ψωρόγατο
Εκκολαπτόμενο μέλος
Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
nefeli
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος
Και με τοση θετικη γατο ενεργεια ολα θα πανε καλα!!!
Καλη σου δυναμη και να πηγαινεις συχνα τα παιδια σε ιντερνετ καφε
(ανεθετε τους εργασιες τωρα που ειναι καλοκαιρι!!!)

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
aspasiapef
Διάσημο μέλος
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση και όποτε βρίσκεις ευκαιρία μπαίνε να λές κανένα γεια...

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
σιγουρα-απο την στιγμη που περασε η μπορα με τους δικους μου και βγηκαμε την παρασκευη αρχισε να με πιανει το συνδρομο στερησηςΠεραστικά στους γονείς σου και φιλιά στη Μαιρούλα!!! Τέλος καλό όλα καλά!![]()
![]()
![]()
Καλές διακοπές και καλή ξεκούραση και όποτε βρίσκεις ευκαιρία μπαίνε να λές κανένα γεια...![]()
ευχομαι σε ολους να εχουν ενα καλο ομορφο καλοκαιρι και που και που θα τα λεμε...Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
χριστινα
Διάσημο μέλος
Να εισαι καλα!!!
Olivia
Εκκολαπτόμενο μέλος
mimikaki
Διάσημο μέλος

LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
καλησπερα σε ολους και ευχαριστω για αλλη μια φορα γιατα καλα σας λογια-ηρθα σε ενα καφε για κανα μισαωρο-ειδα πολυ λιγα-απο σεπτεμβρη παλι θα μπω ξανα στην παρεα σας-ηθελα μονο να σας πω οτι ειμαστε καλα-η μαιρουλα εκανε και το τριτο εμβολιο και ολα ενταξει-αρχισε να κανει διαφορα ακροβατικα στα περιβαζια του μπαλκονιου αλλα ευτυχως ειμαι πρωτο οροφο οποτε...εχει μεγαλωσει αρκετα αλλα παραμενει πολυ πολυ τρυφερη και χαδιαρα-σας στελνει ολους την αγαπη της και ελπιζει να περνατε καλα..φιλια σε ολους 
chrisidor
Δραστήριο μέλος

Καλά να περνάτε και εσείς και φιλιά στη Μαιρούλα!:kiss:
LIFE
Πολύ δραστήριο μέλος
παρολα αυτα που μου συμβαινουν-τρακαρισμα-γατουλης κτλ΄΄΄΄΄΄εχω αρχισει καεκδηλωνω εντονα σημαδια στερησης ...οσο πλησιαζει ο σεπτεμβρης που θα γυρισω και παλι σε καθημερινη σχεδον βαση στηνπαρεα σας τοσο με πιανει
για τον γατουλη σας ειπα τα νεα΄΄η μαιρουλα απο την αλλη ειναι καλα μεσα στην τρελλα εγινε 4 μηνων και αρχισε να κανει και διαφορα χαζα για τα οποια θα σας συμβουλευτω οταν γυρισω για να εχω και το χρονο..φυσικα παραμενει πολυ πολυ τρυφερη και χαδιαρα..οταν γυρισουμε θεσσαλονικη και οι 7 πλεον 5και 2

θα σας δειξουμε καικαινουριες φωτογραφιες μας να δειτε πως μεγαλωσαμε--καλα η μαιρη εγινε σαν πιτ μπουλ
εκανε ενα στερνο
και ενα ποδι-προς το παρων σας στελνουμε πολλα πολλα φιλια:kiss::kiss::kiss::kiss:Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
χριστινα
Διάσημο μέλος

Να 'σαι καλα και σας περιμενουμε

Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool