Θα αγοράζατε ποτέ γατάκι από πετ-σοπ;

θα αγοραζατε γατακι απο πετ-σοπ?

Αποτελέσματα της δημοσκόπησης (Ψήφισαν 1)
  • θα αγοραζα/εχω αγορασει γιατι το λυπηθηκα

Ψήφοι: 1 100,0%
  • δε θα αγοραζα για να μη διαιωνισω αυτη την καταστασημε τα πετ-σοπς

Ψήφοι: 0 0,0%
  • εχω αγορασει,αλλα το μετανιωσα(εξηγηστε γιατι)

Ψήφοι: 0 0,0%

• Total voters
    1
Ξέρω πιο λες στην Αθηνάς.Ανεβαίνοντας από Μοναστηράκι προς Ομόνοια αριστερά. Μάλλον το ίδιο θα λέμε. Απαράδεκτο. Έχει ακόμα και πάπιες σε κλουβάκια που δεν χωράνε όρθιες καθώς και εξωτικούς παπαγάλους που υποτίθεται ότι απαγορέυεται η εισαγωγή και πώλησή τους. Είχα δει ένα κακόμοιρο σαρπεϊ κάποια στιγμή και παρόλο που δεν είχα σκοπό να πάρω σκύλο τρελλάθηκα από το χάλι του και ρώτησα πόσο είχε για να το πάρω. Τα 700 ευρώ που ζητούσε πριν 3 χρόνια ήταν απαγορευτηκά, σχεδόν ένας μισθός, αλλά τον πήρε τελικά ο κολλητός μου για να κάνει παρέα στη χήρα μαμά του....

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ξέρω πιο λες στην Αθηνάς.Ανεβαίνοντας από Μοναστηράκι προς Ομόνοια αριστερά. Μάλλον το ίδιο θα λέμε. Απαράδεκτο. Έχει ακόμα και πάπιες σε κλουβάκια που δεν χωράνε όρθιες καθώς και εξωτικούς παπαγάλους που υποτίθεται ότι απαγορέυεται η εισαγωγή και πώλησή τους. Είχα δει ένα κακόμοιρο σαρπεϊ κάποια στιγμή και παρόλο που δεν είχα σκοπό να πάρω σκύλο τρελλάθηκα από το χάλι του και ρώτησα πόσο είχε για να το πάρω. Τα 700 ευρώ που ζητούσε πριν 3 χρόνια ήταν απαγορευτηκά, σχεδόν ένας μισθός, αλλά τον πήρε τελικά ο κολλητός μου για να κάνει παρέα στη χήρα μαμά του....
Ναι αυτο...:down: Εχει ενα σωρο αγρια ζωακια και πουλια που νομιζω δεν επιτρεπεται καν η πωληση τους. (Σκιουρακια κτλ...)
Απαραδεκτη βρωμικο. Εχω ξαναγραψει εδω οτι απο εκει αγορασα μια γατα καποτε, τη Ροζα https://www.mycat.gr/gallery/showimage.php?i=#880&c, επειδη τη λυπηθηκα...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

εγω πιστευω οτι κανενα πετ σοπ που πουλαει γατακια και σκυλακια το κανει επειδη οι ιδιοκτητες του ειναι ζωοφιλοι.ο λογος ειναι προφανης....εχετε δει ποτε σε τετοια μαγαζια να πουλανε ζωακια ανω του ενος ετους?..δε νομιζω...απλα βασιζονται στο συναισθημα αυτου που τα βλεπει.ο λογος ειναι καθαρα κερδοσκοπικος - εμπορικος...και φυσικα κι εγω δεν θα αγοραζα ποτε ζωακι απο τετοιο μαγαζι.η λυση των εκτροφεων για ρατσες φαινεται καλυτερη,αν και για να πω την αληθεια τετοιοι διαχωρισμοι κανουν τα αδεσποτακια ακομα πιο συμπαθη

εγω εχ ω αγοραση .Και δεν το μετανοιωσα το γατουλι ηταν εκει στις οποιες συνθηκες ηταν Αν δεν το παιρνα απλα θα συνεχιζε να εχει τις ιδιες καλες η κακες συνθηκες Τωρα ζη με αγαπη και μας εχει ανεβει και στο κεφαλι.Το θεμα δεν ειναι αν θα αγορασουμε η οχι αλλα να σταματηση το εμποριο των ζωων Πραγμα ομως δυσκολο το βλεπω. ειναι τοσα πολλα απο πισω.

Κάποια στιγμή όταν θα κατορθώσουμε να τελειώσουμε το σπίτι που χτήζουμε και θα έχω μεγάλο κήπο μόνο δικό μου θα προτιμήσω να πάρω σκυλάκι από το δρόμο και όχι από pet shop. Αν και λατρεύω τους μολοσσούς και τα golden retrever, ο άνδρας μου λέει και φυσικά συμφωνώ ότι θα πάρουμε κάποιο από το stray.gr/pets.gr γιατί έχουν περισσότερη ανάγκη. Από pet shop δεν θα έπαιρνα ποτέ. Δεν θέλω να αγοράσω ζώο, όπως δεν θα αγόραζα παιδί. Η αδελφή μου που ήθελε μικρόσωμο σκυλάκι για το διαμέρισμα, είχε ζητήσει από pet shop της περιοχής μας να της βρουν yorkshire terrier toy. Όταν της βρήκαν τελικά το πλήρωσε 650 ευρώ πριν 1,5 χρόνο. Της είπαν ότι είναι 50 ημερών, ενώ όταν το πήγαμε στον κτηνίατρο μας είπε ότι είναι το πολύ 20 ημερών και δεν έπρεπε να έχει φύγει από τη μαμά του. Οπως καταλαβαίνετε επειδή ο κύριος δεν είχε διαθέσιμο σκυλάκι εκείνη την περίοδο προτίμησε να πάρει το νεογέννητο και να μας το πούλήσει μη χάσει τον πελάτη και τα λεφτά! Το αποτέλεσμα είναι ο μικρός μας Ραμσής, να έχει συνέχεια προβληματάκια υγείας, γιατί δεν είχε πάρει απ' ότι είπε ο γιατρός τα αντισώματα που έπρεπε από το γάλα της μαμάς του! Αφήστε που τελικά για toy το πήρε και το πλήρωσε η αδελφή μου και δεν είναι toy αλλά μεσαίου μεγέθους!!!...
Οι περισσότεροι που έχουν Pet shop ούτε ζωόφιλοι είναι, ούτε γνώσεις έχουν, το κάνουν καθαρά για να κερδίουν χρήματα από την αγάπη και την ευαισθησία κάποιον ζωόφιλων...:down: :down: :down:

ενταξει....

ok,εγω απαντησα οτι δεν θα επερνα απο πετ-σοπ και γιατι ειναι λιγο ακριβα αλλα και γιατι εχω ειδη 2 γατακια!το 1 ειναι μωρο και το αλλο ειναι πιο μεγαλο.Ειχα εναν μεγαλο ασπρο γατο που τον ειχα 4 χρ. αλλα μετα τον δηλητιριασαν....ειχαμε 4 μερες να τον δουμε...ο καημενος...:(:(:(:(:(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

δεν θα μου αρεσε να αγορασω απο pet shop προτιμαω του δρομου αλλα χτες που πηγα να παρω γαλα για τα μικρα ειδα κατι σκιουρακια που πραγματικα τα λυπηθηκα ηταν 2 και μου φανηκαν σαν αρρωστα αν δεν ειχα τοσες γατες (4 ενα κολογατο και μια αγρια ) θα το σκεφτομουν σοβαροτατα να τα παρω!!καλο ειναι το pet shop υπο καποιες προυποθεσεις αντι να ειναι τα ζωα μεσα στα κλουβια να βρισκονται ζωα μονο οταν καποιος εκδηλωσει ενδιαφερων για να το παρει διαφορετικα βασανιζονται.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

ούτε εγώ θα αγόραζα και ούτε έχω ποτέ αγοράσει. έγκλημα κι αυτό. σώστε βρε κανένα του δρόμου. θα μου πεις κι αυτά στα pet shops καημένα είναι αλλά .. τι να γίνει. τουλάχιστον τα αδεσποτάκια είναι πιο εύκολος στόχος.:(

όχι βρε παιδιά από pet shop. Τι να σας πω όταν περνάω μπροστά από pet shop κόβεται η ψυχή μου... Πως το επιτρέπουμε? Να μου πείτε πόσα χρόνια υπήρχε το σκλαβοπάζαρο, φανταστείτε πόσα χρόνια θα συμβαίνει αυτό με τα κατοικίδια. Επίσης δεν καταλαβαίνω αυτό με τις ράτσες, όλα γατάκια είναι ζουζουνάκια:cat: . Ούτε αγοράζω από Pet shop, ευτυχώς στη Θεσσαλονίκη υπάρχει ένα το οποίο έχει τροφές, παιχνιδάκια, φάρμακα και αγγελίες για κατοικίδια:up:. Μόνο σ'αυτό πάω. Οι υπόλοιποι είναι για κλείσιμο, πραγματικά... Σκεφτείτε πόσα περιστατικά απλά δεν τα μάθαμε.:/:

Εγώ προσωπικά δεν θα αγόραζα γατάκι ή και σκυλάκι από pet. Τον Prince τον πήρε ο φίλος μου απο εκτροφείο (βασικά αγόρασε 2 περσίας) γιατί κάποια στιγμή όταν ήμουν ακίνητη στο κρεβάτι μου του είχα πεί ότι θα ήθελα μια μαλλιαρή γατούλα για παρέα (έκατσα μεγάλο διάστημα) και τον είχα ρωτήσει αν θέλει γατούλα όταν ζήσουμε μαζί (καθώς δεν είχε ποτέ γάτα σπίτι του, ούτε ως παιδί, αν και μένει σε χωριό!!).
Όταν μου έφερε τον Prince αν και ξετρελάθηκα (εγώ, όχι οι γονείς μου) του έβαλα χέρι γιατί έδωσε ένα σωρό χρήματα ενώ θα μπορούσε απλώς να ψάξει τις γάτες του χωριού του και να διαλέξει ένα όμορφο γατάκι. Τώρα δεν αλλάζω το γατόνι μου με τίποτε, αλλά ειλικρινά στεναχωρήθηκα που δεν έσωσε ένα γατάκι από το δρόμο.
Χτες του έλεγα μήπως και πάρουμε άλλο ένα αλλά αυτή τη φορά του τόνισα ότι θέλω κεραμιδόγατα. Και θέλω να ψάξω εγώ να την βρω. Αλλά πρέπει πρώτα να μετακομίσουμε είπε και μετά...
Η πρώτη γατούλα πάντως που είχα, με υιοθέτησε μια μέρα που με είδε στο δρόμο σε ηλικία 2 μηνών. Με ακολούθησε και επέβαλε την παρουσία της στην αυλή μου... Αυταρχικό ζώο...

Τωρα γνωριζοντας απο το φορουμ ολα αυτα για τα πετ σοπς δεν θα αγοραζα απο κει ζωακια.
Παλιοτερα ομως ναι...λογω αγνοιας.

Οχι δεν θα αγοραζα ποτε ζωο απο πατ σοπ για να μην διαιωνιζεται αυτη
η κατασταση.Ισως αν εκλειψουν οι αγοραστες εκλειψει και το φαινομενο.Κατα πασα πιθανοτητα θα μαζευα αλλη μια ψυχουλα απο τον δρομο.Εξαλλου στην Ελλαδα αυτη η δεξαμενη των αδεσποτων ειναι
αστειρευτη οτι και να σωζουμε ειναι μηδαμινο μπροστα στο προβλημα:hmm:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back