το θεμα ειναι το εξης...οτι οσο εμεις,δεχομαστε να μπαινουν εκει τα ζωακια...τοσο αυτη η κατασταση θα συνεχιζεται...
και βεβαια δεν ειναι λυση να πας με τα ποδια καπου,εκτος και αν ειναι κοντα...πιστευω ομως οτι η Ηρω,το ειπε ως σχημα λογου,για να δειξει οτι θα εκανε τα παντα για να μην βαλει το ζωακι της στη μπαγκαζιερα ενος κτελ,οποτε ειναι χαζο να ασχολουμαστε τωρα ολη την ωρα με αυτη την κουβεντα..παμε παρακατω
....το να ψαχνουμε λυσεις για καποιον που λεει οτι δεν εχει τροπο να ταξιδεψει με το ζωο του,δεν σημαινει οτι δεχομαστε αυτη την κατασταση ,ενω στην ευρωπη ειναι αυτονοητο...το ακριβως αντιθετο συμβαινει...οταν εγω ΔΕΧΟΜΑΙ να ταξιδευει με αυτον τον τροπο η ψυχουλα μου,αυτο ειναι και η αποδοχη αυτης της απανθρωπης καταστασης...δεν καταλαβαινω γιατι ενοχλει το να λεει καποιος οτι εγω ποτε δεν θα το δεχομουνα.....σκεφτομαι το εξης...αν εβαζα τον μπουκακο ή την πουπυ εκει,και ανοιγοντας τη μπαγκαζιερα ,το αντικριζα νεκρο,δεν θα μπορουσα να ζησω την υπολοιπη ζωη μου απο τις τυψεις...για μενα λοιπον,για να τα πω ωμα τα πραγματα..δεν υπαρχει καμμια δικαιολογια...το οτι φταιει η πολιτεια κια τα κτελ για αυτην την την κατασταση..ειναι δεδομενο..ομως οταν εχω ενα ζωακι..ΕΓΩ καλουμε να παρω αποφασεις για αυτο..αρα ΕΓΩ ειμαι η υπευθυνη...ουτε το κρατος,ουτε τα ΚΤΕΛ..και ναι,συμφωνω απολυτα και με την Ελενα..αν δεν μπορω να ταξιδεψω με ασφαλεια για το ζωακι μου..δεν θα το κανω λοιπον...
..λυσεις πιστευω οτι υπαρχουν...το θεμα ειναι ποσο ειναι διατεθιμενος ο αλλος να θυσιασει καποια πραγματα..και μην ακουσω παλι κανεναν να λεει οτι,αφου ειναι αυτονοητα αυτα τα πραγματα στην ευρωπη,γιατι εμεις θα πρεπει να μην ταξιδευουμαι ή γιατι θα πρεπει να δινουμε ολοκληρη περιουσια στα ΤΑΞΙ,..να αγωνιστουμε λοιπον για να αλλαξει αυτο...και με το να το δεχομαστε...σιγουρα δεν αγωνιζομαστε ετσι..,
...εγω,ξερω οτι δεν μπορω να λυψω πανω απο μια βδομαδα απο το σπιτι μου,το ανωτερο που εχω λειψει ειναι 7 ολοκληρες μερες και γυρναγα την 8η...ξερω οτι δεν θα κανω ποτε οσο εχω τα μικρα μου διακοπες ,τουλαχιστον συνεχομενες πανω απο μια βδομαδα...το θεωρω ομως ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ μου,απο τι στιγμη που τα ανελαβα...
..τεσπα,το θεμα βεβαια εδω,δεν ειναι "βρειτε λυσεις για εμας που ταξιδευουμαι με τα ΚΤΕΛ"...πιστευω οτι αυτο,ειναι υποχρεωση να το κανει ο ιδιοκτητης του ζωου...το θεμα ειναι να σταματησει αυτο το αισχος....και μονο με αντιδρασεις απο εμας και ΑΡΝΗΣΗ να βαζουμε τα ζωα μας εκει,θα σταματησει καποτε αυτο...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.