Η οικογένεια μεγάλωσε!

Όταν έρθουμε με τη Niki, ελπίζω η Raisa να με αφήσει να της ταϊσω κανένα με το μπιμπερό! Πεθύμησα να πιάσω στο χέρι μου μισή χούφτα γατί με κλειστά μάτια και εκτεταμένα νυχοποδαράκια, όπως ήταν (παλιά) ο Πίπης μου και (πριν από 10 χρόνια) η Άσπρη μου όταν τους βρήκαν!!! :inlove::rolleyes:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Όταν έρθουμε με τη Niki, ελπίζω η Raisa να με αφήσει να της ταϊσω κανένα με το μπιμπερό! Πεθύμησα να πιάσω στο χέρι μου μισή χούφτα γατί με κλειστά μάτια και εκτεταμένα νυχοποδαράκια, όπως ήταν (παλιά) ο Πίπης μου και (πριν από 10 χρόνια) η Άσπρη μου όταν τους βρήκαν!!! :inlove::rolleyes:

Σίγουρα θα σε αφήσει ...είναι πολύ καλή και δεν έχει πρόβλημα!!
Αρκεί να φέρεις το μπιμπερό μαζί σου:P...ακόμα δεν πήγα να πάρω:redface:
αλήθεια πού θα βρω κατάλληλο για τόσο μικρά στοματάκια ???:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Σίγουρα θα σε αφήσει ...είναι πολύ καλή και δεν έχει πρόβλημα!!
Αρκεί να φέρεις το μπιμπερό μαζί σου:P...ακόμα δεν πήγα να πάρω:redface:
αλήθεια πού θα βρω κατάλληλο για τόσο μικρά στοματάκια ???:hmm:
Εύκολο αυτό. Θα κάνω μια ερώτηση στον κτηνίατρό μου (ανοίγει κατά τις 5.30)!
Επίσης, κοντά στο μαγαζί που συναντηθήκαμε στις 20 Απριλίου, άνοιξε σχετικά πρόσφατα ένα πετ-σοπ που πουλάει και κτηνιατρικά φάρμακα. Αν δεν έχει ο κτηνίατρος, μπορώ να ρωτήσω και σ' αυτούς!

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

ιδού τα μωρούλια μας:D
Αχου,μεγαλώνουνε μέρα με τη μέρα!

Εύκολο αυτό. Θα κάνω μια ερώτηση στον κτηνίατρό μου (ανοίγει κατά τις 5.30)!
Επίσης, κοντά στο μαγαζί που συναντηθήκαμε στις 20 Απριλίου, άνοιξε σχετικά πρόσφατα ένα πετ-σοπ που πουλάει και κτηνιατρικά φάρμακα. Αν δεν έχει ο κτηνίατρος, μπορώ να ρωτήσω και σ' αυτούς!

Ααχχχ...ωραία...αν βρεις πάρε ένα και φέρ΄το αν είναι.....:rolleyes::rolleyes::D

Ααχχχ...ωραία...αν βρεις πάρε ένα και φέρ΄το αν είναι.....:rolleyes::rolleyes::D
Αν βρω, θα σου πάρω δύο! Κι ένα για μένα, να μου βρίσκεται! :)

Raisa, να σας ζήσουν τα μωρούλια, τώρα ενημερώθηκα για τα ευχάριστα:) Να δώσεις πολλά φιλάκια στη μανούλα και στον "απρόβλεπτο" πατέρα που σας χάρισε 7 κουκλιά!

Αν και καθυστερημένα :redface:, να δώσω κι εγώ τις δικές μου ευχές για τα κουκλιά μωράκια της Raisa και του Fidel! Να 'ναι τόσο τυχερά, όσο είναι όμορφα, τα ποντικο-κουνελάκια σας!:inlove:

Πήρα μπιμπερό και το έχω εδώ! :up::up: Θα σου το φέρω με την πρώτη ευκαιρία!

Νικολέτα μου, να σας ζήσουν τα κουκλιά! Είναι πανέμορφα!!!:inlove::inlove::baby::baby::baby::baby::baby:

Νικολέτα μου, να σας ζήσουν τα κουκλιά! Είναι πανέμορφα!!!:inlove::inlove::baby::baby::baby::baby::baby:

Ευχαριστούμε Όλγα μου!!!:rolleyes::inlove:

Και τώρα μερικές νέες φωτό για όνειρα γλυκά!!!!:rolleyes::rolleyes::D:D

1_808770.jpg

_922802.jpg

_195585.jpg

Ζαχαρωτες αγκαλιτσες...

Να χαίρεστε τα μικρούλια!!:up:
Ούτε ένα, ούτε δύο.... 7 ποντικό-γατάκια, το ένα πιο γλυκούλι από το άλλο:baby::baby::inlove::inlove::inlove:
Καλή ανάρρωση στην Ραισούλα, θα πρέπει να καταπονήθηκε πολύ;)

Καλή ανάρρωση στην Ραισούλα, θα πρέπει να καταπονήθηκε πολύ;)
Είναι επειδή ο Φιντέλ μάς βγήκε πολύ άντρας ρε παιδί μου :lol:

Είναι επειδή ο Φιντέλ μάς βγήκε πολύ άντρας ρε παιδί μου :lol:

:lol::lol::lol::lol::lol:
ναιιιιι, μας έβαλε όλους τα γυαλιά .....όχι που τον χαρακτηρίζαμε ανίκανο :mad::P:lol::lol::lol::lol:

Είδες; Αμέσως να το κακολογήσετε το παιδί...:lol:
Αχχχ τα βλέπω και δεν τα χορταίνω :redface::redface::redface:

Είδες; Αμέσως να το κακολογήσετε το παιδί...:lol:
Αχχχ τα βλέπω και δεν τα χορταίνω :redface::redface::redface:

χιχιχιχι....τι θα κάνεις σήμερα το βράδυ?????:rolleyes::rolleyes::rolleyes:;)

Καλημέρα σας....σήμερα η οικογένεια ετοιμάζεται για διακοπές!!!:)
Όλα είναι έτοιμα...μπιμπερό (ευχαριστούμε τη zbeebz)....σκόνη γάλα (Νίκη μου να΄σαι καλά) ....παστούλες για επιδόρπιο για μας βέβαια (Όλγα μου είναι σκέτη γλύκα ...ευχαριστούμε):).....μπρατσάκια, καπελάκια , αντηλιακό και γυαλιά:cool:.....ααα μη ξεχάσω και τα βιβλία για την παραλία.:lol:....μαγιό δεν χρειαζόμαστε...είμαστε ακόμα μικρά και δεν κάνει να κάνουμε μπάνιο λέει η μαμά:mad::(. Όταν μεγαλώσουμε όμως θέλουμε ένα ολόιδιο με της Αρηθούλας:D:lol::lol::lol:

Φιλάκια πολλά σε όλες τις γατούλες και τις μαμάδες τους.:hello:...θα μαθαίνετε νέα μας, σας το υποσχόμαστε (όχι, αν θέλει ας κάνει και αλλιώς η μαμά):P:D!!!

Στο καλό, όμορφη οικογένεια και γατοοικογένεια!!! Να περάσετε καλά και να μην μας ξεχνάτε, να σας βλέπουμε που και που :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back