Θα μου λείψετε...

• Thread starter Thread starter LIFE
  • Ημερομηνία έναρξης Ημερομηνία έναρξης

LIFE

Πολύ δραστήριο μέλος

Η LIFE αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένη. Είναι 48 ετών. Έχει γράψει 1.643 μηνύματα.
:/: σημερα και ισως λιγο και την παρασκευη να ειμαι στο γραφειο-μετα σταματαω και θα ξαναερθω πρωτα ο θεος τελη σεπτεμβρη,,φετος σταματαω 15 μερες νωριτερα λογω προβληματων[ο μπαμπας μου μπαινει παρασκευη και τριτη κανει αφαιρεση πολυποδα απο το εντερο και θα κατσει το λιγοτερο 10 μερες και η μητερα μου σημερα θα ξαναπαει γιατρο να δουμε αν τελικα μπει και αυτη στο νοσοκομειο-ειναι ετοιμη για πνευμονια...]οποτε θα εχω πολυ τρεξιμο και εγω και ο αντρας μου...φυσικα θα μου λειψετε παρα πολυ ολοι σας-μεσα στα προβληματα ειναι μια ανασα αυτη η σελιδα..ξεφευγεις καποιες φορες-αλλες φορες παλι αγχωνεσαι οταν βλεπεις δυσαρεστα και εδω..αλλα οτι και να ειναι την επαθα και εγω την εξαρτηση εδω μεσα:redface: σπιτι δεν εχω κομπιουτερ λογω τεκνων τοσο καιρο και με τα τρεχαματα δεν προλαβα να παω να δω για κανα λαπ τοπ να κανω καμμια συνδεση,,τωρα παει μαλλον-θα σας παρακολουθω αραια και που ειτε απο τον αδερφο μου ειτε απο κανενα ιντερνετ καφε στη χαλκιδικη οταν ξεμπλεξω απο ολα αυτα και φυγω,,:( :(

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( :( :(
Καταρχην ευχομαι τα καλυτερα στους δικους σου. Να ειναι ολα περαστικα και γρηγορα....
Κι εμας θα μας λειψεις.
Προσωπικα πριν παρω λαπ τοπ και οταν κλειναμε το φροντιστηριο, σε ιντερνετ καφε την εβγαζα κι εγω. Ειναι αστεια η χρεωση.Κανε το δωρο στον εαυτο σου οποτε το νιωθεις, διαλειμμα απο ταπροβληματα κ τις υποχρεωσεις
Να εισαι καλα!!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

:( :( :(
Καταρχην ευχομαι τα καλυτερα στους δικους σου. Να ειναι ολα περαστικα και γρηγορα....
Κι εμας θα μας λειψεις.Να εισαι καλα!!!!
ευχαριστω πολυ,,,αυριο δεν θα ερθω αλλα την παρασκευη μετα το κλεισιμο των σχολειων θα ερθω με τα παιδια για κανα 4ωρο στο γραφειο να τακτοποιησω κατι εκρεμοτητες,,,εχω πολυ αγχος -αλλα προσπαθω να το καταπολεμω με διαφορα αλλα πραγματαπου κανω-οπως με τα παιδια -με το να μπαινω εδω,,δεν εχω και πεθερικα να βολεψω τα παιδια-οποτε το κουπι θα το τραβηξω κυριως εγω και ο αντρας μου

Kαλό κουραγιο

Kαλό κουραγιο
ευχαριστω,,και μετα απο ολα αυτα που ευχομαι να πανε καλα το σεπτεμβρη μπαινει η μητερα μου να κανει ολικη αρθοπλαστικη στο γονατο[το 1 το ειχε κανει πριν 2 χρονια και εκατσε 40 μερες μεσα'''''] ασε ασημινα μου ολα μαζι ρε γμτ....

καλή δύναμη! :)
Περαστικά να είναι τα θέματα υγείας .
και να περνάς να μας λές τα νέα σου! Κοίτα και αυτ'ο με το λάπτοπ που σου είπε η Χριστίνα... θα είναι ένα διάλειμμα για σένα έστω και αν μπαίνεις για μισή ώρα!
φιλιά:kiss:

Περαστικά για τους γονείς σου. Να περνάς καλά. :)

Εύχομαι να πάνε όλα καλά !!!!!
:) :) :)

Περαστικά στο μπαμπά και τη μαμά και καλό κουράγιο σε σένα! Όταν θα ξαναμπείς στο forum η Μαιρούλα θα είναι 5 μηνων κοπελάρα!!!!:up:

καλό κουράγιο. Να είναι όλα περαστικά και να ξεκουραστείς πολύ....δύσκολος ο χειμώνας χωρίς ξεκούραση...δεν χανόμαστε θα τα ξαναπούμε..:)

Κι εσύ θα μας λείψεις, life! Περαστικά στους γονείς σου και ελπίζω να τα πούμε στο ενδιάμεσο. :)

καλη δυναμη κ ολα να πανε καλα μην αγχωνεσαι εδω θα ειμαστε δεν θα παμε πουθενα

Καλη συνεχεια!
Περαστικα στους γονεις σου και ευχομαι να εχεις ενα τελειο καλοκαιρι!:)

Περαστικά στους γονείς σου και ραντεβού τον Σεπτέμβρη.

τις καλυτερες μου ευχές, για γρήγορη ανάρωση.....
καλό καλοκαίρι και να προσέχεις τον εαυτό σου!!!
Ραντεβου τον Σεπτέμβρη..!!!!!:)

Να πάνε όλα καλά!!:) Και καλό κουράγιο σ' εσάς που θα τραβήξετε το κουπί...

ποπο "αγχος" η χειροτερη μου λεξη:down: :down:
περαστικα στους γονεις σου και ευχομαι συντομα να ξεμπλεξεις απο το πολυ αγχος:up: :up: και καταβαθος η ζωη ειναι ωραια!:up:

περαστικα στους γονεις σου,ολα να πανε καλα και καλο καλοκαιρι!

μπηκα για 5 απο ενα ιντερνετ καφε που ηρθα με τα παιδια-σας ευχαριστω ολους μεσα απο την καρδια μου..

:) :) :) :) :) :) Life περαστικά και γρήγορα στους δικούς σου μια μπόρα κούκλα μου είναι και πάλι ο ήλιος θα ξαναλάμψειΝα χαίρεσε τα παιδάκια σου και τη Μαιρούλα σου.Καλό καλοκαίρι:hello: :hello: :hello: :hello: :hello:

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back