Θα ηρεμήσει άραγε;

• Thread starter Thread starter giorgos3
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

giorgos3

Νεοφερμένο μέλος

Ο giorgos3 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Έχει γράψει 4 μηνύματα.
καλησπερα παιδια!!ειμαι καινουριος εδω...πριν 2 μηνες βρηκα 5 γατακια νεογεννητα απο τα οποια μονο τα 2 τα καταφεραν....5 εβδομαδων τα χωρησαμε!μετα τις αναγνωρηστικες βολτες λοιπον μονη της( η Λιλα)στο χωρο ξεθαρεψε αμεσως!εντονη ζωρη και συννεχης κινητηκοτητα ολο το 24ωρο!!το βραδυ τον υπνο τον εχω ξεχασει!!! δεν ειχα ποτε ξανα τοσο μικρο γατακι!!ειναι απλα λογω ηλικιας??προσπαθω να ειμαι οσο γινεται πιο πολυ μαζι της...λογω δουλειας λειπω περιπου 9 ωρες απο το σπιτι αλλα παλι δεν μενει ποτε μονη της!!της εχω αρκετα παιχνιδια μηπως κουραστει και κοιμαται περισσοτερο αλλα τιποτα!!!κοιμαται κανενα 2 περιπου μαζι μου και μετα με ξυπναει για παιχνιδια!! η αλλη γατα που ειχα την ειχα παρει 3,5 μηνων περιπου και ηταν αρνακι!!!λετε να ηρεμησει??

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Θα ηρεμίσει άραγε??

Καλησπέρα και καλωσήρθες.:)
Η συμπεριφορά της είναι η τυπική συμπεριφορά νεαρού γατιού.Αν δεν ήταν έτσι ζωηρό και νευρικό..εκεί θα έπρεπε να ανησυχείς.
Καταρχήν οι γάτες είναι νυχτόβια ζωα,οπότε και είναι φυσιολογική αυτή η συμπεριφορά.Αυτό που μπορείς να κάνεις στο θέμα του ύπνου,είναι απλα..κάποια στιγμη να κλείνεις την πόρτα της κρεβατοκάμαρας.Είναι σχεδόν δεδομένο ότι θα αρχίσει να κλαίει..ή να διαμαρτύρεται..αλλα αν δεν υποχωρήσεις,κάποια στιγμή θα το πάρει απόφαση.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 14 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Θα ηρεμήσει άραγε??

Σε ευχαριστω και καλως σας βρηκα!
τις τελευταιες 2 μερες εχω αλλαξει εγω κρεββατι.να σου πηδαει στο κεφαλι 3 τα ξημερωματα δεν ειναι και οτι καλυτερο!!!το σπιτι εχει αυλη οποτε σημερα λεω να την αφησω εξω για να μαθαινει.απλα φοβαμαι λιγο γιατι κυκλοφορουν και αλλες γατες στην περιοχη!!!μεσημερι που την εχω αφησει εξω στην αρχη εκλαιγε λιγο και χτυπουσε το παραθυρο αλλα μετα ησυχασε!!!

Απάντηση: Θα ηρεμήσει άραγε;;

ειναι επικινδυνο να ειναι εξω!! κ η δικια μου η γατουλα ειναι 7 εβδομαδων και δεν μπορεις να φανταστεις τι κανει μες στο σπιτι, ουτε να κοιμηθω με αφηνει, ουτε να διαβασω..αλλα ειναι λογω ηλικιας, σε 2-3 μηνες θα αρχισει να ηρεμει:)

ειναι επικινδυνο να ειναι εξω!!
Καλέ..που είδες ότι η γάτα βγαίνει έξω;;:worry:Εγώ κατάλαβα ότι όταν λεει βόλτες στον χώρο..εννοεί στον χώρο του σπιτιού.:)

το σπιτι εχει αυλη οποτε σημερα λεω να την αφησω εξω για να μαθαινει.απλα φοβαμαι λιγο γιατι κυκλοφορουν και αλλες γατες στην περιοχη!!!μεσημερι που την εχω αφησει εξω στην αρχη εκλαιγε λιγο και χτυπουσε το παραθυρο αλλα μετα ησυχασε!!!
εδω το λεει..

Εμ....σε άλλο θέμα..:)
edit:συγνωμη..μου διέφυγε το προηγούμενο ποστ.

Το δικό μου γατί δεν ηρέμισε μεγαλώνοντας
20.gif
Κοντεύει να κατεδαφίσει το σπίτι τώρα που μεγάλωσε
20.gif
Άλλωστε, όταν το γατί είναι γεμάτο ζωντάνια και ενέργεια, σε κάνει να νιώθεις ό,τι έχεις ζωντανό πλάσμα στο σπίτι σου και όχι λούτρινο
20.gif

εννοω οτι την εχω στο μπαλκονι που επικοινωνει με την αυλη!το σκ που περασε δεν ειχαμε κανενα προβλημα...εμαθε τον χωρο παιζει με τα λουλουδια μια χαρα!!οσο για τις γατες εχω βαλει τροφη μακρια απο εκει που βρισκεται η μικρη και μαζευονται εκει χωρις να δινουν σημασια!!εχει ηρεμησει καπως γιατι παιζει ολη την ωρα με διαφορα πραγματα και μετα κοιμαται εξαντλημενη στο κουτι της!!!!

ελπιζω ο κηποσ να ειναι προστατευμενοσ!!!!!:):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):):) μπραβο!!!! τα καταφερεσ να το ηραμισεισ λιγο...............

ναι ο κηπος ειναι φραγμενος και η γειτονια ειναι σε στενο χωρις κινηση!!!

Ζωηρό γατάκι

Καλησπέρα σε ολους,

ηθελα να σας ρωτησω κατι σχετικα με τον γατο μου! ειναι 6 μηνων και πριν ενα μηνα τον στείρωσα, Παρολα αυτα παραμενει πολυ ζωηρός!

Σπανια καθεται ηρεμος συνεχεια τρεχει παιζει και με δαγκωνει και γενικα δαγκωνει οτι βρει μπροστα του, ανεβαινει παντου , κανει συνεχεια κολοτουμπεσ και δεν κοιμαται και πολυ απο οτι νομιζω! υπαρχει περίπτωση να ηρεμήσει μεγαλώνοντας?
τι να κανω? τα εχω παιξει λιγο! ευχαρισστω :) :alljumpy:

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Απάντηση: Ζωηρό γατάκι

Καλησπερα,να χαιρεσαι τον γατουλη σου!
Ειναι μωρακι ακομα για αυτο κανει σαν τρελο
Ναι κααααααποια στιγμη οταν μεγαλωσει θα ηρεμησει
Περιμενουμε να μας βαλεις και φωτο να θαυμασουμε το ζουζουνι σου

Ενα κολπακι αφου τα εχεις παιξει ειναι να παρεις ακομα ενα να κανουνε παρεα......:-)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 11 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Το φυσιολογικο ειναι ακριβως αυτο.Να ανησυχουσες αν δεν ηταν ετσι και ηταν απο τωρα ηρεμο.Ετσι ειναι τα μικρα και νεαρα γατονια.Εξευρευνουν και μαθαινουν τον κοσμο,ειναι ακριβως οπως τα παιδια.Σαφως και θα ηρεμησει μεγαλωνοντας,τωρα αυτο ΠΡΕΠΕΙ να ειναι ετσι.
Να το χαιρεσαι.:)

Α ευχαριστώ πολύ! Η αληθεια είναι οτι η μαμα μου εχει το πιο μεγαλο προβλημα! δε θελει να ανεβαινει σε τραπεζια, κρεβατια και παγκους κουζινας! αλλα απ οτι φαινεται δεν μπορω να κανω κατι γι αυτο! !!

Στελνω μια φωτο λιγο πιο παλια!! τωρα εχει μεγαλωσει κι αλλο! ευχαριστω για τις απαντησεις σας! :)

10646847_10204393268333166_3534821993107248825_n.jpg
[/COLOR]

ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΕΜΟΡΦΟΣ??? :D

ειναι κουκλοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοος!!!!!
:stunned::stunned::stunned::stunned:

Ειναι κατι παραπανω απο πανεμορφος..ειναι θεεικος!!!:clapup:

Ωωωωχ! Τι γατούνι είναι αυτό :eek:, κουκλάκι πραγματικό :inlove:!!! Να τον χαίρεσαι φίλη μου :) και λίγη υπομονή μέχρι να μεγαλώσει λιγάκι ακόμα και θα δεις που θα ηρεμήσει και μη σου πω ότι μπορεί να σου λείπει κιόλας τότε αυτή η τρέλα του :yes:

Καλησπέρα σε όλους! Έχω απορία σχετικά με τη συμπεριφορά του γατούλη μου... Ο Μαντού σε μία εβδομάδα κλείνει τους 2 μήνες. Είναι πολύ ζωηρούλης και παιχνιδιάρης, και αναρωτιέμαι πότε περίπου θα ηρεμήσει. Το βασικό μου πρόβλημα είναι ότι τρελαίνεται να παίζει με το δεξί μου χέρι (σχεδόν αποκλειστικά, δεν ξέρω γιατί) και παρόλο που δεν δαγκώνει δυνατά, με έχει γεμίσει γρατζουνιές. Το αστείο είναι ότι όταν κουράζεται ξαπλώνει κατευθείαν πάνω μου και ξεραίνεται.... Δεν ξέρω πώς να ξεκόψω αυτό το παιχνίδι, αλλά εάν βλέπω ότι το παρατραβάει, τον κλείνω για λίγο στην κουζίνα μέχρι να ηρεμήσει. Επίσης, τον βάζω για ύπνο κάτα τις 10 και μισή, πάλι στην κουζίνα, ώστε να έχει τον χώρο του να παίξει και να κοιμηθεί χωρίς να τον ενοχλώ, και γενικά όταν λείπω από το σπίτι (αναγκαστικά αρκετές ώρες λόγω υποχρεώσεων) τον κλείνω στην κουζίνα. Έχει παιχνίδια, φαγητό άμμο κλπ, αλλά του κάνω κακό; Αν μπορείτε βοηθήστε με, γιατί φοβάμαι μην κάνω το γατάκι μου δυστυχισμένο...

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Τη συμπεριφορά του γατούλη σου τη βρίσκω φυσιολογικότατη. Είναι "παιδάκι" ακόμα και... τι πιο νορμάλ από το να μη σταματάει να παίζει!:)
Μόνο φρόντισε να μην συνηθίσει το χέρι σου ως παιχνίδι, αν δεν θέλεις να γίνεται αυτό ως μόνιμος στόχος . Για τούτο το λόγο θα σου συνιστούσα να αποφεύγεις την επαφή με το χέρι κατά τη διάρκεια του παιχνιδού. Κάθε φορά που θα είναι ζωηρός και έτοιμος για δράση, ας του προτείνεις κουνώντας το ένα ραβδάκι που να έχει στην άκρη του ένα παιχνιδάκι (π.χ. λούτρινο ποντικάκι) δεμένο με κορδονάκι, ώστε να ξεθυμαίνει όλη αυτή η ενέργεια που έχουν τα μικρά γατο-διαβολάκια :P
Μπορείς να δεις κι αυτό το θέμα εδώ ή και αυτό για να βοηθηθείς.:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 10 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 2 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back