Η Cristy γεννάει !!!!!

• Thread starter Thread starter Ntontini
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
Να σας ζήσουν τα ζουζούνια , έχω και αδυναμία στα μαυρόασπρα!:up::up::up:
Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα ασπρομαυρα !!!

Babycat,αν κρατήσεις κανένα ασπρόμαυρο(νομίζω ένα είναι ασπρόμαυρο) ξέρεις σε ποιο θέμα να πας!
Ναι ενα ειναι και θελω αφανταστα να το κρατησω.

Να σου ζησουν!
Ποσα γατακια εχει κανει?Εχει κανει 3 μεχρι τωρα.

Να σου ζήσουν Κωνσταντίνα!:happy: Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Crysty!:up:Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.

attachment.php

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αχ ,θα ερθω καμια μερα να τα δω.Αν γενναει ακομα καλη τυχη,να και κατι που μπορει να σου χρειαστει
https://www.whiskas.gr/kitten.html

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πολυ ομορφα μπραβο~~!!!!

Να σας ζήσουν τα γατάκια σας...Πώς είναι?

Ειναι μια χαρα,ευχασριστω.Αυριο θα βαλω και αλλες φωτογραφιες,ποιο καλες:)

Παρακαλω βοηθηστε με...

Εβγαλα φωτογραφιες τα δυο μικρα που επεζησαν.Θαυμαστε τα μωρουλια της οικογενειας μας:
Στην παραπανω απαντηση στη 1 σελ εχω βαλει 2 φωτογραφιες.Στην πρωτη σιγουρα βλεπετε το γατακι που ειναι στα μπροστινα ποδια της μαμας του.Αυτο το γατακι εχει λιγες ωρες που δεν ειναι καλα.Νιαουριζει ασταματητα και φενεται να ποναει.Ανακαλυψα εναν κτηνιατρο στο χωριο.Τον αντρα της δασκαλας μου.Ειπαμε να τον παρουμε τηλ. για να το εξετασει αλλα τον λενε Κωστα και εχει γιορτη σημερα.Οσο να νε δεν μπορουμε να τον ενοχλησουμε.Εγω ειπα στη μαμα μα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του και και τι θα γινει αν λειψει για λιγο απο το σπιτι;;;δεν πηρα απαντηση.Βοηθηστε με.Τι το προκαλεσε αυτο........

Είναι ακόμα μικρά,και ευθραστα.Δεν ξέρω τι να σου πω.Έχετε κάπου ζεστά.Λοιπόν,δεν νομίζω ότι θα ΄ναι κακό να ενοχλήσετε τον κ.Κώστα!

Το ξερω οτι δεν ειναι κακο αλλα δεν γινεται τιποτα.Το μικρουλη ειναι ηδη πολυ ασχημα και εγω δεν σταματαω να κλαιω.Με τον ορο κτηνιατρο δεν εννοω με ιατρειο αλλα πως ξερει απο ζωα και μπορει να τα εκ=ξεταζει.Δεν νομιζω να δινει π.χ φαρμακα κτλ.Θα προσπαθησω να το βοηθησω αλλα θα πω κατι.Οσοσ σκληρο κι αν φανει για ολους μας οτι ειναι να γινει ας γινει,αρκει να μην βασανοζεται το γατουλι...μονο αυτο ζηταω:cry::cry::cry:

Το ξερω οτι δεν ειναι κακο αλλα δεν γινεται τιποτα.Το μικρουλη ειναι ηδη πολυ ασχημα και εγω δεν σταματαω να κλαιω.Με τον ορο κτηνιατρο δεν εννοω με ιατρειο αλλα πως ξερει απο ζωα και μπορει να τα εκ=ξεταζει.Δεν νομιζω να δινει π.χ φαρμακα κτλ.Θα προσπαθησω να το βοηθησω αλλα θα πω κατι.Οσοσ σκληρο κι αν φανει για ολους μας οτι ειναι να γινει ας γινει,αρκει να μην βασανοζεται το γατουλι...μονο αυτο ζηταω:cry::cry::cry:

Κοίτα,δεν θέλω να σε στεναχωρήσω,αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι!

Τι να με στεναχωρισεις πεθανε:bye::bye::bye:

Πλακα κανεις?Αυτο ειναι πλακα κανεις ή δεν κανεις ?Τι να σου πω καλο κουραγιο

Καλό κουράγιο!Πολύ λυπήθηκα....Αντίο γατάκι!:bye:

Αντιο............:bye:

Λυπάμαι για το γατάκι σου...Δυστυχώς τα μικρούλια είναι πολυ εύθραυστα..κι εμείς το αντιμετωπίσαμε πρόσφατα με 2 μωράκια αν θυμάσαι...Και δεν ξέρω αν ο κτηνίατρος θα μπορούσε να κάνει κάτι...συνήθως φεύγουν απο αναπνευστικό πρόβλημα...Κουράγιο

Ακριβως,αναπνευστικο προβλημα.Γι'αυτο το λογο εχασα το γατουλι μου.Ολη την ωρα ειχε ανοιχτο το σταματακι του και ανεπνεει με δυσκολια:(η μαμα γατα δεν ξερω αν το καταλαβε αλλα σημερα δεν το ψαχνει...μαλλον ηξερε:(

τι κανει η Μαγια και η Κριστη?!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back