πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Προχθές έπρεπε να βαλω την γνωστή σε όλους μας αμπούλα stronghold στον γατο μου.Χρεισιμοποιώ την ίδια εδώ και πάρα πολλούς μήνες,σχεδόν οσο εχω και τον γάτο.Αυτή τη φορά όμως τον επιασε υστερια.Αρχισε να πηδάει απο δω και απο κει σαν ακρίδα,γυριζε το κεφαλι του γυρω γυρω σαν το κοριτσακι στον εξορκιστήγια να το γλυψει,τιναζόταν σαν να τον εβρεξα,και φυσικα ουτε να τον χαϊδεψω καθησε εκείνη την ημερα.
Ε,τον παρατησα κι εγώ γιατι ειχα και δουλειες.Το βραδυ που τον ξαναείδα,το σημείο που του έβαλα την αμπουλα ,ήταν καραφλο!!!το μαδήσε το αφηλοτιμο!!!Ξερει κανεις τι σημβαίνει;μου φανηκε πολυ περίεργο.
Και κάτι ακόμα,του παιρνω τα λουρακια easy realise ,τα οποια δεν ξερω πως,τα βγαζει ,τα δαγκωνει και τα σπαει.Και οχι,δεν του τα εχω χαλαρα,αλλα ουτε και σφιχτα.Ισα-ισα να χωρανε τα 2 μου δαχτυλα μεσα όπως εχω διαβασει σε σχετικα βιβλια.Σπαω το κεφάλι μου να καταλαβω πως τα βγαζει.
Σας ευχαριστώ και καλη πρωτομαγια σε όλους!!!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Πάντα κάτι έκανα λάθος και τα έβγαζαν ή τα μισοέβγαζαν. Οπότε προσωπικά τα κατήργησα
Με την αμπούλα δεν μπορώ να το εξηγησω!!!
Δοκίμασε με άλλη...... τι να πω
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
kelly
Εκκολαπτόμενο μέλος

aspasiapef
Διάσημο μέλος
" Η χρησιμοποίηση του προϊόντος σε γάτες σε σπάνιες περιπτώσεις, έχε συνδεθεί με την εμφάνιση ήπιας παροδικλης αλωπεκίας στο σημείο εφαρμογής. Σε ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρηθεί επίσης παροδικός εστιακός ερεθισμός. Τόσο ο ερεθισμός όσο και η αλωπεκία συνήθως αυτοιώνται, αλλά μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να απιατηθεί συμπτωματική θεραπεία."
Οπότε μάλλον ο γατούλης σου ανήκει σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις.

aretha
Περιβόητο μέλος

Psistiri
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος
Ασπασία, τις αμπούλες τις βρίσκεις και σε πετ σοπ ή μόνο σε φαρμακείο; Και πόσο κάνουν περίπου; Πρέπει κι εγώ να βάλω στην Αρήθα από βδομάδα κι ακόμα δεν έχω πάει να πάρω, η άχρηστη μάνα![]()
εχουν τα pet shop εγω μονο απο κει τα παιρνω... για φαρμακεια δεν ξερω
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Τις παίρνεις είτε από pet shop είτε από τον γιατρό σου. Εγώ τις πήρα μόλις από ένα pet shop στο Κολωνάκι 22 ευρώ την συσκευασία των τριών Stronghold των 45 mg. Ο κ.Πάνος στον Αίλουρο μου είπε τώρα το καλοκαίρι να βάζω μια αμπούλα κάθε 25 ημέρες. Δεν ξέρω μόνο αν για την Αρήθα πρέπει να βάζεις τα 45 mg που είναι για γάτες 2,6 - 7,5 κιλών ή τις πιο μικρές των 15 mg που είναι για γατάκια έως 2,5 κιλά. Τι βάρος έχει?Ασπασία, τις αμπούλες τις βρίσκεις και σε πετ σοπ ή μόνο σε φαρμακείο; Και πόσο κάνουν περίπου; Πρέπει κι εγώ να βάλω στην Αρήθα από βδομάδα κι ακόμα δεν έχω πάει να πάρω, η άχρηστη μάνα![]()
aretha
Περιβόητο μέλος
Η κτηνίατρος μου είπε να πάρω των 45mg. Την τελευταία φορά που ζυγίστηκε η Αρήθα, πριν καμιά βδομάδα, ήταν ήδη 2.200 οπότε πιστεύω ότι είναι οκ.

Subject to change
e-steki.gr Founder
πυρροθριξ
Περιβόητο μέλος
Ισως να ειχε ψυλλους αλλα απο που?αυτος δεν βγαινει καθόλου εξω και καθε μηνα του βαζω stronghold.Τώρα δεν ξέρω και τι να κανω !να του ξαναβάλω τον αλλο μηνα ή οχι?Παντως ξαναφύτρωσαν οι τριχες σε εκεινο το σημειο.Και δεν έπεσαν απο μονες τους ,αυτος τις εβγαλε γιατι αφου δεν εφτανε με τη γλώσα να το βγάλει το εξυσε με τα νυχια -ειδα τις νυχιες γι'αυτο το λεω.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool