Η οικογένεια μεγάλωσε!

Το σιγουρέψατε βλέπω,με το καλό λοιπόν τα μωράκια:baby::baby::baby::baby::baby::baby::baby:Ανταλαγές γίνοντε δεκτές:hmm::hmm::hmm::hmm:Κομμάτι πιτσας,με κομμάτι επαναστάτη:hmm::hmm::hmm::hmm:Σαν να μην είναι δίκαιο ε;:hmm::hmm::hmm:
Αν πάρω δύο πίτσες η μία είναι δώρο;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα είναι δώρο,αλλά μάλλον πρέπει να βρούμε και άλλη νύφη.Πόσα κομμάτια πίτσας να κάνει η καημένη η Τζίντζερ,γατούλα είναι,όχι κουνέλι:hmm::hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ολα είναι δώρο,αλλά μάλλον πρέπει να βρούμε και άλλη νύφη.Πόσα κομμάτια πίτσας να κάνει η καημένη η Τζίντζερ,γατούλα είναι,όχι κουνέλι:hmm::hmm:
Αν είαι σαν τον Πιτσακο φαντάζομαι ότι πρέπει να κανει πααααρα πολλά κομμάτια γιατί είναι νοστιμούλικα τα άτιμα:up:

Έγινα πάλι γατο-γιαγιά!!!

Και ήρθε λοιπόν η ώρα η καλή.....η Ραίσα γέννησε σήμερα τα ξημερώματα:up:...έχει πάει πια 3:00 η ώρα και ελπίζω να τελειώσαμε με τα γεννητούρια....και δεν ήταν και λίγα:blink:....ούτε 1 ούτε 2 ούτε 4....έκανε:blink::blink::blink: (μέχρι στιγμής τουλάχιστον) 7 πανέμορφα χνουδομπαλάκια!!!!!
Αύριο θα σας πω και τα χρώματα, αλλά δείχνει τα 4 να είναι Ραισάκια και τα 3 Φιντελάκια:D
Αυτά για την ώρα....σύντομα θα έχουμε νεότερα!

Υ.Γ. Ελπίζω να μην ξυπνήσω το πρωί και βρω και άλλα μικρά:confused::lol:

Εφτά;!;!:blink::blink::blink: Συγχαρητήρια, να τα χαίρεστε!:up: :up:Περιμένουμε φωτογραφίες από τα χνουδομπαλάκια σας και καλή δύναμη στην περήφανη μαμά Ραΐσα.:happy:

Τον είχαμε πάρε στο ψιλό, αλλά τελικά ο Φιντέλ έβαλε σ' όλους τα γυαλιά.:cool:

Με το καλημέρα πάνω στα γενητούρια:up::up::up::up::up::up::up:.Ο Φιντελ πάει με το μικρός στο μάτι μεγάλος στο κρεβάτι!
Κι εμείς ετοιμαζόμασταν απο χθες αλλά ακόμα τίποτα,και ζευγαρώσαμε μια βδομάδα νωρίτερα:(:(.Και μια και γεννηθηκαν στα γεννεθλεια μου Νικολέτα ευχαριστώγια για το δώρο, δεν πρέπει.καλά μη με πιέζεται θα το πάρω για χάρη της Raisas:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

Νικολετα 7???
καλε κουνελα η Ραισα!!! :lol: πω πω... 7 χνουδωτα μπαλακια να γυρναν αναμεσα σας... φανταζομαι χαρα ο μικρος!!!

Επτά;;;;;;;Νικολεττα αυτο ειναι σημάδι,έκανε το Ραϊσάκι ένα για όλους μας!:lol:Δε νομιζω να βρεις κι άλλο όταν ξυπνήσεις,ποσα να ειχε πια...Να σας ζήσουν,και να δείτε πολλά Ραϊσακια και Φιντελάκια να μεγαλώνουν!(έχει μια αυξητική τάση αυτή η γάτα με τον αριθμό των μωρών ανά γέννα,ή μου φαίνεται;:lol:)

EYEblueKittens%20001.jpg

Να σου ζήσουν τα μικρούλια:up::up::up:

Ποσο χαίρομαι άντε να ζήσουν τα μωρά σου , την παρασκευη έρχεται και ο μπαμπάς να τα δεί γιατι έχει σκάσει απο την αγωνία του ... ( και εγώ θα δώ για πρώτη φορά τόσο μικρά γατάκια):):)

7?????? Kαλό κουράγιο:D
Να σου ζήσουν τα μικρούλια και να ρωτήσεις τον κτηνίατρο μήπως χρειάζεται να τα ταϊζεις κι εσύ...μια σιαμέζα μου παλιά που είχε κάνει 7, τα 2 μικρότερα τα τάιζα κι εγώ (εντολή κτηνιάτρου:P).
Περιμένουμε φωτός:up:

Σας ευχαριστώ όλους για τις ευχές σας παιδιά!:)
Η μαμά κουνέλα είναι μια χαρά και τα μωρούλια μας σκέτη τρέλα!!!:inlove:
Έχω βάλει και τις πρώτες φωτό στο άλμπουμ μας....ελάτε να μας καμαρώσετε !!!:D

7?????? Kαλό κουράγιο:D
Να σου ζήσουν τα μικρούλια και να ρωτήσεις τον κτηνίατρο μήπως χρειάζεται να τα ταϊζεις κι εσύ...μια σιαμέζα μου παλιά που είχε κάνει 7, τα 2 μικρότερα τα τάιζα κι εγώ (εντολή κτηνιάτρου:P).
Περιμένουμε φωτός:up:

Ναι Ελένη μου έτσι είναι ...ήδη πήγα και πήρα το ειδικό γαλατάκι για τα μικρά....τόσα που είναι:blink: ποιο πρώτα να προλάβει να φάει απ΄τη μαμά του!
Ελπίζω να τα καταφέρουν όλα να μεγαλώσουν ....:)

Καλέ τι κουκλάκια είναι αυτά? Εκείνα τα γκρι ανοιχτά ειδικά μ'αρέσουν πολύ:D

Μπράβοοοοοοοοο!!!!!!:up::up::up::up::up:
Κουράγιο στη μαμά και τη γιαγιά, θα το χρειαστείτε τον πρώτο καιρό γιατί θα 'χετε πολύ τρέξιμο (ή μάλλον, πολλή ξάπλα για άρμεγμα η μάνα Ραϊσα, και πολύ τρέξιμο η γιαγιά).

Επτά;
Να σας ζήσουν τα κουνελάκια Ε!!! Συγνώμη γατάκια ήθελα να γράψω:lol:.
Ο Φιντέλ πήρε το αίμα του πίσω μετά από αυτή τη γέννα.
Είναι κουκλάκια :inlove::inlove:.
Άντε καλή δύναμη στη μαμά:baby::baby:.

Πολλα συγχαρητηρια απο την Μυρτουλα και εμενα, στην μαμα Raisa αλλα και στον μπαμπα Fidel (που εβαλε σε ολους τα γυαλια) και φυσικα στην γιαγια Raisa-Nικολετα.:up: :up:
Υ.Γ θα συνενοηθω με την Zbeebz να ρθουμε να τα δουμε:up:

ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ Νικολετα ειναι τρελα!!!!!!!!! τα ζουλατε ολη την ωρα??
δεν θα τα αφηνα απο την αγκαλια μου!!!!!! :D

Ευχαριστώ και πάλι κορίτσια!!!:)
Απλά είναι τέλεια....:inlove::inlove::inlove:
Είδατε ο Φιντέλ??? Μικρός μικρός....μικρό ήταν το μάτι μας!:lol::lol:

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

ιδού τα μωρούλια μας:D

Συνημμένα

• ραισακι1.jpg
    ραισακι1.jpg
    67 KB · Εμφανίσεις: 40
  • 3γεννα.jpg
    3γεννα.jpg
    56,1 KB · Εμφανίσεις: 45

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back