Θα κάνω φόνο!!!!!!!

Τα αγαπησε πολι τα ψαρακια η μαρικα χαχα

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Δεν ξέρω τι να κάνω….
Από τότε που μας έφυγε ο Φοίβος τα πράγματα στο σπίτι είναι λίγο περίεργα, στην αρχή ήμασταν πολύ στενοχωρημένοι και συνέχεια στην ‘τσίτα’ αλλά από την άλλη ελπίζαμε για μια εγκυμοσύνη! Η εγκυμοσύνη όμως δεν ήλθε και μας έμεινε η ‘τσίτα’. Είναι άβολα στο σπίτι, κάθε φορά που ακούμε να φωνάζουν γάτες (που δεν είναι και συχνά) πετάγομαι έξω από το σπίτι και φωνάζω το όνομα του: Φοίβος, αγόρι μου εσύ είσαι;;;;;; Μας λείπει αφάνταστα…… όταν κινούμε στη γειτονία είναι τα μάτια μου και τα αφτιά μου ανοιχτά μήπως δω ή ακούσω τίποτα. Δεν χάνω τις ελπίδες μου και ελπίζω για το καλύτερο!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 19 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μην απογοητευεσαι ψωρογατακι ελπιζω αυριο ο καινουριος μηνας να στον φερει πισο.:)

Κι εγώ στο εύχομαι :)

κουραγιο

Φιλη μου υπομονη, συνεχισε να ψαχνεις και ο Θεος βοηθος! Παντως σχετικα με τις θεουσες, να σας πω εγω περιστατικο να τρελαθειτε! Στη δουλεια μου εχω μια γυναικα (να μην τη χαρακτηρισω καλυτερα) η οποια θεωρει τις γατες πλασματα του... διαβολου!!! και φυσικα αυτο το ανθρωποειδες ειναι θεουσα. πως γινεται τωρα να πιστευεις τοσο στο Θεο και στον αντιποδα να θεωρεις καποιο απο τα πλασματα που επλασε διαβολικο, ε αυτο ειναι αλλο θεμα! η συγκεκριμενη μολις βλεπει γατα κανει σαν υστερικια, μονο ξορκισμο δεν μας εχει πει να κανουμε! Μιλαμε οτι ο κάλος στον εγκεφαλο είναι τεραστιων διαστασεων! Αρα πες στη θεουσα να παει να κλειστει σε κανα μοναστηρι γιατι σε αυτην την κοινωνια ειναι αχρηστη η παρουσια της και συνεχισε τον αγωνα σου με τις ευχες ολων μας για την γρηγορη ευρεση του γατου σου!Επι της ευκαιριας donAdr vbmenu_register("postmenu_8374", true); μη μου πεις οτι εισαι ο Αντρεας με τον Δον!!!Κουκλος ο γαταρος!
Αργυρω

Το ξέρω,πέρασαν 3 χρόνια,αλλά τελικα΄τι έγινε;

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 16 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back