-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
! Το αποτέλεσμα ήταν η γάτα της να γεννήσει τη σωσία της μικρής μου. Προφανώς ο μάγκας είναι ο πατέρας και της Νεφέλης! Έχουμε λοιπόν και ετεροθαλλές πανομοιότυπο αδερφάκι στην διπλανή πολυκατοικία. Το αποκαλούμε "Νεφελοειδες" 

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
aretha
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα γίνει μια αληθινή δυναστεία!
drusilia
Διάσημο μέλος

Παλι καλά που δεν της έκανες φασαρία της γυναίκας οτι σου πήρε την Νεφέλη!
Desdemona
Διάσημο μέλος
Πολύ πλάκα!

Έτσι είχα κάνει εγώ όταν, πολύ μικρή, είχα χάσει την κατάμαυρη γάτα μου την Αντιγόνη. Είχα λιώσει στο ψάξιμο και κάποια στιγμή βρεθήκαμε με τους γονείς για επίσκεψη στην άλλη άκρη της πόλης, όπου είδα μια μαύρη γάτα (τι πρωτότυπο). Θεώρησα ότι ήταν η χαμένη μου Αντιγόνη και την πήρα με το έτσι θέλω από την αποσβολωμένη κυρία που τη φρόντιζε!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Πάλι καλά που δεν έκανε αυτή φασαρία που είδε μια τρελή να κοιτάει το μπαλκόνι της και να μιλάει στα γατιά τηςΠολύ πλάκα!

Τον...Ρωμαίο τον έχω δει! Το πιο περίεργο είναι ότι ενώ είναι αρσενικός (το κοίταξα), είναι και ταρταρούγα!

Desdemona
Διάσημο μέλος
Το πιο περίεργο είναι ότι ενώ είναι αρσενικός (το κοίταξα), είναι και ταρταρούγα!![]()

Ξέρεις πόσο απίθανο είναι αυτό ε; Μία στις πάαααρα πολλές!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Βέβαια είναι ξεθωριασμένη ταρταρούγα όπως η Νεφέλη μου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτο...
μαγισσα
Διάσημο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Εγώ το έπαθα αυτό όταν είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο την Νεφέλη μου και ξαφνικά την είδα στον κάδο της γειτονιάς να ψάχνει φαί προσπάθησα να την πιάσω αλλά δεν ερχόταν μετά έμαθα ότι ήταν ή αδερφή της που την πήρε κάποιος και τελικά την άφησε στον δρόμο. Δεν κατάφερά ποτέ να την πλησιάσω ενώ το προσπάθησα και μετά από λίγο καιρό έπαψα να την βλέπω...Ποιος ξέρει τι απόγινε;
Είχες κι εσύ Νεφελάκι; Κρίμα για την κατάληξη, λυπάμαι
...Τουλάχιστον να ήταν πιο ήμερο το αδερφάκι της να το φρόντιζες στη μνήμη της... Τελικά το έχουν οι Νεφέλες να βρίσκουμε σωσίες αδερφάκια στη γειτονιά μου φαίνεται!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
. Οι ταρταρούγες δεν έχουν άσπρο, σωστα;Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Άστριντ
Εκκολαπτόμενο μέλος
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Για πες μου σε παρακαλώ τι στο καλό είναι το τέρας μου γιατί μπερδεύτηκα!
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
Υπάρχει και η κατηγορία "ταρταρούγα με άσπρο". Ετσι ήταν και η πρώτη μου γάτα Νίκη:
Πολύ όμορφη! Α ώστε έτσι είναι οι ταρταρούγες...καμία σχέση με τη Νεφέλη δηλαδή
Elena_p
Δραστήριο μέλος
https://www.fanciers.com/cat-faqs/tricolors.shtml
Τώρα που είδα και τις άλλες φωτογραφίες, είμαι σίγουρη ότι είναι calico η μικρή.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος

Δηλαδή όπως είναι σπάνιο να δεις αρσενική ταρταρούγα είναι και σπάνια τα αρσενικά calico?
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Elena_p
Δραστήριο μέλος
Χμ...μάλλον είναι calico...Με διαφώτισες!
Δηλαδή όπως είναι σπάνιο να δεις αρσενική ταρταρούγα είναι και σπάνια τα αρσενικά calico?
Ναι, βέβαια. Σπανιότατο και τα λίγα που είναι αρσενικά είναι συνήθως στείρα.
-NeFeLaKi-
Εκκολαπτόμενο μέλος
by the way τι κουκλί αυτό στη φωτογραφία!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool