Η υστερία του γάτου

πυρροθριξ

Περιβόητο μέλος

Ο πυρροθριξ αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 46 ετών και μας γράφει από Αράχωβα (Βοιωτία). Έχει γράψει 5.262 μηνύματα.
Γεια σε όλους!
Προχθές έπρεπε να βαλω την γνωστή σε όλους μας αμπούλα stronghold στον γατο μου.Χρεισιμοποιώ την ίδια εδώ και πάρα πολλούς μήνες,σχεδόν οσο εχω και τον γάτο.Αυτή τη φορά όμως τον επιασε υστερια.Αρχισε να πηδάει απο δω και απο κει σαν ακρίδα,γυριζε το κεφαλι του γυρω γυρω σαν το κοριτσακι στον εξορκιστήγια να το γλυψει,τιναζόταν σαν να τον εβρεξα,και φυσικα ουτε να τον χαϊδεψω καθησε εκείνη την ημερα.
Ε,τον παρατησα κι εγώ γιατι ειχα και δουλειες.Το βραδυ που τον ξαναείδα,το σημείο που του έβαλα την αμπουλα ,ήταν καραφλο!!!το μαδήσε το αφηλοτιμο!!!Ξερει κανεις τι σημβαίνει;μου φανηκε πολυ περίεργο.
Και κάτι ακόμα,του παιρνω τα λουρακια easy realise ,τα οποια δεν ξερω πως,τα βγαζει ,τα δαγκωνει και τα σπαει.Και οχι,δεν του τα εχω χαλαρα,αλλα ουτε και σφιχτα.Ισα-ισα να χωρανε τα 2 μου δαχτυλα μεσα όπως εχω διαβασει σε σχετικα βιβλια.Σπαω το κεφάλι μου να καταλαβω πως τα βγαζει.
Σας ευχαριστώ και καλη πρωτομαγια σε όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Με τα λουράκια κι εγω δεν τα καταφερα ποτέ μου πολύ καλα.
:) :) :)
Πάντα κάτι έκανα λάθος και τα έβγαζαν ή τα μισοέβγαζαν. Οπότε προσωπικά τα κατήργησα
Με την αμπούλα δεν μπορώ να το εξηγησω!!!
:hmm: :hmm: :hmm:
Δοκίμασε με άλλη...... τι να πω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Aπο ποσο χρονων τον εχεις , κι απο ποτε του εβαλες λουρακι? μηπως εκανε καμια δερματικη αντιδραση στην αμπουλα??? Εμενα εχουν ολα λουρακι και μοναχα το χιονακι ενα που δεν επιανε καλα δεν ειχε τρυπουλες το εβγαζε. Αν εχει κουμπωματακι η τρυπουλες ειναι δυσκολο να το βγαλουν αλλα εναλλακτικα χρισημοποιησε σαμαρακι και βαλε εκει την ταυτοτητα του ο βουλιτσος κι ο ζυμωνουλης το δεχονταν ανετοτερα.

μαλλον απο3 μηνων τον εχω.Δεν ξερω ακριβως γιατι ηταν αδεσποτο.Το λουρι το βλεπει σαν παιχνιδι,οχι οτι τον πειραζει στο δερμα.Και οσο για την αμπουλα ειναι φυσιολογικο να τον πειραξε ξαφνικα;αφου παντα αυτην του βαζω.

Εμενα η μικρη μου δεν δεχεται το λουρακι σε αντιθεση με τον αδελφο της. οσο για τις αμπουλες δεν ειχαμε ποτε προβλημα..:hmm:

Μόλις αγόρασα Stonghold αμπούλες στην συκευασία των τριών και μέσα στις οδηγίες στις ΑΝΕΠΙΘΥΜΗΤΕΣ ΕΝΕΡΓΕΙΕΣ γράφει:
" Η χρησιμοποίηση του προϊόντος σε γάτες σε σπάνιες περιπτώσεις, έχε συνδεθεί με την εμφάνιση ήπιας παροδικλης αλωπεκίας στο σημείο εφαρμογής. Σε ακόμη πιο σπάνιες περιπτώσεις, μπορεί να παρατηρηθεί επίσης παροδικός εστιακός ερεθισμός. Τόσο ο ερεθισμός όσο και η αλωπεκία συνήθως αυτοιώνται, αλλά μπορεί σε μερικές περιπτώσεις να απιατηθεί συμπτωματική θεραπεία."
Οπότε μάλλον ο γατούλης σου ανήκει σε αυτές τις σπάνιες περιπτώσεις.;)

Ασπασία, τις αμπούλες τις βρίσκεις και σε πετ σοπ ή μόνο σε φαρμακείο; Και πόσο κάνουν περίπου; Πρέπει κι εγώ να βάλω στην Αρήθα από βδομάδα κι ακόμα δεν έχω πάει να πάρω, η άχρηστη μάνα :/:

Μήπως ήταν λυγμένη η αμπούλα? Περίεργο μου φαινεται αφου του είχες ξαναβάλει..

Ασπασία, τις αμπούλες τις βρίσκεις και σε πετ σοπ ή μόνο σε φαρμακείο; Και πόσο κάνουν περίπου; Πρέπει κι εγώ να βάλω στην Αρήθα από βδομάδα κι ακόμα δεν έχω πάει να πάρω, η άχρηστη μάνα :/:

εχουν τα pet shop εγω μονο απο κει τα παιρνω... για φαρμακεια δεν ξερω

Τις παίρνεις είτε από pet shop είτε από τον γιατρό σου. Εγώ τις πήρα μόλις από ένα pet shop στο Κολωνάκι 22 ευρώ την συσκευασία των τριών Stronghold των 45 mg. Ο κ.Πάνος στον Αίλουρο μου είπε τώρα το καλοκαίρι να βάζω μια αμπούλα κάθε 25 ημέρες. Δεν ξέρω μόνο αν για την Αρήθα πρέπει να βάζεις τα 45 mg που είναι για γάτες 2,6 - 7,5 κιλών ή τις πιο μικρές των 15 mg που είναι για γατάκια έως 2,5 κιλά. Τι βάρος έχει?

Ευχαριστώ πολύ!! :)
Η κτηνίατρος μου είπε να πάρω των 45mg. Την τελευταία φορά που ζυγίστηκε η Αρήθα, πριν καμιά βδομάδα, ήταν ήδη 2.200 οπότε πιστεύω ότι είναι οκ. ;)

Μήπως αυτή τη φορά είχε ψύλλους και τον ενοχλούσαν όταν ένιωθαν την αμπούλα; (όπως όταν είμασταν μικροί και μας έβαζαν φάρμακο για τις ψείρες και τότε μας τσίμπαγαν όλες μαζί)

Συγγνωμη που αργησα να σας απαντήσω αλλα ετρεχα στα νοσοκομεια για εναν δικο μου και δεν είχα καθολου χρονο.
Ισως να ειχε ψυλλους αλλα απο που?αυτος δεν βγαινει καθόλου εξω και καθε μηνα του βαζω stronghold.Τώρα δεν ξέρω και τι να κανω !να του ξαναβάλω τον αλλο μηνα ή οχι?Παντως ξαναφύτρωσαν οι τριχες σε εκεινο το σημειο.Και δεν έπεσαν απο μονες τους ,αυτος τις εβγαλε γιατι αφου δεν εφτανε με τη γλώσα να το βγάλει το εξυσε με τα νυχια -ειδα τις νυχιες γι'αυτο το λεω.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back