aspasiapef
Διάσημο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ismini
Διάσημο μέλος
Ναι αυτο...Ξέρω πιο λες στην Αθηνάς.Ανεβαίνοντας από Μοναστηράκι προς Ομόνοια αριστερά. Μάλλον το ίδιο θα λέμε. Απαράδεκτο. Έχει ακόμα και πάπιες σε κλουβάκια που δεν χωράνε όρθιες καθώς και εξωτικούς παπαγάλους που υποτίθεται ότι απαγορέυεται η εισαγωγή και πώλησή τους. Είχα δει ένα κακόμοιρο σαρπεϊ κάποια στιγμή και παρόλο που δεν είχα σκοπό να πάρω σκύλο τρελλάθηκα από το χάλι του και ρώτησα πόσο είχε για να το πάρω. Τα 700 ευρώ που ζητούσε πριν 3 χρόνια ήταν απαγορευτηκά, σχεδόν ένας μισθός, αλλά τον πήρε τελικά ο κολλητός μου για να κάνει παρέα στη χήρα μαμά του....
Απαραδεκτη βρωμικο. Εχω ξαναγραψει εδω οτι απο εκει αγορασα μια γατα καποτε, τη Ροζα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#880&c, επειδη τη λυπηθηκα...
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
boy_gr
Νεοφερμένο μέλος
giota
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Οι περισσότεροι που έχουν Pet shop ούτε ζωόφιλοι είναι, ούτε γνώσεις έχουν, το κάνουν καθαρά για να κερδίουν χρήματα από την αγάπη και την ευαισθησία κάποιον ζωόφιλων...
ελβίρα
Νεοφερμένο μέλος
ok,εγω απαντησα οτι δεν θα επερνα απο πετ-σοπ και γιατι ειναι λιγο ακριβα αλλα και γιατι εχω ειδη 2 γατακια!το 1 ειναι μωρο και το αλλο ειναι πιο μεγαλο.Ειχα εναν μεγαλο ασπρο γατο που τον ειχα 4 χρ. αλλα μετα τον δηλητιριασαν....ειχαμε 4 μερες να τον δουμε...ο καημενος...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Ελενη f
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Vivikos
Νεοφερμένο μέλος

popppi
Νεοφερμένο μέλος
. Μόνο σ'αυτό πάω. Οι υπόλοιποι είναι για κλείσιμο, πραγματικά... Σκεφτείτε πόσα περιστατικά απλά δεν τα μάθαμε.
prince
Διάσημο μέλος
Όταν μου έφερε τον Prince αν και ξετρελάθηκα (εγώ, όχι οι γονείς μου) του έβαλα χέρι γιατί έδωσε ένα σωρό χρήματα ενώ θα μπορούσε απλώς να ψάξει τις γάτες του χωριού του και να διαλέξει ένα όμορφο γατάκι. Τώρα δεν αλλάζω το γατόνι μου με τίποτε, αλλά ειλικρινά στεναχωρήθηκα που δεν έσωσε ένα γατάκι από το δρόμο.
Χτες του έλεγα μήπως και πάρουμε άλλο ένα αλλά αυτή τη φορά του τόνισα ότι θέλω κεραμιδόγατα. Και θέλω να ψάξω εγώ να την βρω. Αλλά πρέπει πρώτα να μετακομίσουμε είπε και μετά...
Η πρώτη γατούλα πάντως που είχα, με υιοθέτησε μια μέρα που με είδε στο δρόμο σε ηλικία 2 μηνών. Με ακολούθησε και επέβαλε την παρουσία της στην αυλή μου... Αυταρχικό ζώο...
NiaR
Πολύ δραστήριο μέλος
Παλιοτερα ομως ναι...λογω αγνοιας.
Μυρτω4038
Διακεκριμένο μέλος
η κατασταση.Ισως αν εκλειψουν οι αγοραστες εκλειψει και το φαινομενο.Κατα πασα πιθανοτητα θα μαζευα αλλη μια ψυχουλα απο τον δρομο.Εξαλλου στην Ελλαδα αυτη η δεξαμενη των αδεσποτων ειναι
αστειρευτη οτι και να σωζουμε ειναι μηδαμινο μπροστα στο προβλημα

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool