Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος

Και εννοείται ποτέ δεν το κάνω κι εγω εκτός κι αν πρόκειται α) για άτομα που γνωρίζονται και ξέρω ότι συμπαθιούνται και β) αν είμαι τόσο κολλητή μαζί τους ώστε να ξέρω ότι θα έχουν το θάρρος να μου πουν ότι δεν γουστάρουν!
Κοίτα στο τσακ ήμουν να ρθω (είμαι και δίπλα) αλλά έχω κακά προηγούμενα με ταβέρνες με το όνομα ΕΛΙΑΤΕΛΕΙΑ ΙΔΕΑ!
Στις 10 όλες στην Ελιά, στους Αμπελόκηπους...![]()

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ladycat
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
cosette
Δραστήριο μέλος

Είναι τελείως σπαστικό να σε ενημερώνουν τελευταία στιγμή, και να φέρνουν και άτομα που δεν γνωρίζεις και μετά να σου την βγουν αποπάνω επειδή δεν γουστάρεις να γνωρίσεις την νέα παρέα που σου επιβάλλουν....
Βικτωρία , θα σου πρότεινα έτσι πως έγινε η κατάσταση να πας και ότι γίνει...
Πραγματικά αυτές οι καταστάσεις μπορεί να γίνουν εξοργιστικές(και ειδικά με αντικοινωνικά άτομα όπως εμένα)
Περιστατικό: Με είχαν καλέσει σε μία ταβέρνα με 10 τελείως άγνωστους και δεν μπορούσα και να αρνηθώ γιατί χρωστούσα χάρη σε μία φίλη μου...
Τι συνέβει: Επεί 3 ώρες η "φίλη" μου φλερτάτιζε (για να το πω κομψά)με έναν μ@λ@κά, τα υπόλοιπα άτομα ήταν κάτι χασομέρηδες φίλοι του υποψήφιου γκόμενου
Περίμενα να βρεθεί κανας χριστιανός να με πάει στο σπίτι...αφού εγώ δεν οδηγώ

Μαύρο χάλι τι να λέμε...
Βικτωρία περαστικά..

Ismini
Διάσημο μέλος
Συμφωνώ Βικτώρια. Αντικοινωνικός είναι αυτός που δεν θέλει γενικά να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους. Εσύ απλά κάνεις κάποιες επιλογές.Μωρε κορίτσια είναι τόσος λίγος πια ο ελεύθερος χρόνος που θέλει κανεις να τον περνάει πραγματικά ωραία και όχι να τον χάνει σε ανούσιες γνωριμίες...
Οταν έμεινα με το Δήμο τα πρώτα χρόνια καλούσα κι εγώ κάποιους φίλους μου, κι εκείνοι έφερναν τους φίλους των φίλων κτλ... Καταλήξαμε να κάνουμε συνέχεια πάρτυ με 15-20 άτομα τα οποία έρχονταν από 8.00 που κανονίζαμε στις 11.00....(και έφευγαν στις 5.00)
Για να μη μακρυγορώ, ήταν μια πολύ κουραστική κατάσταση για εμάς και σιγά σιγά ξεκόψαμε...
Δηλαδή είμαι αντικοινωνική?
Οχι πες μου!

marfot75
Δραστήριο μέλος
Συμφωνώ Βικτώρια. Αντικοινωνικός είναι αυτός που δεν θέλει γενικά να έρχεται σε επαφή με ανθρώπους. Εσύ απλά κάνεις κάποιες επιλογές.
Οταν έμεινα με το Δήμο τα πρώτα χρόνια καλούσα κι εγώ κάποιους φίλους μου, κι εκείνοι έφερναν τους φίλους των φίλων κτλ... Καταλήξαμε να κάνουμε συνέχεια πάρτυ με 15-20 άτομα τα οποία έρχονταν από 8.00 που κανονίζαμε στις 11.00....(και έφευγαν στις 5.00)
Για να μη μακρυγορώ, ήταν μια πολύ κουραστική κατάσταση για εμάς και σιγά σιγά ξεκόψαμε...
Δηλαδή είμαι αντικοινωνική?
Οχι πες μου!![]()
Αυτό, Ισμήνη, είναι εξάντληση όταν γίνεται συχνά.
Εμένα, ανέκαθεν, δεν μου άρεσαν οι μεγάλες παρέες. Ζορίζομαι. Εντάξει, κάποιες φορές θα γίνει και είναι ωραίο, π.χ. σε γιορτές, διακοπές κλπ αλλά όχι στην καθημερινότητά μου.
Δεν ξέρω αν είμαι κι εγώ αντικοινωνική αλλά προτιμώ λίγους και καλούς.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
Λοιπον 2 πραγματα θα μπορουσες να κανεις για να καταλαβουν οτι αυτο δεν ηταν και οτι καλυτερο...1,το λες ξεκαθαρα οτι φανταζοσουν αλλιως τη βραδυα και πως καλυτερα να το αφηνατε για αλλη φορα...2,επαιρνες τηλ..ενα δικο σου πολυ φιλικο ζευγαρι και πηγαινατε ολοι μαζι μεν,αλλα ο καθενας με τους κολλητους του δε..ΔΗΛΑΔΗ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΑΓΑΜ........ κιόλας!!!
Όχι τίποτε άλλο, έχω ρίξει 1 και έχω φάει 20................![]()

Mia_m
Πολύ δραστήριο μέλος
marestros
Δραστήριο μέλος
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
...Με τις κυρίες συζητήσαμε (ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΑΝΩ ΠΛΑΚΑ):
(α) για τα συμπτώματα της κλιμακτηρίου
(β) για botox και πλαστική
(γ) για τις σπουδές των παιδιών
(δ) για την εκδρομή που τα 3 ζευγάρια θα πάνε τον Οκτώβρη...
ΠΕΡΑΣΑ ΧΑΛΙΑ! Και το είπα στους κολλητούς μας! Σίγουρα ΔΕΝ θα το ξανακάνουν...
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
Κοίτα στο τσακ ήμουν να ρθω (είμαι και δίπλα) αλλά έχω κακά προηγούμενα με ταβέρνες με το όνομα ΕΛΙΑ![]()
ΧΑΧΑΧΑ!!! Κάτι ξέρεις! Πάντως ΑΥΤΗ η Ελιά στους Αμπελόκηπους είναι πολύ καλή!
drusilia
Διάσημο μέλος
Κι εγώ μετά απο αντίστοιχα πράγματα υποσχέθηκα στον εαυτο μου "ποτε ξανά" και το έχω τηρήσει.
Anima
Πολύ δραστήριο μέλος
Όσο γι' αυτό μην ανησυχείς: Ο Δημήτρης που τα πήρε μαζί μου, τους πήρε τηλ. και τους είπε πως δεν γουσταρω τόσο κόσμο και δεν θα έρθουμε. Γι' αυτό και τσακώθηκα μαζί του.
Αναγκάστηκα λοιπόν να τους πάρω και να τους πω, οκ θα έρθουμε, δεν υπάρχει πρόβλημα. Προφανώς φυσικά κατάλαβαν ότι δεν γουστάρω μία... Και είχαν το θρασσος να μου πουν "αφού δεν γούσταρες γιατί δεν μας το είπες από την αρχή που σε ρώτησα;". Βγήκαν κι από πάνω...
ΚΩΛΟΚΑΤΑΣΤΑΣΗ...
Αχ, βρε κορίτσι μου, ε βέβαια βγήκαν από πάνω!
Κι εσύ γιατί δεν έλεγες από την αρχή : Εμείς θα θέλαμε μόνον εσάς να δούμε αυτή τη φορά.
Έτσι θα είχαν αυτοί το πρόβλημα και θα μπορούσαν να βγουν με τους άλλους άλλη φορά ή να σας προτείνουν εσάς να βγείτε άλλη φορά. Καθαροί λογαριασμοί κάνουν τους καλούς φίλους. Να ξέρει κανείς που και αν πατάει!
Αν κρίνω όμως από τη στάση τους δε μου φαίνεται και πολύ σόι.....
Ismini
Διάσημο μέλος
Κι εγώ το ίδιο!!!!!Εμένα, ανέκαθεν, δεν μου άρεσαν οι μεγάλες παρέες. Ζορίζομαι. Εντάξει, κάποιες φορές θα γίνει και είναι ωραίο, π.χ. σε γιορτές, διακοπές κλπ αλλά όχι στην καθημερινότητά μου.
Δεν ξέρω αν είμαι κι εγώ αντικοινωνική αλλά προτιμώ λίγους και καλούς.
Επίσης δεν μπορώ "ζευγάρια με ζευγάρια", γυναίκες με γυναίκες κτλ...προτιμώ τις πιο "ανομειογενείς" παρέες!

Βικτώρια ελπίζω σήμερα Κυριακή να αναπλήρωσες το χαμένο χθεσινό χρόνο!
Τέλειο κρύο για τζάκι και σπιτι!....

anabou
Διάσημο μέλος
. Δεν πειράζει, θα τα έχεις υπόψη σου όταν τα χρειαστείς
. Το καλό είναι ότι πήραν το μήνυμα και δεν θα το ξαναπεράσεις!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Π.χ. Σε πάρτυ γενεθλίων
Θέμα: Βιβλίο ιστορίας της Γης Δημοτικού
Εγώ: Καλά δε σας φαίνεται υπερβολικός ο όγκος πληροφοριών απότο 1ο κιόλας μάθημα; Πως μπορεί ένα παιδί όχι να τα κατανοήσει αλλά να τα απομνημονεύσει όλα αυτά; (πληροφοριακά γύρω στα 18 ονόματα στο πρώτο κιόλας μάθημα, παιδιών που κάνουν για πρώτη φορά ιστορία)
Μαμά κοιτώντας με υποτιμητικά λέει: Εμείς δεν είχαμε κανένα τέτοιο πρόβλημα με το μάθημα της ιστορίας.
Εγώ: Η αλήθεια είναι ότι η Νάσια δεν αποτελεί και το μέσο όρο. Τα μαθαίνει αλλά χρειάζεται να το δραματοποιώ.
Μαμά συνεχίζοντας να με κοιτάει σα να λέω μπαρούφες: Εμείς άλλο πρόβλημα είχαμε με το μάθημα της ιστορίας.
Εγώ: Ποιό;(Περίεργη να μάθω εξ ου καλά να τα πάθω)
Μαμά σαν να μιλάει σε καθυστερημένο πια: Μα με τα ονόματα. Πως μπορεί να μάθει ένα παιδί γύρω στα 20 ονόματα στο 1ο του κιόλας μάθημα ιστορίας;
Εγώ σηκώθηκα και επειδή ήξερα την οικοδέσποινα τη ρώτησα μήπως έχει κανένα ρούχο να της σιδερώσω μέχρι να τελειώσει το πάρτυ. Ευτυχώς δεν είχε, αλλά είχε υπολογιστή και σέρφαρα.

Vana Balafa
Δραστήριο μέλος

μια από τα ίδια, μέχρι που μεγάλωσε λίγο ο Κωνσταντίνος και δεν χρειαζόταν να πηγαίνω στα πάρτυ.....ουφφφφφ,..!!!
Ismini
Διάσημο μέλος
Εγώ σηκώθηκα και επειδή ήξερα την οικοδέσποινα τη ρώτησα μήπως έχει κανένα ρούχο να της σιδερώσω μέχρι να τελειώσει το πάρτυ.

julia
Διακεκριμένο μέλος
αλλά απο ότι ακούω.. θα τα κάνω μάλλον πολύ αντικοινωνικά!!!! Θα τα φουλάρω με καμία 10αριά γάτες, (όπως έκανε και η δικιά μου μάνα...) και θα κάνουμε γατίσια πάρτυ....!!!

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool