Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:50 Η Raisa έγραψε: #221 22-08-08 16:50 Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ το καημένο...δουλεύει αλλά ποιον??? Αχ, τέλεια Όλγα μου....μακάρι να έρθεις...εγώ πάντως θα σας περιμένω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:50 Η NiaR έγραψε: #222 22-08-08 16:50 Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η Raisa έγραψε: #223 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Click για ανάπτυξη... Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:54 Η Desdemona: #224 22-08-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Click για ανάπτυξη... Έχασες κάτι επεισοδιάκια αλλά θα σου τα πει και η ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:31 Η ruko έγραψε: #225 22-08-08 17:31 Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Desdemona: Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθω Η οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις; (Δουλεύει μωρέ το καημένο) Click για ανάπτυξη... Ναι μωρέ το καημένο...δουλεύει αλλά ποιον??? Αχ, τέλεια Όλγα μου....μακάρι να έρθεις...εγώ πάντως θα σας περιμένω!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR Πολύ δραστήριο μέλος Η NiaR αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.403 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:50 Η NiaR έγραψε: #222 22-08-08 16:50 Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η Raisa έγραψε: #223 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Click για ανάπτυξη... Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:54 Η Desdemona: #224 22-08-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Click για ανάπτυξη... Έχασες κάτι επεισοδιάκια αλλά θα σου τα πει και η ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:31 Η ruko έγραψε: #225 22-08-08 17:31 Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:51 Η Raisa έγραψε: #223 22-08-08 16:51 Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Click για ανάπτυξη... Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:54 Η Desdemona: #224 22-08-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Click για ανάπτυξη... Έχασες κάτι επεισοδιάκια αλλά θα σου τα πει και η ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:31 Η ruko έγραψε: #225 22-08-08 17:31 Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από NiaR: Η οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει .... Click για ανάπτυξη... Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Desdemona Διάσημο μέλος Η Όλγα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.427 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 16:54 Η Desdemona: #224 22-08-08 16:54 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Click για ανάπτυξη... Έχασες κάτι επεισοδιάκια αλλά θα σου τα πει και η ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:31 Η ruko έγραψε: #225 22-08-08 17:31 Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια Click για ανάπτυξη... Έχασες κάτι επεισοδιάκια αλλά θα σου τα πει και η ίδια... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko Διάσημο μέλος Η ruko αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Αθήνα (Αττική). Έχει γράψει 3.516 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:31 Η ruko έγραψε: #225 22-08-08 17:31 Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Πώς μεγάλωσαν έτσι! Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά. Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα) και μπράβο στους περήφανους γονείς! Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
elvenstar Επιφανές μέλος Η Έλενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Φινλανδία (Ευρώπη). Έχει γράψει 9.855 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 17:56 Η elvenstar: #226 22-08-08 17:56 Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από ruko: Ραΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου. Click για ανάπτυξη... Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΗ γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Anima Πολύ δραστήριο μέλος Η Anima αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 79 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 1.082 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 19:01 Η Anima έγραψε: #227 22-08-08 19:01 Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ραϊσα, δεν το πιστεύω ότι έχεις 7 τέτοια αγγελούδια!!! Μπράβο, μπράβο, να σου ζήσουνε!!! Τα έχετε μόνο για σας? Φιλάκια σε όλα τους! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:14 Η Zbeebz έγραψε: #228 22-08-08 20:14 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα ο μικρός μας Γκριζούλης η Γκρινιάρα της παρέας η Μπέμπα μας η χαδιάρα η όμορφη Μπουμπού μας ο Μπουλάκος μας ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα) Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα Click για ανάπτυξη... Ααααααααχ!!! Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
μαγισσα Διάσημο μέλος Η μαγισσα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 58 ετών και μας γράφει από Εύοσμος (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 2.265 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:47 Η μαγισσα έγραψε: #229 22-08-08 20:47 καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Zbeebz Περιβόητο μέλος Η αβάπτιστον αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.810 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 20:56 Η Zbeebz έγραψε: #230 22-08-08 20:56 Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:46 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #231 22-08-08 22:46 Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 22:58 Η Raisa έγραψε: #232 22-08-08 22:58 Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας. Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας. Συμφωνώ Περισσότερα... Back Top
Αρχική Δημοσίευση από μαγισσα: καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά...... Click για ανάπτυξη... Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα Αρχική Δημοσίευση από Zbeebz: Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen! Υπογραφή, Zbeebz η γερμανοφόνισσα! Click για ανάπτυξη... Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα .....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες???? Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!! Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:00 Η Raisa έγραψε: #233 22-08-08 23:00 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Ax βρε τυχερές Θεσσαλονικιές Θα πιάσετε νινάκια μικρά Click για ανάπτυξη... Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 22 Αυγούστου 2008 στις 23:12 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #234 22-08-08 23:12 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι Click για ανάπτυξη... Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:19 Η Raisa έγραψε: #235 23-08-08 00:19 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε Click για ανάπτυξη... 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:25 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #236 23-08-08 00:25 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: 4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη ......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε.... Click για ανάπτυξη... 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:27 Η Raisa έγραψε: #237 23-08-08 00:27 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: 4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας Click για ανάπτυξη... Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:31 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #238 23-08-08 00:31 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ. Χρήστες Βρείτε παρόμοια Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα: Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα: Φορτώνει... Μοιραστείτε: Facebook X Bluesky LinkedIn Reddit Pinterest Tumblr WhatsApp Email Μοιραστείτε Link ΑΠΑΝΤΗΣΗ
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει Click για ανάπτυξη... Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa Περιβόητο μέλος Η Raisa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 54 ετών και μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 5.348 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:32 Η Raisa έγραψε: #239 23-08-08 00:32 Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε. Προηγούμενη 1 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 10 11 12 13 14 ... Πήγαινε στη σελίδα Πάμε 21 Επόμενη First Προηγούμενη 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Επόμενη Last Σελίδα: 12 από 21 Πήγαινε στη σελίδα Πάμε Συνδεθείτε ή εγγραφείτε για να απαντήσετε εδώ.
Αρχική Δημοσίευση από ΟΥΡΑΝΙΑ: Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε Click για ανάπτυξη... Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ΟΥΡΑΝΙΑ Περιβόητο μέλος Η ΟΥΡΑΝΙΑ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Μας γράφει από Καισαριανή (Αττική). Έχει γράψει 6.152 μηνύματα. 23 Αυγούστου 2008 στις 00:33 Η ΟΥΡΑΝΙΑ έγραψε: #240 23-08-08 00:33 Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Αρχική Δημοσίευση από Raisa: Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο...Τέλεια Click για ανάπτυξη... Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.