Η Beauty έγκυος!

Νιαου!

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Νιαου! αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών και μας γράφει από Γλυφάδα (Αττική). Έχει γράψει 1.174 μηνύματα.
Παιδιά, το ανέφερα και αλλού αλλά δεν πήρα και πολλές απαντήσεις κι έτσι είπα να το ανοίξω και πάλι σε νέο θέμα...

Παιδια, η beauty ειναι εγκυος!!!:baby: :inlove: :eek: :blink: :(
Δεν ξέρω αν θα πρέπει να γελάσω ή να κλάψω...
Από τη μια το μωράκι μου θα γίνει μαμά. Από την άλλη,... σας είχα πει πως η γειτόνισσα πνιγει τα μωρά!:mad: :down:
Σημερα, τη χάιδευα (πολύ τρίχα βρε παιδί μου, χάλια έγινα πάλι, και με την αλλεργία, άσ' τα!!! :/: :redface: ) και είδα ότι τα στηθάκια της ήταν πρησμένα:) :( Και όταν την είδα κι απο ψηλα..... έγκυος 100%!!!!! Βέβαια, αυτή που τα πνίγει, ήταν η υπηρέτρια, η οποία ΕΥΤΥΧΩΣ τωρα εχει φύγει! :up: Οπότε, μάλλον τα μωράκια της τώρα δεν κινδυνεύουν! :P Μανουλα!!!:baby: :inlove:
Εχω πολύύύύύύ καιρό να τη δω.:hmm::(
Λέτε να γέννησε η γλυκούλα μου;:rolleyes: :baby:
Μάλλον θα πρέπει να επικοινωνήσω με τη γειτόνισσα...:hmm:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Κοιταξε δυο ειναι οι λυσεις η θα την αφησεις να γεννησει και θα κανονισεις με τη γειτονισσα να αναλαβει το στραυ τα μωρακια η θα πας τη γατα για στειρωση - αποβολη αν νομιζεις οτι θα τα πνιξει καποιος μετα, πραγμα που για μενα ειναι πολυ χειροτερο να γινει μετα παρα τωρα. Για τον ιδιο λογο αν και θα το ηθελα διαφορετικα στειρωσα μια εγκυο της γειτονιας γιατι αλλοι τα δηλητηριασαν περυσι και θα κινδυνευαν ολα μαζι...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Βέβαια, αυτή που τα πνίγει, ήταν η υπηρέτρια, η οποία ΕΥΤΥΧΩΣ τωρα εχει φύγει! :up: Οπότε, μάλλον τα μωράκια της τώρα δεν κινδυνεύουν!

Κοιταξε δυο ειναι οι λυσεις η θα την αφησεις να γεννησει και θα κανονισεις με τη γειτονισσα να αναλαβει το στραυ τα μωρακια η θα πας τη γατα για στειρωση - αποβολη αν νομιζεις οτι θα τα πνιξει καποιος μετα, πραγμα που για μενα ειναι πολυ χειροτερο να γινει μετα παρα τωρα. Για τον ιδιο λογο αν και θα το ηθελα διαφορετικα στειρωσα μια εγκυο της γειτονιας γιατι αλλοι τα δηλητηριασαν περυσι και θα κινδυνευαν ολα μαζι...

Δε νομιζω να τα πνίξει αυτή γιατί:
1. Τα έπνιγε η υπηρέτρια που τώρα έχει φύγει.
2. Το έχουν σκάσει και οι τριάντα-σαράντα περίπου γάτες τις κι ετσι δεν υπάρχει λογος να τα πνίξει:/: (πριν τα έπνιγε επειδή είχε πολλές). Εξ άλλου τόσο καιρό που έχω να δω το γατάκι, μάλλον θα έχει γεννήσει:P

Tοτε επικοινωνησε μαζι τους, για να δεις τι κανουν με τα γατακια. Παρεπιπτοντως, τωρα ακριβως γεννανε οι γατες, οι δικες μας δεν γεννησαν ακομη.

Tοτε επικοινωνησε μαζι τους για να δεις τι κανουν με τα γατακια παρεπιπτοντως τωρα ακριβως γεννανε οι γατες οι δικες μας δεν γεννησαν ακομη.
Ναι, θα επικοινωνήσω:)
Δεν κατάλαβα, δεν μπορω να καταλάβω που τελειώνει η πρόταση, κομμα, κτλ.
Σορι...:redface:

Πρέπει να επικοινωνήσεις μαζί τους! Συγχαρητήρια στη γατούλα σου :D!! Η δικιά μου ακόμα να εμφανίσει σημάδια κύησης. (Μακάρι να είναι έγκυος θεε μου!!!!)

Το θεμα ειναι σε όποια περιπτωση να μπορουν να βρίσκουν και σπιτάκι τα νεα γατακια! Μακαρι

Νέες φωτό της μέλλουσας μητέρας Beauty:
:rolleyes: :rolleyes: :rolleyes: :)

Συνημμένα

• y908].JPG
    y908].JPG
    21,9 KB · Εμφανίσεις: 67
  • -u.JPG
    -u.JPG
    10,8 KB · Εμφανίσεις: 66
  • u0.JPG
    u0.JPG
    15 KB · Εμφανίσεις: 51
Να τη χαίρεσαι Νιάου την Beauty σου!! Κούκλα είναι πράγματι και η εγκυμοσύνη τις γλυκαίνει ακόμη περισσότερο. Θέλει όμως και προσοχή.. Θα σου σύστηνα να την κρατάς μέσα στο σπίτι, να την ταϊζεις μια καλή τροφή για γατάκια και αν μπορείς πήγαινε στον κτηνίατρο να σου δώσει χαπάκια ασβεστίου, πρέπει να παίρνουν κατά τη διάρκεια της εγκυμοσύνης και του θηλασμού. Την περιμένει δύσκολο έργο!:)

Σε ευχαριστώ πολύ:) :P

Μαριγώ, η Beauty δεν είναι δική μου δυστυχώς αλλά της γειτόνισσας η οποία έπνιγε τα μωρά γατάκια επειδή λέει ότι είχε πολλές γάτες:mad:
Οπότε όποτε μπορω την παίρνω σπίτι μου.:)
Αυτό μονο, (δυστυχώς είμαι και αλλεργική στις γάτες- δεν μπορώ να αντέξω στην ιδέα οτι δεν θα ξαναγγίξω ποτέ γάτα για την αλλεργία μου...:( :/: :redface: )
Πάντως πολύ θα θελα να κάνω κάποτε ομοιοπαθητική και να την ξεπεράσω αυτήν τηνν αλλεργία μια για πάντα:) :(

Αχ, δεν το ήξερα με συγχωρείς. Μικρή είσαι ακόμη μπορεί μεγαλώνοντας να την ξεπεράσεις την αλλεργία. Κι εγώ μικρή ήμουν αλλεργική σε ένα σωρό πράγματα (ευτυχώς όχι στις γατες) αλλά τώρα έχουν περάσει 5 χρόνια από την τελευταία φορά που είχα οποιουδήποτε είδος ενόχληση.
Πρόσεχε την τήν Beauty όσο μπορείς, εύχομαι όλα να πάνε καλά!:up:

Μαριγώ, η Beauty δεν είναι δική μου δυστυχώς αλλά της γειτόνισσας η οποία έπνιγε τα μωρά γατάκια επειδή λέει ότι είχε πολλές γάτες:mad:

η υπηρετρια δεν τα επνιγε τα μωρα:hmm: ??

η υπηρετρια δεν τα επνιγε τα μωρα:hmm: ??

Κοίτα να δεις, δεν είμαι σίγουρη. Νομίζω πάντως ότι τα έπνιγε η υπηρέτρια....:hmm:

Ειναι πολυ ομορφη! Ονομα και πραγμα!!! ;) Να ειναι παντα καλα! Εχω και εγω την Παρδαλη μας να περιμενει τον γατοπελαργο και μαλλον συντομα γιατι ειναι σαν μπαλονι... :D

Νιαου, τι κανει η beauty? πως παει η εγκυμοσυνη??

Σχετικά με την αλλεργία: όταν ήμουν μικρή, είχα παρουσιάσει και εγώ αλλεργία στις γάτες, είχα πάθει μυκητίαση και είχα κάνει θεραπεία. Παρελθόν όλα αυτά! Η επαφή με τις γάτες επέφερε την πολυπόθητη -εκ των υστέρων- ανοσία.

Ταξικό ερώτημα: Πού ζεις και διαθέτετε και "υπηρέτρια";

Νιάου, όλο αυτόν τον καιρό γράφεις για τη γάτα της γειτόνισσάς σου ;;;;
Και την κατηγορείς ότι πνίγει και τα γατάκια της;
Και μπάζεις την γάτα κρυφά από τους γονείς σου μέσα στο σπίτι; Η γειτόνισσα τουλάχιστον το γνωρίζει;

Νιάου, δεν θέλω να φανώ εχθρική, αλλά μάλλον δεν θα ήθελα να σε είχα γειτονόπουλο, εκτός και αν όλα γίνονται εν γνώσει και σε αγαστή συνεργασία με την, κατά τ' άλλα "γατακιοπνίχτρα", γειτόνισσά σου.
Τί να πω;;;;;;;;;;;;

Σχετικά με την αλλεργία: όταν ήμουν μικρή, είχα παρουσιάσει και εγώ αλλεργία στις γάτες, είχα πάθει μυκητίαση και είχα κάνει θεραπεία. Παρελθόν όλα αυτά! Η επαφή με τις γάτες επέφερε την πολυπόθητη -εκ των υστέρων- ανοσία.

Ταξικό ερώτημα: Πού ζεις και διαθέτετε και "υπηρέτρια";

Νιάου, όλο αυτόν τον καιρό γράφεις για τη γάτα της γειτόνισσάς σου ;;;;
Και την κατηγορείς ότι πνίγει και τα γατάκια της;
Και μπάζεις την γάτα κρυφά από τους γονείς σου μέσα στο σπίτι; Η γειτόνισσα τουλάχιστον το γνωρίζει;

Νιάου, δεν θέλω να φανώ εχθρική, αλλά μάλλον δεν θα ήθελα να σε είχα γειτονόπουλο, εκτός και αν όλα γίνονται εν γνώσει και σε αγαστή συνεργασία με την, κατά τ' άλλα "γατακιοπνίχτρα", γειτόνισσά σου.
Τί να πω;;;;;;;;;;;;

EΛΛΑΔΑ!!!
Και δεν είναι υπηρέτρια βασικά αλλά οικιακή βοηθός, (είχαμε όταν ήμαστε πιο μικροί) και μπείμπι-σίττερ. Βλέπεις οι γονείς μου δουλεύουν και χρειαζόμασταν κάποιον να μας φροντίζει...

Δηλαδή για να καταλάβω, εσύ ως φιλόζωη θα ανεχόσουν να πνίγει τα γατάκια της;;; Αμάν πια δηλαδή! Έχω το χρέος να την προστατεύω κι ας μην είναι δικιά μου!!!;)

Οχι δεν το γνωρίζει η γειτόνισσα! Ή θα πρεπε να τη ρωτήσω:
Συγγνώμη κυρία μου, μπορώ να πάρω τη γάτα της για να την προστατεύσω από το πνίξιμο; :/: ;)

Η μητέρα μου το γνωρίζει και ψιλοσυμφωνεί, ο πατέρας μου όχι!

Συγγνώμη, ''δεν θα θελα να φανώ εχθρική'' αλλά ποιός σου δωσε εσένα το δικαίωμα να με κρίνεις και να με κατακρίνεις;;; Και πες μου τώρα εσυ: Αν εν γνώσει σου η ''υπηρέτρια'' της γειτόνισσάς σου έπνιγε τα γατιά της εσύ θα καθόσουν ήσυχη κι ήρεμη στα αυγά σου; Ε εγώ λοιπόν δεν μπορώ! Κι ακόμα κι αν τώρα έχει φύγει κι έχει σταματήσει να τα πνίγει, εγώ ΔΕΝ μπορώ να εμπιστευτώ αυτή τη ''γειτόνισσα''! ;)

Νιαου, τι κανει η beauty? πως παει η εγκυμοσυνη??

Καλά:) :P
Είναι πολύ όμορφη η μέλλουσα μητέρα Beauty! Πολύ έχει ομορφύνει τώρα στην εγκυμοσύνη!:) :rolleyes:
Μόνο που αυτή η γειτόνισσα την έχει όλο στο μπαλκόνι πάλι!:mad: Εχθές όλο το βράδυ νιαούριζε το μωρό μου...!:( :/:

μπερδευτηκα:blink: η υπηρετρια της γειτονισσας δεν ηταν?ηταν τελικα δικια σας??

μπερδευτηκα:blink: η υπηρετρια της γειτονισσας δεν ηταν?ηταν τελικα δικια σας??

Ναι Μαριέλ. Της γειτόνισσας τα έπνιγε. Απλά η ''γαττίνα'' με ρώτησε τι σοι μέρος είναι αυτό που μένουμε κι έχουμε και υπηρέτρια. Και της εξήγησα γιατί γενικότερα οι άνθρωποι στη γειτονιά μας έχουν υπηρέτρια δίνοντας ως παράδειγμα τη δικιά μου οικογένεια.;) :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back