Raisa
Περιβόητο μέλος
Εγώ πάντως Τετάρτη απογευματάκι μπορεί να σου 'ρθωΗ οδηγός είναι ακατάδεχτη, δεν την ξέρεις;
(Δουλεύει μωρέ το καημένο)
Ναι μωρέ το καημένο
...δουλεύει αλλά ποιον???

Αχ, τέλεια Όλγα μου....μακάρι να έρθεις...εγώ πάντως θα σας περιμένω!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
Ωχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδιαΗ οδηγος αναλογα με το τι θα γινει απο βδομαδα,για οσους ξερουν το δραμα μου, γιατι ουτε διακοπες δεν πηγε με τα προβληματα που εχει ....![]()

Desdemona
Διάσημο μέλος
Έχασες κάτι επεισοδιάκιαΩχ, τι έγινε καλέ...έχασα επεισόδια![]()
αλλά θα σου τα πει και η ίδια...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ruko
Διάσημο μέλος
Πώς μεγάλωσαν έτσι!

Είναι απίστευτο πώς εκείνα τα ποντικάκια έγιναν τόσο όμορφα γατιά.
Να τα χαίρεσαι (καλά, είμαι σίγουρη ότι δεν κάνεις και τίποτα άλλο όλη μέρα)
και μπράβο στους περήφανους γονείς!
Υ.Γ. Ο Φιντέλ έγινε σούπερ παίδαρος.

elvenstar
Επιφανές μέλος
Και εγώ το ίδιο. Είναι τέλειαΡαΐσα, έπαθα πλάκα με τα μικρά σου.![]()
Η γκριζούλα είναι ίδιος ο Φιντέλ
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Φιλάκια σε όλα τους!
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Ααααααααχ!!!Άλλο ένα 2μερο στη Θεσ/νίκη ...και επιτέλους πάλι mycat για όλο το 24ώρο
Και τώρα ώρα για οφθαλμόλουτρο
αυτή είναι η μικρή μας Γκριζούλα![]()
![]()
ο μικρός μας Γκριζούλης
![]()
η Γκρινιάρα της παρέας
![]()
η Μπέμπα μας η χαδιάρα
![]()
η όμορφη Μπουμπού μας
![]()
ο Μπουλάκος μας
![]()
ο Χουρχούρης (όνομα και πράγμα)
Όπως βλέπετε μεγαλώνουμε και ομορφαίνουμε μέρα με τη μέρα....χώρια τις τρέλες που κάνουμε....και αυτές μεγαλώνουν μέρα με τη μέρα

Ήμουν τυφλή και ανέβλεψα!!! Και ναι, επίτηδες το έκανα παράθεση για να ξαναέρθουν οι φωτογραφίες στο προσκήνιο!!!
μαγισσα
Διάσημο μέλος
Zbeebz
Περιβόητο μέλος
Υπογραφή,
Zbeebz η γερμανοφόνισσα!
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα πιάσετε νινάκια μικράΣημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Raisa
Περιβόητο μέλος
καλά δεν σου λέω τίποτα είναι τέλεια τα μικρά.....θα τα πούμε από κοντά......
Άντε να δούμε πότε θα τα πούμε από κοντά.....2 μήνες δίπλα δίπλα και δεν αξιωθήκαμε ακόμα

Εγώ πεθύμησα να δω και τα μεγάλα! Σέλω auch φωτό aus die grosse Katzen!
Υπογραφή,
Zbeebz η γερμανοφόνισσα!
Αγαπητή μου γερμανοφόνισσα

.....φωτό der grossen Katzen έβαλα ....μόνο τον Φιντέλ δλδ.....τόσο πολύ τυφλώθηκες που δεν την είδες????

Αλήθεια, εσύ πότε θα μας έρθεις πάλι για καφέ.....άντε και σε περιμένουμε!!!!
Raisa
Περιβόητο μέλος
Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναιAx βρε τυχερές ΘεσσαλονικιέςΘα πιάσετε νινάκια μικρά

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Έλα καλέ, πώς κάνεις έτσι....τι είναι Αθήνα - Θεσ/νίκη, 3 τσιγάρα δρόμος είναι![]()
Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε

Raisa
Περιβόητο μέλος
Τώρα βρίσκομαι Ρόδο για δύο μήνες ακόμα αλλά 4 Αυγούστου παντρεύεται η κολλητή μου Θεσσαλονίκη και θα έρθω για 2 μέρες οπότε μην με προκαλείτε![]()
4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου

προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη
......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε....

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
4 Αυγούστου πέρασε καλή μου....μάλλον έχασες τον γάμο της κολλητής σου
προφανώς εννοείς 4 Σεπτέμβρη......είναι ταμάμ πάνω στην ώρα που έρχομαι και γω Θεσ/νίκη (επιστροφή στη βάση που λένε).....δεν σε προκαλούμε αλλά σε προσκαλούμε να έρθεις να μας δεις και από κοντά....σωστό τρελοκομείο είμαστε....
![]()
4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας

Raisa
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει4 Οκτωβρίου Σχορέστε με κορίτσια ένεκα της ώρας![]()

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Δεν πειράζει καλέ...και 4 Οκτωβρίου μας κάνει![]()
Οκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε

Raisa
Περιβόητο μέλος
Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσεςΟκ γατοοικογένεια αναμένετέ με για γατοκαφέ και όλες οι υπόλοιπες Αθηναίες ζουλεύετε![]()
....και τον καφέ έτοιμο
...Τέλεια

ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Θα σε περιμένουμε με ανοιχτές αγκάλες και πατούσες....και τον καφέ έτοιμο
...Τέλεια
![]()
Ok στις 5 όμως γιατί 4 είναι ο γάμος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool