Η στείρωση θα οδηγήσει στην εξαφάνιση του είδους;

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Απάντηση: [split] Η στείρωση θα οδηγήσει στην εξαφάνιση του είδους;

Αυτη ισως να ηταν μια εναλλακτικη λυση...αλλα δυστυχως δε νομιζω οτι πολλοι ανθρωποι, ακομα και αυτοι που ειναι υπερ της στειρωσης των ζωων , θα τολμουσαν να κανουν κατι τετοιο...Α πα πα, στους ανθρωπους...προς Θεου!!! Εμεις βλεπετε ειμαστε οι "ανωτεροι", οι προνομιουχοι... και αυτο μας δινει τη ψευδιασθηση οτι μπορουμε να παιξουμε το 'Θεο' (και πριν νομισετε οτι ειμαι καμια θρησκοληπτη και ερμηνευσετε παλι το γραπτο λογο μου ΛΑΝΘΑΣΜΕΝΑ να πω πως δεν πιστευω ουτε στη εννοια του "θεου" απλα ως εκφραση το χρησιμοποιησα)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

τεσπα..εχουμε και δουλειες αυριο..ο καθενας ας κανει οπως νομιζει..το να προσπαθουμε να επιβαλλουμε την αποψη μας,προσβαλλοντας τον αλλον,ειναι τουλαχιστον φασιστικο...γενικα μιλαω...ας χαρισουμε οτι γατακι εχουμε,αλλα ας μην το ντυνουμε με αμπελοφιλοσοφιες..ας αφησουμε επισης να βασανιζονται χιλιαδες ζωακια στους δρομους,στις φολλες ,στις σακουλες πατημενα..ή θαμενα στο χωμα..για να μην επεμβουμε στηυ φυση..λες και εχει μεινει φυση..κοιμηθητε καλα και ησυχα με την συνειδηση σας..εχω μια φιλοσοφια,και στο ονομα αυτης,ας βασανιζονται ΤΟΣΑ ζωα...γιατι εχω μια φιλοσοφια...στην υγεια της φιλοσοφιας λοιπον..:clapup::clapup::clapup:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και επεισης οπως εχω πει απο την αρχη....ισως στο πρωτο θεμα που συμμετειχα....εδω μπορει να μην περαστηκε αυτο το μηνυμα...ΠΟΤΕ δε προσπαθω να πεισω αλλους η να τους επιβαλλω αποψεις...απλα συζητω και λεω τις δικες μου...Δε προσπαθω και ουτε με νοιαζει να σας αλλαξω γνωμη...Δεν το εχω αναγκη για να αισθανθω οτι αυτο που πιστευω ειναι και το σωστο για μενα...Δε χρειαζεται κανενας α μοιραζεται τις αποψεις μου. Δεν με απασχολει...εγω απλα θα τις λεω.

Θα ελεγα οτι η εκφραση 'αμπελοφιλοσοφιες' ειναι μαλλον η ΑΛΗΘΙΝΗ προσβολη...εγω ποτε δεν προσβαλα κανεναν...εκτος κι αν εσεις αισθανεστε ετσι επειδη καποιος δε συμφωνει με τισ δικες σας φασιστικες αποψεις!

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καληνυχτα και αν τελικα κανετε παιδια και εγγονια και δισεγγονα...ισως αυτα...η τα τρισεγγονα σας να θυμηθουν το πωσ ηταν ο κοσμος οταν υπηρχαν ακομα γατες...αν στην εποχη τους εχουν αφανιστει λογω των μαζικων στειρωσεων...για την προστασια τους....Εγω δε θα συμβαλλω αλλο στο προβλημα που το ανθρωπινο ειδος εχει δημιουργησει στον πλανητη και στους υπολοιπους κατοικους του, μαζι και οι γατες, με το να κανω παιδια... Αν αυτο δεν ειναι αναληψη ευθυνων...τι να πω;

μα και εγω ΓΕΝΙΚΑ μιλησα!!!!!!!!!! Μηπως με ειδες να λεω οτι οι φασιστικες αποψεις , τη λεξη την οποια ΕΣΥ πρωτοανεφερες σημειωτεον σε δικο σου μηνυμα, ηταν της πουπουλινας;;;;;;; Μηπως εχεις μυγα και μυγιαζεσαι;;;;;:worry:

Καληνυχτα και αν τελικα κανετε παιδια και εγγονια και δισεγγονα...ισως αυτα...η τα τρισεγγονα σας να θυμηθουν το πωσ ηταν ο κοσμος οταν υπηρχαν ακομα γατες...αν στην εποχη τους εχουν αφανιστει λογω των μαζικων στειρωσεων...για την προστασια τους....Εγω δε θα συμβαλλω αλλο στο προβλημα που το ανθρωπινο ειδος εχει δημιουργησει στον πλανητη και στους υπολοιπους κατοικους του, μαζι και οι γατες, με το να κανω παιδια... Αν αυτο δεν ειναι αναληψη ευθυνων...τι να πω;

καλα..το να εξαφανιστουν οι γατες λογω στειρωσης..ειναι για γελια..και δεν θα το σχολιασω αλλο..αλλα το πραγματικο προβλημα που ειναι ο βασανισμος και οι φριχτες συνθηκες διαβιωσης των αδεσποτων,εκει δυστυχως συμβαλλουμε ολοι..και το χειροτερο ειναι να το δικαιολογουμε με ωραιοτατες θεωριες..αντι να παραδεχτουμε οτι δεν μπορουμε ή δεν θελουμε....καλο σου βραδυ:)

Να σου πω θα ηθελα πολυ να ζουσα στη εποχη που τα ζωα και οι ανθρωποι θα μιλανε την ιδια γλωσσα...Αν συμβει ποτε αυτο...τοτε λοιπον θα μας λυνονταν ολες αυτες οι αποριες για το ποιος εχει δικιο και ποιος αδικο!!!
Καληνυχτα

Αγαπητη Thanxcats
Πολυ σωστα σου επισημαινουν τα μελη να προτεινεις καποια αλλη εναλλακτικη λυση εκτος απο το ξεκοιλιασμα και το πετσοκοψιμο οπως χαρακτηριζεις εσυ την στειρωση. Ηδη κληθηκες επανειλημμενα να προτεινεις εναλλακτικες λυσεις και ακομα δεν ακουσαμε καποια.
Θα ηθελα σε παρακαλω να μου πεις ποσες φορες μαζεψες και περιεθαλψες τραυματισμενα, φολιασμενα, κομματιασμενα,καμμενα ζωα μεσα σαυτον τον υπεροχο κοσμο που ζουνε τα ζωντανα. Ποσες φορες μπροστα στα ματια σου επεσε απο την μηχανη προπορευομενου αυτοκινητου γατα η γατακι για να το λιωσουν στην συνεχεια οι πισω τροχοι του αυτοκινητου? Ποσες φορες ησουν μαρτυρας στην υπεροχη τακτικη που με μαθηματικη ακριβεια εφαρμοζεται σε καθε γειτονια που θα τυχει να αυξηθει ο πληθυσμος των αδεσποτων, να μαζευεις τα πτωματα μεσα σε πλημμυρα αιματος και καποια μισοπεθαμενα να τρεχεις πανικοβλητοη να προσπαθεις να τα σωσεις?
Θα μπορουσα να σου υποβαλλω δεκαδες παρομοια ερωτηματα αλλα μου φαινεται οτι δεν εχεις καθολου την εικονα απο την ζωη των αδεσποτων δυστυχως. Μαλλον φιλοσοφεις καθισμενη στον καναπε σου και εχοντας υποψην σου μια ομορφη εικονα απο καποια αδεσποτα που συναντησες σε καποια βολτιτσα σου.
Σχετικα με το κοστος μια στειρωσης νομιζω οτι θα μπορουσες να εξοικονομισεις 10 με 15 ευρω για να στειρωνεις περιοδικα καποιο αδεσποτο. Δεν ειναι δα και τοσο δισβαστακτο ποσο!!!!!!! Αν δεν το δωσεις μεσα σε ελαχιστο διαστημα θα χρειαστει να ξοδεψεις τα διπλασια μια και θα πρεπει να φροντιζεις πιο πολλα ζωα μεσα στην ιδια την αποικια των αδεσποτων.
ΝΑΙ στειρωνω και στειρωνω εκατονταδες αδεσποτα καθε χρονο και δεν θα σταματησω να το κανω οσο θα μπορω να ανταπεξελθω σαυτην την διαδικασια και οικονομικα και σωματικα. ΚΑΙ ΝΑΙ ΘΕΩΡΩ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΟΥ ΟΣΙΟΜΑΡΤΥΡΑ αγαπητη μιας και εκατονταδες ανθρωποι που βρεθηκαν στον δρομο και δουλευουν ασταματητα για τα αδεσποτα σε ολες τις χωρες κατεληξαν οτι ειναι ΜΟΝΑΔΙΚΗ λυση για μια ποιοτικη ζωη του αδεσποτου και πανω απο ολα ΕΙΝΑΙ Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΛΥΣΗ ΓΙΑ ΤΟΝ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟ ΤΩΝ ΑΔΕΣΠΟΤΩΝ.
Απο φιλοσοφιες για επεμβαση στην φυση του ζωου εχουμε χορτασει. Καμια λυση εχεις να προτεινεις και βεβαια μιλαω για λυση εφικτη και οχι ουτοπιες και ευχολογια. Παντως οι ειδικοι και οι επιστημονες δεν εχουν να προτεινουν κατι καλυτερο.

Δεν το παιζω εξυπνακιας...Oh my god! Παλι μ'εμηνευεις αλλιως....Πληρης ασυνεννοησια....
But anyway...no hard feelings!
Εγω δε βασταω ποτε κακια για τις προσβολες παντως...μου ειναι αδιαφορες
Οτι καλυτερο σε ολους!

Αγαπητη Θεσσαλονικια μας φιλη,
Στην ερωτηση σου...ποσες φορες...Αμετρητες, απο 10 ετων αυτο κανω... Και στο εξωτερικο και στην Ελλαδα...Αλλα οσο για τη προσβολη περι καναπε κτλ, σε συγχωρω..αφου δε με γνωριζεις.
Δε πειραζει που χρησιμοποιεις αυτο το ασχημο στερεοτυπο που εχεις για οσους ανθρωπους ΔΕ μοιραζονται τη δικια σου αποψη αφου προφανως δε μπορεις να διανοηθεις οτι υπαρχουν καποιοι που εχουν ζησει τα ιδια η και χειροτερα απο εσενα αλλα παρολα αυτα ΔΕ μοιραζονται την αποψη σου...
Δικαιωμα σου!

Ευχαριστω ολους σας!
Ησασταν μια υπεροχη ενδιαφερουσα παρεα με ακραιες μεν αλλα σεβαστες αποψεις. Χαρηκα που μοιραστηκα το βραδι μου μαζι σας. Καλη τυχη στην αυριανη σας μερα!

Sorry για το τριπλο μηνυμα...ειχε κολλησει το κομπιουτερ...δεν το εστειλα επιτηδες 3 φορες...ελπιζω να μην το παρεμηνευσετε κι αυτο!!!:)

Καληνυχτα και αν τελικα κανετε παιδια και εγγονια και δισεγγονα...ισως αυτα...η τα τρισεγγονα σας να θυμηθουν το πωσ ηταν ο κοσμος οταν υπηρχαν ακομα γατες...αν στην εποχη τους εχουν αφανιστει λογω των μαζικων στειρωσεων...για την προστασια τους...
Πω πω ελεος κοπελι εχεις ξεφυγει!Σκεφτεσαι καθολου αυτα που λες?Εσυ γεννηθηκες γνωριζοντας πως ειναι ο γαιδαρος?Πως ειναι η τιγρης?Δηλαδη για την "ψυχαγωγια" των παιδιων μου να αφησω αδεσποτα γατια στους δρομους να τα πατανε αυτοκινητα???
Και ναι,θα ημουν πολυ μκαλυτερα αν ηξερα οτι το παιδιου ποτε δεν θα δει γατακι να του βγαινουν τα αντερα και να σπαρταραει στη μεση του δρομου και να περνανε αμαξια που να το πατανε αλυπητα ξανα και ξανα!Λες τα παιδια μου να στεναχωρηθουνε που δεν θα βλεπουν αδεσποτα στους δρομους?Δε νομιζω.Οπως δε νομιζω σε αλλες χωρες που δεν κυκλοφορουν τοσα αδεσποτα να εχουν προβλημα τα παιδακια που δεν γνωρισαν πως ειναι να περπατας και να βλεπεις γατες κατω απο αυτοκινητα!Πηγαινε στην Τουρκια εσυ να ζησεις που εχουν ακομα μεγαλυτερο προβλημα με γατες,να νιωθεις ευτυχισμενη με τοσα αδεσποτα.
Και οι γατες δεν υπαρχει περιπτωση να εξαφανιστουνε ΤΟ ΕΙΠΑΜΕ ΑΥΤΟ οπως υπαρχουν οι σιαμ,οι σφυνξ,οι περσιας κτλ.Δε νομιζω να ειδες καμια απο αυτες να κυκλοφορει ελευθερη ε?Οπως επισης και σκιουρακια εχεις δει ελευθερα???Τα πουλανε ομως τα πετ σοπς και τα εκτρεφουνε...Αρα καπου υπαρχουν ακομα!!!!!

Εμενα δε μου αρεσει να ακουω καποιον να μιλαει εκ τους ασφαλους,να μιλαει χωρις να εχει στειρωσει ποτε ζωο,χωρις να εχει κρατησει ζωο με οιστρο αστειρωτο σπιτι του(εκτος κι αν ο λογος που δεν εχεις γατα ειναι γιατι πιστευεις οτι ειναι παρα τη φυση να τη βαλεις στο σπιτι:hehe: και οτι η φυση της ειναι ο δρομος),ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ γιαυτα που λεει,να μη στηριζει τα λεγομενα του,να μην αναφερει ενα παραδειγμα για την τακτικη που εφαρμοζει.
Θελω να μου πεις(εκτος απο τη λυση που τοση ωρα περιμενουμε) τα θετικα αποτελεσματα της ΜΗ στειρωσης σε ζωα.
Γιατι εγω νομιζω πως αν τα ζωα ειχαν μιλια θα φωναζαν να τα στειρωσουμε,να σταματανε να γεννανε 3 φορες το χρονο,να ταλαιπωρουνται απο την εξαθλιωση!
Εσυ δε μου λες,θα αντεχες να γεννας καθε χρονο για το υπολοιπο της ζωης σου και να βλεπεις τα παιδια σου να τα παιρνει ενα χερι και να τα βαζει στα σκουπιδια,να τα θαβει ζωντανα ή να τα πατανε τα αμαξια??Ή θα αντεχες να βασανιζεσαι απο οιστρους και να σε ειχαν δεμενο συνεχεια(στην περιπτωση των σκυλιων) ή να σε ειχαν σε ενα σπιτι?
Επισης πληροφοριακα,η βαζεκτομη εκτος το οτι ειναι κι αυτο επεμβαση στη φυση:hehe: μπορει να δημιουργει περισσοτερα προβληματα.Για το αρσενικο εξακολουθει να υπαρχει ο κινδυνος να χαθει απο την περιοχη του ακολουθοντας καποια θηλυκια,να μπλεκει σε μαχες με αλλα αρσενικα,να κολλαει θανατηφορες ασθενειες κτλ και για τα θηλυκα το να πανε με ενα αρσενικο που εχει υποστει βαζεκτομη τις ανακουφιζει προσωρινα αλλα μακροπροθεσμα δημιουργει μεγαλο προβλημα στον οργανισμο τους.
Και επειδη δεν θα ξερεις δες εδω τον οιστρικο κυκλο της γατας.
Το λεειξεκαθαρα: '' Οι δίοιστροι δεν είναι φυσιολογικό να είναι επαναλαμβανόμενοι και όταν συμβαίνει αυτό είναι πολύ πιθανό η γάτα να παρουσιάσει πυομήτρα. ''

παιδια δεν υπαρχει τελος ουτε λυσεις αρεστες απο ολους το προβλημα δεν προκητε να λυθει ποτε με λογια.αγαπητη μου φιλη thanxcats μακαρη να υπηρχε νομος για την στειροση του μονου ασυνηδητου φονικου ζωου του ανθρωπου να εισουν σηγουρη οτι θα ηταν πολυ καλητερα τα πραγματα .δεν μπορουμε να λυσουμε κανενα προβλημα της ανθρωποτητας και ολα ειναι απλα λογια για να γεμηζουμε τις σελιδες δεν μπορουμε να λυσουμε το προβλημα της ανθρωποτητας αλλα μπορουμε να λυσουμε ο καθενας το προβήμα της ανθρωπιας μας.αν ο καθενας μας κανει κατι για αυτα τα πλασματα τοτε ειναι σηγουρο οτι θα ακολουθησει και η ανθρωπια. ανθρωπος που δεν αγαπα τα ζωα δεν το αγαπαει ουτε ο θεος.ενα χαδι στα πλασματα που μας εχουν αναγκη ειναι πολυ καλητερο απο το να καθωμαστε και να κοιταμε τον χαλια κοσμομας και να τον λυπομαστε.αν δεν μπορεις να κανεις κατι μεγαλο μην μενεις τελειος απραγος ελεγε ο λαος της γιαγιας μου και σε πληροφορω οτι οι ανθρωποι αυτοι ηταν νομαδες με απολητη λατρια στην ζωη.λοιπον το ολο θεμα ειναι οτι μια γατα μας εκανε ολους να αναλογηστουμε την ανθρωποτητα κατι ειναι και αυτο να που εκτος απο την απεριορηστη αγαπητους μας κανουν και πιο σκεπτικους
και τελος στην ερωτηση σου για το αν εχω αναλογηστει τα εξοδα που θα προκηψουν.οχι δεν το εχω σκεφτει αλωστε το ιδιο εκανα και οταν εμηνα εγκυος στα παιδια μου.δεν ειχα μια αλλα δεν τα πεταξα.θα το παλεψουμε οικογενειακος οταν και αμα προκηψει κατι αγαπη και θεληση να υπαρχει φιλη μου

Ευχαριστω ολους σας!
Ησασταν μια υπεροχη ενδιαφερουσα παρεα με ακραιες μεν αλλα σεβαστες αποψεις. Χαρηκα που μοιραστηκα το βραδι μου μαζι σας. Καλη τυχη στην αυριανη σας μερα!

ακραιες;;;;;;;;;;..αν ειναι ακραια αποψη η στειρωση..το οτι θα εξαφανιστουν οι γατες απο αυτην.,'η το να μας στειρωσουν εξωγηινοι,που εγραψες σε ενα ποστ....τι ειναι;;:hehe::hehe::hehe::hehe:..επισης,σεβαστες απο εσενα δεν ητανε,γιατι τις χαρακτηρισες φασιστικες...πολυ καλημερα σου..:)

Γεια σας παιδια,
Ειμαι νεο μελος! Διαβασα λιγο το θεμα σας κι εχω μια απορια...Αν στειρωνουμε ολοι μας ολες τις γατες, δεσποζομενες και αδεσποτες, για να μην υπαρχουν οπως ειπατε αδεσποτακια και αρρωστιες και θανατοι, που ειναι οντως πολυ κακα ολα αυτα, σε 50 χρονια απο τωρα αναρωτιεμαι ποσες γατες θα εχουν απομεινει για να μπορουμε εμεις τωρα να υιοθετουμε και να τις αγαπαμε και να μας αγαπανε κι αυτες; Δεν το λεω με κυνισμο, απλα εχω μια ευλογη απορια...Αν ποτε συμβει κατι τετοιο, δηλαδη στειρωθουν ολες οι γατες που κυκλοφορουν...το καταλαβαινετε φυσικα οτι θα γινουν ζωα υπο εξαφανιση!!!Μετα δε θα μπορουμε να βρισκουμε γατακια για να τα φερνουμε σπιτι μας και να μας χαριζουν την ευτυχια που μας χαριζουν...Εκτος κι αν καποιοι ανθρωποι αποφασισουν να μην στειρωσουν ολες τους τις γατες ωστε ν'αναπαραχθει το ειδος. Ξερω τωρα που υπαρχουν τοσες πολλες γατουλες ακομα, ιδιως αδεσποτακια, ισως ολα αυτα ακουγονται "τρελλα", αλλα για σκεφτειτε τι θα γινει αν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι ακουσουν αυτο το μηνυμα περι στειρωσης και το κανουν πραγματικοτητα...Μπορει σε 50 χρονια η και λιγοτερο να μην εχουμε πια αλλες γατουλες!!! Δε θα ειναι κριμα; Μετα θα μεινουν ισως μονο οι γατες που τις εκτρεφουν ειδικα για να τις πουλανε, βλεπε puppy mills και τετοια, δηλαδη οι γατες ρατσας, και ολα τ'αλλα γατακια αδεσποτα κτλ...ισως χαθουνε...αν φυσικα, λεω, συμφωνησουν ΟΛΟΙ οι ανθρωποι πως η στειρωση ειναι κατι πιο πολυ θετικο παρα αρνητικο για το μελλον της γατας. Πραγμα που μαλλον δε θα συμβει...ελπιζω! Πρεπει να μεινουν και καποιες γατες αστειρωτες βρε παιδια ωστε να διαιωνιζεται και το ειδος τους...μην το ξεχναμε κι αυτο!
Σας ευχαριστω που μ'ακουσατε. Θα διαφωνησετε μαζι μου το ξερω, αλλα απλα καταλαβετε οτι δεν λεω πως πρεπει να ειμαστε 100% κατα της στειρωσης. Απλα λεω πως ολα τα πραγματα ΘΕΛΟΥΝ ΜΕΤΡΟ...Ουτε να μεινουν ολες αστειρωτες αλλα ουτε και να ξεκινησουμε "σταυροφορια" υπερ της στειρωσης τους και να μην αφησουμε καμια γατουλα να γεννησει. Ειναι ΑΚΡΑΙΟ νομιζω...
Αλλωστε για σκεφτειτε το...Τα γατακια που ολοι εσεις εχετε τωρα κοντα σας, ζουν και υπαρχουν ακριβως επειδη καποια μαμα γατουλα δεν ηταν στειρωμενη ειτε επιεδη ηταν αδεσποτη ειτε επειδη καποιο "ασυνειδητο" αφεντικο την αφησε να γεννησει. Αν ειχε στειρωθει...πολυ πιθανον εσεις να μην ειχατε αυτη τη στιγμη τα παιδακια της στην αγκαλια σας. Ετσι δεν ειναι;
Μην με βρισετε please!

να ποιος θελει να υπαρχουν τα ζωα,για προσωπικη του ευχαριστηση και οχι να υπαρχουν για να ζουν τα ιδια καλυτερα...ΕΣΥ τα εγραψες...:)

ΥΓ..να σημειωσω δε,οτι μετα απο αυτο,το 1ο σου ποστ...εγραψες 2ο που λες οτι χαριζεις γατακι....αναφερετο δικαιωμα σου,δεν λεω....απλα εξηγει την υπαρξη του 1ου ποστ...φιλικα παντα:)

προτιμω να βλεπω 2 στειρωμενα αδεσποτα, παρα 4 νεογεννητα γατακια νεκρα στα σκουπιδια, 3 πατημενα απο αυτοκινητο στη μεση του δρομου, 5 δηλητηριασμενα απο κακους γειτονες, 3 σκοτωμενα απο σκυλο, 5 νεκρα απο ασθενειες, 4 παραλυτα ή τυφλα κοκ.

Εμενα δε μου αρεσει να ακουω καποιον να μιλαει εκ τους ασφαλους,να μιλαει χωρις να εχει στειρωσει ποτε ζωο,χωρις να εχει κρατησει ζωο με οιστρο αστειρωτο σπιτι του(εκτος κι αν ο λογος που δεν εχεις γατα ειναι γιατι πιστευεις οτι ειναι παρα τη φυση να τη βαλεις στο σπιτι:hehe: και οτι η φυση της ειναι ο δρομος),ΝΑ ΜΗΝ ΠΡΟΤΕΙΝΕΙ ΜΙΑ ΛΥΣΗ γιαυτα που λεει,να μη στηριζει τα λεγομενα του,να μην αναφερει ενα παραδειγμα για την τακτικη που εφαρμοζει.

Καλημερα!
Πληροφοριακα Κουνελακι εχω ΖΗΣΕΙ 1 χρονο στην Τουρκια...Επισης τα προηγουμενα σου λογια ΕΙΝΑΙ ΑΥΘΑΙΡΕΤΑ ΚΑΙ ΑΒΑΣΙΜΑ...Πως μπορεις και λες οτι δεν εχω κανει ποτε τετοια πραγματα...Με ξερεις; Μην παρεκτρεπεσαι λοιπον αποτον "ζηλο" που σε διακατεχει γιατι εισαι υπερμαχος των στειρωσεων.
Επισης να ρωτησω ολους εδω μεσα που πανω κατω τα ιδια και τα ιδια λετε ως επιχειρηματα...πως βγαλατε συμπερασμα οτι κραταω γατες με οιστρο μεσα και δε τις ζευγαρωνω γι αυτο τις βασανιζω και τις υποβαλλω σε κινδυνο για πυομητρα κτλ κτλ κτλ;;;;;; ΤΟ ΕΙΠΑ ΕΓΩ ΠΟΤΕ ΑΥΤΟ;
Ο.Χ.Ι....
Αρα ας συμμαζεψουμε λιγα τα συμπερασματακια μας, οκ;

Επισης κατι αλλο που μου εκανε τρομερη εντυπωση...
Καποιος/α εδω εχθες ανεφερε κατι για στειρωσεις που γινονται με 15-20 ευρω!!!!!!!:( Αληθινα αναρωτιεμαι...ΠΟΥ;;;;;;
Στη Ρουμανια;
Εγω στη Φιλοζωικη ξερω τις κανουν απο 50 ευρω και ανω!!!! Και οι κανονικοι κτηνιατροι ζητανε και 150 πολλες φορες...
Τωρα αν εσεις ειστε τοσο τυχεροι κι εχετε βρει γιατρο (;;;) που κανει με τοσο λιγα....συγχαρητηρια!!!!
Τουλαχιστον ελπιζω ΜΕΤΑ τη στειρωση...να μην τισ αφηνετε απλα τις γατες παλι αδεσποτεσ στο δρομο....ιδιως αν δε ξερετε ΑΝ εχει πετυχει πληρως η στειρωση...απο ενα τετοιο γιατρο...πολλες φορες οι στειρωσεις που γινονται μαζικα και στην ξεπετα...για τοσο λιγα λεφτα...δεν ειναι και οι καλυτερες...μηπως δε συμφωνειτε και με αυτο;
Αρα δεν το βλεπω και πολυ υπευθυνο...το να μαζευουμε , να στειρωνουμε, και μετα να επαναπαυομαστε με την ιδεα οτι καναμε δηθεν και το σωστο...
Τα ζωακια θελουν επιβλεψη για μερες ισως και μηνεσ...αν ο ''γιατρος'' ( συγγνωμη αλλα εγω δε θα πηγαινα ποτε σε καποιον που ζηταει τοσο λιγα, λιγοτερα και απο τη φιλοζωικη!!! Μαλλον σκιτζης θα ειναι) εχει αφησει μεσα υπολοιπο ιστο απο τις ωοθηκες πχ, δεν τις καθαρισε καλα ας πουμε...το γατακι και παλι μπορει να κανει καρκινο. Το ξερετε αυτο...ετσι; Επισης υπαρχει και το stump pyometra που ειναι πυομετρα που συμβαινει ακομα και ΜΕΤΑ τη στειρωση αν δεν πετυχει αυτη...πραγμα που εξαρταται θα ελεγα απο την πειρα του γιατρου...
Και η ερωτηση πραγματικα ειναι Γιατι ενας πεπειραμενος και πετυχημενος γιατρος να ζητησει 15 ευρω;;;;;!!!!!!!!
Αρα μαλλον επιπολαιοτητα θα το ελεγα και οχι υπευθυνοτητα το να στειρωνουμε αβερτα οσα αδεσποτα βρουμε απλα και μονο γιατι καποιοι προσφερουν οικονομικες τιμες...
Εαν δε πληρωσεις τουλαχιστον το ας πουμε αξιοπρεπες ποσο των 50 ευρω και επισης εαν δεν εχεις σκοπο να παρακολουθεις/monitor τις γατουλες εαν δε μπορεις να τους βρεις σπιτακι στη γειτονια που ζουνε...τοτε...τι να πω; Αν δηλαδη βγαινεις και μαζευεις γατες απο οποια γειτονια βρεις και μετα τη στειρωση τις αφηνεις παλι εξω κι εσυ μενεις πατησια κι αυτες κερατσινι....εεεε πως εισαι τοσο σιγουρη/ος οτι πανε καλα μετα την επεμβαση;;;;;;;;; Και οτι δεν τους δημιουργησε προβληματα....
Επισης οι στειρωμενοι γατοι δεν αποκαλουνται gay απο τους αλλους αδεσποτους, σαφως, για καποιον που το ανεφερε σαν επιχειρημα το λεω αυτο...αλλα τους φερονται καποιες φορες σαν gay ακριβως επειδη δεν ειναι "ματσο" αρσενικα πια...με οτι αυτο συνεπαγεται. Μπορει να μη το ξερεις αλλα εγω το εχω δει πολλες φορες. Οι αστειρωτοι την πεφτουν στους στειρωμενους...που ειναι πιο "αδυναμοι" και πιο "θηλυπρεπεις" ας πουμε. Αρα ποσο καλο τους κανει κι αυτο;
Καλυτερα αν στειρωσεις αδεσποτα να εισαι σιγουρος οτι μετα θα του βρεις σπιτι....θα ελεγα εγω.
Επισης, για να ξεκαθαρισουμε καποια πραγματα επειδη, μου εχετε ολοι μαζι επιτεθει απλα επειδη διαφωνω μαζι σας, αφου ΕΧΩ το δικαιωμα...

1. Ποτε δεν ειπα οτι το θεμα της μειωσης του "υπερ"πληθυσμου δε πρεπει να λυθει. Δεν ειναι οτι δε θελω λυση...Ειναι οτι απλα δε συμφωνω με τη ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΗ λυση!!!! Σαφως και ειναι ενα προβλημα...αλλα ΓΙΑ ΕΜΑΣ, οχι για τις γατες. Αν οι γατες υποφερουν επειδη γεννιουνται...δε φταιει το γεγονος οτι γεννανε!!! Φταιει το γεγονος οτι γεννανε στον κοσμο των πιο αλαζονικων και εγωκεντρικων ΖΩΩΝ ... στον κοσμο: των ΑΝΘΡΩΠΩΝ...Ας εντοπισουμε το αληθινο αιτιο και οχι οτι μας συμφερει...Η αιτια για ολα αυτα τα προβληματα ακομα και για την εννοια του "υπερπληθυσμου" ειμαστε ΕΜΕΙΣ. Δε νομιζω οτι οι γατες θα πιστευουν οτι ειναι υπερπληθεις...Εμεις τα φτιαχνουμε ολα αυτα γιατι ετσι μας βολευει...δυστυχως:(

2. Ηδη εχω προτεινει λυση..αλλα μαλλον τη παραβλεπετε γιατι σας φανηκε...αβολη ισως; Και οχι δεν ηταν η βαζεκτομη...οπως εξηγησα αυτο ηταν απλα για πληροφορηση...Η λυση που ειναι για τολμηρουσ μονο...ειναι να περιοριστουν οι πραγματικοι ΥΠΑΙΤΙΟΙ και ΟΧΙ τα ΘΥΜΑΤΑ...Να στειρωθειτε εσεις δηλάδη...η να παρετε εστω αποφαση να μη γεννησετε ΚΑΙ να την κρατησετε...Οπως εχω απο χρονια κανει εγω.

Φανταζομαι κατι τετοιο ομως σας ακουγεται ανεπιτρεπτο...αλλιως θα το ειχατε ισως ηδη κανει οπως εγω...παρολα τα λογια και τις "αμπελοφιλοσοφιες" περι χρεους μας και ευθυνων μας προς τα γατακια και πως πρεπει να τα σωσουμε και να τα προστατευσουμε και να τα βοηθησουμε...ΤΗΝ ΑΛΗΘΙΝΗ ΛΥΣΗ που απαιτει ΘΥΣΙΑ εκ μερους σας και οχι εκ μερους των ζωων...δε θα τη δεχοσασταν ποτε πιστευω...

Νομιζω αυτο τα λεει ολα για εμενα προσωπικα.

Επισης...Και για να μην παρερμηνευτω παλι...ΔΕ ΜΙΛΑΩ ΓΙΑ ΕΣΑΣ γενικα μιλαω...Οταν καποιος δηλωνει ζωοφιλος και μετα παει και μου κατεβαζει 3 σουβλακια χοιρινα και 5 μπιφτεκια μοσχαρισια χωρις ενοχες για τον πονο που περασαν τα ζωα που καταναλωνει...η καποιος που δηλωνει "οσιομαρτυρας" και σωτηρας η προστατης των ζωων αδεσποτων και μη...αλλα η εννοια της "σωτηριας" γι αυτον ΠΕΡΙΟΡΙΖΕΤΑΣΙ ΜΟΝΟ στο να πετσοκοβει και να ξεκοιλιαζει ενα αθωο ζωο και παλι πληροφοριακια αυτες τις εκφρασεις που καποιος απο εσας με ρωτησε αν για εμενα αυτο ειναι η στειρωση...θα ηθελα να σας ενημερωσω οτι τις αναφερω γιατι ΕΤΣΙ ΑΚΡΙΒΩΣ ΜΟΥ ΤΙΣ ΑΝΕΦΕΡΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΚΑΠΟΙΟΙ "ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΙ" ΠΟΥ ....πιστεψτε η οχι...ΚΑΝΟΥΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ...Εγω απλα τα λογια τους βαζω εδω...Βγαλτε εσεις συμπερασματα...) και οχι στο να χτυπαει το προβλημα στη ριζα του κακου...που φυσικα δεν ειναι αλλη απο ΕΜΑς τους ανθρωπους, τα πιο απαισια ΖΩΑ πανω στον πλανητη...(για εμενα ειναι απλος...υποκριτης και λυπαμαι γι αυτον:(. Γενικα μιλαω και παλι....μην εξαπτεστε.

Αν αρχισουν οι μαζικες στειρωσεις των ανθρωπων η εστω ο περιορισμος των γεννησεων ΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΤΡΟΠΟ (Εγω δεν ειμαι υπερ της στειρωσης το εχω πει...Θελω εναλλακτικες λυσεις...Οχι ορμονες που αμεσως πεσατε να με φατε νομιζοντας οτι αυτο προτεινω...ουτε αυτο το προτεινω γιατι οπως ειπαμε ολα εχουν κινδυνο...) αντι των ζωων Που ΔΕΝ ειναι το αληθινο προβλημα (γιατι δεν βλεπετε την αναλογια σ'αυτο...δε καταλαβαινω Μηπως επειδη εχετε τη ψευδιασθηση οτι οι ανθρωποι "εχουν" δηθεν "λογικη". Διαφωνω καθετα...Ποση λογικη εχουν οσοι κανουν κλειτοριδεκτομη, η ανθρωποθυσιες, η επιδιδονται σε καννιβαλισμο;;;;;)...ιδιως σε τριτοκοσμικες χωρες που ειναι το αναλογο του αδεσποτου ζωου...σε 50 χρονια δεν θα εχουν παι τοσα προβληματα οι γατες και οι σκυλοι που ευτυχως εμεις οι Ελληνες τουλαχιστον δεν τα τρωμε, και επισης και τα γελαδακια, προβατακια, κοτοπουλακια κτλ που εμεις και αλλοι πολλοι ανθρωποι τρωνε καθημερινα χωρις σκεψη.

Καλη σας μερα

"προτιμω να βλεπω 2 στειρωμενα αδεσποτα, παρα 4 νεογεννητα γατακια νεκρα στα σκουπιδια, 3 πατημενα απο αυτοκινητο στη μεση του δρομου, 5 δηλητηριασμενα απο κακους γειτονες, 3 σκοτωμενα απο σκυλο, 5 νεκρα απο ασθενειες, 4 παραλυτα ή τυφλα κοκ."

Καποιος εγραψε αυτο το επιχειρημα πριν ... Σεβαστο...Αλλα αγαπητη/ε μου εχεις σκεφτει οτι υπαρχει επισης η πιθανοτητα τα γατακια να τα πατησει αμαξι να τα φολιασει ο γειτονας και να τα φανε τα σκυλια, η ν'αρρωστησουν απο οποιαδηποτε ασθενεια ΑΚΟΜΑ και οταν ΕΙΝΑΙ Στειρωμενα; Η μηπως ειναι ψεμματα κι αυτο΄Πες μου ειλικρινα εσυ δεν εχει δει ποτε στειρωμενα γατακια να τα παθαινουν ολα αυτα...ποτε ποτε ποτε; Εγω εχω δει δεκαδες παντως....
Εγω θα ελεγε λοιπον οτι το επιχειρημα αυτο ειναι φθηνο...Ιδιως οταν μιλαμε για αδεσποτα γατακια που τα στειρωνεις και τα παρατας παλι στους δρομους...οχι εσυ...γενικα μιλαω (πρεπει να το υπενθυμιζω αυτο εδω μεσα απ'οτι φαινεται γιατι ειστε μου φαινεται λιγακι ευθικτοι :) ) Αν τωρα εχεισ σκοπο να το στειρωσεις και να το κλεισεις μεσα για ολη του τη ζωη...(που ναι εγω το βλεπω σαν ενα τυπο φυλακισης αυτο...περιορισμου της ελευθεριας εστω ...κι αν και με αυτο διαφωνειται...τοτε τι να πω...ο κοσμος εχει αλλαξει πολυ...τα βλεπουμε ολα αναποδα μηπως; Αν εκλεινες ενα παιδακι 2-3 η και 5 ετων που αυτη ειναι πανω κατω λενε η νοημοσυνη των γατων μεσα σ'ενα σπιτι εστω και 150 τετραγωνικα...δε θα ηταν λιγο δυστυχισμενο;;;;) παντως τοτε ...ναι...συμφωνω οτι θα ηταν πολυ πιο ασφαλες...Αλλα τισ αθενειες και παλι δε θα τισ γλυτωνε αφου υπαρχουν τοσες και τοσες και οχι μονο οι κολλητικες!!!
Οπως ειπα ΤΙΠΟΤΑ δεν ειναι ΠΑΝΑΚΕΙΑ. Γι αυτο μη μιλατε σας παρακαλω σαν να ηταν η στειρωση κατι τετοιο...Αυτο ειναι που δεν αντεχω. Μπορει οπως εχουν τα πραγματα σημερα να ειναι ενα απαραιτητο (;;;) οπως σας λενε και μου λενε ( το εχουμε μαθει ολοι βλεπω το τροπαριο) ΚΑΚΟ αλλα δεν ειναι η λυση που θα επρεπε να προερχεται απο τα χειλη....καποιων "ανωτερων" οντων με "ΛΟΓΙΚΗ" (δηθεν) που ετσι βλεπουν τον ευατο τους...

Εγω προσωπικα ειπα ψηφιζω ΧΟΡΤΟΦΑΓΙΑ και ΠΕΡΙΟΡΙΣΜΟ ΤΟΥ ΑΝΘΡΩΠΙΝΟΥ ΥΠΕΡΠΛΗΘΥΣΜΟΥ που ειναι και ο ΑΛΗΘΙΝΟΣ υπερπληθυσμος πανω στη Γη...γιατι καποιοι αλλοι "υπερπληθυσμοι"...ειναι μαλλον πλασματικοι και αποτελεσματα ΥΠΟΚΕΙΜΕΝΙΚΗΣ αντιληψης. Αυτο που θελω να πω ειναι πως οι γατες οπως ακριβως ειναι σημερα με οσο πληθυσμο κι αν εχουν...αν δεν ειχαν εξαναγκαστει απο ΕΜΑΣ να ζουνε στις αθλιες συνθηκες των τερατουπολεων μας....μια χαρα θα ηταν απο μονες τους...ουτε πολλες θα αισθανονταν....Εμεις το βλεπουμε ετσι. Εμεις οι αληθινα ΠΟΛΛΟΙ...ΥΠΕΡΒΟΛΙΚΟΙ θα ελεγα για τον πλανητη μας....
Υπερβολικοι και τερατωδεις...κτηνωδεις... ΖΩΑ αυτο ειμαστε....οσο κι αν προσπαθουμε να το κρυψουμε με γαρνιρισματα, αμπελοφιλκοσοφιες κτλ κτλ κτλ.
Ας αναλαβουμε λοιπον τισ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΕΣ ΕΥΘΥΝΕΣ ΜΑΣ για την καταπατηση των δικαιωματαων ολων των υπολοιπων οντων του πλανητη...Το πιο υπευθυνο να κανουμε αφου ισχυριζομαστε οτι εμεις εχουμε "λογικη" και μυαλο ανωτερο...ειναι λοιπον να φανουμε ΓΕΝΝΑΙΟΙ...στα ΔΥΣΚΟΛΑ και οχι στα ΕΥΚΟΛΑ (βλεπε στειρωσεις)....
ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ ΝΑ ΔΙΑΙΩΝΙΖΕΤΕ ΤΟ ΕΙΔΟΣ ΣΑΣ....
Αν το αποφασισετε ελατε τοτε να μου πειτε οσα μου λετε τωρα...
Εχω την υποψια οτι δε θα συμβει ποτε αυτο;)

Γιατι πολυ απλα αγαπητοι μου φιλοι και φιλες...μαλλον ειστε ολο λογακια και λιγες αληθινα σημαντικες...ΠΡΑΞΕΙΣ!!!;)
Αν παλι αποφασισετε να μην γεννησετε ΜΠΡΑΒΟ σας!!! Join the club! Αφου εσεις εχετε την ελευθερια της επιλογης αυτης...σας τη δινουν ακομα και δεν σας την εχουν αφαιρεσει αυθαιρετα και αμετακλητα σε αντιθεση με τα ζωα που επειδη λεμε εμεις οτι δε μπορουν ν'αποφασισουν να σταματησουν να γεννανε (μηπως γιατι ετσι θα επρεπε να ειναι;;;;Μηπως η φυση που τα εχει φτιαξει ετσι εχει λιιιιγο πιο πολλη γνωση και λιιιιιγο πιο πολλη εμπειρια και σοφια απο εμας; Δε ξερω απλες ερωτησεις κανω...Εσεις πιστευετε οτι ο ανθρωπος που ειναι ενα απλο μερος της φυσης ξερει πιο πολλα απο αυτην; Μπορει και να εχετε δικιο...Ποιος ξερει;) παιρνουμε εμεις την αποφαση γι αυτα (ποιος μας δινει το δικαιωμα: Απλα ρωταω...ενημερωστε με! Εγω δεν τον γνωριζω τον κυριο παντως;))
Ολα σε φιλικο επιπεδο παντα...

....:clapup::clapup::clapup:..τελεια....πιστευεις οτι επεμβαινουμε στη φυση των ζωων οταν τα στειρωνουμε,και το προτεινεις για τους ανθρωπους...συγκλονιστικο θα ελεγα...............κατα τα αλλα,η στειρωση των ζωων ειναι η ακραια αποψη....
αλλα εκτος απο αυτο,εμενα μου αρεσει να αντιμετωπιζω την πραγματικοτητα με πραγματα που ΜΠΟΡΟΥΝ να γινουν...μονο ετσι βοηθαω στη λυση του προβληματος...λυπαμε,αλλα η λυση που προτεινεις,ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΔΥΝΑΤΗ..και το ξερεις πολυ καλα....αρα;;;εξακολουθει το προβλημα...κατι αλλο;;;

Για αλλη μια φορα βγαζω το ιδιο συμπερασμα.....οσοι ειναι κατα της στειρωσης ,το ιδιο παραμυθακι εχουν να πουν...."φυση".
Ελεος πια!!!!Που ζουμε πραγματικα????
Thanxcat,εχεις ανοιξει ενα θεμα απο χθες,εχεις γραψει τοσα μνμτα και το μονο που κανεις ειναι να επαναλαμβανεις τα ιδια και τα ιδια με εναν "φιλοσοφικο τροπο".Περα απο τις ωραιοποιημενες προτασεις που χρησιμοποιεις,μπες λιγο στην ουσια του πραγματος και δες λιγο πιο γενικα το προβλημα.

Ξερεις που τρελλαινομαι περισσοτερο απο ολα????Στις ευθυνες!"δικη μου ευθυνη ειναι η τσιμεντουπολη?" "δικη μου ευθυνη ειναι η σκοτωμενη γατα κατω απο τις ροδες?" "δικη μου ευθυνη ειναι που εξαφανιζονται τοσα ζωα κατα καιρους απο τον πλανητη?" "δικη μου ευθυνη ειναι που δεν βλεπουμε πια πρασινο?" "δικη μου ευθυνη ειναι που η επομενη γενια δεν θα ξερει αν η ντοματα φυτρωνει στο ψυγειο η στο χωμα?"
Ελληναρες for ever.....
Μια ζωη τα ιδια,για οτι και να γινεται παντα φταινε ολοι οι αλλοι και ποτε οι ιδιοι.Και επειδη φταινε ΠΑΝΤΑ οι αλλοι ,οι ιδιοι δεν κανουν τιποτα,γιατι δεν τους πεφτει λογος.Αυτοι που τα χαλασαν ας τα διορθωσουν.

Φυσικα και ειναι ΚΑΙ δικη σου ευθυνη.Εχεις ζησει και εκτος Ελλαδας οπως λες,αλλα δεν βλεπω καμια προοδο στο να σκεφτεσαι λιγο πιο ανοιχτα.
Στο να βοηθησεις δεν χρειαζεται να εισαι πλουσιος οπως λες και ξαναλες,Η φυση δεν κινειται με χρημα.Εχεις δυο ποδια δυο χερια και ενα κεφαλι με μυαλο.Χρησιμοποιησε τα για να δρασεις με ποικιλους τροπους για την φυση,απο το να καθεσαι και να σπαταλας τον χρονο σου γραφοντας τις ενστασεις σου περι στειρωσης και να το παιζεις θυμα του κρατους,των μεγαλων δυναμεων και οποιων αλλων αναφερεις σε προηγουμενα ποστ.

Οσο για τα γατια που φροντιζεις,εχεις καθε δικαιωμα να μην στειρωνεις,ομως σε λιγο καιρο που αντι για 15 θα ειναι 105,μπορεις να καθεσαι να τα θαυμαζεις και να απολαμβανεται μαζι την φυση της γειτονιας σας.

Φιλικα.

Ναι το να στειρωνεις ζωα που ΔΕΝ εχουν τη λογικη οπως εσεις λετε και την ελευθερια επιλογης...ΕΙΝΑΙ ακραιο...Το να βαζεις τους δηθεν "υπερεγκεφαλους" του πλανητη εμας τους ανθρωπους να ΜΕΙΩΣΟΥΜΕ τον πλυθησμο μας αφου καταλαβαινουμε τι σημαινει αυτο και εχουμε και την επιλογη (προς το παρον τουλαχιστον...γιατι μελλοντικα πολυ πιθανον να ΜΗΝ την εχετε ουτε εσεις την ελευθερια να κανετε η οχι παιδια γιατι καποιοι αλλοι πιο ευφυεις ισως απο εσας που θα νομιζουν οτι για το "καλο" σας η το καλο τους καμουφλαρισμενο ως καλο σας δηθεν θα μπορουν να κανουν οτι θελουν πανω σας και θα ερθουν να σας κανουν οτι κανετε εσεις στα ζωα-οχι απαραιτητα εξωγηινοι αγαπητη μου, υπαρχουν κι αλλοι πιο κοντινοι-αφου θα σας εχουν ηδη για αρκετα χρονια τεσταρει για να δουν πως αντιδρατε στην ιδεα της στειρωσης ξεκινοντας με την προαιρετικη στα ζωα, πηγαινοντας μετα στην υποχρεωτικη πρωτα για τα ζωακια και μετα φυσικα και για τα...παιδακια σας!!! Αφου θα δουν οτι ανταποκρινβεστε θετικα στην ιδεα αυτη...θα την εφαρμοσουν και σ'εσας με μεγαλη χαρα...και δεν θα τους αδικησω...ΕΣΕΙΣ οντως τη χρειαζεστε!!! Οταν λοιπον συμβει αυτο κι αν ζουμε εμεις...ισως με θυμηθειτε...)δεν ειναι παρα μια αποδειξη της υπευθυνοτητας και της δηθεν ανωτεροτητας μας...

Οσο για το αν ειναι δυνατη η λυση η οχι και για το αν εχω να προτεινω κατι αλλο...θα σου πω απλα πως ολα εξαρτονται απο το ποσο ΑΛΗΘΙΝΑ υπευθυνος ειναι ο καθενας και οχι απο το ποσο αισθανεται και αυτοδιαφημιζεται ως αυτο...Η υπευθυνοτητα ΤΟ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΔΥΝΑΤΟ
Η απλη υποκρισια...οχι φυσικα.
Και παλι να ξαναπω ολα ξεκινουν απο το πως οι "ζωοφιλοι" βλεπουν τα ζωα...Ως συγκατοικους στον πλανητη, συντροφους στο δραματικο παιχνιδι της ζωης , ως φιλους...η απλα ως κατοικιδια...ως παιχνιδακια η ακομα πιο ωμα ως απλα...ΖΩΑ οπως λετε κι εδω μεσα...λες και οι ανθρωποι δηλαδη δεν ειναι ζωα...ΠΟΤΕ ακριβως το ξεχασαμε αυτο το γεγονος;Αν ειναι κακο να εισαι απλως...ζωο, τοτε εχω ασχημα νεα για ολους σας...ΚΙ ΕΜΕΙΣ ΖΩΑΡΕΣ ΕΙΜΑΣΤΕ!!!

Αυτοι οι αυτοαποκαλουμενοι ζωοφιλοι λοιπον ειναι που κανουν το διαχωρισμο μεταξυ ανθρωπου και ζωου οπως πολλοι κανουν το ιδιο και για τους αντρες και τις γυναικες, τους μαυρους και τους ασπρους, τους χριστιανους και τους μουσουλμανουσ...λιγο ρατσιστικα ολα αυτα...στο επιπεδο της αξιας της ζωης του αλλου οντος και της σωματικης του ακεραιοτητας...Ειναι οκ να στειρωνεις ζωα...αλλα οχι ανθρωπους.
ΓΙΑΤΙ;;;;;;;;
Φασιστικο δεν ειναι αυτο; Αν θελετε να στειρωσετε στειρωστε ΟΛΑ τα ζωα που εχουν υπερπληθυσμο και κινδινευουν να υποφερουν και να πεθαινουν. Σ'αυτο το γκρουπ ανηκει καλλιστα ο ανθρωπος. Δες λιγο τα παιδια της Αφρικης πχ η της Νοτιοανατολικης Ασιας...Αλλα για εσας ειπαμε μια τετοια σκεψη...απαπα ειναι αδυνατο...Αρα γιατι να μην αισθανονται ετσι και αυτα τα ζωα που στειρωσατε χωρισ δευτερη σκεψη;;;;;;;;; Γιατι να θελουν δηθεν (πολυ μεγαλη διαστρεβλωση της αληθειας μου ακουγεται αυτο...)να μη γεννανε 3 φορες το χρονο. Ξερετε εσεις ποσο χαρουμενα ειναι οταν μεγαλωνουν τα μωρα τους... Ησασταν ποτε γατες;;;;;;; Κι αν εχετε ολες τις γατες σας στειρωμενες προφανως να μην εχετε καν δει πως ειναι μια μανα γατα με τα παιδιακια...ποσο καθολου μα καθολου δυστυχισμενη αλλα αντιθετη υπερευτυχισμενη ειναι...εκτος κι αν το ασταματητο χουρχουρισμα τη στιγμη που τη θηλαζουν για εσας ειναι σημαδι δυστυχιας βεβαια....Τι να πει κανεις....
Κανεις μας δε ξερει πως νιωθουν αυτες...γι αυτο μη το παιζετε πως ειστε και γατες και ξερετε πως αισθανονται...ελεος!

Ξερω λοιπον πολλους που λενε οτι ειναι φιλοζωοι αλλα μαλλον δεν ειναι και τοσο...και βρισκουν δεκαδες προφασεις για να διαστρεβλωσουν τα παντα και να φανουν οτι ειναι...οπως επισης ξερουν και πολλους ανθρωπους που ζουν με τη ψευδαισθηση οτι εχουν τρομερες "ευαισθησιες" και συναμμα ριχνουν χαστουκια μεταφορικα αλλα και αληθινα στους αλλους συνανθρωπους τους η σε αλλα οντα...

Συμφωνω με την Πουπι.Επισης προτιμω να γεννησω ενα παιδι που θα το μεγαλωσω φιλοζωο και θα προσφερει κι αυτο ενα λιθαρακι στο θεμα των ζωων,παρα να μην γεννησω καθολου και να υπαρχουν αλλοιπου γεννανε και μαθαινουνε στα παιδια τους οτι ειναι μαγκια το να βουτας ενα γατακι στον ασβεστη!
Εχεις σκεφτει τι θα γινει αν στειρωθουνε ολοι οι φιλοζωοι για τους λογους που ειπες?Θα ειμαστε ειδος υπο εξαφανιση μετα!:hehe:
Γιατι δυστυχως ετσι παει,απο γονειο σε παιδι.Ουτε το σχολειο μας εμαθε να ειμαστε φιλοζωοι,ουτε κανενας αλλος.
Βεβαια καμια φορα παρατειρειται παιδι να ειναι φιλοζωο απο μη φιλοζωους γονεις...αλλα αυτο ειναι εξαιρεση στον κανονα.

Αρκετα..ειναι ξεκαθαρο οτι ειστε ηδη προκατειλλημενοι και αρνητικοι εναντια σε οτιδηποτε αλλο, οποια αλλη ενναλακτικη θα μπορουσε να υπαρξει η ν'αναπτυχθει στο μελλον....ισως απο την πλυση εγκεφαλου που ολοι υφισταμεθα καθημερινα και την οποια αυτη τη στιγμη εσεις αναπαραγεται.
Αλλωστε οπως ειπα απο την αρχη...εγω δεν εχω αναγκη να πεισω η να μεταπεισω κανεναν...εγω πιστευω στην ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ των οντων...και οχι στην επιβολη της γνωμης μου η της θελησης μου πανω τους...
Ο καιρος θα δειξει ποιος ειχε δικιο τελικα...εγω η εσεις!
Εσεις συνεχισετε να εχετε τις παγιωμενες σας αποψουλες για το πως μονο η στειρωση σωζει...και θα δειτε συντομα τ'αποτελεσματα...οχι πανω στα ζωακια σας πια....αλλα πανω Σ'ΕΣΑΣ...και τοτε θα ειναι αργα για να κανετε την επιλογη που εκανα εγω. Τοτε θα σας το επιβαλλουν με το ετσι θελω οπως ακριβως κανετε εσεις τωρα!
Au revoir mew amis!!!:)

Γιατι να θελουν δηθεν (πολυ μεγαλη διαστρεβλωση της αληθειας μου ακουγεται αυτο...)να μη γεννανε 3 φορες το χρονο. Ξερετε εσεις ποσο χαρουμενα ειναι οταν μεγαλωνουν τα μωρα τους... Ησασταν ποτε γατες;;;;;;; Κι αν εχετε ολες τις γατες σας στειρωμενες προφανως να μην εχετε καν δει πως ειναι μια μανα γατα με τα παιδιακια...ποσο καθολου μα καθολου δυστυχισμενη αλλα αντιθετη υπερευτυχισμενη ειναι...εκτος κι αν το ασταματητο χουρχουρισμα τη στιγμη που τη θηλαζουν για εσας ειναι σημαδι δυστυχιας βεβαια....Τι να πει κανεις....
Κανεις μας δε ξερει πως νιωθουν αυτες...γι αυτο μη το παιζετε πως ειστε και γατες και ξερετε πως αισθανονται...ελεος!

Αγαπητη μην το γυρνας στην ευαισθησια με τα γεννητουρια και την τρυφεροτητα της γατα με τα μικρα και ολα αυτα....διοτι αν γνωριζες καλυτερα τα "περι φυσης" θα ηξερες πως η γατα στη κανονικη φυση (αυτη που ηταν πριν πολλα χρονια) γενναει 1 φορα τον χρονο και οχι 3 και 4 οπως γινεται πλεον.Τις προσθαφαιρεσεις τις αφηνω σε εσενα.

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back