Raisa
Περιβόητο μέλος
μετά από πολύ καιρό!!!
Οπως ξέρετε όλοι....ή σχεδόν όλοι
....εδώ και 2 βδομάδες φιλοξενούμε μια πανέμορφη γάτα....τη Σίλβη
....με την ελπίδα να ζευγαρώσει με τον Φιντελάκο μου!! Μέχρι στιγμής δυστυχώς Το θέμα είναι ότι από αλλού το περιμέναμε και από αλλού μας βρήκε
...έχει τώρα 2-3 μέρες που παρατηρώ τη Ραίσα.....και μου φαίνεται ότι είναι έγκυος

....πριν ένα μήνα είχε οίστρο και ο καημένος Φιντέλ είχε όλη την καλή διάθεση να βοηθήσει
....αλλά πίστευα ότι 1) ήταν μικρός και 2)δεν έβρισκε στόχο
....Όπως δείχνουν όμως τα πράγματα ήμουν λάθος
...βέβαια ακόμα δεν είμαι σίγουρη αλλά πιστεύω ότι σε ένα μήνα περίπου θα έχουμε ΜΩΡΑΑΑΑΑΑ

Αν έχω νεότερα θα επανέλθω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar
Επιφανές μέλος

Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την Ξένια
Περιμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους ΛατίνουςΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Να σας ζήσουν!!!!!!!
Και ελπίζω να είναι τόσο όμορφα και στρουμπουλά σαν την ΞένιαΠεριμένουν κ φωτογραφίες με την περήφανη μητέρα. Λες ο Φιντελ να κάνει ύπουλα τη δουλειά του κ να είναι κ οι Σλιβι έγκυος, ποτέ δεν ξέρεις τι να περιμένεις από αυτούς τους Λατίνους[/quote]
Αλήθεια;Ζήτωωωωωωω!!!ΘΑ βγουν τέλεια,περιμένουμε οπωσδήποτε νέα!Μπράβο μεγάλε αδερφέ!![]()
Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω
Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ![]()
elvenstar
Επιφανές μέλος
Καλά τι πειράζει να χαρούμε από τώρα κ αργότερα κάνουμε κ το πάρτι κ φεύγοντας μας κερνάς κ από ένα μωρό[
Καλέ...περιμένετε....ακόμα δεν είναι σίγουρο..αν και το ελπίζω
Μόλις το σιγουρέψω.....θα κάνουμε πάρτυ![]()

moukelis
Επιφανές μέλος

Νατάσα
Δραστήριο μέλος

Marmanga
Εκκολαπτόμενο μέλος

ruko
Διάσημο μέλος
Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα!

Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ

Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος
Αξιος, Αξιος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Άδικα τον κατηγορούσαμε το Φιντελίνο τόσο καιρό.Μακάρι, σας εύχομαι τα καλύτερα!
![]()
Ευχαριστούμε ruko
....αν και δεν ξέρω ακόμα αν ήταν τοσο άδικα
Ωραία ραντεβού στο Μητέρα,ή Ιασώ
![]()
Ποπι μου, εμείς είμαστε της παράδοσης.
....γέννα στο σπίτι!!!

Ηταν τοτε πριν το Πασχα που η Raisa ειχε οιστρο και ο Fidel σφυριζε αδιαφορα.Τελικα λες οτι τα καταφερε ο μικρος
Αξιος, Αξιος![]()
Ναι Νικι μου τότε έγινε το θαύμα
...αν έγινε....

Θα ρωτήσω τη γιατρό μας τη Δευτέρα αν έχει υπέρηχο να πάμε να το σιγουρέψουμε

RedCat
Διάσημο μέλος

Αντε να δουμε με τον υπερηχο θα φανούν όλα λοιπόν
Raisa
Περιβόητο μέλος
Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου:
εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!!

αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ?????

εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα???????

aretha
Περιβόητο μέλος

elvenstar
Επιφανές μέλος
Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλΝαι δεν είναι 100% σίγουρο...αλλά 99% όπως την βλέπω εγώ!!!
Και τώρα θα σας αναφέρω την κουβέντα που είχα με τον καλό μου:
εγω: Ξέρεις? Η Ραίσα πρέπει να είναι έγκυος...την βλέπω έχει φουσκώσει κάπως!!!!
αυτός: Από ποιον, απο τον Φιντέλ?????
εγώ: Αγάπη μου....μήπως έχεις να μου πεις τίποτα???????
![]()

Με το παιδί του θα πήγαινε;

Raisa
Περιβόητο μέλος
Ραΐσα αυτό που σκέφτηκες δεν είναι νορμάλ
Με το παιδί του θα πήγαινε;![]()
Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή???
Από ποιόν απο τον Φιντέλ???

elvenstar
Επιφανές μέλος
Αντε! κ αυτός τι ερώτηση ήταν αυτή;Το ξέρωωωωω....αλλά ήταν ερώτηση αυτή???
Από ποιόν απο τον Φιντέλ???![]()
Αλήθεια τι απάντησε;

Raisa
Περιβόητο μέλος
και μας έπιασαν τα γέλια

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool
..αν και το ελπίζω