Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Κι εμενα μου αρεσουν πολυ τα ασπρομαυρα !!!Να σας ζήσουν τα ζουζούνια , έχω και αδυναμία στα μαυρόασπρα!![]()
Ναι ενα ειναι και θελω αφανταστα να το κρατησω.Babycat,αν κρατήσεις κανένα ασπρόμαυρο(νομίζω ένα είναι ασπρόμαυρο) ξέρεις σε ποιο θέμα να πας!
Να σου ζησουν!
Ποσα γατακια εχει κανει?Εχει κανει 3 μεχρι τωρα.
Να σου ζήσουν Κωνσταντίνα!Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Crysty!
Ευχαριστω πολυ για τα καλα σου λογια.
![]()
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
https://www.whiskas.gr/kitten.html
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
xxx
Νεοφερμένο μέλος
roulsydney
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
Στην παραπανω απαντηση στη 1 σελ εχω βαλει 2 φωτογραφιες.Στην πρωτη σιγουρα βλεπετε το γατακι που ειναι στα μπροστινα ποδια της μαμας του.Αυτο το γατακι εχει λιγες ωρες που δεν ειναι καλα.Νιαουριζει ασταματητα και φενεται να ποναει.Ανακαλυψα εναν κτηνιατρο στο χωριο.Τον αντρα της δασκαλας μου.Ειπαμε να τον παρουμε τηλ. για να το εξετασει αλλα τον λενε Κωστα και εχει γιορτη σημερα.Οσο να νε δεν μπορουμε να τον ενοχλησουμε.Εγω ειπα στη μαμα μα γιατι αυτη ειναι η δουλεια του και και τι θα γινει αν λειψει για λιγο απο το σπιτι;;;δεν πηρα απαντηση.Βοηθηστε με.Τι το προκαλεσε αυτο........Εβγαλα φωτογραφιες τα δυο μικρα που επεζησαν.Θαυμαστε τα μωρουλια της οικογενειας μας:
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος
Το ξερω οτι δεν ειναι κακο αλλα δεν γινεται τιποτα.Το μικρουλη ειναι ηδη πολυ ασχημα και εγω δεν σταματαω να κλαιω.Με τον ορο κτηνιατρο δεν εννοω με ιατρειο αλλα πως ξερει απο ζωα και μπορει να τα εκ=ξεταζει.Δεν νομιζω να δινει π.χ φαρμακα κτλ.Θα προσπαθησω να το βοηθησω αλλα θα πω κατι.Οσοσ σκληρο κι αν φανει για ολους μας οτι ειναι να γινει ας γινει,αρκει να μην βασανοζεται το γατουλι...μονο αυτο ζηταω:cry::cry::cry:
Κοίτα,δεν θέλω να σε στεναχωρήσω,αλλά μάλλον δεν μπορεί να γίνει κάτι!
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος

SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος
ΑΓΝΗΓΙΩΡΓΟΣ
Διάσημο μέλος

romano82
Εκκολαπτόμενο μέλος

roulsydney
Διάσημο μέλος
Ntontini
Πολύ δραστήριο μέλος
η μαμα γατα δεν ξερω αν το καταλαβε αλλα σημερα δεν το ψαχνει...μαλλον ηξερε
SweetyCat
Πολύ δραστήριο μέλος

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool

Κι ένα μεγάλο ΜΠΡΑΒΟ στην Crysty!