Θα κάνω φόνο!!!!!!!

'Οπως λέει και η γατοπαλαβιάρα...;) καλύτερα το βράδυ που έχει ησυχία.. οι γάτες κάνουν βόλτες εκείνη την ώρα. έχε και καμιά αγαπημένη της τροφή μαζί και.... περπάτημα..
Θέλει πολύ περπάτημα και υπομονή. Μην χάνεις την ελπίδα σου..

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Αν τουσ εβλεπα θα καβαλα το αμαξι και θα τουσ επερνα στο κατοπι.

wow.. σε ποια διάλεκτο μιλάς?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

γατησια νιαουυυ:P

Ο Φοίβος είναι 6 μηνών και δεν ήταν στειρωμένος, η Μαρίκα ήταν η θεία του, ήταν μωρό της Γάτας (στειρωμένη, αδέσποτη και τώρα πια νεκρή) που ήταν φίλες με τη Μαρίκα. Ο Φοίβος τρώει μόνο pro plan κροκέτες, με τι να πηγαίνω γύρω-γύρω στην γειτονιά; Ένας από τους φόβους μου είναι ότι μάλλον τον έχουνε κλέψει, είναι πολύ όμορφος. Είναι στη φωτογραφία δίπλα από τα μηνύματα μου. Φωτογραφία της Μαρίκας όταν πρόσεχε τα γατάκια τις Γάτας!

Συνημμένα

• Μανούλα!.jpg
    Μανούλα!.jpg
    51,4 KB · Εμφανίσεις: 62
Μετα λίγα που ξέρω εγώ από την Μπέμπα (γιατί και αυτή μόνο κροκέτες τρώει) λέω να έχεις λίγες σε ένα σακουλάκι ανοιχτό για να τις μυρίζει,και κούνατες λίγο να κάνουν θόρυβο.Εμεις μια και μαζεύαμε πάντα κάποιο αδέσποτο το βρίσκαμε πάντα με τις άλλες γάτες στο στέκι τους να κοιμούνται και πάντα ήταν καλά φυλαγμένο από τις άλλες,ίσως πρέπει να έχεις λίγο φαγητό και για αυτές.Αλλα πάλι δεν ξέρω την περιοχή που χάθηκε το γατουλίνι σου.:( :( :(

Εγω οταν ειχα το ντινο στο παρτερι του κουναγα το κουτι με τισ κροκετες τα κλειδια που κανουν θοριβο τη φωναζα και σινιθως ερχοταν.Βαλε σε κανα πλαστικο πιατακι μερικες κροκετες και κανε γυρα τι γειτονια κουνοντας το πιατακι.Ψαρογατακι σε ποια περιοχη μενεις?Το λεω αυτο μηπος μπορουμε να κανουμε κατι πιο πρακτικο οπως να ερθω να ψαξω και εγω.
Μηπως τη κοπανησε για να βρει γατουλα να κανει διαφορα?Ειχε οιστρο?Τη μαρικα δε τη παρενοχλουσε?
Θα μπορουσεσ να παρεισ τη μαρικα με κανα λουρακι εξω αν το ανεχεται μηπος βρει στοιχεια (ζουσαν τοσα χρονια μαζι σιγουρα ξερει τη μιρουδια του).

Συνήθως του φώναζα και ερχότανε ,χωρίς να χρειάζεται να κουνάω το φαγητό του, θα πάρω το πιατάκι του με κάποια τροφή μέσα που είναι μεταλλικό και θα το κάνω. Η Μαρίκα φοράει σαμαράκι που την έχω δεμένη στη πόρτα του σπιτιού μας, δεν έχει συνηθίσει να τη βγάζω βόλτα με αυτό. Πάντως βρήκα και άλλους γείτονες από της άλλη μεριά της γειτονιάς και με ρωτάγανε γι’ αυτόν. Μένω στη Πάτρα στην περιοχή του Αγ. Γιώργη του Λάγγουρα, είναι μια περιοχή που είναι κέντρο-απόκεντρο. Μέσα σε μια δεκαετία δεν έχουν παραμείνει παρά 6 οικόπεδα άκτιστα και αυτό επειδή αυτά ανήκουν στον δεύτερο μεγαλύτερο τσιφλικά της περιοχής (αυτός που έχει το μεγάλο σκύλο που κυνηγάει τις γάτες). Πάντως την ακτίνα 1,5 χιλιομέτρου την έχω καλύψει με αφισούλες και παντού αρνητική απάντηση. Μάλλον τον κλέψανε….. :cry: :mad:
Βλέποντας όμως το μήνυμα της chouzouris με θέμα τον κακομοιρούλη πήρα και εγώ τα πάνω μου! Αυτά είναι ευχάριστα γεγονότα!:up:

Εγώ τον είχα νεκρό τον κακομοιρούλη! Κι όμως επέστρεψε. Δεν πρέπει ΠΟΤΕ να χάνουμε την ελπίδα μας!

αχ μακαρι να γυριση και ο δικος μου ο αλλος γατουλης που ειχα πριν τον Περση,αν και περασαν 4 μηνες ακομα τον περιμενω!

Παντως σκεψου αν μπορεισ να δοκιμασεις να βρητε με τη μαρικα κανα στοιχειο.Το πιατακι με το φαει αν μπορεισ να το αφηνεισ και εξω να δεις αν ερθει κανεις να φαει.Στα αχτιστα οικοπεδα να πασ να δεις και αυτο που λεγανε τα κοριτσια επισης το βραδι βολτα και αν μπορεις και αργα γυρς στησ 12 που φανταζομαι δεν θα εχει κινηση.Παρε ενα φακο κανα πιατακι με φαει.(εγω χθες ειδα διο γατουλινια εξω καθως ακουγα το ενα και ειπα μην επαθε τπτ και εβαλα και φαγακι).Εχεισ δει τπτ αδεσποτα γατια στη περιοχη σου?
Μερικεσ φορεσ μαζεβονται ολα καπου μαζι.
Μην χανεισ τισ ελπιδεσ ο κακομοιρουλησ γυρισε!Μπορει να τα καταφερει και ο φοιβος!!!:)

Τα μόνα ‘αδέσποτα’ που έχω δει, γιατί όπως είπα και σε προηγούμενο μήνυμα μου δεν υπάρχουν αδέσποτα πια σε αυτή τη γειτονιά, είναι ένας ασπρόμαυρος γάτος όπου κοιμάται στο κεφαλόσκαλο μιας κοπέλας που έχει ένα σκυλάκι και η οποία ξέρει τον Φοίβο και κοιτάει και η ίδια για αυτόν όταν βγάζει βόλτα το σκύλο της. Βλέπετε έχω λίγο-πολύ καλύψει όλες τις πιθανούς τρόπους ανεύρεσης του. Το μόνο που μένει είναι να βρει ο Φοίβος το δρόμο του για το σπίτι του!

Πάρε λίγο θάρρος από την ιστορία της Βικτωρίας (Chouzouris).
Ο "κακομοιρογατούλης" που φρόντιζε εξαφανίστηκε και επέστρεψε σε καλή κατάσταση μετά από 2 μήνες! Μακάρι και ο Φοίβος!

Εχθές καθώς είχα κάτσει στην πιάτσα της Διάκου (είμαι ταξιτζής) άκουσα κάτι κοριτσάκια που πέρασαν δίπλα μου να λένε: αχ το κακόμοιρο πρέπει να του έχει πατήσει τη ουρίτσα και το ποδαράκι. Κοιτάω απέναντι και τι είδα, ένα τόσο δα μικρούλη γατάκι που προσπαθούσε να κουνηθεί και έσερνε το πίσω μέρος του σώματος του. Τρέχω απέναντι και το μικρούλη κατάμαυρο με μουσουδίτσα που θύμιζε αλεπού είχε λιωμένο το πίσω δεξί πόδι και ήταν χτυπημένο και στην κοιλία του που ήταν μαλακιά και μπορούσα να πιάσω το αντεράκι του που είχε μέσα κακάκια. Στάθηκε τότε μια κοπέλα δίπλα μου και με ρώτησε τι έγινε. Δεν βλέπεις της λέω κάποιος το πάτησε και δεν βλέπω να την βγάζει μέχρι αύριο. Θα το αναλάβεις; τη ρώτησα, έχω μια γάτα στο σπίτι, μου απάντησε, και εγώ έχω μια και είναι και έγκυος. Κοιτάω απέναντι στο αυτοκίνητο και με περίμενε πελάτης, θα το πάρεις; την ξαναρωτώ, βλέμμα απελπισίας λαμβάνω ως απάντηση. Το παίρνω στα χέρια μου παίρνω και λίγο χαρτί πίσω από το πόρτ-παγκάζ και το βάζω πάνω στα πόδια μου για τις επόμενες 3 ώρες δουλειάς που μου είχαν απομείνει. Δεν έβγαλε μιλιά το μικρούλη. Τελειώνει η βάρδια μου και γυρίζω σπίτι, ο πατέρας μου θα με σκοτώσει αν το δει, το αφήνω έξω κοντά στην εξωτερική σκάλα, μπαίνω στο σπίτι, αφήνω τα πράγματα, πάω επάνω στο δωμάτιο μου, κατεβαίνω από την εξωτερική σκάλα και το παίρνω στο δωμάτιο μου. Του έδωσα νεράκι και το κακομοίρικο διψούσε πολύ, έβαλα ιώδιο στο ποδαράκι του το έδεσα με γάζες, η Μαρίκα όλο χιιιιιιιιι του έκανε. Βγήκα για να κοιτάξω για το Φοίβο και γύρισα με άδεια χέρια πίσω….. Το γατάκι δεν κουνήθηκε καθόλου από την θέση του, νεράκι και πάλι και χαδάκια. Κατά τις 4 το πρωί νεράκι και μερικά χαδάκια ακόμα, ποτέ δεν είναι πολλά! 8 το πρωί και όλα είχαν τελειώσει… Καλό ταξίδι μικρούλη και πέσε στα μώρα μου εκεί επάνω ότι τα αγαπώ πολύ και μου λείπουν αφάνταστα….

Λυπαμαι πολυ. Κριμα. Τι αλλο να πω?:(
Παντως μπραβο σου και χαιρομαι που υπαρχουν ανθρωποι οπως εσυ.

!

Καλά που είμαι σπίτι μου και όχι σε γραφείο να με δουν να κλαίω...
Να μπορούσαν να διαβάζουν τέτοιες ιστορίες όσοι κάνουν αδιάφορα (και έστω κατά λάθος) κάτι τέτοιο δίχως να αντιμετωπίζουν ως ψυχούλες τούτα τα πλασματάκια... Δίχως να το σκεφτούν μια στιγμή...
Το έγραψες τόσο τρυφερά, τόσο πραγματικά!
Πέθανε κάπως πιο αξιοπρεπώς χάρη σ'εσένα "ψωρόγατο", να είσαι καλά!

:cry::cry:Αντίο μικρούλη..Τουλάχιστον κάποιος στις τελευταίες σου στιγμές ήταν κοντά σου..Ψωρόγατο δεν έχω λόγια..

Πολύ λυπητερά όλα αυτά που διάβασα σήμερα :( :( :( Tι κρίμα...
Eλπίζω για το Φοίβο να είναι ζωντανός και να βρεθεί ή τουλάχιστον να τον έχει πάρει κάποιος που τον αγαπάει. Pώτησες αυτόν με το σκύλο;

Με στενοχωρήσατε σήμερα... Σνιφ!
Αντίο!

:cry: :cry: Κι εγώ δάκρυσα... :(
Τουλάχιστον έφυγε μακριά απο τα κτήνη της κοινωνίας μας που σκοτώνουν ένα πλασματάκι "ελαφρά την καρδία" και συνεχίζουν τη διασκέδαση τους γιατί "σιγά μωρε, δεν ήταν και άνθρωπος" :mad:
Επίσης συμφωνώ απόλυτα με αυτό:
Πέθανε κάπως πιο αξιοπρεπώς χάρη σ'εσένα "ψωρόγατο", να είσαι καλά!

:cry::cry::cry:

Ψωρόγατο σου αξίζουν συγχαρητήρια. Μπορεί να μην κατάφερες να το σώσεις αλλά τουλάχιστον προσπάθησες και δεν το εγκατέλειψες στην τύχη του.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back