Θάνατοι ζώων στις μπαγκαζιέρες των ΚΤΕΛ

Freya

Πολύ δραστήριο μέλος

Η Freya αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Πάτρα (Αχαΐα). Έχει γράψει 1.373 μηνύματα.
θεε μουυυυυυυυυυυυυυυυ!!!!!!!!!!!!!!!!!!! τι θα κανω ρε γμτ που μεχρι τωρα ετσι ταξιδευαμε??? εχω πανικοβληθει!!!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Πλακα κανεις μη μου λες τετοια και θα ειμαι αναγκασμενη να περνω το κτελ!!! Τι μπορουμε να κανουμε για να προστατευσουμε τα ζωακια μας εκτος του να μαλωσεις για να το ανεβασει πανω.....και αν αρνειται πεισματικα τοτε τι κανεις.... αμαν ρε παιδια τι κωλοκατασταση ειναι αυτη...... τι ασυναισθητα τερατα ειναι αυτα:wall::verymad::mpinelik::mpinelik::mpinelik:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω εκνευριστηκα με τα σχολια που εγραψαν πολλοι οτι ο ιδιοκτητης εφταιγε που το ζωο του πεθανε.. τους εστειλα μια απαντηση κ ελπιζω να την δημοσιευσουν.

"Τρίτο κρούσμα νεκρού σκυλιού σε διαδρομή των υπεραστικών κτελ"

για τα σχολια που γραφτηκαν για το πιο πανω θεμα, θελω να ρωτησω τους κυριους που απαντησαν οτι φταιει ο ιδιοκτητης, αν δεν ειχες αλλο τροπο να ταξιδεψεις με το ζωο σου τι θα εκανες? αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα καθε φορα απο πατρα-κυπρο κ το αναποδο καθε φορα, οπου αναγκαστικα πρεπει να παρω κτελ για Αθηνα για να παω μετα στο Ελευθεριος Βενιζελος!! τα τρενα εχουν αλλα προβληματα, αφου γινονται πολλα εργα κ ειναι περισσοτερη ταλαιπωρια κ για μενα κ για το ζωο.
το μονο που μπορω να κανω ειναι στο κλουβακι της γατας μου οταν ειναι καλοκαιρι να βαζω ενα παγωμενο μπουκαλι νερο για να μην μου παθει θερμοπληξια! οι οδηγοι καθε φορα αρνιουνται να με αφησουν να την παρω πανω, τους εχω πει να πληρωσω εξτρα εισητηριο κ παλι δεν δεχονται! μου εχουν πει οτι το περιβαλλον στις αποσκευες ειναι το ιδιο με πανω που ειναι οι επιβατες, αλλα με αυτα που διαβαζω αμφιβαλλω αν ισχυει κατι τετοιο.
οσοι κατηγορειτε βρειτε μας μια λυση!!

Παιδιά δεν πάμε καλά... :mad: Αντί να κατηγορήσουν το ΚΤΕΛ κατηγορούν τους ιδιοκτήτες;;; Δεν είμαστε όλοι γεννημένοι για να κάνουμε φασαρίες μέχρι να περάσει το δικό μας!!! Αν δεν νοιάζονταν για τα ζωάκια τους θα έπαιρναν άλλο χωρίς να δώσουν διάσταση για να μην πω ότι θα τα παρατούσαν όπως πολλοί "έξυπνοι" κάνουν. Είναι πολύ άδικο να λένε ότι αποκλειστική ευθύνη έχει ο ιδιοκτήτης. Κι εγώ αν μου έλεγαν πως όλα τα ζωάκια ταξιδεύουν εκεί θα πίστευα πως δεν υπάρχει κίνδυνος. Τι να πω, αίσχος.. Μακάρι να γίνει κάτι, έφυγαν 3 ψυχούλες, δεν είναι ανάγκη να φύγουν κι άλλες.. :/:

αυτα τα τερατα ονοματι κτελ τα φοβουωται και οι 2 αδερφες μου..αμα τουσ το πω αυτο θα κλαινε για ενα μηνα!!!

Λετε για την περιπτωση με το σκυλάκι έτσι όταν το διαβασα ανατρίχιασα γιατί κ τα δικά μου όταν τα πήρα τα μετεφαραν με το ΚΤΕΛ κ όταν τους το λες σε διαβεβαιώνουν ότι το ζωάκι δεν θα πάθει τίποτα γιατί ανοίγουν τους αεραγωγούς κ είναι όλα ψέμματα τίποτα δεν ανοίγουν, τους ενοχλονουν τα ζώα κ εμε΄να με ενοχλουν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ που βάζουν τα σκυλάδικα στο τέρμα κ αναγκαζομαι κ τους ακούω 5 ωρες καθώς κ οι επιβατες που τσιρίζουν ή που βρωμάνε αλλά δεν τους κατέβασα όλους στη μπαγαζιέρα που θα έπρεπε. Ενω το ζωάκι είναι μεσα στο κλουβάκι του καθαρό κ αποπαρασιτωμένο δεν καταλαβαίνω ποιον μπορεί να ενοχλεί

Τελευταία επεξεργασία:
Λετε για την περιπτωση με το σκυλάκι έτσι όταν το διαβασα ανατρίχιασα γιατί κ τα δικά μου όταν τα πήρα τα μετεφαραν με το ΚΤΕΛ κ όταν τους το λες σε διαβεβαιώνουν ότι το ζωάκι δεν θα πάθει τίποτα γιατί ανοίγουν τους αεραγωγούς κ είναι όλα ψέμματα τίποτα δεν ανοίγουν, τους ενοχλονουν τα ζώα κ εμε΄να με ενοχλουν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ που βάζουν τα σκυλάδικα στο τέρμα κ αναγκαζομαι κ τους ακούω 5 ωρες καθώς κ οι επιβατες που τσιρίζουν ή που βρωμάνε αλλά δεν τους κατέβασα όλους στη μπαγαζιέρα που θα έπρεπε. Ενω το ζωάκι είναι μεσα στο κλουβάκι του καθαρό κ αποπαρασιτωμένο δεν καταλαβαίνω πιο μπορεί να ενοχλεί

Πες τα χρυσόστομη :mad: Τα ζωάκια τους πείραξαν!

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΑΣ

ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 23/7/2010 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 12.00-17.00 ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΚΗΦΙΣΣΟΥ ΚΑΙ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ 30/7/2010 ΚΑΙ ΩΡΕΣ 12.00-17.00 ΣΤΟ ΚΤΕΛ ΛΙΟΣΙΩΝ

ΑΓΩΝΙΖΟΜΑΣΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΤΟΧΥΡΩΣΟΥΜΕ ΜΙΑ ΑΞΙΟΠΡΕΠΗ ΘΕΣΗ ΓΙΑ ΤΑ ΖΩΑΚΙΑ ΜΑΣ ΟΤΑΝ ΤΑΞΙΔΕΥΟΥΝ ΜΕ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟ! Ο ΧΩΡΟΣ ΑΠΟΣΚΕΥΩΝ ΕΙΝΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙΑ ΤΙΣ ΒΑΛΙΤΣΕΣ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΑ ΔΕΜΑΤΑ! ΑΛΛΑΓΗ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ ΚΑΙ ΤΗΣ ΝΟΟΤΡΟΠΙΑΣ ΕΔΩ ΚΑΙ ΤΩΡΑ!!!!!!!!!!!!!!!! ... Σώστε τα ζώα από τα κτήνη!

Λετε για την περιπτωση με το σκυλάκι έτσι όταν το διαβασα ανατρίχιασα γιατί κ τα δικά μου όταν τα πήρα τα μετεφαραν με το ΚΤΕΛ κ όταν τους το λες σε διαβεβαιώνουν ότι το ζωάκι δεν θα πάθει τίποτα γιατί ανοίγουν τους αεραγωγούς κ είναι όλα ψέμματα τίποτα δεν ανοίγουν, τους ενοχλονουν τα ζώα κ εμε΄να με ενοχλουν οι οδηγοί του ΚΤΕΛ που βάζουν τα σκυλάδικα στο τέρμα κ αναγκαζομαι κ τους ακούω 5 ωρες καθώς κ οι επιβατες που τσιρίζουν ή που βρωμάνε αλλά δεν τους κατέβασα όλους στη μπαγαζιέρα που θα έπρεπε. Ενω το ζωάκι είναι μεσα στο κλουβάκι του καθαρό κ αποπαρασιτωμένο δεν καταλαβαίνω ποιον μπορεί να ενοχλεί

Αυτό πρέπει να το κάνετε πανό, κάπως πιο κομψα διατυπωμένο!!!!!

πρεπει να κλεισουν τους οδηγους των κτελ μαζι με της αποσκευες να δουμε αν θα τους αρεσει:devil::devil:

ΑΣ ΔΩΣΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΤΟ ΠΑΡΟΝ
ΑΣ ΑΓΩΝΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΩΜΑ ΝΕ ΜΕΤΑΦΕΡΟΜΑΣΤΕ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ ΚΑΤΟΙΚΙΔΙΟ ΜΑΣ
!
Μπραβο βρε Κατερίνα:clapup:

Αυτό πρέπει να το κάνετε πανό, κάπως πιο κομψα διατυπωμένο!!!!!
Τι θες να πεις πως δεν τα λέω κομπσα; :mad::mad::mad::P:mad:

εγω εκνευριστηκα με τα σχολια που εγραψαν πολλοι οτι ο ιδιοκτητης εφταιγε που το ζωο του πεθανε.. τους εστειλα μια απαντηση κ ελπιζω να την δημοσιευσουν.

"Τρίτο κρούσμα νεκρού σκυλιού σε διαδρομή των υπεραστικών κτελ"

για τα σχολια που γραφτηκαν για το πιο πανω θεμα, θελω να ρωτησω τους κυριους που απαντησαν οτι φταιει ο ιδιοκτητης, αν δεν ειχες αλλο τροπο να ταξιδεψεις με το ζωο σου τι θα εκανες? αντιμετωπιζω το ιδιο προβλημα καθε φορα απο πατρα-κυπρο κ το αναποδο καθε φορα, οπου αναγκαστικα πρεπει να παρω κτελ για Αθηνα για να παω μετα στο Ελευθεριος Βενιζελος!! τα τρενα εχουν αλλα προβληματα, αφου γινονται πολλα εργα κ ειναι περισσοτερη ταλαιπωρια κ για μενα κ για το ζωο.
το μονο που μπορω να κανω ειναι στο κλουβακι της γατας μου οταν ειναι καλοκαιρι να βαζω ενα παγωμενο μπουκαλι νερο για να μην μου παθει θερμοπληξια! οι οδηγοι καθε φορα αρνιουνται να με αφησουν να την παρω πανω, τους εχω πει να πληρωσω εξτρα εισητηριο κ παλι δεν δεχονται! μου εχουν πει οτι το περιβαλλον στις αποσκευες ειναι το ιδιο με πανω που ειναι οι επιβατες, αλλα με αυτα που διαβαζω αμφιβαλλω αν ισχυει κατι τετοιο.
οσοι κατηγορειτε βρειτε μας μια λυση!!
Εβελυβν,πραγματικα σου λεω οτι καθε φορα που ελεγες οτι θα ταξιδεψεις με κτελ...εκανα τον σταυρο μου(που λεει ο λογος γιατι δεν πιστευω..) να πανε ολα καλα..θυμασε οτι σου το ελεγα κιολας οτι εγω θα φοβομουνα..εγω θα πηγαινα με τραινο,αφου εχεις αυτη τη δυνατοτητα..καλυτερα τα λαιπωρια..αλλα θα ειστε μαζι και θα ειναι ζωντανη η μπευλι..παρα αυτο το πραγμα..επισης θα εκανα οπωσδηποτε καταγγελια στο συνηγορο του πολιτη στο εχω ξαναπει..παντως να βαλω μπουκακο ,πουπυ σε μπαγκαζιερα..δεν θα το εκανα..πιστευω οτι ησουν εξαιρετικα τυχερη,και το μπουκαλι ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΛΥΣΗ..εννοιται πως στα λεω αυτα με απειρη αγαπη..και οχι δεικτικα..:)

επισης Ελενα,..και εμενα με ενοχλουν τα μωρα που κλαινε..και κατι σκασμενα που ολη την ωρα φωναζουν και οι γονεις δεν νοιαζονται καθολου..τι παει να πει;;;να τα βαλουμε και αυτα στην μπαγκαζιερα;;;τοσο καιρο λεμε οτι εχει γινει νομος που επιβληθηκε απο την ευρωπαικη ενωση..οτι ειναι υποχρεωμενα τα μεσα μαζικης μεταφορας να δεχονται ζωα μεσαιου μεγεθους ,μεσα στα κλουβακια τους βεβαια,στο χωρο που ειναι οι επιβατες...αυτο με την μπαγκαζιερα ειναι εφευρεση των κτελ...γιατι κουβαλανε μεγαλη μαλακια στον εγκεφαλο τους...εμα πια..δεν αντεχω αλλο

οταν λεω ταλαιπωρια εννοω οτι δεν γλυτωνουμε προς το παρων το λεωφορειο αν παμε με τρενο γιατι πρεπει να σταματησουμε σε μια σταση, να παρουμε λεωφορειο, να παρουμε ξανα το τραινο , κ μετα τον προαστιακο. οταν ειχα παρει τηλ, μου ειπαν οτι στο λεωφοριο δεν δικαιουμαι να παρω την γατα μαζι μου! πιστεψε με αν ειχα επιλογη τρενου κ 5 ωρες παραπανω να εκανα για αθηνα, εννοειται οτι θα το επελεγα!

οταν λεω ταλαιπωρια εννοω οτι δεν γλυτωνουμε προς το παρων το λεωφορειο αν παμε με τρενο γιατι πρεπει να σταματησουμε σε μια σταση, να παρουμε λεωφορειο, να παρουμε ξανα το τραινο , κ μετα τον προαστιακο. οταν ειχα παρει τηλ, μου ειπαν οτι στο λεωφοριο δεν δικαιουμαι να παρω την γατα μαζι μου! πιστεψε με αν ειχα επιλογη τρενου κ 5 ωρες παραπανω να εκανα για αθηνα, εννοειται οτι θα το επελεγα!
α...αυτο αλλαζει τα πραγματα..εγω νομιζα οτι μονο με τρενο θα ταξιδευες...
παντως βρε παιδια...Ο ΝΟΜΟΣ ΕΧΕΙ ΑΛΛΑΞΕΙ..ποσες φορες θα το πουμε;;;εχει επιβληθει απο την ευρωπαικη ενωση λεμε..εκτος και αν οι ειδησεις(και κρατικες μαλιστα)...δεν ξερουν τι τους γινεται..που δεν το πιστευω.το οτι τα βαζουν στην μπαγκαζιερα ειναι εφευρεση των κτελ....επικοινωνηστε με συνηγορο του πολιτη..βρειτε τον νομο,τυπωστε τον και εχετε τον μαζι σας..εγω θα εκανα φασαρια παντως και θα απειλουσα..επισης δεν ξερω αν εννοεις λεγοντας να πληρωσεις παραπανω για τη μπευλι,να βγαλεις εισητηριο για την διπλανη σου θεση..γιατι εγω αυτο θα εκανα..:)

Τη κυριακη μιλησαμε με τη δικηγορο γι αυτο το θεμα στα Συγκατοικίδια για τους μηχανισμους που κανουν και ο ιδιοκτητης δεν αντιδρα ψυχικα και παλι θα ξαναμιλησει το εκπαζ με τη δικηγορο την επομενη κυριακη.

https://www.facebook.com/event.php?eid=144491382233318&ref=mf
Αρθρο θα βγει την παρασκευη και επισημη επιστολη του Ψυχανιμαλ θα κυκλοφορησει την πεμπτη για να στειλετε ολοι και μοιραστει απο οσους θα διαμαρτυρηθουν.
Ετοιμαζεται μαζικη μυνηση στα κτελ απο δυο ατομα οσοι ειστε αθηνα και θελετε μπορειτε να συμμετεχετε τηλεφωνειστε να σας πω 6979780445(2-4μμ)

Αυτη ειναι η αφισσα για τη διαμαρτυρια. Ειπαμε να γινει και θεσσαλονικη αλλα ειχαμε πολύ μικρη συμμετοχη

Η αφισσα για τη διαμαρτυρία
bus-jpg.172932

Συνημμένα

• bus.jpg
    bus.jpg
    82,1 KB · Εμφανίσεις: 369
αν επρεπε να ταξιδεψω με λεωφορειο και μου ελεγαν οτι πρεπει να τον βαλω στις αποσκευες ειτε θα απειλουσα τους παντες ειτε θα επελεγα καποιο αλλο μεσο. Αν το αλλο μεσο λεγεται τρενο, ποδηλατο, ποδια δεν με ενδιαφερει. Καλυτερα να περπατησω χιλιομετρα, παρα να αφησω το ζωακι μου να πεθανει με τετοιο φρικιαστικο τροπο. Χιλιες φορες να ταλαιπωρηθει το ζωακι παρα να πεθανει ετσι αδικα!!!
Για μενα φταινε ολοι σε αυτη την ιστορια, απο το κρατος, μεχρι τους ανωτερους τους κτελ, μεχρι τον οδηγο και τον ιδιοκτητη. Απο τη στιγμη που ο ιδιοκτητης ανεχεται να φερονται ετσι στο ζωακι του, αυτοι οι κακιστοι ανθρωποι θα συνεχισουν να φερονται στα ζωακια σας σαν σκουπιδια. Απειληστε τους, πειτε τους να σας δειξουν γραπτως τον κανονισμο που λεει οτι πρεπει να μπαινουν στις αποσκευες, πειτε τους οτι το ζωακι σας δεν ειναι αποσκευες, πειτε τους να βαλουν τα παιδια τους εκει αφου ο χωρος ειναι κλιματιζομενος. Μη τους αφηνετε να σας κανουν οτι θελουν, οι οδηγοι δεν ειναι πανω απο τους κανονισμους και δεν εχουν κανενα δικαιωμα να αφαιρουν ζωες επειδη αντιπαθουν τα ζωα. Αν χρειαστει ζητηστε να μιλησετε με τον προισταμενο του οδηγου. Αν δεν διαμαρτυρηθειτε δεν θα αλλαξει κατι. Στη χειροτερη περιπτωση, αν δειτε οτι δεν υποχωρουν δοκιμαστε να ταξιδευετε με πανινη γατοφορο και να φροντιζετε να μη φαινεται οτι εχετε ζωο μαζι σας, παρτε μαζι σας την γατοφορο στη θεση σας και βαλτε την κατω απο τα ποδια σας. Αν αυτοι δεν υπακουν σε κανονισμους μια, εσεις δεν θα υπακουτε χιλιες.
Προσωπικα οχι μονο σε χωρο αποσκευων δεν θα εβαζα τον γατο μου, αλλα ουτε σε ειδικο χωρο σε αεροπλανο δεν θα τον εβαζα.

Πραγματικά δεν ξέρω πώς θα γίνει να αλλάξει η κατάσταση... Δεν ταξιδεύω με ΚΤΕΛ για αυτό το λόγο, δεν είμαι και άνθρωπος που του αρέσει να κάνει φασαρία με ανεγκέφαλους εξάλλου.. Κρίμα για τα ζώα, κρίμα για τους ιδιοκτήτες που δεν είναι Ωνάσηδες οι άνθρωποι να ταξιδεύουν απ' άκρη σ' άκρη με ταξί και λιμουζίνες, κρίμα για όλους εμάς... για την κατάντια μας.

δεν καταλαβαινω γιατι δεν θα πρεπει να κανουμε φασαρια και να διαμαρτυρομαστε...οσο το ανεχομαστε..τοσο θα συνεχιζεται..

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back