ioaaannaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η ioaaannaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
23-10-11
22:38
Λόγω προσφατου θανάτου της πανέμορφης γατούλας μού θα ήθελα να βρω ένα γατάκι 1-3 μηνών για να το φροντισουμέ και να το αγαπησουμε..λάρισα μενωωωωω...k θέλω βοηθειαααα...όσο πιο σύντομα απαντήσει κάποιος τόσο το καλύτερο.ακόμη δεν μας ενδιαφέρει αν είναι θηλυκό η αρσενικό...όμορφο να ναι και οτι να νάιιι.HELPPPPPP
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Η Πουπουλίνα είναι αόρατη. Είναι μας γράφει από Κόρινθος (Κόρινθος). Έχει περάσει από τη ζωή της 1 ζωάκι Έχει γράψει 67.225 μηνύματα.
23-10-11
22:55
Καλησπερα.Για ριξε μια ματια εδω.Παρα πολλα γατακια περιμενουν μια ζεστη αγκαλια.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Τσαμπικος
Εκκολαπτόμενο μέλος
Η Νενα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Χαλάνδρι (Αττική). Έχει γράψει 275 μηνύματα.
24-10-11
20:23
Καλησπερα
υπαρχουν πολλα γατακια πανεμοργα αν θες μπορεις να παρεις τηλ στο 6932 485 481 και στο 2310 42 19 43 για να σου στειλω φωτο
υπαρχουν πολλα γατακια πανεμοργα αν θες μπορεις να παρεις τηλ στο 6932 485 481 και στο 2310 42 19 43 για να σου στειλω φωτο
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
Η yasmin1gr αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Θεσσαλονίκη (Θεσσαλονίκη). Έχει γράψει 6.478 μηνύματα.
31-10-11
01:29
6979780445 (2-4μμ) Γατοομαδα θεσσαλονίκης, εχουμε 2 μικρα και πολλα αλλα
ioaaannaaa
Νεοφερμένο μέλος
Η ioaaannaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
03-11-11
22:08
μπορεισ ν μου πεισ που βρισκεσαι?γτ ειμαι απο λαρισα κ σποθδαζς γιαννενα
otl1987
Νεοφερμένο μέλος
Η Βούλα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 38 ετών και μας γράφει από Καταστάρι (Ζάκυνθος). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
12-11-11
15:31
https://www.mypetz.gr/posts/5790935/
Δεν είναι μικρή, αλλά ψάχνει απεγνωσμένα σπίτι.. Και το γεγονός ότι έχεις εμπειρία με γάτα, θα τη βοηθήσει πολύ... Ρίξτης μια ματιά! Για περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα μέσω του site!
Δεν είναι μικρή, αλλά ψάχνει απεγνωσμένα σπίτι.. Και το γεγονός ότι έχεις εμπειρία με γάτα, θα τη βοηθήσει πολύ... Ρίξτης μια ματιά! Για περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα μέσω του site!
b@rbie
Νεοφερμένο μέλος
Η Βαρβάρα αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Άγιος Στέφανος (Αττική). Έχει γράψει 5 μηνύματα.
21-11-11
13:01
Καλημέρα Ιωάννα!Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχεις βρει το γατάκι που έψαχνες επειδή έχω 3 σπίτι μου.Μας γέννησε η γατούλα μας πριν από 2 μήνες 

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum