katerina10
Περιβόητο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Συνημμένα
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

O Orangelo είναι ο πιο μεγάλος,που φοράει το κόκκινο περιλαίμιο.Ο άλλος είναι ο Τούσας ο πολυπαθής,αν και οι πληγές που έχει αρχίζουν και κλείνουν και το ποδαράκι-αν και δεν το πατάει κάτω,το χρησιμοποιεί κανονικότατα στο παιχνίδι,στην άμμο.Του δίνω βιταμίνη B1 (μαγιά της μπύρας) για να δυναμώσουν οι τένοντες στο πόδι του.Είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί κι όποτε τους χωρίζω ο Orangelo διαμαρτύρεται και τον βάζω πάλι στο δωμάτιο που έχω τον Τούσα και κάθονται μαζί.Δεν τσακώνονται,μόνο έτσι κάτι νιαουρίσματα και μερικές προσπάθειες του Orangelo να τον βάλει κάτω
πάντως,πιστεύετε ότι μπορεί να πλακωθούν άσχημα? Δεν είναι πολύ καιρό μαζί,αλλά,επειδή είναι αρσενικά και τα 2,λογικά,έπρεπε να είχαν "σφαχθεί" από την αρχή,ε? Τι λέτε?Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος

katerina10
Περιβόητο μέλος
O Orangelo είναι ο πιο μεγάλος,που φοράει το κόκκινο περιλαίμιο.Ο άλλος είναι ο Τούσας ο πολυπαθής,αν και οι πληγές που έχει αρχίζουν και κλείνουν και το ποδαράκι-αν και δεν το πατάει κάτω,το χρησιμοποιεί κανονικότατα στο παιχνίδι,στην άμμο.Του δίνω βιταμίνη B1 (μαγιά της μπύρας) για να δυναμώσουν οι τένοντες στο πόδι του.
Είναι σχεδόν όλη μέρα μαζί κι όποτε τους χωρίζω ο Orangelo διαμαρτύρεται και τον βάζω πάλι στο δωμάτιο που έχω τον Τούσα και κάθονται μαζί.Δεν τσακώνονται,μόνο έτσι κάτι νιαουρίσματα και μερικές προσπάθειες του Orangelo να τον βάλει κάτωπάντως,πιστεύετε ότι μπορεί να πλακωθούν άσχημα? Δεν είναι πολύ καιρό μαζί,αλλά,επειδή είναι αρσενικά και τα 2,λογικά,έπρεπε να είχαν "σφαχθεί" από την αρχή,ε? Τι λέτε?
Το φαντάστηκα ότι αυτός θα ήταν απλά ήθελα να τονίσω ότι είναι ΟΛΟΙΔΙΑ!!Κοίτα αν τα πηγαίνουν τώρα μια χαρά νομίζω ότι είσαι από τους λίγο τυχερούς.Από την άλλη καλού κακού, έχε λίγο το νου σου όπως λέει και η Μουκέλις!
aretha
Περιβόητο μέλος
Ειναι σαν διδυμάκια!
Ουφ, Δώρα και Κατερίνα, ευτυχώς που το είπατε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι με χτύπησαν τα μεσημεριανά ουζάκια και βλέπω διπλά...Έχω μια απορία..ΠΟΙΟΣ ΕΙΝΑΙ ΠΟΙΟΣ?

Κούκλοι και οι δύο!! (Και ασορτί, αυτό πού το πας; )

katerina10
Περιβόητο μέλος
Ουφ, Δώρα και Κατερίνα, ευτυχώς που το είπατε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι με χτύπησαν τα μεσημεριανά ουζάκια και βλέπω διπλά...
Κούκλοι και οι δύο!! (Και ασορτί, αυτό πού το πας; )![]()

moukelis
Επιφανές μέλος
Ουζάκια,ουζάκια ε;Όχι βρε,δεν τα βλέπεις διπλά(πόσα ήπιες και έχεις βάσιμες υποψίες για κάτι τέτοιο;;;Ουφ, Δώρα και Κατερίνα, ευτυχώς που το είπατε κι εσείς γιατί νόμιζα ότι με χτύπησαν τα μεσημεριανά ουζάκια και βλέπω διπλά...
Κούκλοι και οι δύο!! (Και ασορτί, αυτό πού το πας; )![]()
) είναι όντως ίδιοι!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Moιάζουν πολύ!! Μόνο που ο Τούσας είναι ημιμακρύτριχος και τον φαντάζομαι μεγάλο παιδί και πρέπει να είναι πολύ όμορφος,πολύ!
Ο Οrangelo δεν το έχει αυτό το φουντωτό...Άρα,και ίδιοι και συνάμα αντίθετοι...!
staman2
Περιβόητο μέλος
Καλά είναι και τα δύο τους κουκλιά. Να τα χαίρεσαι. Ο Τούσας είναι κι αυτός πανέμορφος κ σχεδόν σαν δίδυμος με τον Orangelo. Μπράβο σου που τον περιέθαλψες. Νομίζω πως ήταν το τυχερό του (σας) πραγματικά. Άσε που θάχει και παρεούλα ο Orangelo. Σίγουρα είναι το καλλίτερο για μια γάτα να έχει κ συντροφιά. Το ξέρω από δική μου πείρα με τα δικά μου τα γατάκια. Θα είναι πολύ αγαπημένοι. Οταν μάλιστα κάνεις κ στείρωση δεν θάχεις κανέναν λόγο να έχεις άγχος. Της εξαδέλφης μου τα αρσενικά (που έχει 3 -κοιμούνται αγκαλιά πολλές φορές.)
Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

Γατοαγκαλιέςςςς!Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.
moukelis
Επιφανές μέλος
Κάτι τέτοια διαβάζω και παίρνω θάρρος!Ελπίζω να τα πάει καλά κι ο δικός μου με τη μικρή μας και να μην έχουμε δράματα!Orangelo είδες τόσος κόσμος στο λέει,αν το αντέχει η τσέπη σου,μην αφήσεις το πεπρωμένο σου να φύγει!Καλά είναι και τα δύο τους κουκλιά. Να τα χαίρεσαι. Ο Τούσας είναι κι αυτός πανέμορφος κ σχεδόν σαν δίδυμος με τον Orangelo. Μπράβο σου που τον περιέθαλψες. Νομίζω πως ήταν το τυχερό του (σας) πραγματικά. Άσε που θάχει και παρεούλα ο Orangelo. Σίγουρα είναι το καλλίτερο για μια γάτα να έχει κ συντροφιά. Το ξέρω από δική μου πείρα με τα δικά μου τα γατάκια. Θα είναι πολύ αγαπημένοι. Οταν μάλιστα κάνεις κ στείρωση δεν θάχεις κανέναν λόγο να έχεις άγχος. Της εξαδέλφης μου τα αρσενικά (που έχει 3 -κοιμούνται αγκαλιά πολλές φορές.)

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος

moukelis
Επιφανές μέλος
Ε,έγινε!Σε βρήκε και τον βρήκες την κατάλληλη στιγμή!Όσο για την τσέπη,είπαμε,κάθε μέρα ένα ευρώ στον κουμπαρά,πιάνει.Ναι...αλλά από πότε,βρε σεις,το πεπρωμένο κοιτάει,γενικότερα,συνθήκες και καταστάσεις? Υποτίθεται ότι αν κάτι είναι να γίνει,θα γίνει.Γιατί στο θέμα "τσέπη" είμαστε λίγο ...![]()

Orangelo
Εκκολαπτόμενο μέλος
Θα το εφαρμόσω,όντως,αυτό με τον κουμπαρά!
prince
Διάσημο μέλος
Voula
Διάσημο μέλος
Χρήστες Βρείτε παρόμοια
-
Φορτώνει...
-
Το forum μας χρησιμοποιεί cookies για να βελτιστοποιήσει την εμπειρία σας.
Συνεχίζοντας την περιήγησή σας, συναινείτε στη χρήση cookies στον περιηγητή σας.

Αρχική Forum
Νέα Δημοσίευση
Ανέβασε Φωτογραφίες
Προσωπικές Συζητήσεις
Τα Ζωάκια μου
Gallery
Συνδεδεμένοι Χρήστες
Λίστα Αποκλεισμένων
Υπεύθυνοι του Forum
e-steki
iSchool