Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Να σου ζήσουν τα κουκλάκια και πες στην κυρία να τα προσέχει.΄Οπως σου είπα και σε pm αν θέλεις μπορείς να υπολογίζεις και σε μας για 2 γατάκια.Φυσικά και θα περιμένουμε όσο χρειαστεί,αλλά έχουμε και πείρα από πολύ μικρά.
Περνάμε οικογενειακός σύνδρομο στέρησης από γατουλίνια

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Καιρο ειχες να "περασεις"!
τι κανουν τα γατακια σου?
Νιαου, χρονια πολλα, να τα εκατοστησεις!

lactoula
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
πανέμορφα είναι! γιατί δεν κρατάς κι εσύ ένα;![]()
Σας ευχαριστώ πολύ όλους
Η αλήθεια είναι ότι κι εγώ τα έχω ερωτευτεί...

Aretha πολύ θα ήθελα να υιοθετήσω ένα αλλά είμαι πάάάρα πολύ αλλεργική στις γάτες...
:cry: Τώρα τελευταία είχαμε πάει σε κάτι νεογέννητα ξένα γατάκια, και με έπιασε ΑΣΘΜΑ!!!:cry: :cry:
Της είπα της μαμάς να πάμε για ομοιοπαθητική, αλλά μου λέει πως δε βοηθάει...
:cry: Δηλαδή, τώρα, για μια ζωή θα αποφεύγω τις γάτες;;;!:cry: Τη Beauty την έχω συνηθίσει, όπως και η Ασπασία το Χιόνη, αλλά τα μωρά; Αλήθεια, ήθελα να σας ρωτήσω: Αν κάποιος είναι αλλεργικός και έχει συνηθίσει σε μια γάτα, με τα μωρά της παραμένει φυσιολογικός ή εμφανίζει αλλεργία;
Και ούτως ή άλλως οι γονείς μου δυστυχώς δε μ αφήνουν...
Σαρδέλα σε ευχαριστώ πολύ
Πόπι, όπως σου απάντησα και σε πμ δεν ξέρω αν θέλει η γειτόνισσα να τα δώσει
Αν θέλει όμως θα χαρώ πάάάρα πολύ να τα πάρεις, μιας και είσαι και μέλος του φόρουμ και θα μπορώ να τα βλέπω κι εγώ
Ismini
Διάσημο μέλος
Εχει δικιο η μαμά σου για την ομοιοπαθητική.Το ξέρω είναι φοβερά τα μωρά γατάκια αλλά μείνε μακριά, αφού σε πειράζει. Εξάλλου εσύ βοηθάς τα ζωα τοσο πολυ κι απο "μακρυά"!
Τα σκυλάκια σου προκαλούν αλλεργία? Ισως αργοτερα στο καινουργιο σπιτι να παιρνατε εναν κούταβο?
Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου μου υπομονή!Εχει δικιο η μαμά σου για την ομοιοπαθητική.
Το ξέρω είναι φοβερά τα μωρά γατάκια αλλά μείνε μακριά, αφού σε πειράζει. Εξάλλου εσύ βοηθάς τα ζωα τοσο πολυ κι απο "μακρυά"!![]()
Τα σκυλάκια σου προκαλούν αλλεργία? Ισως αργοτερα στο καινουργιο σπιτι να παιρνατε εναν κούταβο?
Γιατί έχει δίκιο για την ομοιοπαθητική
;;;;Κακό δεν κάνει! Μόνο θα με απαλλάξει από την αλλεργία μου!
Τα σκυλάκια ευτυχώς όχι, αλλιώς θα είχα πέσει σίγουρα σε κατάθλιψη...
Ναι, μάλλον θα πάρουμε σκυλάκι στο άλλο σπιτι
Αλλά εγώ θέλω αδέσποτο! Κι επειδή η μητέρα μου θέλει ράτσα, κόκερ σπάνιελ, κι εγώ έχω ακούσει ότι το στρέι έχει και ράτσες, μάλλον θα πάρουμε από εκεί
Το ελπίζω...

Πρπει να τα "συνηθισεις" και αυτα.
Και εγω ετσι επαθα με τα μωρα της σαρδελας.
Τα καλύτερα στη Beauty και στα μικρά!!!!

Καλώς την. Ελπίζω όλοι να είσαστε καλά.

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Νιαου, εισαι αλλεργικη στα γατακια ετσι οπως το θετεις!
Πρπει να τα "συνηθισεις" και αυτα.
Και εγω ετσι επαθα με τα μωρα της σαρδελας.
Μα εσύ δεν είσαι αλλεργική στις γάτες...
Η είσαι;
Εγώ λέω πως είμαι αλλεργική στις γάτες, και ρωτάω αν αφού έχω συνηθίσει τη Beauty έχω ''συνηθίσει'' και τα μικρά (αφού είναι παιδιά της).

aretha
Περιβόητο μέλος
Η ομοιοπαθητική δεν ξέρω αν έχει αποτέλεσμα ή όχι, ξέρω όμως σίγουρα ότι έχει αποτέλεσμα η απευαισθητοποίηση. Είναι μια διαδικασία που γίνεται σε αλλεργιολογικά ιατρεία (π.χ. εδώ) και συνίσταται στη χορήγηση ελεγχόμενων (και σταδιακά αυξανόμενων) δόσεων του αλλεργιογόνου παράγοντα, σε ενέσιμη μορφή. Έτσι, ο οργανισμός σιγά σιγά συνηθίζει και η αλλεργία εξαλείφεται. Το μειονέκτημα είναι ότι μπορεί να πάρει πολύ καιρό η διαδικασία, μέχρι 2-3 χρόνια, μέχρι να ολοκληρωθεί.Aretha πολύ θα ήθελα να υιοθετήσω ένα αλλά είμαι πάάάρα πολύ αλλεργική στις γάτες...:cry:
Τώρα τελευταία είχαμε πάει σε κάτι νεογέννητα ξένα γατάκια, και με έπιασε ΑΣΘΜΑ!!!:cry: :cry:![]()
![]()
![]()
Της είπα της μαμάς να πάμε για ομοιοπαθητική, αλλά μου λέει πως δε βοηθάει...:cry: Δηλαδή, τώρα, για μια ζωή θα αποφεύγω τις γάτες;;;!:cry:
Αν διαβάζεις αγγλικά, μπορείς να μάθεις περισσότερα εδώ. Ψάξτο πάντως!

Εχω κληρονομισει απο την μητερα μου την αλλεργια σε πολλα πραγματα μεταξυ αλλων και στις γατες.
Η σαρδελα δεν με πειραζει πια, αλλα παιδευτικα πολυ.
Για αρκετους μηνες (οταν την πρωτοπηραμε)ξυπνουσα με πρισμενα κοκκινα ματια, καταροη και πριξιμο. και πολλα ακομα.
Αλλα δεν το εβαλα κατω...

Νιαου!
Πολύ δραστήριο μέλος
Ειμαι Νιαου και πολυ χαλια μαλιστα.
Εχω κληρονομισει απο την μητερα μου την αλλεργια σε πολλα πραγματα μεταξυ αλλων και στις γατες.
Η σαρδελα δεν με πειραζει πια, αλλα παιδευτικα πολυ.
Για αρκετους μηνες (οταν την πρωτοπηραμε)ξυπνουσα με πρισμενα κοκκινα ματια, καταροη και πριξιμο. και πολλα ακομα.
Αλλα δεν το εβαλα κατω...![]()
Πωπωωωωω!! Δεν το ξερα!
Οπότε λογικά κι εγώ θα πρέπει να τα συνηθίσω τώρα τα μωράκια της
Κρίμα...Aretha, σε ευχαριστώ, θα το κοιτάξω

Εμενα απο αλλεργικο σοκ(απο κουνουπι ηταν βεβαια)ειχε πριστει ο λαιμος μου και δεν μπορουσα να αναπνευσω και πηγα στο νοσοκομειο.
χριστινα
Διάσημο μέλος
aretha
Περιβόητο μέλος
Καλώς την. Ελπίζω όλοι να είσαστε καλά.![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Μια και σας βρήκα εδώ να σας πω πως πέρασα λίγο δύσκολα από τις γιορτές μέχρι τις 10 αυτού του μήνα.Τώρα δόξα τω Θεό όλα καλά,αλλά δυστυχώς μείναμε χωρίς γατουλίνια.Αναγκαστήκαμε να τα δώσουμε για δικό τους καλό.
Όλοι έτσι είμαστε μέσα στο σπίτι χωρίς τα γατουλίνια.Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Ελπίζω να είναι όλα περαστικά!
Τί συνέβη με τα γατούλια???
Ελπίζω να είναι όλα περαστικά!
Για τα δικά μας λες;Αν ναι είναι πολύ καλά αλλά όχι κοντά μας.Τα δώσαμε μαζί με τη Μπέμπα από κει που μου την είχαν δώσει την Μπέμπα.Ζουν βασιλικά τα λατρεύουν και τα βλέπουμε τακτικά αλλά δεν μου πάει να τα πάρω πίσω από την κοπέλα που τα έχει εδώ και 3 μήνες

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool