Δανάηχατζη
Νεοφερμένο μέλος
Θα προτειμούσα να είναι μακρύτριχο αλλα δεν εχω και πρόβλημα.
Θα ήθελα να είναι μικρό σε ηλικία όσο γίνεται 1-2,5 μηνων για να μπορέσει να μάθει απο μικρό να συγκατοικεί με το σκυλάκι στο σπίτι.
(Δεν θα ήθελα να είναι μαύρο καθώς ο αδελφός μου είχε τέτοιο παλιότερα και ήταν πολύ δεμενος μαζί του.)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Δανάηχατζη
Νεοφερμένο μέλος
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Δανάηχατζη
Νεοφερμένο μέλος
Ποτέ δεν εχει δίξει κακια συμπεριφορά σε γάτα ...
τώρα δεν ξέρω .
socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Ρούλης (περίπου 2 ετών)
Μάγκας (περίπου 1,5 έτους)
Λουτ (περίπου 1,5 έτους, αδελφή του Μάγκα)
Έχουν μάθει με σκυλιά
ΠΕρισσότερες φωτογραφίες τους εδώ:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434774662082.228711.617832082&type=1&l=b76f738eaf
Δανάηχατζη
Νεοφερμένο μέλος
Το μόνο που με ανυσηχεί ειναι οτι προσπαθεί γενικα να καβαλήσει ήτε για να δίξει κυρίαρχος ήτε σεξουαλικά συνήθως κουκλάκια ή κουταβια.
Και φοβάμαι μην το κάνει στο γατί . Αν και εμεις θα του κανουμε στειρωση και ίσως ηρεμίσει.Ειναι πεκινουα και είναι μικρο .
Θα δω τις αγγελίες και θα δω αμα με ενδιαφέρουν αυτες οι γατουλες

socratisv
Νεοφερμένο μέλος
Fotini
Διάσημο μέλος
b@rbie
Νεοφερμένο μέλος

- Status
- Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool