τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος
μπραβο σου που μεσα σε ολα τα τρεχαματα, βρηκες χρονο κ για την ψυχουλα! ευχομαι να ναι ολα περαστικα κ να το παρεις σπιτι υγιεςΚαλησπέρα! Είμαι η Δανάη, που σας έγραφα νωρίς το απόγευμα για ένα γατάκι σε λήθαργο ... κι είχα απελπιστεί ... απλά κάνω μια ενημέρωση μιας κι η ανταπόκρισή σας κι η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη εκείνη τη στιγμή ... το γατάκι το πήγα σε άλλο κτηνίατρο και το άφησα εκεί για εξετάσεις και νοσηλεία, πράγματι στο σπίτι όσο και να προσπαθούσα να το βοηθήσω δεν θα τα κατάφερνε ... και τώρα θα μιλήσω ξανά αύριο με το γιατρό να μου πει αν υπάρχει κάποια βελτίωση ... τι να πω, μακάρι τα νέα να είναι καλά ...
Αυτά προς το παρόν ... ευχαριστώ και πάλι!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danaiGab
Νεοφερμένο μέλος
Ξέρετε, πολύς κόσμος το θεωρεί υπερβολή, αλλά είμαι σίγουρη πως εσείς με νιώθετε ... ήταν μια ψυχούλα πεταμένη στο δρόμο, κι έχει δικαίωμα στη ζωή όπως όλοι μας!
Κι εκεί είναι που μου τη "δίνει" γενικά ... Ξεκινώντας απο το γατάκι στο δρόμο ... ύστερα ο ηλίθιος κτηνίατρος που μου έλεγε πως είναι φυσικό το γατί να είναι σε λήθαργο ... και βέβαια βγαίνοντας απ' τη δεύτερη γιατρό και γνωρίζοντας πως αν δεν εύρισκα λεφτά επιτόπου, που τελικά ευτυχώς βρήκα, το γατάκι μου θα καταδικαζόταν σε θάνατο! Κάπως διαφορετικά υπολογίζουνε τη ζωή, κι αυτό πάντα με εξοργίζει!!!!
Συγνώμη αν σας κούρασα ... θα σας πω τα νέα μας αύριο!!!
Ευχαριστώ και πάλι!
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ευχαριστούμε πολύ για τις ευχές σας !!!!!!!!!
Ξέρετε, πολύς κόσμος το θεωρεί υπερβολή, αλλά είμαι σίγουρη πως εσείς με νιώθετε ... ήταν μια ψυχούλα πεταμένη στο δρόμο, κι έχει δικαίωμα στη ζωή όπως όλοι μας!
Κι εκεί είναι που μου τη "δίνει" γενικά ... Ξεκινώντας απο το γατάκι στο δρόμο ... ύστερα ο ηλίθιος κτηνίατρος που μου έλεγε πως είναι φυσικό το γατί να είναι σε λήθαργο ... και βέβαια βγαίνοντας απ' τη δεύτερη γιατρό και γνωρίζοντας πως αν δεν εύρισκα λεφτά επιτόπου, που τελικά ευτυχώς βρήκα, το γατάκι μου θα καταδικαζόταν σε θάνατο! Κάπως διαφορετικά υπολογίζουνε τη ζωή, κι αυτό πάντα με εξοργίζει!!!!
Συγνώμη αν σας κούρασα ... θα σας πω τα νέα μας αύριο!!!
Ευχαριστώ και πάλι!
Καθόλου δε μας κούρασες και λυπάμαι και ντρέπομαι που τελικά η 2η κτηνίατρος δεν έκανε κάτι με την τιμή.Φαντάζομαι ότι δεν μπορώ όμως να την κατηγορήσω...τη δουλειά της κάνει και μπορεί να τα χρειαζόταν και η ίδια.Τέλος πάντων,αφού τελικά τα βόλεψες,μια χαρά.Εννοείται πως σε καταλαβαίνουμε.Οποιοσδήποτε έχει ζώο (και δεν εννοώ ως διακοσμητικό ή ως δούλο),σε καταλαβαίνει!Μπράβο σου και με το καλό να 'ρθει σπίτι!

danaiGab
Νεοφερμένο μέλος
galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος
Δεν κατηγορώ τη κτηνίατρο για την αμοιβή ... φυσικά και θα πάρει αμοιβή ... απλά εκείνη τη στιγμή βρίσκεσαι με το μαχαίρι στο λαιμό, και όταν ο άλλος σου λέει ότι το γατάκι στο σπίτι θα πεθάνει αλλά εγώ για να το περιθάλψω θέλω εδώ και τώρα 100 ευρώ, κι άλλα 60-80 για τη νοσηλεία του μέχρι την Κυριακή τουλάχιστον, ξέρεις, νιώθεις περίεργα ... ότι όλα εξαρτούνται απ' τα λεφτά ... μπορεί και να είμαι λάθος ωστόσο, και να φταίει περισσότερο η αγωνία μου για το γατούλι ...
Σε καταλαβαίνω απόλυτα γλυκειά μου μιας και μένα μου 'χει τύχει να πρέπει να δώσω σε μία νύχτα 250 ευρώ και την επομένη άλλα 100.Και δεν τα είχα εύκαιρα.Και τρέμω μην συμβεί τίποτα....Θα ζητήσω από δικούς μου ανθρώπους...αλλά...!
Ας ελπίσουμε απλά να πάνε όλα κατ'ευχήν.Είναι το μόνο που μπορούμε να κάνουμε!

yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
TITO6
Νεοφερμένο μέλος
Τιτο οτι συμβουλη θελεις επικοινωνησε ΓατοΟμάδα θεσσαλονίκης 6979780445 ( 2-4μμ) αλλα μην αφησει σε καμμια περιπτωση το γατακι θα σε βοηθησουμε ολοι οκ? Παρε τηλ και θα σου πω λυσεις για ολα.
Δαναη μπραβο σου καλα εκανες εδρασες πολύ αμεσα
Παιδια σας ευχαριστω τελικα αποφασισα να το κρατησω.Γιατι κι εγω θα ενιωθα τυψεις να το αφησω στο χωριο ξερωντας τι κακια υπαρχει εξω ειδικα για τις γατες...Αλλωστε οταν το ειχα δωσει σ'εναν φιλο μου για 2 μερες τον ειχα ζαλισει στα τηλεφωνα για να δω τι κανει το μικρουλη.Ενταξει ειναι λιγο ζορικο να εχεις κατοικιδιο σε μικρο σπιτι γιατι απ τη μια και αυτα δεν ειναι τοσο ανετα οσο θα ηταν σε ενα σπιτι με κηπο αλλα τεσπα καπως θα τα βολεψουμε.Τελικα εβαλα την αμμο του στο μπαλκονι και μεχρι τωρα δεν εχει κανει τπτ μεσα.Πριν το εβγαλα λιγο στο μπαλκονι και πηγε κατευθειαν στην αμμο.Απλα αυριο που θα φυγω για 3 μερες θα του βαλω τη λεκανη μεσα.Και οταν επιστρεψω θα την βγαλω παλι εξω.Ευτυχως εμαθε γρηγορα να χρησιμοποιει τη λεκανη.
yasmin1gr
Περιβόητο μέλος
ΟΥΡΑΝΙΑ
Περιβόητο μέλος
Παιδια σας ευχαριστω τελικα αποφασισα να το κρατησω.Γιατι κι εγω θα ενιωθα τυψεις να το αφησω στο χωριο ξερωντας τι κακια υπαρχει εξω ειδικα για τις γατες...Αλλωστε οταν το ειχα δωσει σ'εναν φιλο μου για 2 μερες τον ειχα ζαλισει στα τηλεφωνα για να δω τι κανει το μικρουλη.Ενταξει ειναι λιγο ζορικο να εχεις κατοικιδιο σε μικρο σπιτι γιατι απ τη μια και αυτα δεν ειναι τοσο ανετα οσο θα ηταν σε ενα σπιτι με κηπο αλλα τεσπα καπως θα τα βολεψουμε.Τελικα εβαλα την αμμο του στο μπαλκονι και μεχρι τωρα δεν εχει κανει τπτ μεσα.Πριν το εβγαλα λιγο στο μπαλκονι και πηγε κατευθειαν στην αμμο.Απλα αυριο που θα φυγω για 3 μερες θα του βαλω τη λεκανη μεσα.Και οταν επιστρεψω θα την βγαλω παλι εξω.Ευτυχως εμαθε γρηγορα να χρησιμοποιει τη λεκανη.
Πάρε κλειστή αμολεκάνη 20 ευρώ περίπου κάνει και θα γλιτώσεις πολλές μα πολλές μυρωδιές.
Επίσης έχε ένα ψεκαστήρι και όταν κάνει ζημιές ή ανεβαίνει σε μέρος που δεν θες ψέκαζέ το. Θα μάθει σιγά σιγά και θα συμβιώσετε

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Πάρε κλειστή αμολεκάνη 20 ευρώ περίπου κάνει και θα γλιτώσεις πολλές μα πολλές μυρωδιές.
Επίσης έχε ένα ψεκαστήρι και όταν κάνει ζημιές ή ανεβαίνει σε μέρος που δεν θες ψέκαζέ το. Θα μάθει σιγά σιγά και θα συμβιώσετε![]()
συμφωνω εντελως..

...και επισης καλη αμμο...ειναι πολυ σημαντικο,σου το εγραψα και πριν αλλα θα στο ξαναγραψω και τωρα...παρε ή την biocats την πρασινη...ή την everclean...αλλα η 2η ειναι πολυ πιο ακριβη...η πρωτη συμφερει...
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
θελει πολυ μεγαλη προσοχη το μπαλκονι....πρεπει να το περιφραξεις...συγνωμην που στο ξαναλεω,αλλα εχω βαρεθει να ακουω για γατακια που πεφτουν...

evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
skai-animals
Δραστήριο μέλος
πάντως μπράβο που το κράτησες τελικά, είναι πανέ,μορφο...

konstans
Περιβόητο μέλος
Μπράβο σου που το πήγες τελικά, εύχομαι μέσα απ'την καρδιά μου να τα καταφέρει!Καλησπέρα! Είμαι η Δανάη, που σας έγραφα νωρίς το απόγευμα για ένα γατάκι σε λήθαργο ... κι είχα απελπιστεί ... απλά κάνω μια ενημέρωση μιας κι η ανταπόκρισή σας κι η βοήθειά σας ήταν πολύτιμη εκείνη τη στιγμή ... το γατάκι το πήγα σε άλλο κτηνίατρο και το άφησα εκεί για εξετάσεις και νοσηλεία, πράγματι στο σπίτι όσο και να προσπαθούσα να το βοηθήσω δεν θα τα κατάφερνε ... και τώρα θα μιλήσω ξανά αύριο με το γιατρό να μου πει αν υπάρχει κάποια βελτίωση ... τι να πω, μακάρι τα νέα να είναι καλά ...
Αυτά προς το παρόν ... ευχαριστώ και πάλι!

galateia
Εκκολαπτόμενο μέλος

Hlianna
Διάσημο μέλος
..λοιπον..δεν μιλαω για μενα γιατι το σπιτι μου ειναι μεγαλο αν και εχω 2 γατες..θα μιλησω για το αγορι μου..το οποιο πριν κανα μηνα και μπορει να μην ειναι ουτε μηνας υιθετησε ενα γατακι απο τον δρομο..το εχει μονιμα στο δωματιο του το οποιο για δωματιο ειναι τεραστιο αλλα να φανταστεις ειναι σαν γκαρσονιερα..ισως και λιγο πιο μικρο..δεν το βγαζει στο υπολοιπο σπιτι γιατι σε λιγες μερες θα παει στο δικο του και δεν θελει να μαθει το γατι σε μεγαλο χωρο και μετα να το περιορισει..σε πληροφορω οτι την αμμο την εχει μεσα στο δωματιο του..η οποια ειναι η 365 απο ΑΒ..το δωματιο οταν μπαινεις μεσα δεν μυριζει καθολου ουτε η αμμος ουτε το φαγητο..ομως φροντιζει και καθαριζει την αμμο καθε μερα και αεριζει 1 ωρα περιπου την μερα..και το δικο του ειναι πιο μεγαλο απο το δικο σου...οποτε οτι αμμο και να παιρνεις σε αυτη την ηλικια αν την καθαριζεις καθημερινα δεν μυριζει..εγω με τα δικα μου που ειναι μεγαλα πλεον δεν το συζητω καν να χρησιμοποιησω αμμο απο σουπερ μαρκετ..οσο για τον παγκο τα δικα μου ανεβαινουν συνεχεια ειδικα οταν μαγειρευουμε παρακολουθουν τι κανουμε..δεν εχουμε παθει ποτε τιποτα παρολο που αυτο γινεται περιπου 25 χρονια?και ο προηγουμενος γατος μας αλλα και αυτα τα 2 ανεβαινουν..απλα πιστευω οτι πανικοβληθηκες ισως εχασες και την ψυχραιμια σου και σου εφταιγαν τα παντα..ηρεμησε και θα δεισ οτι δεν ειναι τοσο τραγικα τα πραγματα..
danaiGab
Νεοφερμένο μέλος
Δυστυχώς τα νέα δεν είναι καλά ... το γατάκι δεν μπορεί να σωθεί ...
Απ' ότι μου είπε η κτηνίατρος έχει 10 αιματοκρίτη (αιμολυτική αναιμία), θολωμένο κερατοειδή ... τέλος πάντων ... μου είπε διάφορα ... δεν αντιδράει καθόλου στην αγωγή που του κάνει και δεν γίνεται να σωθεί το καημενούλι μου ... ΔΥΣΤΥΧΩΣ!
Τουλάχιστον προσπαθήσαμε ... μακάρι να ήτανε η τελευταία ψυχούλα με αυτή την τύχη ...
Σας ευχαριστώ ωστόσο και πάλι ...
τακις
Εκκολαπτόμενο μέλος

καμια ελπιδα δν υπαρχει δηλ?:cry::cry:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
danaiGab
Νεοφερμένο μέλος
Αυτά .... δεν ξέρω τι άλλο να πω ... έχω λυπηθεί πάρα πολύ ... πίστευα πως θα το έσωζα ... αλλά κάποια πράγματα είναι δυστυχώς πάνω απ' τις δυνάμεις μας ... τουλάχιστον σκέφτομαι ότι δεν φαινόταν να πονάει, κοιμότανε το πουλάκι μου συνέχεια ...
popppi
Νεοφερμένο μέλος
διάβαζα με μεγάλη αγωνία το θέμα και για το ένα γατάκι και για το άλλο. πάντως Τίτο έχω να σου πω ότι κόλλησα σε ένα κομβικό σημείο:
"Αλλα το βασικοτερο ειναι πως μενω με το αγορι μου και αυτος εχει περισσοτερο κολλημα .Δεν του αρεσει καθολου να το βλεπει στην κουζινα γιατι λεει οτι συχαινεται."
Αν το σπίτι είναι δικό σου και εφόσον το γατάκι είναι δικό τότε και οι κανόνες πρέπει να είναι δικοί σου. Ξέρω από πρώτο χέρι πως είναι να επηρρεάζεσαι και να υιοθετείς απόψεις γι αυτό θα σου πρότεινα να ξεκαθαρίσεις τι πιστεύεις εσύ και τι ο φίλος σου.
Μπράβο και πάλι μπράβο που υιοθέτησες και επέλεξες να σώσεις το ψυχάκι με όλες τις δυσκολίες που αυτό συνεπάγεται και από τον κοινωνικό σου περίγυρο και οικονομικά.
όλα θα λυθούν και όλα θα πάνε καλά γιατί έχεις θέληση
. υπάρχουν και πάρα πολλά άρθρα στο forum, τα έριξες μία ματιά;Καλές γιορτές, χρόνια πολλά και καλά!! καλό κουράγιο!!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool