Η... σωσίας!

-NeFeLaKi-

Εκκολαπτόμενο μέλος

Η -NeFeLaKi- αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 39 ετών. Έχει γράψει 303 μηνύματα.
Τη Νεφέλη μου την είχα βρει μωρό στο δρόμο έξω από το σπίτι μου. Μια μέρα λοιπόν πριν από κάμποσο καιρό καθώς περπατούσα προς το σπίτι έπεσε το μάτι μου στο μπαλκόνι μιας διπλανής πολυκατοικίας όπου βλέπω μια γατούλα πανομοιότυπη με τη Νεφέλη να κάνει παρέα με μία άλλη γάτα! Στην αρχή σάστισα, νόμισα ότι η μικρή μου δραπέτευσε από το σπίτι και ανέβηκε στο μπαλκόνι αυτό (είναι μπαλκόνι πρώτου ορόφου με δέντρο δίπλα οπότε εύκολα θα μπορούσε να σκαρφαλώσει) για να κάνει φιλίες!Άρχισα να μιλάω στη σωσία της Νεφέλης τρομαγμένη! Τότε βγήκε η κυρία του σπιτιού και τη ρώτησα αν είναι δική της η γάτα. Τελικά από ότι μου είπε η κυρία, είχε χρόνια τη γάτα της αστείρωτη ώσπου κάποιος μάγκας γάτος ανέβηκε στο μπαλκόνι σαν σύγχρονος Ρωμαίος και την...κανόνησε:P! Το αποτέλεσμα ήταν η γάτα της να γεννήσει τη σωσία της μικρής μου. Προφανώς ο μάγκας είναι ο πατέρας και της Νεφέλης! Έχουμε λοιπόν και ετεροθαλλές πανομοιότυπο αδερφάκι στην διπλανή πολυκατοικία. Το αποκαλούμε "Νεφελοειδες" :D:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβο ο Ρωμαίος! :inlove: Θα γίνει μια αληθινή δυναστεία!:D

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πολύ πλάκα! :lol:
Παλι καλά που δεν της έκανες φασαρία της γυναίκας οτι σου πήρε την Νεφέλη!

:lol::lol::lol::lol:
Έτσι είχα κάνει εγώ όταν, πολύ μικρή, είχα χάσει την κατάμαυρη γάτα μου την Αντιγόνη. Είχα λιώσει στο ψάξιμο και κάποια στιγμή βρεθήκαμε με τους γονείς για επίσκεψη στην άλλη άκρη της πόλης, όπου είδα μια μαύρη γάτα (τι πρωτότυπο). Θεώρησα ότι ήταν η χαμένη μου Αντιγόνη και την πήρα με το έτσι θέλω από την αποσβολωμένη κυρία που τη φρόντιζε!

Πάλι καλά που δεν έκανε αυτή φασαρία που είδε μια τρελή να κοιτάει το μπαλκόνι της και να μιλάει στα γατιά της:P

Τον...Ρωμαίο τον έχω δει! Το πιο περίεργο είναι ότι ενώ είναι αρσενικός (το κοίταξα), είναι και ταρταρούγα!:blink:

Το πιο περίεργο είναι ότι ενώ είναι αρσενικός (το κοίταξα), είναι και ταρταρούγα!:blink:
:blink::blink::confused:
Ξέρεις πόσο απίθανο είναι αυτό ε; Μία στις πάαααρα πολλές!

Δηλαδή ο μπαμπάς μας είναι θαύμα (ή λάθος) της φύσης;:hmm::lol:
Βέβαια είναι ξεθωριασμένη ταρταρούγα όπως η Νεφέλη μου, δεν ξέρω αν παίζει ρόλο αυτο...

Εγώ το έπαθα αυτό όταν είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο την Νεφέλη μου και ξαφνικά την είδα στον κάδο της γειτονιάς να ψάχνει φαί προσπάθησα να την πιάσω αλλά δεν ερχόταν μετά έμαθα ότι ήταν ή αδερφή της που την πήρε κάποιος και τελικά την άφησε στον δρόμο. Δεν κατάφερά ποτέ να την πλησιάσω ενώ το προσπάθησα και μετά από λίγο καιρό έπαψα να την βλέπω...Ποιος ξέρει τι απόγινε;

Εγώ το έπαθα αυτό όταν είχε χτυπήσει το αυτοκίνητο την Νεφέλη μου και ξαφνικά την είδα στον κάδο της γειτονιάς να ψάχνει φαί προσπάθησα να την πιάσω αλλά δεν ερχόταν μετά έμαθα ότι ήταν ή αδερφή της που την πήρε κάποιος και τελικά την άφησε στον δρόμο. Δεν κατάφερά ποτέ να την πλησιάσω ενώ το προσπάθησα και μετά από λίγο καιρό έπαψα να την βλέπω...Ποιος ξέρει τι απόγινε;

Είχες κι εσύ Νεφελάκι; Κρίμα για την κατάληξη, λυπάμαι:(...
Τουλάχιστον να ήταν πιο ήμερο το αδερφάκι της να το φρόντιζες στη μνήμη της... Τελικά το έχουν οι Νεφέλες να βρίσκουμε σωσίες αδερφάκια στη γειτονιά μου φαίνεται!

Τελικα έκανα λάθος, η Νεφέλη δεν είναι ταρταρούγα:hmm:. Οι ταρταρούγες δεν έχουν άσπρο, σωστα;

Οι ταρταρούγες έχουν συνήθως μαύρο και κόκκινο...ή γκρι και κρεμ. Οταν η γάτα έχει μαύρο, κόκκινο (ή γκρι, κρεμ) ΚΑΙ άσπρο λέγεται calico. Eίναι αυτή στο άβαταρ σου?

Υπάρχει και η κατηγορία "ταρταρούγα με άσπρο". Ετσι ήταν και η πρώτη μου γάτα Νίκη:

Συνημμένα

• Νίκη 3.jpg
    Νίκη 3.jpg
    41,2 KB · Εμφανίσεις: 44
Είναι αυτή εδώ https://www.mycat.gr/gallery/browseim...imageuser=2881

Για πες μου σε παρακαλώ τι στο καλό είναι το τέρας μου γιατί μπερδεύτηκα!

Υπάρχει και η κατηγορία "ταρταρούγα με άσπρο". Ετσι ήταν και η πρώτη μου γάτα Νίκη:

Πολύ όμορφη! Α ώστε έτσι είναι οι ταρταρούγες...καμία σχέση με τη Νεφέλη δηλαδή

Οντως υπάρχει ταρταρούγα με λευκό αλλά στην περίπτωση που το λευκό είναι σε τόσο μεγάλη περιοχή, είναι calico. Ετσι νομίζω τουλάχιστον. Δες αυτό το link για λεπτομέρειες.
https://www.fanciers.com/cat-faqs/tricolors.shtml

Τώρα που είδα και τις άλλες φωτογραφίες, είμαι σίγουρη ότι είναι calico η μικρή.

Χμ...μάλλον είναι calico...Με διαφώτισες!:)
Δηλαδή όπως είναι σπάνιο να δεις αρσενική ταρταρούγα είναι και σπάνια τα αρσενικά calico?

Αυτό είναι ένα γατάκι Calico.
1849788106_248ebcc965.jpg

Χμ...μάλλον είναι calico...Με διαφώτισες!:)
Δηλαδή όπως είναι σπάνιο να δεις αρσενική ταρταρούγα είναι και σπάνια τα αρσενικά calico?

Ναι, βέβαια. Σπανιότατο και τα λίγα που είναι αρσενικά είναι συνήθως στείρα.

Έτσι είναι ναι. Στο λίγο πιο ξεθωριασμένο βέβαια. Όταν όμως ήταν μικρή ήταν έτσι έντονα τα χρώματα.

by the way τι κουκλί αυτό στη φωτογραφία!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back