Θέλω να αποκτήσω ένα γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

ioaaannaaa

Νεοφερμένο μέλος

Η ioaaannaaa αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 32 ετών. Έχει γράψει 7 μηνύματα.
Λόγω προσφατου θανάτου της πανέμορφης γατούλας μού θα ήθελα να βρω ένα γατάκι 1-3 μηνών για να το φροντισουμέ και να το αγαπησουμε..λάρισα μενωωωωω...k θέλω βοηθειαααα...όσο πιο σύντομα απαντήσει κάποιος τόσο το καλύτερο.ακόμη δεν μας ενδιαφέρει αν είναι θηλυκό η αρσενικό...όμορφο να ναι και οτι να νάιιι.HELPPPPPP

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Καλησπερα.Για ριξε μια ματια εδω.Παρα πολλα γατακια περιμενουν μια ζεστη αγκαλια.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα

υπαρχουν πολλα γατακια πανεμοργα αν θες μπορεις να παρεις τηλ στο 6932 485 481 και στο 2310 42 19 43 για να σου στειλω φωτο

6979780445 (2-4μμ) Γατοομαδα θεσσαλονίκης, εχουμε 2 μικρα και πολλα αλλα

μπορεισ ν μου πεισ που βρισκεσαι?γτ ειμαι απο λαρισα κ σποθδαζς γιαννενα

https://www.mypetz.gr/posts/5790935/

Δεν είναι μικρή, αλλά ψάχνει απεγνωσμένα σπίτι.. Και το γεγονός ότι έχεις εμπειρία με γάτα, θα τη βοηθήσει πολύ... Ρίξτης μια ματιά! Για περισσότερες πληροφορίες, στείλε μου μήνυμα μέσω του site!

Καλημέρα Ιωάννα!Ήθελα να σε ρωτήσω εάν έχεις βρει το γατάκι που έψαχνες επειδή έχω 3 σπίτι μου.Μας γέννησε η γατούλα μας πριν από 2 μήνες :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back