Θα μου λείψετε...

Υπομονή και όλα θα είναι περαστηκά, θα δεις.Οι προσευχές μας ειναι μαζί σου.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

περαστικα στους δικους σου και πολυ κουραγιο για σενα και τον αντρα σου!ελπιζω να πανε ολα καλα και να περασεις μετα ξενιαστες διακοπες:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Και οι δικες μου σκεψεις θα ειναι μαζι σου
:) :) :)
Και με τοση θετικη γατο ενεργεια ολα θα πανε καλα!!!
Καλη σου δυναμη και να πηγαινεις συχνα τα παιδια σε ιντερνετ καφε
(ανεθετε τους εργασιες τωρα που ειναι καλοκαιρι!!!)

Εύχομαι όλα να τελείωσουν καλά και γρήγορα και πριν το καταλάβεις να είσαι διακοπές.:inlove:

καλησπερα σε ολους σας,,ηρθα σημερα για μια βολτα στο γραφειο -να μπω και καμια ωριτσα μετα απο τοσο καιρο και να σας πω τα δικα μου -να δω και οτι προλαβω απο τα νεα σας,,την παρασκευη βγηκε απο το νοσοκομειο ο μπαμπας μου-τελικα κατσαμε 2 εβδομαδες μεσα-την ημερα της επεμβασης κοντεψα να μεινω απο το αγχος την ωρα που περιμενα εξω,,ενω ηταν για κανα 2-3 ωρες να διαρκεσει τελικα προεκειψε ενα αλλο προβλημα-ειχε και στενωση εντερου εκτος απο τον πολυποδα και το ειδαν εκεινη την ωρα-του εκοψαν 20 εκατοστα απο το παχυ εντερο αλλα απο οτι μας ειπαν ηταν πολυ τυχερος που εγινε η επεμβαση του πολυποδα και ανακαλυψαν και αυτο--αν αργουσαμε λιγο ακομα θα ειχε το λιγοτερο σακουλακι για μια ζωη η θα εφτανε μεχρι και σε συψαιμια,,οποτε ολα εγιναν για καλο-η επεμβαση κρατησε 6 ωρες αλλα τελικα μετα 2 βδομαδες ειναι στο σπιτι του ο ανθρωπος και καλα -ενταξει θελει μια προσοχη στη διατροφη για κανα μηνα και να μην σηκωνει βαρος για 6,,αλλα ειναι ενταξει----η μητερα μου ταλαιπωρηθηκερ με κατι εξετασεις αλλα δεν νοσηλευτικε τελικα -κανει απλα μια αγωγη με κορτιζονη-την ιδια μερα και ωρα που ειχαν το μπαμπα μου στο χειρουργειο ειχαν και την μανα μου στο διπλανο στο ιδιο νοσοκομειο για μια εξεταση στα πνευμονια-αφηστε εκεινη η μερα θα μου μεινει για παντα--το μαιρουλι απο την αλλη εχει μεγαλωσει αρκετα κανουμε κανονικα τα εμβολια μας και ετοιμαζομαστε το σαββατο να φυγουμε χαλκιδικη-θελω να σας ευχαριστησω ολους για τα καλα σας λογια που ηταν οντως πολυ σημαντικα εκεινες τις μερες για μενα

Περαστικά στους γονείς σου και φιλιά στη Μαιρούλα!!! Τέλος καλό όλα καλά!:up: :up: :up:
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση και όποτε βρίσκεις ευκαιρία μπαίνε να λές κανένα γεια...;)

Περαστικά στους γονείς σου και φιλιά στη Μαιρούλα!!! Τέλος καλό όλα καλά!:up: :up: :up:
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση και όποτε βρίσκεις ευκαιρία μπαίνε να λές κανένα γεια...;)
σιγουρα-απο την στιγμη που περασε η μπορα με τους δικους μου και βγηκαμε την παρασκευη αρχισε να με πιανει το συνδρομο στερησης:lol: ευχομαι σε ολους να εχουν ενα καλο ομορφο καλοκαιρι και που και που θα τα λεμε...

παντως τοση ωρα που ειμαι στο γραφειο προλαβα να ετοιμασω ενα πακο χαρτια για να τα κολλησω στην χαλκιδικη που θα παω γιατι ειχαμε παλι κρουσματα με φολες-εκτος απο μια φορμα καθησα και εκανα και μια περιληψη απο ενα ανολογο αρθρο της γιασμιν και το τυπωσα-θα τα κολλησω ωρα καταλληλη μαζι με τον αδερφο μου-βλεπω να μας κοπανανε οι αγρικοι-μετα απο κανα 10ημερο θα παω καιο στο δημαρχειο μουδανιων με τα 3 παιδακια μου να διαμαρτυρηθω και καλα για τον κινδυνο που διατρεχουν τα παιδια απο το πεταμα δηλητηριων κτλ-αυτο ηταν ιδεα μιας φιλοζωης απο χαλκιδικη-για να δουμε τι θα καταφερουμε-θα σας ενημερωνω παντως

Τα καλυτερα για τους δικους σου. Τα δυσκολα ειναι πισω λογικα και πλεον θα ειναι ολο και καλυτερα τα πραγματα.
:) :) :)
Να εισαι καλα!!!

καλό κουράγιο σου εύχομαι κούκλα...θα δεις πως όλα θα πάνε καλά!

μπράβο, όλα καλά να πάνε.... και εσύ να αποκτήσεις την ηρεμία σου!:up:

;) καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για αλλη μια φορα γιατα καλα σας λογια-ηρθα σε ενα καφε για κανα μισαωρο-ειδα πολυ λιγα-απο σεπτεμβρη παλι θα μπω ξανα στην παρεα σας-ηθελα μονο να σας πω οτι ειμαστε καλα-η μαιρουλα εκανε και το τριτο εμβολιο και ολα ενταξει-αρχισε να κανει διαφορα ακροβατικα στα περιβαζια του μπαλκονιου αλλα ευτυχως ειμαι πρωτο οροφο οποτε...εχει μεγαλωσει αρκετα αλλα παραμενει πολυ πολυ τρυφερη και χαδιαρα-σας στελνει ολους την αγαπη της και ελπιζει να περνατε καλα..φιλια σε ολους ;)

Ωραία!:up:
Καλά να περνάτε και εσείς και φιλιά στη Μαιρούλα!:kiss:

:cool: παρολα αυτα που μου συμβαινουν-τρακαρισμα-γατουλης κτλ΄΄΄΄΄΄εχω αρχισει καεκδηλωνω εντονα σημαδια στερησης ...οσο πλησιαζει ο σεπτεμβρης που θα γυρισω και παλι σε καθημερινη σχεδον βαση στηνπαρεα σας τοσο με πιανει:redface:για τον γατουλη σας ειπα τα νεα΄΄η μαιρουλα απο την αλλη ειναι καλα μεσα στην τρελλα εγινε 4 μηνων και αρχισε να κανει και διαφορα χαζα για τα οποια θα σας συμβουλευτω οταν γυρισω για να εχω και το χρονο..φυσικα παραμενει πολυ πολυ τρυφερη και χαδιαρα..οταν γυρισουμε θεσσαλονικη και οι 7 πλεον 5και 2:lol::lol::lol: θα σας δειξουμε καικαινουριες φωτογραφιες μας να δειτε πως μεγαλωσαμε--καλα η μαιρη εγινε σαν πιτ μπουλ:lol::lol: εκανε ενα στερνο :Dκαι ενα ποδι-προς το παρων σας στελνουμε πολλα πολλα φιλια:kiss::kiss::kiss::kiss:

:):):):)
Να 'σαι καλα και σας περιμενουμε

Καλά να είσαστε και καλά να περνάτε :)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back