Η οικογένεια μεγάλωσε!

Η γατα σου ειναι το ονειρο του αντρα μου.:D:D
Επισης ο Ra ειναι το ονειρο της Silvi μας και οχι μονο του αντρα σου!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: αρχισαμε τους ερωτεςςςςςςςςςςςςςςςς :inlove:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:lol::lol: αρχισαμε τους ερωτεςςςςςςςςςςςςςςςς :inlove:
ψαχνουμε γαμπρο τι να κανουμε!

Συνημμένα

• DSC00162.jpg
    DSC00162.jpg
    130,3 KB · Εμφανίσεις: 70
ψαχνουμε γαμπρο τι να κανουμε!

:redface::redface: Υπάρχει αυτός.... αλλα ειναι λιγο μακριά και δεν μπορώ να εγγυηθώ για την "αριστοκρατική " του ράτσα. :/: :rolleyes::rolleyes:

Συνημμένα

• smk 2.jpg
    smk 2.jpg
    97,5 KB · Εμφανίσεις: 54
  • smki 1.jpg
    smki 1.jpg
    138,5 KB · Εμφανίσεις: 48
Παιδιά είναι μία τέτοια γατούλα αυτής της ράτσας έξω από την ΑΣΟΕΕ Πατησίων και Αντωνιάδου. Κάνει παρέα με μία ταρταρούγα σε ένα καμμένο και παρατημένο καταβρώμικο μαγαζάκι που ήταν ταβέρνα. Τις βλέπω κάθε μέρα, είναι ημιάγριες. Επίσης κάποιος τις ταίζει γιατί έχω δει κονσέρβες!

Nefelaki - Τα σταχτιά σαν το δικό μου δεν είναι Ράτσας, ειναι κοινά.... μπορεί να έχουν παππου ή να ειναι διασταύρωση..... Τα original, ειναι πιο πλακουτσωτά, με καφέ ή πράσινα μάτια....

Είναι και αυτά ΘΕΙΚΑ γατιά και πολύ τρυφερά!!!!! αλλα δεν εχουν "γαλάζιο" αίμα.

Τώρα για τα "δικά" σου .. θα μπορούσαμε ίσως να τα στειρώσουμε??? :hmm:
Πιάνονται καθόλου???

Νά' μαστε λοιπόν

Ήρθε η ώρα της αλήθειας...:)

Σας παρουσιάζουμε το νέο μέλος της οικογένειας, καμαρώστε μας...:rolleyes:

Το όνομα αυτού: Fidel Castro (πρώην Ra, αλλά λόγω ομοιότητας με το Raisa, το αλλάξαμε)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Συνημμένα

• Φιντελ.jpg
    Φιντελ.jpg
    64,6 KB · Εμφανίσεις: 68
  • Fidel ποντικι.jpg
    Fidel ποντικι.jpg
    73,1 KB · Εμφανίσεις: 52
  • Fidel.jpg
    Fidel.jpg
    72,7 KB · Εμφανίσεις: 54
ΟΚ, ερωτεύτηκα :inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::whistle:

Κούκλαρος!!!:P

Καλα..... απλα΄ΤΕΛΕΙΟ!!!!!!!!!!! :up::up::up:

Είναι παίδαρος!:rolleyes:

ευχαριστούμε για την αγάπη σας....:redface:

Eίναι σαν ψεύτικος....πανέμορφος!! :inlove:

κουκλοςςςςςςςςςςςςς!!!!!!!!! :inlove: κοριτσια στην ουρα παρακαλώ!!!!

πω πω πω ενα κουκλι!!!!μιλαμε Ο ΓΑΤΟΣ!!!!!!!!να σου ζησει!!!!!!:up:

πω πω πω ενα κουκλι!!!!μιλαμε Ο ΓΑΤΟΣ!!!!!!!!να σου ζησει!!!!!!:up:

Ο Φιντέλ σας ευχαριστεί από καρδιάς και σας στέλνει πολλά φιλάκια:kiss:, άσε που από γκρι έγινε κόκκινος με τόσα θετικά σχόλια...:redface::lol::lol::lol:

Εγώ έχω να δηλώσω σε όλους τις θαυμάστριες του φιντέλ ότι τον έχω γνωρίσει από κοντά και του έχω χαιδέψει και την κοιλίτσα.....και έχει κάτσει και στην αγκαλια μου:up::up::up::up: Έτσι για να σκασετε όλες εσείς που τον έχετε δει μόνο σε φωτό εγώ τον χάιδεψα και είναι κούκλος!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Εγώ έχω να δηλώσω σε όλους τις θαυμάστριες του φιντέλ ότι τον έχω γνωρίσει από κοντά και του έχω χαιδέψει και την κοιλίτσα.....και έχει κάτσει και στην αγκαλια μου:up::up::up::up: Έτσι για να σκασετε όλες εσείς που τον έχετε δει μόνο σε φωτό εγώ τον χάιδεψα και είναι κούκλος!!!!!!!!!!!:up::up::up::up::up::up::up::up::up:

Μη τα λες όλα καλέ....:whistle:ακόμα δεν είναι έτοιμα τυπωμένα τα εισιτήρια που θα κόβουν όσοι θέλουν να τον δουν από κοντά....:lol::lol::lol::lol::lol::lol:

:inlove::inlove::inlove::inlove:Τι κουκλί είναι αυτό;ακόμα και από τη φωτογραφία καταλαβαίνεις ότι πρεπει να είναι βελούδινος
:(:(:(Να πάρει είσαστε και μακρια:(:(:(

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back