Η οικογένεια μεγάλωσε!

Καλές σας πρώτες διακοπές!! :baby: :happy:
Όταν μεγαλώσουμε όμως θέλουμε ένα ολόιδιο με της Αρηθούλας:D:lol::lol::lol:
Προσφέρουμε τεχνογνωσία!! :lol: :lol: :lol: :lol: :greycat:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μια φορα ακομη η Μυρτουλα και εγω σας ευχομαστε καλες διακοπες.:D
Και επειδη εγω απο τοτε που τα ειδα τα ερωτευτηκα:inlove:και τωρα εχω εθιστει σιγουρα θα ερθω(θα πεισεω και την Zbeebz να ερθει μαζι μου)
να τα ξαναδω:lol: Περιμενω λιγο να μεγαλωσουν και να αρχισουν να μπουσουλανε;):lol: Και επειδη ξερω οτι σιγουρα θα σε επισκεφτει και η μαγισσα μας δωσε σ'αυτην και την Κλειω πολλα φιλια απο την γατοπαρεα του mycat;):lol::lol:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλές διακοπές βρεταννοοικογένεια!Καλά να περάσετε,και να μας γυρίσετε μεγάλα και πιο όμορφα ακόμα!:)

καλες διακοπες και απο εμενα λιγο καθηστερημενα!!!:P
μην μαε ξεχασετε!!!να μας στελνετε νεα και φωτογραφιες οσο πιο συχνα μπορειτε!!!
πολλα φιλια!!!

καλες διακοπες σε ολη την γατοοικογενεια!!!
Ειχε τρελη κινηση Παρασκευη βραδυ απο Χαλκιδικη και ειπα να ξεκινησω Σαββατο πρωι οποτε δεν προλαβα να δω τα ζουζουνια :(
ελπιζω να τα δω καποια στιγμη!!
καλα να περασετε κ πολλα φιλακια

Καλές διακοπές Ραίσα και καλή ξεκούραση από την εξεταστική, ελπίζω να πήγαν όλα καλά με τα μαθήματα, κ αν μπορείς να μας βάλεις κ καμιά φωτογρφία με τα μωρά στην παραλία:D

Ραισάκι κι εγώ θελω φωτό με μωρά και μπρρατσάκια!!!!!!!!!!!!!!!Σε ζηλεύω!!!Εγώ μάλλον φέτος δεν θα πάω διακοπές..Μετακόμιση σύντομα!!!!

Θα γίνω απαιτητική!!!Θέλουμε και εδώ φωτος!!!!:P

Θα γίνω απαιτητική!!!Θέλουμε και εδώ φωτος!!!!:P
Θα σας κάνω λοιπόν την χάρη....αχόρταγη :P:lol::lol::lol:
_285932.jpg

_428445.jpg

4.jpg

Και μια φωτό του άξιου πατέρα!!!:up::up:
_787554.jpg

Καλά, η φάτσα του πατέρα είναι όλα τα λεφτά!!!! :lol::lol::lol::lol::lol:
Σαν τσοντόβιος που κάνει καμάκι, δεκαετία '70!!!!! :lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Πάντα άξιος, πάντα άξιος!!!! :lol::lol::lol::lol:

Τι κουκλάκια που είναι όλα τους!!:inlove:
Ζήτω ο άξιος πατέρας!!:P

:lol:

Έχετε πολύ κοινό κυρία Ράισα πρέπει να το ικανοποιείτε !!!!!!!!:PΤΕΛΕΙΑ ειναι τα μωράκια σας αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τον μορφονιό κάτω κάτω..τον μπαμπά Φιντέλ!!!!!:inlove::inlove::inlove:

Είδατε παιδιά ΤΙ μωρά έχουμε?:rolleyes::rolleyes::inlove::inlove::inlove:
Μας έχουν τρελάνει όλους!!! Είναι τόσο γλυκούλια τα άτιμα:baby:....όλη μέρα να τα ζουλάς είναι!
Και πού να δείτε τι φαΐ ρίχνουν :blink: ένα κουτί σκόνη γάλακτος μας πάει 4 μέρες:confused::whistle:
και έχουν μάθει τώρα ...μόλις με δουν να έρχομαι με το μπιμπερό και να λέω "ποιος πεινάει πιο πολύ?" τρέχουν όλα στην άκρη του καλαθιού να πάρουν σειρά.:D Φυσικά πρώτο τρώει αυτό που φωνάζει ποιο δυνατά:D:lol::lol:

Έχετε πολύ κοινό κυρία Ράισα πρέπει να το ικανοποιείτε !!!!!!!!:PΤΕΛΕΙΑ ειναι τα μωράκια σας αλλά εγώ έχω πάθει πλάκα με τον μορφονιό κάτω κάτω..τον μπαμπά Φιντέλ!!!!!:inlove::inlove::inlove:
Δεν έχεις και άδικο Κατερίνα μου...ο Φιντέλ όσο μεγαλώνει ομορφαίνει :inlove:
έχει γίνει ένας γάταρος 7 κιλά, άλλο πράγμα....γάταρος μαμάκιας βέβαια παρόλα τα κιλά του:D:lol::lol::lol:

Αχ μωρε...Τελικά Ραϊσα θα τα στειρώσεις,και θα πραγματοποιήσεις το απεχθές σχέδιό σου;(δεν τολμώ καν να το αναφέρω)Άμα είναι πες μου να κανονίζω να πιάσω μεγάλο σπιτι μετά τις μεταθέσεις,να χωράει και τρίτη γάτα!:D

Μεγάλωσαν τα ποντικάκια σας!! :inlove:
(Ο Φιντέλ γιατί ξερογλείφεται; Μήπως σχεδιάζει την επόμενη φουρνιά; ):rolleyes:

Αμάν βρε Νικολέτα μου, συγκοπή παθαίνω με τα ραϊσόγατα κάθε φορά :inlove::inlove::inlove: Μέχρι και η μαμά μου καθόταν και τα χάζευε πριν λίγο!

Τι απιστευτη ομορφια και γλυκα ειναι αυτη:inlove::inlove::inlove:Και που να τα δεις ζωντανα:up:Δεν κρατιεμαι αλλο μαλλον αυτην την βδομαδα θα σε επισκεφτουμε με την Ζωη.Θελω να τα δω απο κοντα:up::up::up:
Πινουν ακομη γαλατακι?

Δώρα μου ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά για καλό και για κακό δεν παίρνεις ένα μεγάααααλο σπίτι με κήπο??:D....ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!;)

Αλίκη μου...ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα....τώρα πήρε ποιος τον σταματάει!!:lol::lol:

Ολγα, εσύ τι κάθεσαι και τα κοιτάς απ΄την οθόνη??? Άντε κάνε τον κόπο και έλα μια βόλτα...κοντά είναι η Καλλικράτεια.:D....(πάρε αν θες και τη μαμά σου μαζί;))

Νίκη μου εμείς θα τα πούμε από κοντά ελπίζω την Τετάρτη;).....όσο για το γάλα είπαμε δεν τα προλαβαίνω.:confused:...ένα κουτί σαν αυτό που μου έφερες την προηγούμενη φορά μας φτάνει 4 μέρες:D

Δώρα μου ακόμα δεν είναι σίγουρο αλλά για καλό και για κακό δεν παίρνεις ένα μεγάααααλο σπίτι με κήπο??:D....ποτέ δεν ξέρεις τι σου ξημερώνει!!!;)

Αλίκη μου...ο Φιντέλ είναι να μην πάρει φόρα....τώρα πήρε ποιος τον σταματάει!!:lol::lol:

Ολγα, εσύ τι κάθεσαι και τα κοιτάς απ΄την οθόνη??? Άντε κάνε τον κόπο και έλα μια βόλτα...κοντά είναι η Καλλικράτεια.:D....(πάρε αν θες και τη μαμά σου μαζί;))

Νίκη μου εμείς θα τα πούμε από κοντά ελπίζω την Τετάρτη;).....όσο για το γάλα είπαμε δεν τα προλαβαίνω.:confused:...ένα κουτί σαν αυτό που μου έφερες την προηγούμενη φορά μας φτάνει 4 μέρες:D
Ναι,αν προσθέσεις τον Σειριο,τη Μόιρα,ένα ασημί,και τρεις ρωσικές για το εκτροφείο που σκέφτομαι,ένας κήπος θα μας χρειαστεί(για να μένουμε εμείς με αντίσκηνο,γιατί θα μας διώξουν από το σπιτι...:lol:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back