vickymoon
Διάσημο μέλος
τελευταια γνωρισε ενα αγορι που μαλλον δε τη πολυσυμπαθει και ακουστε τι κανουν. της απαγορευουν να ερθει στο σαλονι που καθονται, την εχουν στο μπαλκονι και γενικα νομιζω οτι την εχουν λιγο μονη της. τον ενοχλει που καθεται στα πλυμενα ρουχα και οταν του ειπα οτι η λυση ειναι να κλεινει η πορτα μου ειπε οτι δε μπορει να κανει τη ζωη του δυσκολη σκεφτομενος ποια πορτα να κλεισει. προσπαθησα να τους πω οτι η γατα θελει παρεα και δεν ειναι δυνατον να μενει μονη της οταν ολοι ειμαστε εκει. η φιλη μου ειναι πολυ ερωτευμενη μαζι του (μενουν μαζι τωρα) και μαλλον γι αυτο δε κανει κατι. της εχω μιλησει και θεωρει οτι κανει το καλυτερο για τη γατα.
παιδια τι να κανω το λυπαμαι το γατακι. να το παρω δε μπορω εχω 3, να μιλησω προσπαθησα αλλα τιποτα. πειτε μου ιδεες
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
vickymoon
Διάσημο μέλος
Alniyat
Νεοφερμένο μέλος
Λίγο με παραξενεύει που είπες ότι νομίζει ότι κάνει το καλύτερο για το γατί. Εγώ την δική μου την κλείνω το βράδυ σε ένα δωμάτιο και την λυπάμαι. Η άλλη λύση αν δεν βρεθεί κάτι άλλο ... τί έχει στο μπαλκόνι? Να της έπαιρνες κανα σπιτάκι κάτι αν και δεν σώζει την κατάσταση. Μήνυση στην φίλη μου μάλλον δεν θα έκανα ούτε εγώ για να μαι ειλικρινής.
vickymoon
Διάσημο μέλος
το οτι κανει οτι καλυτερο μπορει νομιζω ειναι δικαιολογια. οποτε εκανα τη συζητηση κ ηταν μπροστα κ ο φιλος της την εβλεπα λιγο δαγκωνοταν. γιατι μαλλον ηξερε οτι καπου εχω δικιο αλλα κ η συγκατοικιση θελει υποχωρησεις. τι να πω βρε παιδια. καλο παιδι ο φιλος της δε λεω αλλα μου την εχει σπασει με το θεμα της γατας. τη φιλη μου την αγαπαω ηταν καιρο μονη κ τωρα ειναι ευτυχισμενη δε θελω να της το χαλασω με κανενα τροπο. θελω να ειμαι διακριτικη και αποτελεσματικη.
λεω να παρω στη γατα ενα δωρο για τα νυχια της.
ρε γαμωτο οι περισσοτερες φιλες μου ειχαν γατες και τις δωσαν για διαφορους λογους. αλλη γιατι γεννησε, αλλη γιατι εβαλε χαλια (για ονομα), αλλη γιατι βρηκε φιλο. ειμαι η μονη που εχω τις γατες μου εδω και 9 χρονια (κ εγω εβαλα χαλια , και βρηκα φιλο δεν γεννησα βεβαια)
πω πω τωρα εχω τσαντιστει.
Serpentine
Νεοφερμένο μέλος
Αν προσπαθούσες να τις εξηγήσεις πως θα πρέπει να είναι η ζωή της γάτας της?
Αν της πείς δηλαδή πως κάποιο άλλο ζωάκι θα του έφταναν αυτά που προσφέρει, σε χαμστεράκι πχ, όχι σε γατούλα. Και να σκεφτεί και η ίδια την επιλογή της υιοθεσίας μιας και το αγόρι της δεν θέλει το γατάκι...
Επίσης για να της αποδείξεις πως δεν είναι ιδέα σου το γεγονός οτι η γάτα χρειάζεται άλλη μεταχείριση πρότεινε της κάποιο σάιτ (αυτό ή του αίλουρου πχ) ή δώσε της κάποιο φυλάδιο για να πειστεί...

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Φροντίζω να την ενημερώσω για τις υποχρεώσεις που έχει εκ του νόμου, ότι δηλαδή πρέπει να φροντίζει το κατοικίδιό της, διαφορετικά υπάρχει κακοποίηση και θα έχει σοβαρές συνέπειες. Από το να της γίνει μήνυση έως να της το αφαιρέσουν με εντολή εισαγγελέα.
vickymoon
Διάσημο μέλος
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ruko
Διάσημο μέλος
Από το να της γίνει μήνυση έως να της το αφαιρέσουν με εντολή εισαγγελέα.
Και να το πάνε πού;

Ωραία είναι όλα αυτά στα χαρτιά, αλλά εδώ δεν έχουν υποδομές να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα με τα τσιγγανάκια που ζητιανεύουν στους δρόμους αντί να πηγαίνουν σχολείο, θα ξέρουν τι να κάνουν με τα ζώα;
Κι εδώ που τα λέμε, η φίλη σου δεν κάνει τίποτα παράνομο (εκτός αν η γάτα μένει μόνιμα στο μπαλκόνι, αλλά δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο από το κείμενό σου), άρα δεν μπορείς να κάνεις τίποτα νομικά.
Κι εγώ νομίζω πως η καλύτερη λύση είναι να της τα πεις έξω απ' τα δόντια. Μπορείς να είσαι αυστηρή χωρίς να είσαι αγενής. Απλώς πρέπει να την ταρακουνήσεις λίγο και να την κάνεις να καταλάβει ότι εξακολουθεί να έχει ευθύνες απέναντι στη γάτα. Στο κάτω-κάτω, αν δεν την θέλει, ας τη δώσει. Το να την κρατήσει για να καταπιέζεται και αυτή και η γάτα είναι εγωισμός και τίποτα άλλο.

vickymoon
Διάσημο μέλος

Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
), αλλά, έτσι ακριβώς το αισθάνομαι εγώ. Δεν αξίζει να απαρνιόμαστε ο,τιδήποτε αγαπάμε για έναν άντρα, ούτε καν σε καταστάσεις απελπισίας λόγω μοναξιάς. Αύριο, θα της ζητήσει να απαρνηθεί τις φίλες της. Τί θα κάνει;Από τα μικρά (αν το θεωρεί μικρό αυτό) ξεκινάνε οι απαιτήσεις και συνεχίζονται σε μεγαλύτερα θέματα.Αυτά πες της τα, μπορεί να ξυπνήσει και όχι μόνο για το καλό της γατούλας, και για το δικό της σίγουρα.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Αν η κοπέλα ήταν μόνη της για καιρό, πολύ φοβάμαι 'οτι θα κάνει και τούμπες για χάρη του "ωραίου" της. Το έχω δει το έργο με "φίλη" μου, της οποίας ο Σιαμέζος ξαφνικά εξαφανίστηκε και δεν τολμώ να αναρωτηθώ για την τύχη του. Ασε που είμαι και black listed πια.
Κείρα
Δραστήριο μέλος
Δεν είναι υποχρεωμένοι όλοι να είναι ζωόφιλοι αλλά είναι υποχρεωμένοι να σεβονται τις επιλογές του ανθρωπου που διαλεξαν για να ζησουν μαζί του
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος
Ελένη Άνση
Διακεκριμένο μέλος
Έχω "φίλη", που έκανε πέρα τη χήρα μάνα της (με την οποία είναι πολύ αγαπημένες δεν έχουν μαλώσει) ,γιατί ο σύζυγος το απαίτησε, όπως και επίσης άλλη φίλη της, επίσης κατ'απαίτησίν του. Αν αυτή η γυναίκα είχε γάτα, πιστεύετε ότι θα την υπολόγιζε;Αχ βρε Ελένη
Αν η κοπέλα ήταν μόνη της για καιρό, πολύ φοβάμαι 'οτι θα κάνει και τούμπες για χάρη του "ωραίου" της. Το έχω δει το έργο με "φίλη" μου, της οποίας ο Σιαμέζος ξαφνικά εξαφανίστηκε και δεν τολμώ να αναρωτηθώ για την τύχη του. Ασε που είμαι και black listed πια.

zeta
Εκκολαπτόμενο μέλος
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Βλέπεις, πήρες λες αποστάσεις. Τι σημαίνει λοιπόν αυτό? Που οδηγείται η σχέση σας?Εδώ δεν υπολογίζει τον εαυτό της... Δεν ξέρω αν αυτές οι συμπεριφορές πρέπει να μας θυμώνουν ή να μας κάνουν να λυπόμαστε αυτές τις "εξαρτημένες" γυναίκες... Εγω απλά πήρα αποστάσεις
Τι κρίμα που μερικοί "φιλόζωοι" βλέπουν έτσι τα ζώα: σαν αναλώσιμα. Ένας άντρας-ή γυναίκα είναι σε θέση ν' αλλάξει πλήρως τη ζωή τους. Γιατί σ' αυτό τον άντρα ή γυναίκα δε δείχνουν από την αρχή τα δικά τους όρια? Βλέπετε γι αυτό μερικοί λένε όσο αφορά τις Ελληνίδες ότι αυτές είναι υποκρίτριες.
Τέλος πάντων ....
Δύσκολα τα πράγματα ... Αντε τώρα με τα Χριστούγεννα καλή φώτιση στη φίλη ...
vickymoon
Διάσημο μέλος
πολυ χαρηκα

καποιες φορες ο χρονος βοηθαει
Giannis-Vivi
Δραστήριο μέλος
πριν πολλα χρονια τα ειχα με ενα παιδι απο το λυκειο..ειχα τρελο κωλημα μαζι του απο τη 2 γυμνασιου και στη 3 λυκειου επιτελους ειμασταν μαζι..
βγαιναμε περιπου 5 μηνες και πραγματικα τον λατρευα..μεχρι που ειρθε σπιτι μου για τη γιορτη μου..οταν ειδε τον ιβαν ,η τερεζα μας δεν ειναι πολυ κοινωνικη, που πηγε να τον μυρισει του εδωσε κλωτσια..δεν ηθελα τπτ αλλο..δεν ξερω που βρηκα τη δυναμη ομως τον πλακωσα στο ξυλο με αποτελεσμα να προσπαθουν 5 ατομα να μας χωρισουν..αν το μετανιωσα?
ΠΟΤΕ...αν το χαρικα οσο δεν φανταζεσε..και οσο για το γκομενο?
γκομενοι υπαρχουν πολλοι γατακια ομως σαν τον ιβανοη μου κανενα...
για μενα η φιλη σου ειναι απαραδεχτη..γιατι οταν δεν ειχε αγορι αυτο το γατακι τις κραταγε παρεα τα βραδυα..η να αλλαξει το αγορι της η να χαρισει το γατακι σε καποιον που θα το εκτιμαει και θα του δινει συμασια...
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool