Θα ήθελα μικρό γατάκι

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Δανάηχατζη

Νεοφερμένο μέλος

Η Δανάη Χατζησπύρου αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι μας γράφει από Δάφνη (Άγιος Όρος). Έχει γράψει 6 μηνύματα.
Ενδιαφέρομαι να αποκτήσω γατάκι ...
Θα προτειμούσα να είναι μακρύτριχο αλλα δεν εχω και πρόβλημα.
Θα ήθελα να είναι μικρό σε ηλικία όσο γίνεται 1-2,5 μηνων για να μπορέσει να μάθει απο μικρό να συγκατοικεί με το σκυλάκι στο σπίτι.
(Δεν θα ήθελα να είναι μαύρο καθώς ο αδελφός μου είχε τέτοιο παλιότερα και ήταν πολύ δεμενος μαζί του.)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Καλησπερα.Τι εγινε τελικα με το γατακι που ρωταγες εδω;https://www.mypetz.gr/posts/5787460/ Δεν θα το κρατησετε;:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Oχι δώθηκε αλλου και βγήκαμε στο ψάξιμο παλι =(

Το ζητούμενο είναι κατά κύριο λόγο αν το σκυλάκι έχει μάθει να ζει αρμονικά με γάτες, και όχι το αντίθετο:-)

Kαποιο διάστημα ήταν με γάτα και δεν είχε πρόβλημα!
Ποτέ δεν εχει δίξει κακια συμπεριφορά σε γάτα ...
τώρα δεν ξέρω .

Δεν αναφέρομαι απαραίτητα σε "κακή συμπεριφορά". Μπορεί, λχ, ν προκληθεί ατύχημα αν ο σκύλος δείξει υπερβολική χαρά. Λάβε υπόψη σου ότι αλλιώς δείχνει τη χαρά του ο σκύλος και αλλιώς η γάτα. ΚΑι αυτό ανεξάρτητα από ηλικία......

Ρούλης (περίπου 2 ετών)
set

Μάγκας (περίπου 1,5 έτους)
set

Λουτ (περίπου 1,5 έτους, αδελφή του Μάγκα)
set

Έχουν μάθει με σκυλιά
ΠΕρισσότερες φωτογραφίες τους εδώ:
https://www.facebook.com/media/set/?set=a.434774662082.228711.617832082&type=1&l=b76f738eaf

Επεξεργάστηκε από συντονιστή:
Ναι καταλαβα..γενικα δεν δίχνει χαρα ο σκύλος μου σε τέτοιες περιπτώσεις.
Το μόνο που με ανυσηχεί ειναι οτι προσπαθεί γενικα να καβαλήσει ήτε για να δίξει κυρίαρχος ήτε σεξουαλικά συνήθως κουκλάκια ή κουταβια.
Και φοβάμαι μην το κάνει στο γατί . Αν και εμεις θα του κανουμε στειρωση και ίσως ηρεμίσει.Ειναι πεκινουα και είναι μικρο .
Θα δω τις αγγελίες και θα δω αμα με ενδιαφέρουν αυτες οι γατουλες:)

ΜΕ τη στείρωση θα μειωθούν με το πέρασμα του χρόνου οι ορμές του και, σε μεγάλο βαθμό, τέτοιες συμπεριφορές. Φροντίστε να μην τον στειρώσετε σε περίοδο ζευγαρώματος. Έχετε σκεφτεί επίσης την εκπαίδευση του σκύλου ώστε να πετύχετε την αρμονική συμβίωση με οποιοδήποτε άλλο ζώο (γάτα, καναρίνο κοκ);

Τελευταία επεξεργασία:
Καλημέρα!! Έχεις βρει γατάκι ή ακόμη είστε στο ψάξιμό?Έχω 3 γατάκια σπίτι μου.Τα δύο είναι αρσενικά και το ένα θηλυκό, 2μηνών όλα. Από την πρώτη μέρα τα έχουμε σπίτι (γέννησε η δική μας γάτα) και είναι όλα πανέμορφα. Αν θέλεις μπορώ να σου στείλω και φωτογραφίες :)

Status
Το θέμα δεν είναι ανοιχτό για νέες απαντήσεις.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back