ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ακόμα δεν έχω ξεκαθαρίσει στο μυαλό μου ποιόν θα ‘καθαρίσω’. Τον αδελφό μου; Την γυναίκα του; Την κόρη του; Την κουνιάδα του; Τη φίλη της κουνιάδα του; που άφησαν τη πόρτα του σπιτιού ανοιχτεί και βγήκε έξω ο Φοίβος. Ή ίσως καλύτερα αυτός/η που πήρε ή σκότωσε το Φοίβο; Ή την κυράστο-θεούσα της γειτονιάς που έσκισε τις αφίσες που έφτιαξα και κόλλησα στις κολώνες τις γειτονίας με την εξαφάνιση του Φοίβου;Δε αντέχω άλλοοοοοοοο……. Βαρέθηκα να μεγαλώνω τα μωρά μου να έρχεται μετά κάποιος, που ο Θεός να τον κάνει άνθρωπο, και να μου τα παίρνει. Βαρέθηκαααααααααααα ……..
Την Δευτέρα το απόγευμα κάποιος από τους φιλοξενούμενους μας άφησε την πόρτα του μπαλκονιού ανοιχτεί και έτσι ο Φοίβος και η Μαρίκα βρήκαν την ευκαιρία να το σκάσουν, την Μαρίκα τη έπιασα αμέσως τον Φοίβο όμως όχι και το κακό δεν άργησε να γίνει! Έφυγα και εγώ από το σπίτι κατά τις 7 που είχα δουλειά και το βράδυ κατά τις 11 που γύρισα πίσω δεν μπορούσα να βρω τον μικρό. Την επόμενη μέρα έφαγα τον τόπο εγώ και η μητέρα μου, πουθενά ο μικρός. Κοιτάξαμε στα σπίτια γύρω-γύρω στις αυλές, στους σκουπιδοτενεκέδες σε ακτίνα τεσσάρων τετραγώνων γύρω από το σπίτι μας. Το ίδιο βράδυ που γύρισα από τη δουλειά έκαστα και έφτιαξα αφισούλες και τις κόλλησα στις κολώνες στη γειτονιά με τα τηλέφωνα μας μήπως κάποιος ξέρει κάτι. Αν και ο Φοίβος φόραγε το σαμαράκι του και είχε και το όνομα του και το τηλέφωνο του σπιτιού μας. Το πρωί ήρθε μία κοπέλα από τη γειτονιά που είδε τις αφίσες και με ρώταγε λεπτομέρειες για την εξαφάνιση του και μου είπε επίσης ότι μία από τις κυράστες-θεούσες με το που είδε τις αφίσες άρχισε να λέει ότι είμαι κούκου και ότι είναι ντροπής πράγματα αυτά και ότι στις κολώνες κολλάνε μόνο κηδειόχαρτα και ότι πρέπει να τα σκίσουν και έσκισε κανά δυό. Πες τε μου εμένα τώρα ότι θα φταίω αν θα φτιάξω ένα κηδειόχαρτο με την αναγγελία του θανάτου της και πάω να το πετάξω κάτω από την πόρτα της; Για να μην τσαντιστώ και άλλο και το κολλήσω στη πόρτα της!
Και έτσι ο Φοίβος είναι άφαντος. Τι θα κάνω τώρα; Κοντεύω να σκάσω από την αγωνία μου και βράζω από θυμό.
Δεν έχουν αφήσει ούτε μία γάτα στη γειτονιά, ούτε μία. Και να πεις ότι έχουμε Ταϊλανδούς στη γειτονία και ότι τις τρώνε, δεν έχουμε. Κάτι Αθίγγανους έχουμε και δεν νομίζω να τις τρώνε. Η Μαρίκα γυρνάει γύρω-γύρω στο σπίτι και τον ψάχνει για να παίξουνε και τώρα πια δεν αφήνει από τα μάτια της
, όπου και να πάω, κοντά. :cry: Θα σκάσωωωωωωωωωω από την αγωνία μου αν και μέσα μου ξέρω ότι αφού δεν ήρθε την επόμενη μέρα δεν θα έρθει ξανά ο Φοίβος μας.
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
πάντως γενικά μην απελπίζεσαι.( και συνέχισε να ψάχνεις/ καλή τύχη εύχομαι!!)
με αφορμή το περιστατικό ήθελα να ρωτήσω, γιατί μία γάτα να φύγει από το σπίτι? θέλω να πω, τι είναι εκείνο που την παρακινεί? μπορώ να καταλάβω την περίπτωση αστείρωτης που έχει ορμές, αλλά γενικά (εκτός αυτής της περίπτωσης), γιατί να κάνει κάτι τέτοιο άραγε?
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
anabou
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Κατερίνα
Πολύ δραστήριο μέλος
ladycat
Διάσημο μέλος
Subject to change
e-steki.gr Founder
Ένας χαρακτηρισμός ταιριάζει σε τέτοιες κυράτσες: ΒΛΑΧΑΡΕΣ.ε ρε παιδιά της χρειάζεται!!! τι την ενόχλησε η αφισούλα? κάτι τέτοιες κυράτσες σε βγάζουν από τα ρούχα σου!!!πάντως μην απελπίζεσαι. ξέρω κι εγώ περιπτώσεις που έφυγε το γατί και 2-3 μέρες μετά γύρισε. Υπομονή
anabou
Διάσημο μέλος
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αγνόησε αν μπορείς την κακή γειτόνισσα, κακοί άνθρωποι υπάρχουν πολλοί, δεν είναι νέο!
Ελπίζω εσένα "αδερφο-νυφο-κουνιάδια" κ.λ.π. να μη σου γράψουν εδώ και σου βάλουν φωνές που γράφεις το περιστατικό "κατηγορώντας" τους, όπως έκαναν τώρα σ'εμένα αντίστοιχοι "συγγενείς" (τρομάρα τους,

, όχι, δεν είναι απλή μπηχτή, χιούμορ κάνω)Η περίπτωση με το μπαλκόνι με προβληματίζει κι εμένα. Δηλ. δεν έβγαιναν ΠΟΤΕ ώστε να το'χουν συνηθίσει και να μη φύγουν με την πρώτη ευκαιρία;
Με τον "απόλυτο εγκλεισμό" γίνονται αυτά, δεν τον ανέχονται όλες οι γάτες, η επαφή με το έξω είναι στοιχειώδης ανάγκη (έστω ένα σεργιάνι από το παράθυρο...) Εκτός αν μένεις σε ισόγειο, οπότε καταλαβαίνω...Ο Φοίβος είναι αστείρωτος; Γιατί αν είχε οίστρο δε φταίει κανένας, αδύνατον να τον κρατήσεις μέσα.
Γατιά που ζουν μόνο μέσα στο σπίτι καλύτερα να στειρώνονται!
Υπομονή και εύχομαι γρήγορα καλά νέα!

purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Ναι καντης κιδιοχαρτο και εγω μαζι σου!!!!!!!!!!
Αληθεια ο φοιβος ηταν στειρωμενος?Αλλα και παλι ειχε τη μαρακα του για να κανει σκανταλιες αμα δεν ηθελε.
Ανηξε μια κονσερβουλα (καπια αγαπημενη του)και βαλτη σε ενα μπολακι εξω κοντα στο σπιτι.Λενε οτι οι γατες ακουν απο μακρια το ανηγμα μιασ κονσερβας μπορει να ειναι πεινασμενο να το μιρισει και να σοθ ερθει απο εκει κοντα καπου.Κοιτα και κατω απ τα αμαξια.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Ο αδελφός, νύφη κ.τ.λ. μένουν στην Αμερική και οι λοιποί είναι Αμερικάνοι, αλλά αν μου πει κάτι ο αδελφός μου θα γίνει εδώ μέσα της……. . Να σέβεται το σπίτι που μένει και φιλοξενεί την άλλη οικογένεια του.
Ο Φοίβος μας είναι μόλις 6 μηνών και έτσι δεν έχει κάνει στείρωση, άλλαζε τώρα τα δοντάκια του για να φανταστείτε. Ήταν μέσα στο σπίτι κλεισμένος μαζί με τη Μαρίκα και αν το έσκαγε καμιά φορά πήγαινε στο οικόπεδο απέναντι από το σπίτι μας για να παίξει με τα χορταράκια. Ποτέ δεν είχε λείψει για τόσο και πάντα ερχότανε όταν του φώναζα. Φορούσε το σαμαράκι του που είχε το όνομα του και το τηλέφωνο του σπιτιού. Εκτός αυτού το παιδί που μένει δίπλα μας, είχε 2 αρσενικά γατιά ολόλευκα ημίαιμα Περσίας, ό ένας με παράταιρα μάτια, που μένανε έξω και πριν καλά-καλά κλείσουν χρόνο εξαφανιστήκανε και τα δύο. Και όταν λέω εξαφανιστήκανε εννοώ ότι την μια στιγμή τον βλέπεις να κάθετε στις σκάλες και να κοιμάται και σε λίγο να μην είναι εκεί και να μην έρχεται όταν τον φωνάζεις και να μην έχεις ακούσει κανένα καυγά με άλλους γάτους και να μην βρίσκεις και πτώμα. Λες και άνοιξε η γη και τον κατάπιε.
Κάπως έτσι έγινε και με τον Φοίβο, την μια στιγμή έπαιζε απέναντι και τον βλέπαμε την άλλη στιγμή πουθενά! Είναι όμορφο γατάκι και πολύ χουζούρης, γι’ αυτό βάζω το ενδεχόμενο κάποιος να τον πήρε. Πάντως για την ώρα κανένα σημείο ζωής, κανένα τηλεφώνημα. Περιμένω. Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Παντοσ ειναι κουκλος ετσι και αλιως.

Αναλαμβανω κιδιοχαρτα!
Αθανασία
Πολύ δραστήριο μέλος
Αν είναι έτσι, δε θα τον πήρε κάποιος για το σπίτι του...
Ελπίζω να μην είναι αυτό, να χάθηκε απλώς και να επιστρέψει σύντομα.
6 μηνών μάλλον δε θα'φυγε να βρει γάτα!
Τι να σου πω, αν το "κηδειόχαρτο" σε βοηθήσει να ξεθυμάνεις, κάντο!

Αλλά μπορεί να μην έχει καμιά σχέση η εν λόγω κυρία...
AdHoul
Εκκολαπτόμενο μέλος
υποψίες για τα πάντα θα μπορείς να έχεις.
είπαμε, μία μέρα μπορεί να λείψει, αλλά δεν σημαίνει 100% πως πάει χάθηκε τελείωσε.
απλά πιστεύω πρέπει να μαθαίνουμε στα γατιά (ειδικά αν είναι σπιτόγατοι!) να μην κάνουν ότι τους γουστάρει και φεύγουν όποτε να'ναι και χάνονται!
chouzouris
Πολύ δραστήριο μέλος
purina
Πολύ δραστήριο μέλος
Poupoulenia
Νεοφερμένο μέλος
Μια φορά, που είχαμε φύγει για διακοπές με τους γονείς, είχαμε αφήσει τα γατιά σε μια κύρια που τα φρόντιζε, η οποία έμενε κάπου στην Αθήνα..
Όταν επιστρέψαμε, πήγαν οι γονείς να πάρουν τα γατιά και να τα φέρουν σπίτι..
Έγινε όμως κάτι ΤΡΑΓΙΚΟ!! Μια από τις γάτες την κοπάνησε από το ανοιχτό παράθυρο του αμαξιού!!!!
Πήδηξε κάπου στη Δάφνη..
Εμείς από Γλυφάδα.. Ελπίδα να έβρισκε το δρόμο πίσω, ελάχιστη!!
Κάθε μέρα, όλοι μας (μαμά, μπαμπάς, σιστερ κι εγώ), σηκωνόμασταν και πηγαίναμε ώρες ατελείωτες και ψάχναμε τη Χίλντα μας.. Μας είχαν μάθει και στις γειτονιές.. (τώρα τι έλεγαν από πίσω μας, άλλο θέμα)
Επί 20 μέρες την ψάχναμε.. Χωριζόμασταν και κυκλώναμε ολόκληρα τετράγωνα!!
Την τελευταία μέρα, εγώ με την αδερφή μου δεν πήγαμε, γιατί ήμασταν τελείως απογοητευμένες.. Σ’ ό,τι έχω ιερό, ήταν η τελευταία μέρα που θα πηγαίναμε!!
Όταν γύρισαν οι γονείς μου μόλις βράδιασε, άνοιξα την πόρτα και βλέπω να ανεβαίνει τα σκαλιά η χοντρούλα μου!!!!!!!!
Αυτό έγινε πριν πολλά χρόνια και τώρα που το θυμάμαι δακρύζω και ανατριχιάζω..
Την είχανε βρει!!!
Μη χάνεις τις ελπίδες σου!!!
Όσο για την ‘κυρία’ και το κηδειόχαρτο.. Καλή ιδέα
Χιχιχιχιχιχιχιχι….. Αυτό της αξίζει!! Να πάθει τραμπάκουλο όταν το δει και να σκάσει η ρόμπα!!
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool