Θάνατοι ζώων στις μπαγκαζιέρες των ΚΤΕΛ

• Thread starter Thread starter fnou
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης
πιο πανω εγραψα οτι κανουμε δυο δρομολογια...
αυτο σημαινει οτι κανω εγω το ενα δρομολογιο με τις δυο και ΑΛΛΗ μερα κανει η μαμα το 2ο δρομολογιο με τις αλλες δυο!
οποτε ειναι 4..αλλα σε καθε ταξιδι 2 ειναι οι γατες!
δε νομιζω οτι δυο γατες ειναι ολοκληρος στρατος???
οταν γραφω και μια να ηταν δεν θα την εβαζε μεσα,εννοω μεσα στο πουλμαν και οχι στην μπαγκαζιερα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πιο πανω εγραψα οτι κανουμε δυο δρομολογια...
αυτο σημαινει οτι κανω εγω το ενα δρομολογιο με τις δυο και ΑΛΛΗ μερα κανει η μαμα το 2ο δρομολογιο με τις αλλες δυο!
οποτε ειναι 4..αλλα σε καθε ταξιδι 2 ειναι οι γατες!
δε νομιζω οτι δυο γατες ειναι ολοκληρος στρατος???
οταν γραφω και μια να ηταν δεν θα την εβαζε μεσα,
εννοω μεσα στο πουλμαν και οχι στην μπαγκαζιερα!!!!
ωραια...και περιμενουμε μετα να λυθει αυτο το προβλημα ε;;;..πως καλε;;με μαγικο ραβδακι;;οταν εμεις οι ιδιοι το δεχομαστε,γιατι να νοιαστει ο οδηγος ή τα κτελ;;δικα του ειναι τα ζωα;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μιλαω βαση γεγονοτων!
ακομα και μια να ειναι δεν την βαζει μεσα..
ψεματα να πω,αφου αυτη ειναι η αληθεια!

μιλαω πως εχουν τα πραγματα,ασχετα με τον αν συμφωνω η διαφωνω με αυτο...
το διευκρινιζω,γιατι εχουν παρεξηγηθει τα λογια μου σε καποιες περιπτωσεις!

αφου αυτη η χωρα ειναι διεφθαρμενη ως το κοκκαλο, γιατι δεν δοκιμαζετε την παραδοσιακη μεθοδο του λαδωματος; Δωστε ενα χρηματικο ποσο στον οδηγο. Δεν πιστευω να αρνηθει οποτε μετα μπορειτε να τον καταγγειλετε στην αστυνομια για δωροδοκια :hmm:

μιλαω βαση γεγονοτων!
ακομα και μια να ειναι δεν την βαζει μεσα..
ψεματα να πω,αφου αυτη ειναι η αληθεια!

μιλαω πως εχουν τα πραγματα,ασχετα με τον αν συμφωνω η διαφωνω με αυτο...
το διευκρινιζω,γιατι εχουν παρεξηγηθει τα λογια μου σε καποιες περιπτωσεις!

βρε φνου μου(δεν θυμαμαι και το ονομα σου..)τιποτα δεν εχει παρεξηγηθει....ανακυκλωνουμε τοση ωρα τα ιδια και τα ιδια...τα βαζεις κατω στην μπαγκαζιερα..ναι..ή οχι;;;;αφου λοιπον τα βαζεις,κατα εμε(αποψη μου και εχω το καθε δικαιωμα να την εχω)....συμβαλεις στο να διαιωνιζεται αυτη η κατασταση,εφοσον γνωριζεις τους κυνδινους...αυτο προσπαθω τοση ωρα να σου εξηγησω αλλα δεν καταλαβαινεις ή κανεις πως δεν καταλαβαινεις...απο τη στιγμη που ζουμε στο ελλαδισταν και οχι στη σουηδια,εμεις οι ενδιαφερομενοι πρεπει να αγωνιστουμε για να μην μπαινουν εκει,ουτε τα κτελ,ουτε οι οδηγοι..δεν ειναι δικα τους τα ζωα..δικα μας ειναι και εμεις εχουμε την ευθυνη...αν εμεις το δεχομαστε..πες μου..ποιος θα ενδιαφερθει και γιατι;;;;
...το να συμφωνεις και μετα να το κανεις αυτο στα ιδια σου τα ζωα,για μενα οχι μονο δεν εχει αξια..αλλα επιτρεψε μου να σου πω οτι ειναι και υποκριτικο..παμε με το ρευμα,αλλα με τις πραξεις μας συμβαλλουμε στη διαιωνιση του προβληματος..αυτη ειναι η πραγματικοτητα οσο σκληρη και αν ειναι...ελπιζω οταν το καταλαβεις να μην ειναι αργα...:)

αφου αυτη η χωρα ειναι διεφθαρμενη ως το κοκκαλο, γιατι δεν δοκιμαζετε την παραδοσιακη μεθοδο του λαδωματος; Δωστε ενα χρηματικο ποσο στον οδηγο. Δεν πιστευω να αρνηθει οποτε μετα μπορειτε να τον καταγγειλετε στην αστυνομια για δωροδοκια :hmm:
βρε Ηρω..τι λες;;;...καταρχην δεν λυνεται ετσι το προβλημα..και κατα δευτερον οχι....δεν θα δεχτω ποτε να εκμεταλευτει το καθε καθικι την αναγκη μου,οταν αυτο ειναι αναφερετο δικαιωμα μου(.παιδια..μην ξεχνιομαστε,υπαρχει νομος που μας τον εχει επιβαλλει η ευρωπαικη ενωση,το κακο ειναι οτι δεν αναφερεται ξεκαθαρα στο που θα μπαινουν τα ζωα..)..επισης το θεωρω απαραδεχτο να μιλαμε για διαφθορα των πολιτικων και γενικοτερα του κρατους,και να συμβαλλουμε και οι ιδιοι σε αυτο...το οτι με κλεβει το κρατος δεν θα μου ειναι δικαιολογια για να κλεψω και εγω..τοτε ειμαι ιδια και χειροτερη με αυτους που κατηγορω....ειναι δικαιωμα μας να μεταφερουμε με ασφαλεια τα ζωακια μας...και θα το απαιτησουμε αυτο...τελεια και παυλα..και σιγουρα παντως οχι με το να τα βαζουμε κατω..

Δαφνη με λενε;)
αυτη ειναι η αποψη σου και την σεβομαι φυσικα...
επιτρεψε μου σε καποια σημεια να εχουμε διαφορετικη αποψη:)
εν μερη συμφωνουμε σε καποια πραγματα,αλλα οπως γραφεις και συ πιο πανω ειναι αναγκη!
απο αναγκη τα βαζω απο κατω,γιατι δεν γινεται διαφορετικα θα το πω για 100η φορα...

Τελευταία επεξεργασία:
προτεινα λυση σε οσους ισχυριζονται πως δεν υπαρχει τροπος να ταξιδεψουν αλλιως παρα μονο με το κτελ :P Βασικα το μηνυμα μου ηταν σατιρικο, αλλα μαλλον απετυχε :whistle:

fnou, γιατι ειχα την εντυπωση οτι εχεις πολυ περισσοτερα γατια απο 4? Κατι μικρα δεν εχεις επισης κατα καιρους; Αυτα τι τα κανεις; Πως ταξιδευεις με τοσες γατες;

προτεινα λυση σε οσους ισχυριζονται πως δεν υπαρχει τροπος να ταξιδεψουν αλλιως παρα μονο με το κτελ :P Βασικα το μηνυμα μου ηταν σατιρικο, αλλα μαλλον απετυχε :whistle:
Μα υπαρχουν λυσεις αγαπητη μου... ακομη και να κοψεις εισητηριο για το διπλανο καθισμα.
Κι εγω διαφωνω με τη δωροδοκια...αλλα στην περιπτωση που μετα θα τον καταγγειλω για δορωδοκια θα επαιρνα το αιμα μου πισω!:devil:
Να πω αλλη λυση? Βρειτε αντρακλα βαρβατο Κρητικο.Μονο που θα αγριοκοιταξει τον οδηγο θα κανει τσισακια πανω του.:hehe::hehe::hehe::hehe:

Απαράδεκτη συμπεριφορά από όλες τις μεριές, θα συμφωνήσω, αλλά δυστυχώς όταν ο οδηγός σου λέει πως ο χώρος αποσκευών ενδεικνύεται για ζωάκια τείνεις να τον πιστέψεις. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ και πριν λίγα χρόνια με δυο μωρά γατιά στην αγκαλιά όταν ένας οδηγός ταξί μου είπε να τα βάλω στο πορτ-παγκάζ τον έβρισα και του είπα να φύγει. Είχα σκοπό αν μου δημιουργήσουν πρόβλημα και στο λεωφορείο να πάω Αιγάλεω ομόνοια με τα πόδια.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όσοι ταξιδεύετε με κτελ είναι μάλλον να έχετε τυπωμένο το νόμο μαζί σας, αν είναι δυνατόν με υπογραφή από δικηγόρο. Αν δε υπάρχει κάποιος με αλλεργικό ζητήστε του να κάτσει μακριά από σας και κοντά σε παράθυρο.
Αν βρεθώ πάντως ποτέ στην ίδια θέση θα πω στον οδηγό ότι έχω εισιτήριο άρα θα ταξιδέψω και αν νομίζει πως είναι ασφαλές για το ζωάκι μου στις αποσκευές τότε θα μπω και εγώ εκεί, για να δούμε πως θα αντιδράσει;

Απαράδεκτη συμπεριφορά από όλες τις μεριές, θα συμφωνήσω, αλλά δυστυχώς όταν ο οδηγός σου λέει πως ο χώρος αποσκευών ενδεικνύεται για ζωάκια τείνεις να τον πιστέψεις. Ευτυχώς δεν μου έχει τύχει ποτέ και πριν λίγα χρόνια με δυο μωρά γατιά στην αγκαλιά όταν ένας οδηγός ταξί μου είπε να τα βάλω στο πορτ-παγκάζ τον έβρισα και του είπα να φύγει. Είχα σκοπό αν μου δημιουργήσουν πρόβλημα και στο λεωφορείο να πάω Αιγάλεω ομόνοια με τα πόδια.
Το καλύτερο που έχετε να κάνετε όσοι ταξιδεύετε με κτελ είναι μάλλον να έχετε τυπωμένο το νόμο μαζί σας, αν είναι δυνατόν με υπογραφή από δικηγόρο. Αν δε υπάρχει κάποιος με αλλεργικό ζητήστε του να κάτσει μακριά από σας και κοντά σε παράθυρο.
Αν βρεθώ πάντως ποτέ στην ίδια θέση θα πω στον οδηγό ότι έχω εισιτήριο άρα θα ταξιδέψω και αν νομίζει πως είναι ασφαλές για το ζωάκι μου στις αποσκευές τότε θα μπω και εγώ εκεί, για να δούμε πως θα αντιδράσει;

χαχαχαχ..πολυ καλο.:clapup::clapup:..να του πεις επισης να βαλει και το παιδι του εκει...

Evelynkar Τι πανέμορφοο κουκλάκι έχεις???? Έχει θεικά μάτιαααααααα ^^

Εγώ μια φορά πήγα να ταξιδέψω με ΚΤΕΛ με την μπουμπου μου και αρνήθηκαν να την πάρω μαζί μου πάνω γιατί μια επιβάτης ούρλιαζε πως τα ΚΤΕΛ δεν είναι ζωολογικός κήπος και τελικά δεν ταξίδεψα!!!! Μερικοί άνθρωποι είναι ηλίθιοι με όλη τη σημασία της λέξης!!!!

ευχαριστω πολυ Thea!

να συμπληρωσω κ κατι γιατι υποθηκε κ αυτο, δεν μπορεις παντα να φευγεις λιγες μερες κ να αφηνεις το ζωο σου καπου να το φροντιζει καποιος αλλος. οταν μπορω πχ πασχα εννοειται οτι αυτο κανω, μεχρι 10 μερες το πολυ θα φυγω κ ηδη απο τον καιρο που πηρα την μπειλυ πολυ πιο λιγο παω στους δικους μου, αλλα το καλοκαιρι πως θα το κανεις? να μεινω πατρα μονη μου επειδη δεν εχουν μεσο να μας μεταφερουν με ασφαλεια κ ανθρωπινα τα μεσα μεταφορας? ή να βρεθει μια λυση για εμας? φανταζομαι ολοι συμφωνουμε στο δευτερο κ αυτο που παρακαλω μεχρι να γυρισω (17 αυγουστου) να βρω μια λυση γιατι στις αποσκευες δεν προκειται να ξαναμπει!

ελεος τι να πω ρε γμτ..μου εχει συμβει και μενα με ταξι και φυσικα εβρισα τον οδηγο και εφυγα..αλλα με κτελ ευτηχως δεν χρειαστηκε να ταξιδεψω ως τωρα..πως ειναι δυνατον να μην επιτρεπεται..και εγω ειχα ακουσει για αυτον τον νομο που αναφερθηκε.μακαρι να βρεθει μια λυση για ολα τα παιδια που ταξιδευουν με κτελ και τα ζωακια τους.

ελεος τι να πω ρε γμτ..μου εχει συμβει και μενα με ταξι και φυσικα εβρισα τον οδηγο και εφυγα..αλλα με κτελ ευτηχως δεν χρειαστηκε να ταξιδεψω ως τωρα..πως ειναι δυνατον να μην επιτρεπεται..και εγω ειχα ακουσει για αυτον τον νομο που αναφερθηκε.μακαρι να βρεθει μια λυση για ολα τα παιδια που ταξιδευουν με κτελ και τα ζωακια τους.
επιτρεπεται..απλα μαλλον αυτοι πατανε στο οτι δεν ξεκαθαριζει ονομος..ΠΟΥ ακριβως θα ειναι τα ζωα..και επειδη ειναι κρατος εν κρατη..κανουν οτι θελουν...

παιδια κατι διαβασα για υπογραφες σε προϊγουμενη σελιδα...
αν υπογραφουμε καπου για να τα δεχονται πανω και μπορει καποιος ας μου βαλει λινκ...

παιδια κατι διαβασα για υπογραφες σε προϊγουμενη σελιδα...
αν υπογραφουμε καπου για να τα δεχονται πανω και μπορει καποιος ας μου βαλει λινκ...

αγγελε...πατα στπ λινκ...:)
https://www.gopetition.com/petition/37931.html

ευχαριστω!
δυστιχος δεν το εχω ξανακανει και με μπερδευει η σελιδα αρκετα...ελπιζω να τα καταφερω...

θα τα καταφερεις καποια στιγμη...μην μου αγχωνεσαι...:D

μολις διαβασα τον νομο..ρε παιδια ουσιαστικα λεει οτι απαγορευονται ως επι το πλειστον η μεταφορα ζωων...πως μετα να εχουμε απαιτησεις??εχω μπερδευτει!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 1 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back