Η οικογένεια μεγάλωσε!

Ναι,αν προσθέσεις τον Σειριο,τη Μόιρα,ένα ασημί,και τρεις ρωσικές για το εκτροφείο που σκέφτομαι,ένας κήπος θα μας χρειαστεί(για να μένουμε εμείς με αντίσκηνο,γιατί θα μας διώξουν από το σπιτι...:lol:)

:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Κάτι ξέρω εγώ και σου λέω!!!;);) Ψάχνε λοιπόν για σπίτι με κήπο:up:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλημέρα!

Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!!:)
Έχει πολύ καιρό να τα πούμε ....μου λείψατε όλοι τόσο πολύ!:/:
Φιλάκια πολλά από όλη την Ραισο-οικογένεια:rolleyes:.....τα μωρά μας μεγάλωσαν και σας χαιρετούν.:D...περισσότερες φωτό όταν πάω Θεσ/νίκη (από εδω δεν μπορώ να τις ανεβάσω:/:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συνημμένα

• foto.jpg
    foto.jpg
    10,6 KB · Εμφανίσεις: 57
Καλημέρα στο γατοφόρουμ!!!:)
Έχει πολύ καιρό να τα πούμε ....μου λείψατε όλοι τόσο πολύ!:/:
Φιλάκια πολλά από όλη την Ραισο-οικογένεια:rolleyes:.....τα μωρά μας μεγάλωσαν και σας χαιρετούν.:D...περισσότερες φωτό όταν πάω Θεσ/νίκη (από εδω δεν μπορώ να τις ανεβάσω:/:)

(Η εικόνα βρίσκεται στο τέλος του κειμένου)
ΚΑλημέρα Ράισα!!!Πολλά φιλάκια στην γατοοικογένεια και από εμάς..ΚΑλέ αυτά γίνανε θηριάκια!!!:DΝα τα χαίρεστε(κυρίως τα μπλε:P:lol::lol:)

Καλά να περνάτε και να ρίξετε καμιά βουτιά και για μας, ε; :)
Όντως μεγάλωσαν πολύ τα μωρά!!! Τις έκαναν μπόι τις κοιλίτσες :inlove:
Άντε, όταν με το καλό γυρίσετε στη Θεσσαλονίκη, περιμένουμε εκτενές φωτορεπορτάζ!

τελεια φωτό!!χαράς την υπομονή σου με τοσα γατούνια!!:confused:

Κάθε μέρα τα Φιντελάκια γίνονται και πιο όμορφα:up: Θέλουμε κ φωτογραφία με τις φατσουλες

Καλημέρα οικογένεια!
Καλέ τι θρεφτάρια έγιναν αυτά!!!Περιμένουμε να γυρίσετε για να τα δούμε σε πιο...αποκαλυπτικές πόζες τιτλοφορούμενες "τα πάχη μου τα καλλη μου"!:lol:

Καλημέρα στη γατοπαρέα:)....επιτέλους για μια μέρα και πάλι στη Θεσ/νίκη οπότε μπορούμε να σας παρουσιάσουμε τις νέες μας φωτογραφίες....:D
Είμαστε πλέον σχεδόν 6 βδομάδων , μεγαλώσαμε, παχύναμε και φυσικά είμαστε κουκλιά:D....δείτε και μόνοι σας :rolleyes::rolleyes::rolleyes:

_702335.jpg

_753150.jpg

_325576.jpg

_423966.jpg

ΑΓΑΠΕΣ ΜΟΥ!!!!!!!!!!! Τι όμορφα, πανέμορφα, υπερπανέμορφα γατομπαλονάκια είναι αυτά!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove::inlove::inlove::inlove:

και μερικές φωτό ακόμα !!

_482094.jpg

_426526.jpg

_963635.jpg

_73484.jpg

_753150.jpg

Ωχού...Τι γλυκά που είναι...Και εγιναν κανονικά γατουλάκια!Πως πάνε οι κρατήσεις έχουν σπάσει τα τηλέφωνα;:D

Ναι, τα μικρά μου....έγιναν γατάκια με τα όλα τους πλέον:lol::up:
Η ζήτηση είναι μεγάλη αλλά θα δούμε στο τέλος τι θα γίνει....τα 3 είναι σίγουρα υιοθετημένα τα άλλα 4 θα δούμε.....;)

Υ.Γ. Για όποιον ενδιαφέρεται για τα γατάκια το τηλέφωνο είναι 6997219225 (για να μην ψάχνετε εδώ και κει να με βρείτε;)):)

Βρε Raisa τι έρωτες είναι αυτά τα μικρά. Παιδιά δεν έχω δει πιο κουκλάκια. Φαντάζομαι θα στα ζητάνε στημένοι στην ουρά:lol:. Όταν βλέπω τέτοιες φώτο υποφέρω που δεν μπορώ να μαζέψω όσα γατάκια θέλω:)

Ενα πραγμα εχω να πω:ΕΙΜΑΙ ΕΡΩΤΕΥΜΕΝΗ:inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove::inlove:

Ευχαριστούμε για τα καλά σχόλια κορίτσια....είναι πραγματικά μικροί έρωτες!:inlove::inlove::inlove:

καλέ θα μας τρελλάνεις με τις φώτο,:inlove::) ειδικά η πρώτη με πόζα επαγγελματία, :Dκαλο υιοθετημένα να είναι.:)

Καλά, δεν παίζονται τα γατουλίνια σου! Τι σου είναι οι ράτσες!

Καλημέρα...

Ανοίγω πρώτα τα email μου κ μετά ανοίγω το Mycat.. κ η εβδομάδα μου κ η μέρα μου ξεκινάει με αυτές τις εικόνες..Τι ομορφιά!!!!Αν κ ξέρω το χώρο δε μπορώ να φανταστώ πως είναι να κυκλοφορούν 7 φατσούλες εκεί μέσα!!! Είναι τρέλα!! κ πόσο γρήγορα έχουν μεγαλώσει τα άτιμα.. Βγάλε πολλές φώτο για να μας δείχνεις κ να μας φτιάχνεις τη μέρα μας...Σε ευχαριστούμε..:) Είναι τρέλα!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :inlove:

Καλημέρα δεν λες τίποτα βρε ΡΑισα....Μου έφτιαξες τον ΜΗΝΑ!!!Καλά είναι ΤΕΛΕΙΑ τα μωράκια σας!!!Τα μπλε και τα λιλά(ναι αυτή τη φορά δεν θα κάνω διακρίσεις είναι όλα ΤΕΛΕΙΑ:P)..Φιλιά πολλά στα μωρά που όμορφηναν τον τόπο μας, στην μαμά και στο μπαμπά σαν άξιοι γονείς και στην γιαγιά που με τόση φροντίδα τα μεγαλώνει!!!!!!!!:D

Ευχαριστώ κορίτσια!!!!:D:D:D:rolleyes::rolleyes::rolleyes:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back