Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
01-12-10
19:10
έχω έναν γατούλη 3 μηνών περίπου
που όποτε κάνει μασαζ στα μαξιλάρια
του βγαίνει το γεννητικό όργανο έξω(δε μπορούσα να το πω πιο κόσμια)
τι σημαίνει?
ότι θέλει να ζευγαρώσει?
που όποτε κάνει μασαζ στα μαξιλάρια
του βγαίνει το γεννητικό όργανο έξω(δε μπορούσα να το πω πιο κόσμια)
τι σημαίνει?
ότι θέλει να ζευγαρώσει?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
01-12-10
19:12
Απάντηση: θέλει να ζευγαρώσει?
Οχι..δεν νομιζω..καταρχην ειναι πολυ μικρος.Ομως φαντασου οτι και ο δικος μου που ειναι στειρωμενος..καποιες φορες το παθαινει αυτο.Μαλλον αντανακλαστικη κινηση ειναι.
Οχι..δεν νομιζω..καταρχην ειναι πολυ μικρος.Ομως φαντασου οτι και ο δικος μου που ειναι στειρωμενος..καποιες φορες το παθαινει αυτο.Μαλλον αντανακλαστικη κινηση ειναι.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
01-12-10
19:27
μάλιστα.
και πότε μπορώ να τον στειρώσω?
σε τι ηλικία?
μάλιστα.
και πότε μπορώ να τον στειρώσω?
σε τι ηλικία?
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.228 μηνύματα.
01-12-10
19:29
Κοιτα..στα αρσενικα καλο ειναι οχι τοσο μικρα...πρεπει να εχουναναπτυχθει αρκετα..ολα τα αρθρα που εχω διαβασει μιλανε απο 7 μηνων...7 με 8 ειναι μια χαρα.Τωρα..αν αρχισει λιγο νωριτερα να ψεκαζει..το συζητας με το γιατρο.
Κοιτα..στα αρσενικα καλο ειναι οχι τοσο μικρα...πρεπει να εχουναναπτυχθει αρκετα..ολα τα αρθρα που εχω διαβασει μιλανε απο 7 μηνων...7 με 8 ειναι μια χαρα.Τωρα..αν αρχισει λιγο νωριτερα να ψεκαζει..το συζητας με το γιατρο.

sas
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Στέλλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 35 ετών και μας γράφει από Πειραιάς (Αττική). Έχει γράψει 205 μηνύματα.
01-12-10
19:36
εμένα που είναι σχεδόν 5 μηνών, όταν το βγάζει έξω είναι συνήθως για να το καθαρίσει....μην ανησυχεις....δεν ειναι τπτ!!!
7-8 μηνες ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για στειρωση στα αρσενικα!!!
εμένα που είναι σχεδόν 5 μηνών, όταν το βγάζει έξω είναι συνήθως για να το καθαρίσει....μην ανησυχεις....δεν ειναι τπτ!!!

7-8 μηνες ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για στειρωση στα αρσενικα!!!
Pocahontas
Δραστήριο μέλος
01-12-10
19:41
ααα εντάξει
σας ευχαριστώ που απαντήσατε.

ααα εντάξει
σας ευχαριστώ που απαντήσατε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum