aretha
Περιβόητο μέλος

Προσφέρουμε τεχνογνωσία!!Όταν μεγαλώσουμε όμως θέλουμε ένα ολόιδιο με της Αρηθούλας![]()
:greycat:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και επειδη εγω απο τοτε που τα ειδα τα ερωτευτηκα
και τωρα εχω εθιστει σιγουρα θα ερθω(θα πεισεω και την Zbeebz να ερθει μαζι μου)να τα ξαναδω
Περιμενω λιγο να μεγαλωσουν και να αρχισουν να μπουσουλανε
Και επειδη ξερω οτι σιγουρα θα σε επισκεφτει και η μαγισσα μας δωσε σ'αυτην και την Κλειω πολλα φιλια απο την γατοπαρεα του mycat

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Luna
Περιβόητο μέλος

μην μαε ξεχασετε!!!να μας στελνετε νεα και φωτογραφιες οσο πιο συχνα μπορειτε!!!
πολλα φιλια!!!
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειχε τρελη κινηση Παρασκευη βραδυ απο Χαλκιδικη και ειπα να ξεκινησω Σαββατο πρωι οποτε δεν προλαβα να δω τα ζουζουνια

ελπιζω να τα δω καποια στιγμη!!
καλα να περασετε κ πολλα φιλακια
elvenstar
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
katerina10
Περιβόητο μέλος

Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα σας κάνω λοιπόν την χάρη....αχόρταγηΘα γίνω απαιτητική!!!Θέλουμε και εδώ φωτος!!!!![]()

Και μια φωτό του άξιου πατέρα!!!

Zbeebz
Περιβόητο μέλος

Σαν τσοντόβιος που κάνει καμάκι, δεκαετία '70!!!!!

Πάντα άξιος, πάντα άξιος!!!!

cosette
Δραστήριο μέλος

Ζήτω ο άξιος πατέρας!!

katerina10
Περιβόητο μέλος
ΤΕΛΕΙΑ ειναι τα μωράκια σας αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τον μορφονιό κάτω κάτω..τον μπαμπά Φιντέλ!!!!!

Raisa
Περιβόητο μέλος

Μας έχουν τρελάνει όλους!!! Είναι τόσο γλυκούλια τα άτιμα
....όλη μέρα να τα ζουλάς είναι!Και πού να δείτε τι φαΐ ρίχνουν
ένα κουτί σκόνη γάλακτος μας πάει 4 μέρες

και έχουν μάθει τώρα ...μόλις με δουν να έρχομαι με το μπιμπερό και να λέω "ποιος πεινάει πιο πολύ?" τρέχουν όλα στην άκρη του καλαθιού να πάρουν σειρά.
Φυσικά πρώτο τρώει αυτό που φωνάζει ποιο δυνατά

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν έχεις και άδικο Κατερίνα μου...ο Φιντέλ όσο μεγαλώνει ομορφαίνειΈχετε πολύ κοινό κυρία Ράισα πρέπει να το ικανοποιείτε !!!!!!!!ΤΕΛΕΙΑ ειναι τα μωράκια σας αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τον μορφονιό κάτω κάτω..τον μπαμπά Φιντέλ!!!!!
![]()

έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά, άλλο πράγμα....γάταρος μαμάκιας βέβαια παρόλα τα κιλά του

moukelis
Επιφανές μέλος

aretha
Περιβόητο μέλος

(Ο Φιντέλ γιατί ξερογλείφεται; Μήπως σχεδιάζει την επόμενη φουρνιά; )

Desdemona
Διάσημο μέλος

Μέχρι και η μαμά μου καθόταν και τα χάζευε πριν λίγο!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος

Και που να τα δεις ζωντανα
Δεν κρατιεμαι αλλο μαλλον αυτην την βδομαδα θα σε επισκεφτουμε με την Ζωη.Θελω να τα δω απο κοντα

Πινουν ακομη γαλατακι?
Raisa
Περιβόητο μέλος
....ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!
Αλίκη μου...ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα....τώρα πήρε ποιος τον σταματάει!!

Ολγα, εσύ τι κάθεσαι και τα κοιτάς απ΄την οθόνη??? Άντε κάνε τον κόπο και έλα μια βόλτα...κοντά είναι η Καλλικράτεια.
....(πάρε αν θες και τη μαμά σου μαζί
)Νίκη μου εμείς θα τα πούμε από κοντά ελπίζω την Τετάρτη
.....όσο για το γάλα είπαμε δεν τα προλαβαίνω.
...ένα κουτί σαν αυτό που μου έφερες την προηγούμενη φορά μας φτάνει 4 μέρες
moukelis
Επιφανές μέλος
Ναι,αν προσθέσεις τον Σειριο,τη Μόιρα,ένα ασημί,και τρεις ρωσικές για το εκτροφείο που σκέφτομαι,ένας κήπος θα μας χρειαστεί(για να μένουμε εμείς με αντίσκηνο,γιατί θα μας διώξουν από το σπιτι...Δώρα μου ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά για καλό και για κακό δεν παίρνεις ένα μεγάααααλο σπίτι με κήπο??....ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!
Αλίκη μου...ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα....τώρα πήρε ποιος τον σταματάει!!
Ολγα, εσύ τι κάθεσαι και τα κοιτάς απ΄την οθόνη??? Άντε κάνε τον κόπο και έλα μια βόλτα...κοντά είναι η Καλλικράτεια.....(πάρε αν θες και τη μαμά σου μαζί
)
Νίκη μου εμείς θα τα πούμε από κοντά ελπίζω την Τετάρτη.....όσο για το γάλα είπαμε δεν τα προλαβαίνω.
...ένα κουτί σαν αυτό που μου έφερες την προηγούμενη φορά μας φτάνει 4 μέρες
![]()
)Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool