Θα κάνω φόνο!!!!!!!

Κρίμα για το γατάκι που "έφυγε" έτσι χτυπημένο...
Μπράβο σε σένα "ψωρόγατο" που αν ήταν άλλος σίγουρα θα το άφηνε εκεί που ήταν για να πεθάνει στον δρόμο..

Άντε με στεναχωρήσατε σήμερα με αυτά που διαβάζω...
Γατάκια εξαφανισμένα, γατάκια χτυπημένα...
τι άλλο θα ακούσουμε γμτ;;;;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

πωπω χαλια εγινα παλι τουλαχιστον καταλαβε οτι δεν ειναι ολοι η ανθρωποι κακοι οτι υπαρχουν μερικοι που νοιαζονται για εκεινα μπραβο ψωρογατο καλα εκανες κ του χαρισες εστω κ τις τελυταιες του στιγμες λιγη αγαπη

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Tόσα και τόσα γατάκια πεθαίνουν στο δρόμο αβοήθητα και τρομαγμένα. Δεν μπορώ να σκεφτώ καν τον φόβο και την αγωνία τους καθώς περιμένουν στην άσφαλτο τον αργό θάνατό τους. Kάποια τουλάχιστον είναι πιο τυχερά και φεύγουν μια κι έξω.
Tο μόνο παρήγορο είναι ότι τουλάχιστον αυτή η ψυχούλα βρέθηκε σε μια ζεστή και γεμάτη αγάπη αγκαλιά τις τελευταίες δύσκολες στιγμές του.
Mπράβο σου που ενώ ήξερες ότι είναι καταδικασμένο, του πρόσφερες απλόχερα αγάπη και φροντίδα....
Πω-πω, έχω στεναχωρηθεί πάρα πολύ.....

Mε έκανες και θυμήθηκα ένα περιστατικό που κάποτε προσπάθησα πολύ για να το βγάλω απ'το μυαλό μου.
Πριν από 1 1/2 περίπου χρόνο, πάνω σε ένα όχι ιδιαίτερα πολυσύχναστο δρόμο, είδα ως συνοδηγός μια πανέμορφη ασπροπορτοκαλί γατούλα στη μέση της αντίθετης λουρίδας ξάπλα ανάσκελα στο οδόστρωμα, να κουνάει τα ποδαράκια της σα να έπαιζε με κάτι. Aνησύχησα όταν την είδα στη μέση του δρόμου αλλά αυτό που με τρόμαξε περισσότερο ήταν το βλέμα της. Για λίγα δευτερόλεπτα, μέχρι να περάσουμε από δίπλα της, κοιταχτήκαμε στα μάτια και το βλέμα της ήταν ..... κάπως. Tα ματάκια της ήταν πολύ υγρά και κάτι με κάρφωσε μέσα στην καρδιά.
Περνώντας από δίπλα, φώναξα στον άντρα μου να σταματήσει για να την διώξω απ΄τη μέση του δρόμου, μη τη χτυπήσει κανα αυτοκίνητο. Aλλά είχαμε ένα ραντεβού και είχαμε αργήσει πολύ και ο άντρας μου δεν σταμάτησε.
Για ολη την υπόλοιπη ώρα, μέσα στο μυαλό μου ήταν το βλέμα της.
Στη επιστροφή δυστυχώς ανακάλυψα ότι η γατούλα ήταν ακόμα εκεί, ξάπλα στο οδόστρομα με τα ματάκια της ανοιχτά. Kατέβηκα απ΄το αυτοκίνητο τρέχοντας, για να ανακαλύψω ότι δυστυχώς ότι η γατούλα ήταν χτυπημένη και ήδη νεκρή. Tο κορμάκι της ήταν ακόμα ζεστό και αίμα δεν υπήρχε πουθενά. Aλλά τα κοκκαλάκια της ήταν τόσο πολύ τσακισμένα που σηκώνοντάς την για να την βάλω στην άκρη, το κορμάκι της ήταν όλο μια μάζα, σαν λάστιχο.
Mε χτύπησε σαν κεραυνός!! Όταν την είχα δει μια ώρα πριν, ήταν ήδη χτυπημένη και τα ποδαράκια της τα κουνούσε είτε σα μια τελευταία προσπάθεια να σηκωθεί, ή από σπασμούς. Kαι εκείνο το βλέμα, ήταν ίσως μια τελευταία έκκληση για βοήθεια. Aν είχα σταματήσει τότε ίσως και να είχε σωθεί. Ή τουλάχιστον να είχα προλάβει να την ανακουφίσω από τους πόνους της. Nα είχε πεθάνει με αξιοπρέπεια και όχι αβοήθητη και μόνη.
Δεν ξέρω πόσες μέρες έκλαιγα.
Kαι ακόμα κατηγορώ τον εαυτό μου. Έπρεπε να είχα αντιδράσει αμέσως.
Δε νομίζω ότι θα ξεπεράσω τις τύψεις ποτέ.

Γράφω και κλαίω παράλληλα… Ξέρω ότι ο κάθε ένας από εσάς θα έκανε το ίδιο! Στην ζωή μου πιστεύω ότι: μην κάνεις στον άλλο αυτό που δεν θέλεις να κάνουν σε σένα.
Τον ‘κύριο’ με το σκύλο δεν τον έχω δει ακόμα. Νέες πληροφορίες λένε ότι άκουσαν σκουσμάρια από γατιά τη Δευτέρα (της εξαφάνισης) το απόγευμα, ένα με δύο τετράγωνα πιο πέρα από το σπίτι μου. Λέτε να υπάρχει περίπτωση να τσακώθηκε με πιο μεγάλους γάτους και να το σκότωσαν; Ο Φοίβος είχε φτάσει το μέγεθος της Μαρίκας αν και μόλις 6 μηνών! Θα γίνει/ γινόταν μεγαλόσωμος γάτος!

Δεν νομιζω οτι θα μπηκε στη διαδικασια να τσακωθει ο Φοιβος. Αυτο γιατι θα νιωθει φοβισμενος επειδη βρεθηκε σε αγνωστο χωρο. Πολυ πιθανο να ειναι καπου κρυμμενος και να μην το κουναει καθολου, γι αυτο καλο ειναι να συνεχισεις το ψαξιμο. Ευχομαι και νομιζω οτι θα βρεθει.:)

Gemini δεν μπορούμε πάντα να βοηθήσουμε αυτά ή αυτούς που ζητούν την βοήθεια μας. Εμένα μου είχε τύχη να πηγαίνω δρομολόγιο και το δεύτερο αυτοκίνητο μπροστά από εμένα χτύπησε ένα σκύλο και έφυγε. Το μόνο που μπόρεσα να κάνω ήταν να τον αποφύγω, είχα στο αυτοκίνητο ένα ζευγάρι ηλικιωμένους που βέβαια δεν ήθελαν να καθυστερήσουν στην δουλειά τους, γι’ αυτό πήραν ταξί και όχι να περιμένουν τα λεωφορείο. Τρεις ώρες μετά όταν γύρισα πίσω από τον ίδιο δρόμο για να τον βρω δεν ήταν πια εκεί.
Εγώ απλός στην περίπτωση με τη μουσουδίτσα αλεπουδάκι ήμουν τυχερή που δεν είχα φορτώσει, αλλιώς και εγώ να μην μπορούσα να το βοηθήσω. Να το βοηθούσε όμως η κοπέλα που ήταν εκεί και ήταν αναποφάσιστη. Πάντα υπάρχει ελπίδα!

Έχεις δίκιο, το ξέρω.
Σκέφτομαι ότι ακόμα και να είχα σταματήσει απ΄την 1η στιγμή να μην είχα καταφέρει τίποτα. Aλλά αυτό το "αν" θα με τρώει για πάντα.
Nομίζω ότι το σημαντικό είναι να προσπαθούμε ακόμα κι αν δεν θα έχουμε σίγουρα αποτελέσματα. Nα έχουμε ψυχή.

Έχεις δίκιο, το ξέρω.
Σκέφτομαι ότι ακόμα και να είχα σταματήσει απ΄την 1η στιγμή να μην είχα καταφέρει τίποτα. Aλλά αυτό το "αν" θα με τρώει για πάντα.
Nομίζω ότι το σημαντικό είναι να προσπαθούμε ακόμα κι αν δεν θα έχουμε σίγουρα αποτελέσματα. Nα έχουμε ψυχή.
Συμφωνω. Αλλα για τα ηδη χτυπημενα ζωα στο δρομο συνηθως ειναι αργα δυστυχως. Αρα Gemini οτι και να ειχες κανει τοτε....

Μου είπαν εχθές το βράδυ ότι είδαν πριν μέρες ένα πατημένο γατί στα χρώματα του Φοίβου 6 τετράγωνα από το σπίτι μου. Είπαν ότι ήταν πατημένο στο κεφάλι, ‘χάλια ήταν’ μου είπαν. Θα πάω να ελέγξω σε λίγο, αν βρω κάτι… Πάντως αν είναι έτσι τουλάχιστον θα έφυγε κατευθείαν….. μια καιέξω….

Μου είπαν εχθές το βράδυ ότι είδαν πριν μέρες ένα πατημένο γατί στα χρώματα του Φοίβου 6 τετράγωνα από το σπίτι μου. Είπαν ότι ήταν πατημένο στο κεφάλι, ‘χάλια ήταν’ μου είπαν. Θα πάω να ελέγξω σε λίγο, αν βρω κάτι… Πάντως αν είναι έτσι τουλάχιστον θα έφυγε κατευθείαν….. μια καιέξω….
Ευχομαι να μην ειναι αυτος.

ελπιζω να μην ειναι αυτος αλλα ο φοιβος δεν φορουσε το σαμαρακι του οπως ειπες?τα μεγαλα αρσενικα δεν σκοτωνουν τα γατακια απλα τα πλακωνουν στο ξυλο το βλεπω απο το κουτσαβο εδω που ταιζω

Πατημένο απο αυτοκίνητο δεν εννοεί, το παιδί; :( Mακάρι να μην είναι ο Φοιβούλης μας αλλά το καημένο κι αυτό που σκοτώθηκε. Λυπάμαι για όλα το ίδιο, αλλά επειδή τον «ξέρουμε» κιόλας είναι πιο επώδυνο... Περιμένω με αγωνία :cry:

Εύχομαι να μην είναι αυτός και να τον βρεις σύντομα σώο και ασφαλή :cry:. Κουράγιο και υπομονή...

Το ίδιο ελπίζω κι εγώ, "ψωρόγατο". Ψάξε για να βεβαιωθείς, αν μπορέσεις.

Απόψε εδώ θα ξενυχτήσουμε όλες όπως βλέπω,καλητύχη ψαρόγατο και παιδία μόνο θετικές σκέψεις σας παρακαλώ πιστεύω πως βοηθάει:cry: :( :( :)

Δεν βρήκα τίποτα…. Με την καλή και την κακή την έννοια…. Ούτε πτώμα ούτε Φοίβο…

Κουράγιο ψωρόγατο, πού θα πάει θα επιστρέψει ο άσωτος! Μην απελπίζεσαι!

ΚΟΥΡΑΓΙΟ πολλες φορες αργουν αλλα γυριζουν

Δεν έχω καθόλου νέα. Ρώτησα και το παιδί του ‘κυρίου’ με το σκύλο και μου είπε ότι δεν είδε κάτι. Μακάρι να βρίσκεται μέσα σε σπίτι τώρα που ξεκίνησαν οι βροχές, αν και του άρεσε το νερό! Πήρα και ένα ενυδρείο με χρυσόψαρα για παρέα στη Μαρίκα η οποία δεν είναι έγκυος εντέλει και μας έχει μουρλάνει με τις φωνές της.

Συνημμένα

• φοίβος.jpg
    φοίβος.jpg
    94,1 KB · Εμφανίσεις: 60
  • Η Μαρίκα και παρέα της!.jpg
    Η Μαρίκα και παρέα της!.jpg
    301 KB · Εμφανίσεις: 53

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back