέο τους σπίτι. Μένει ο Μπουμπούκος, ο πιο χαδιάρης απ΄όλα....
Η Ραίσα τα θέλει ακόμα αλλά όχι για πολύ...που και που τα δέχεται και τα πλένει με στοργή αλλά αν την ζαλίσουν λίγο παραπάνω τα διώχνει...ε μα φτάνει πια, 3+ μηνών είναι πλέον!
Και τώρα σας παρουσιάζω νέες φωτό από το καμάρι μου....το αγόρι μου....τον έρωτά μου...τον επαναστάτη μου....
Δείτε τι ΑΝΤΡΑ έχω καλέ
Και μια φωτό της κυρίας του σπιτιού
τι ομορφο αγορι ειναι αυτο!!!λεβεντης!!!!!
και το κοριτσι σας ομως ειναι το πιο ομορφο!!!!
δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγαλετε πανεμορφα μωρακια!!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
τι ομορφο αγορι ειναι αυτο!!!λεβεντης!!!!!
και το κοριτσι σας ομως ειναι το πιο ομορφο!!!!
δεν υπηρχε περιπτωση να μην βγαλετε πανεμορφα μωρακια!!!!!
Είδες καλέ τι λεβέντη γαμπρό σου έχω?

Και η δικιά σου είναι μια κούκλα....σίγουρα θα κάνει πανέμορφα μωρά και αυτή...και θα έχουν και σπαστά αυτάκια μερικά τους!

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολέτα έμεινε τελικά έγκυος ο Σιλβι??Είδες καλέ τι λεβέντη γαμπρό σου έχω?
Και η δικιά σου είναι μια κούκλα....σίγουρα θα κάνει πανέμορφα μωρά και αυτή...και θα έχουν και σπαστά αυτάκια μερικά τους!![]()

Raisa
Περιβόητο μέλος
Νικολέτα έμεινε τελικά έγκυος ο Σιλβι??![]()
Οχι...δυστυχώς

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Αχ..μακάρι κι εμείς από Φλεβάρη που είναι η εποχή μας να΄χουμε ευχάριστα...Οχι...δυστυχώς![]()
οι εκτροφείς μου είπαν οτι τα Βιρμανάκια αργούν λιγάκι να πάρουν μπρος... 

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Raisa
Περιβόητο μέλος
O Σίλβι άντρας και έγγυος?![]()

καλέ Η Σίλβι είναι....είναι η κρητικιά κυρία που μας βγήκε δύσκολη

ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Νικολέτα έμεινε τελικά έγκυος ο Σιλβι??![]()

εγώ φταίω.. θέλω κι άλλο καφέ!! 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Το κοίταζα το ξανακοίταζα λέω θα φταίει που είναι πρωϊΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Με μπερδέψατε προς στιγμήνΤο κοίταζα το ξανακοίταζα λέω θα φταίει που είναι πρωϊ

Πάντως ταρταρούγο αρσενικό Βιρμανό βρήκαμε...
έγκυο αρσενικό γάτο ακόμα δεν έχουμε βρει! 
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Πάντως ταρταρούγο αρσενικό Βιρμανό βρήκαμε...έγκυο αρσενικό γάτο ακόμα δεν έχουμε βρει!
![]()
Tαρταρούγος αρσενικός Βιρμανός τέλειος θα είναι

Όσο για έγκυο αρσενικό ποτέ δεν ξέρεις

Luna
Περιβόητο μέλος
παω αεροδρομιο να τα κλεψω!!!!

θα τα παρω και θα παμε να ζησουμε στο κεξικο μαζι με την Luna και δεν θα μας βρει ποτε κανεις!!!!
ΓΙΟΥΛΗ
Επιφανές μέλος
Να'τος!Tαρταρούγος αρσενικός Βιρμανός τέλειος θα είναι
Όσο για έγκυο αρσενικό ποτέ δεν ξέρεις![]()

Luna
Περιβόητο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool