Θέλει να ζευγαρώσει;

Pocahontas

Δραστήριο μέλος

Η Pocahontas αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 31 ετών. Έχει γράψει 521 μηνύματα.
έχω έναν γατούλη 3 μηνών περίπου
που όποτε κάνει μασαζ στα μαξιλάρια
του βγαίνει το γεννητικό όργανο έξω(δε μπορούσα να το πω πιο κόσμια)
τι σημαίνει?
ότι θέλει να ζευγαρώσει?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: θέλει να ζευγαρώσει?

Οχι..δεν νομιζω..καταρχην ειναι πολυ μικρος.Ομως φαντασου οτι και ο δικος μου που ειναι στειρωμενος..καποιες φορες το παθαινει αυτο.Μαλλον αντανακλαστικη κινηση ειναι.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 15 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

μάλιστα.
και πότε μπορώ να τον στειρώσω?
σε τι ηλικία?

Κοιτα..στα αρσενικα καλο ειναι οχι τοσο μικρα...πρεπει να εχουναναπτυχθει αρκετα..ολα τα αρθρα που εχω διαβασει μιλανε απο 7 μηνων...7 με 8 ειναι μια χαρα.Τωρα..αν αρχισει λιγο νωριτερα να ψεκαζει..το συζητας με το γιατρο.:)

εμένα που είναι σχεδόν 5 μηνών, όταν το βγάζει έξω είναι συνήθως για να το καθαρίσει....μην ανησυχεις....δεν ειναι τπτ!!! :)

7-8 μηνες ειναι η καταλληλοτερη ηλικια για στειρωση στα αρσενικα!!!

ααα εντάξει
σας ευχαριστώ που απαντήσατε.

:)

Εγω τον στειρωσα 6 μηνων.:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back