Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλησπέρα και καλωσήρθες.

Η συμπεριφορά της είναι η τυπική συμπεριφορά νεαρού γατιού.Αν δεν ήταν έτσι ζωηρό και νευρικό..εκεί θα έπρεπε να ανησυχείς.
Καταρχήν οι γάτες είναι νυχτόβια ζωα,οπότε και είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά.Αυτό που μπορείς να κάνεις στο θέμα του ύπνου,είναι απλα..κάποια στιγμη να κλείνεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα αρχίσει να κλαίει..ή να διαμαρτύρεται..αλλα αν δεν υποχωρήσεις,κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Σε ευχαριστω και καλως σας βρηκα!
τις τελευταιες 2 μερες εχω αλλαξει εγω κρεββατι.να σου πηδαει στο κεφαλι 3 τα ξημερωματα δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!το σπιτι εχει αυλη οποτε σημερα λεω να την αφησω εξω για να μαθαινει.απλα φοβαμαι λιγο γιατι κυκλοφορουν και αλλες γατες στην περιοχη!!!μεσημερι που την εχω αφησει εξω στην αρχη εκλαιγε λιγο και χτυπουσε το παραθυρο αλλα μετα ησυχασε!!!
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
ειναι επικινδυνο να ειναι εξω!! κ η δικια μου η γατουλα ειναι 7 εβδομαδων και δεν μπορεις να φανταστεις τι κανει μες στο σπιτι, ουτε να κοιμηθω με αφηνει, ουτε να διαβασω..αλλα ειναι λογω ηλικιας, σε 2-3 μηνες θα αρχισει να ηρεμει

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Καλέ..που είδες ότι η γάτα βγαίνει έξω;;ειναι επικινδυνο να ειναι εξω!!
Εγώ κατάλαβα ότι όταν λεει βόλτες στον χώρο..εννοεί στον χώρο του σπιτιού.
evelynkar
Διακεκριμένο μέλος
εδω το λεει..το σπιτι εχει αυλη οποτε σημερα λεω να την αφησω εξω για να μαθαινει.απλα φοβαμαι λιγο γιατι κυκλοφορουν και αλλες γατες στην περιοχη!!!μεσημερι που την εχω αφησει εξω στην αρχη εκλαιγε λιγο και χτυπουσε το παραθυρο αλλα μετα ησυχασε!!!
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Εμ....σε άλλο θέμα..

edit:συγνωμη..μου διέφυγε το προηγούμενο ποστ.
Ceres Victoria
Διακεκριμένο μέλος
Το δικό μου γατί δεν ηρέμισε μεγαλώνοντας
εννοω οτι την εχω στο μπαλκονι που επικοινωνει με την αυλη!το σκ που περασε δεν ειχαμε κανενα προβλημα...εμαθε τον χωρο παιζει με τα λουλουδια μια χαρα!!οσο για τις γατες εχω βαλει τροφη μακρια απο εκει που βρισκεται η μικρη και μαζευονται εκει χωρις να δινουν σημασια!!εχει ηρεμησει καπως γιατι παιζει ολη την ωρα με διαφορα πραγματα και μετα κοιμαται εξαντλημενη στο κουτι της!!!!
Βασουλακι
Νεοφερμένο μέλος

μπραβο!!!! τα καταφερεσ να το ηραμισεισ λιγο...............Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ναι ο κηπος ειναι φραγμενος και η γειτονια ειναι σε στενο χωρις κινηση!!!
Καλησπέρα σε ολους,
ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τον γατο μου! ειναι 6 μηνων και πριν ενα μηνα τον στείρωσα, Παρολα αυτα παραμενει πολυ ζωηρός!
Σπανια καθεται ηρεμος συνεχεια τρεχει παιζει και με δαγκωνει και γενικα δαγκωνει οτι βρει μπροστα του, ανεβαινει παντου , κανει συνεχεια κολοτουμπεσ και δεν κοιμαται και πολυ απο οτι νομιζω! υπαρχει περίπτωση να ηρεμήσει μεγαλώνοντας?
τι να κανω? τα εχω παιξει λιγο! ευχαρισστω

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος
Καλησπερα,να χαιρεσαι τον γατουλη σου!
Ειναι μωρακι ακομα για αυτο κανει σαν τρελο
Ναι κααααααποια στιγμη οταν μεγαλωσει θα ηρεμησει
Περιμενουμε να μας βαλεις και φωτο να θαυμασουμε το ζουζουνι σου
Ενα κολπακι αφου τα εχεις παιξει ειναι να παρεις ακομα ενα να κανουνε παρεα......:-)
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος
Το φυσιολογικο ειναι ακριβως αυτο.Να ανησυχουσες αν δεν ηταν ετσι και ηταν απο τωρα ηρεμο.Ετσι ειναι τα μικρα και νεαρα γατονια.Εξευρευνουν και μαθαινουν τον κοσμο,ειναι ακριβως οπως τα παιδια.Σαφως και θα ηρεμησει μεγαλωνοντας,τωρα αυτο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ετσι.
Να το χαιρεσαι.

Στελνω μια φωτο λιγο πιο παλια!! τωρα εχει μεγαλωσει κι αλλο! ευχαριστω για τις απαντησεις σας!

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ???

ofilia
Πολύ δραστήριο μέλος

Πουπουλίνα
Επιφανές μέλος

roccohooshie
Πολύ δραστήριο μέλος
, κουκλάκι πραγματικό
!!! Να τον χαίρεσαι φίλη μου
και λίγη υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα και θα δεις που θα ηρεμήσει και μη σου πω ότι μπορεί να σου λείπει κιόλας τότε αυτή η τρέλα του 
Lia33
Νεοφερμένο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Aleksa
Τιμώμενο Μέλος

Μόνο φρόντισε να μην συνηθίσει το χέρι σου ως παιχνίδι, αν δεν θέλεις να γίνεται αυτό ως μόνιμος στόχος . Για τούτο το λόγο θα σου συνιστούσα να αποφεύγεις την επαφή με το χέρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδού. Κάθε φορά που θα είναι ζωηρός και έτοιμος για δράση, ας του προτείνεις κουνώντας το ένα ραβδάκι που να έχει στην άκρη του ένα παιχνιδάκι (π.χ. λούτρινο ποντικάκι) δεμένο με κορδονάκι, ώστε να ξεθυμαίνει όλη αυτή η ενέργεια που έχουν τα μικρά γατο-διαβολάκια

Μπορείς να δεις κι αυτό το θέμα εδώ ή και αυτό για να βοηθηθείς.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool