lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Αρχισα να σκεφτομαι πως να τον βγαλω, εριξα ενα βαριδιο δεμενο με κλωστη για να δω ποσο υψος εχει η τρυπα, ηταν καπου 30-40 εκατοστα... Περασε ολη η μερα, το γατι να σκουζει απελπισμενα, του εριχνα λιγο φαγητο αλλα πως να του δωσω νερο??
Μεσα σε δυο τρεις μερες θα πεθαινε καθως ηταν και καλοκαιρι και εβραζε ο τοπος. Επεσα για υπνο μεσ στην απογνωση. Οταν ξυπνησα ειχα την αισθηση οτι ειχα δει τροπο να τον βγαλω, ποτε δεν καταλαβα αν ηταν ονειρο η απλα το σκεφτομουν και στον υπνο μου! Ειναι αυτο που λενε και οι αγγλοι : Sleep on it!
Το γατακι ακομα εκει να νιαουριζει... Οταν μαγειρευε η μητερα μου (θυμαμαι οτι ηταν μακαρονια με κυμα) του εριξα λιγο να φαει και μετα βγηκα στην απθηκη του παππου μια τσαντα διχτη για πατατες. Την κοβω για να την μακρυνω, την αλοιφω με κυμα, δενω ενα βαριδιο κατω και το ριχνω στην τρυπα...
Τον φωναζα αλλα αυτο δεν εβγαινε, του μιλαγα και τον παρακαλουσα να το σκαρφαλωσει! ΤΠΤ!!! 
Ετσι περασε η μερα και εγω σκεφτομουνα στραφι το σχεδιο! Το επομενο πρωι βγηκα να δω τι εγινε, νιαουριτα δεν ακουγονται, δεν αντιδραει στην φωνη μου η καρδια μου σφιχτηκε. Ειπα παει!!! Και εκει που πηγαινα να μπω μεσα βλεπω ενα γατι τρελαμενο να τρεχει κατα πανω μου!!! 
Ηταν ο Κατιουσα! Ειχε βγει απο την σκαλα που του εφτιαξα!!! 
Απο τοτε το γατι δεν με αποχωριζοταν ποτε! Μολις ημουν εξω στο κηπο, διπλα μου, να τριβεται, να με φιλαει! Αγαπη τρελη! Με ακουγε και εκενε οτι του ελεγα! Θυμαμαι οτι ειχε μαθει να καθεται στις παλαμες μου, στην καθε παλαμη και απο δυο ποδορακια και το εκανε μεχρι που δεν μπορουσε ουτε αυτος να χωρεσει ουτε εγω να τον κρατησω 
Η οταν καθομουν καπου και χτυπουσα τα ποδια μου ερχοταν αμεσως εκει να κατσει πανω μου, το εκανε και στην πλατη μου!
Ηταν η αγαπη μου, καθε μερα που γυρνουσα απο το σχολειο με περιμενε! 
Ομως το επομενο καλοκαιρι η αγαπη μας εσβησε αδοξα!
Το πρωι εκεινο τον ειχα δει και ηταν μια χαρα, ομως τοτε ειχε πεθανει η γιαγια μου και ειχαμε παει στην κηδεια της...
Οταν γυρισα δεν εμβανιζοταν στα καλεσματα μου... Και δεν τον ξαναειδα ποτε, ουτε και το αψυχο κορμι του... Στην αρχη μαλιστα νομιζα μεσ στην απελπισια μου πως τον ''πηρε'' η γιαγια μαζι της... 

Αυτος ηταν ο Κατιουσα μου! Τον αγαπαω παντα!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
RedCat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ηταν και ειναι απο τα αγαπημενα μου γατακια! ...τι ωραία ιστορία...είναι πολύ σημαντικό να μένουν στην ψυχή μας τέτοιες στιγμες με τα ζωάκια μας...έστω κι αν είναι λιγοστές..
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ας είναι καλά εκεί που είναι ο Κατιουσα!

kitsoyla
Πολύ δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ismini
Διάσημο μέλος
Κατα τα άλλα ετσι ειμαι κι εγω θυμάμαι πάντα τα "παλιά" γατόνια...
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Ευχαριστω πολυ!Μου αρέσουν πολύ τα ονόματα που τους δίνεις! Μισκα, Κατιούσα...!
Κατα τα άλλα ετσι ειμαι κι εγω θυμάμαι πάντα τα "παλιά" γατόνια...
Βασικα το Κατιουσα ειναι το χαιδευτικο της Κατερινας στα ρωσικα, αλλα ο γατος ειναι ΚΟΤ, ε και τουλαχιστον εμενα μου φαινοταν ωραιο και γλυκο το Κατιουσα! Και ας γελαγε η μητερα μου οτι τον εκανα γκει 

Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
Bρε το συνονόματο. Ε, λοιπόν πολύ μου άρεσε το Κατιούσα. Σας παρακαλώ να με φωνάζετε έτσι στο εξής. Και μην σας πω οτι θα αιτηθώ την αλλαγή του nick name μου!Βασικα το Κατιουσα ειναι το χαιδευτικο της Κατερινας στα ρωσικα

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Που λεγεται Κατιουσα, ειναι απο το δευτερο παγκοσμιο πολεμο! Αντε κανε αιτηση στην Μισελ, Κατιουσα... 

ROXY82
Νεοφερμένο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Και δεν ηταν ακομα σε ηλικια που φευγουν τα αρσενικα.... Μακαρι να ειναι καπου ζωντανος. Αλλα παλιοτερα ηταν και μια γρια που εβαζε φολες και οι γατουλες μας προτιμουσαν να πεθανουν αλλου και να μην το μαθουμε οτι δεν ειναι καλα 
rotonda
Δραστήριο μέλος
lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool