elvenstar
Επιφανές μέλος
Αν πάρω δύο πίτσες η μία είναι δώρο;Το σιγουρέψατε βλέπω,με το καλό λοιπόν τα μωράκιαΑνταλαγές γίνοντε δεκτές
Κομμάτι πιτσας,με κομμάτι επαναστάτη
Σαν να μην είναι δίκαιο ε;
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και ήρθε λοιπόν η ώρα η καλή.....η Ραίσα γέννησε σήμερα τα ξημερώματα
...έχει πάει πια 3:00 η ώρα και ελπίζω να τελειώσαμε με τα γεννητούρια....και δεν ήταν και λίγα
....ούτε 1 ούτε 2 ούτε 4....έκανε

(μέχρι στιγμής τουλάχιστον) 7 πανέμορφα χνουδομπαλάκια!!!!!Αύριο θα σας πω και τα χρώματα, αλλά δείχνει τα 4 να είναι Ραισάκια και τα 3 Φιντελάκια

Αυτά για την ώρα....σύντομα θα έχουμε νεότερα!
Υ.Γ. Ελπίζω να μην ξυπνήσω το πρωί και βρω και άλλα μικρά

ruko
Διάσημο μέλος

Συγχαρητήρια, να τα χαίρεστε!
Περιμένουμε φωτογραφίες από τα χνουδομπαλάκια σας και καλή δύναμη στην περήφανη μαμά Ραΐσα.
Τον είχαμε πάρε στο ψιλό, αλλά τελικά ο Φιντέλ έβαλε σ' όλους τα γυαλιά.

.Ο Φιντελ πάει με το μικρός στο μάτι μεγάλος στο κρεβάτι!Κι εμείς ετοιμαζόμασταν απο χθες αλλά ακόμα τίποτα,και ζευγαρώσαμε μια βδομάδα νωρίτερα

.Και μια και γεννηθηκαν στα γεννεθλεια μου Νικολέτα ευχαριστώγια για το δώρο, δεν πρέπει.καλά μη με πιέζεται θα το πάρω για χάρη της Raisas

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
καλε κουνελα η Ραισα!!!
πω πω... 7 χνουδωτα μπαλακια να γυρναν αναμεσα σας... φανταζομαι χαρα ο μικρος!!!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Δε νομιζω να βρεις κι άλλο όταν ξυπνήσεις,ποσα να ειχε πια...Να σας ζήσουν,και να δείτε πολλά Ραϊσακια και Φιντελάκια να μεγαλώνουν!(έχει μια αυξητική τάση αυτή η γάτα με τον αριθμό των μωρών ανά γέννα,ή μου φαίνεται;
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος
Να σου ζήσουν τα μικρούλια

silvi
Νεοφερμένο μέλος

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Να σου ζήσουν τα μικρούλια και να ρωτήσεις τον κτηνίατρο μήπως χρειάζεται να τα ταϊζεις κι εσύ...μια σιαμέζα μου παλιά που είχε κάνει 7, τα 2 μικρότερα τα τάιζα κι εγώ (εντολή κτηνιάτρου
).Περιμένουμε φωτός

Raisa
Περιβόητο μέλος

Η μαμά κουνέλα είναι μια χαρά και τα μωρούλια μας σκέτη τρέλα!!!

Έχω βάλει και τις πρώτες φωτό στο άλμπουμ μας....ελάτε να μας καμαρώσετε !!!

Raisa
Περιβόητο μέλος
7?????? Kαλό κουράγιο
Να σου ζήσουν τα μικρούλια και να ρωτήσεις τον κτηνίατρο μήπως χρειάζεται να τα ταϊζεις κι εσύ...μια σιαμέζα μου παλιά που είχε κάνει 7, τα 2 μικρότερα τα τάιζα κι εγώ (εντολή κτηνιάτρου).
Περιμένουμε φωτός![]()
Ναι Ελένη μου έτσι είναι ...ήδη πήγα και πήρα το ειδικό γαλατάκι για τα μικρά....τόσα που είναι
ποιο πρώτα να προλάβει να φάει απ΄τη μαμά του!Ελπίζω να τα καταφέρουν όλα να μεγαλώσουν ....

Elena_p
Δραστήριο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

Κουράγιο στη μαμά και τη γιαγιά, θα το χρειαστείτε τον πρώτο καιρό γιατί θα 'χετε πολύ τρέξιμο (ή μάλλον, πολλή ξάπλα για άρμεγμα η μάνα Ραϊσα, και πολύ τρέξιμο η γιαγιά).
gatouni
Πολύ δραστήριο μέλος
Να σας ζήσουν τα κουνελάκια Ε!!! Συγνώμη γατάκια ήθελα να γράψω
.Ο Φιντέλ πήρε το αίμα του πίσω μετά από αυτή τη γέννα.
Είναι κουκλάκια

.Άντε καλή δύναμη στη μαμά

.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Υ.Γ θα συνενοηθω με την Zbeebz να ρθουμε να τα δουμε

NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
δεν θα τα αφηνα απο την αγκαλια μου!!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Απλά είναι τέλεια....

Είδατε ο Φιντέλ??? Μικρός μικρός....μικρό ήταν το μάτι μας!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool