Θα ξαναγυρίσει;

Ευτυχώς η ιστορία είχε ωραίο τέλος:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβοοοοοοοοο!!!Χάρηκα πάρα πολύ!Σου ευχομαι να μην τον χάσεις ποτέ ξανά απο την αγκαλιά σου!(μάλλον το ένα πορτοκαλόγατο έφερε το άλλο:lol:)

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Μπράβοοοοο!!! Χαίρομαι τόσο πολύ για τον γατούλη σου!!Τώρα , μετά το μπάνιο που σίγουρα θα έχει κάνει, θα είναι σωστός. κούκλος και θα χουρχουρίζει στην αγκαλιά σου. Το απόγευμα χθες, διάβαζα την ιστορία σου πάλι και στεναχωρήθηκα που δεν είχε ακόμη γυρίσει. Έβλεπα και τις φωτογραφίες του που είναι ένας κούκλος. Σίγουρα το μωρό μου θα αισθάνεται ανασφάλεια και φόβο μετά από όσα πέρασε. Ευτυχώς που γύρισε πριν να φύγεις! Για σκέψου θα νιαούριζε μοναχούλης και θα σε έψαχνε. Τώρα έχει και παρεούλα. Πώς του φαίνεται αλήθεια?

Γεια σας και πάλι...!:) Ο δικός μου μάλλον "καλά" είναι,με κριτήριο την εξωτερική του εμφάνιση και μόνο...η κοιλιά του είναι κάπως πρησμένη, αλλά μου φαίνεται πώς συμπεριφέρεται κανονικά.Γύρισε ο ξενιτεμένος σπίτι:D τώρα κοιμάται,δεν μπορώ να κάνω και πολλά,πέρα από να τον πλύνω και να τον ταίσω...κάποιο κάταγμα δεν έχει,μόνο μικρές πληγές από γρατζουνιές σε όλο του το σώμα και κάνα δύο ψύλλους...:down: Οπότε, περιμένω από τον γιατρό να μου τον κάνει καλά.
Η γατούλα η καημένη χρειάζεται,τολμώ να πώ,περισσότερη βοήθεια από αυτόν,τώρα κουτσαίνει λίγο κι από το πίσω πόδι και έτρεχε αίμα,επειδή έχει εκεί μια άσχημη πληγή.

Ένα άλλο που με προβληματίζει είναι ότι,θα σας πω συγκεκριμένα,τα λεφτά που έχω πάνω μου είναι 130 τόσα ευρώ κι αυτά προορίζονταν,εκτός των άλλων,για να φτιάξω κάποια χαρτιά μου,τα οποία είναι πολύ επείγοντα.
Βέβαια,δεν το σκέφτομαι τώρα,επειδή γύρισε ο δικός μου και είναι και για την υγεία μου σημαντικό να τον τσεκάρει γιατρός,οπότε πρέπει να πάω οπωσδήποτε.Κι έξαλλου,σκοπεύω να τον κρατήσω.Αλλά ... η άλλη η γατούλα πιστεύω θα θέλει ακτινογραφίες κι ένα σωρό άλλα πράγματα...και δεν τα γνωρίζω εγώ αυτά,οπότε μπορείτε να μου πείτε τιμές? Πόσο κάνει μία στείρωση,επίσης,θα πρέπει να του κάνω κι εμβόλια,θα μου δώσει,ενδεχομένως,αλοιφές ή χαπάκια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τη γατούλα δεν σκοπεύω να την κρατήσω,ωστόσο θέλει γιατρική βοήθεια,απαραίτητα.Έλεγα να την έδινα μετά σε κάποια φιλοζωική να την αναλάβουν...
Πόσο λέτε να μου έρθουν όλα αυτά συνολικά? :confused:

Επίσης,δεν ξέρω και σε ποιον να πάω,ο Αίλουρος είναι ο κορυφαίος όλων,δεν έχω δικό μου μεταφορικό μέσο και θα πρέπει να πάω με συγκοινωνία και δεν μπορώ να μεταφέρω και τις δύο γάτες ταυτόχρονα εώς εκεί,επειδή έχω μόνο ένα κουτί μεταφοράς...θα μου πείτε "θα τα πας με τη σειρά".
Είναι και Κυριακή,όμως,και δεν είναι ανοιχτός.
Ψάχνω έναν που να είναι ανοιχτός τις Κυριακές εδώ στη Νίκαια,αλλά δεν βρίσκω.
Αχ,ανάθεμα τα λεφτά που πάντα μπαίνουν εμπόδιο :(
Στη μάνα μου δεν το έχω πει ότι γύρισε ακόμα,εκείνη μου λέει να μην στεναχωριέμαι,ότι θα επιβιώσει κλπ.κλπ. και που,μάλιστα,να πω ότι έχω και μία δεύτερη!:(

Θα σου πρότεινα να περιμένεις μέχρι τη δευτέρα αν δεν είναι τρομερά επίγων. Αυτοί που είναι ανοιχτά την κυριακή χρεώνουν διπλά συνήθως..
Από κει και πέρα είναι κρίμα που δεν έχεις μία πιστωτική κάρτα να χρεώσεις αυτά τα έξοδα ώστε να περάσεις με τα χρήματά σου μέχρι να γυρίσεις στους δικούς σου. :( δεν ξέρω να σου πώ πόσο θα σε χρεώσουν, αλλά για κυριακή υπερβολικά θα έλεγα

Χαιρομαι που ξαναγύρισε ο γατούλης.. Πρέπει να έχεις έναν πολύ έξυπνο γάτο αφού μπόρεσε και ξαναβρήκε το σπίτι του :)

Ναι,όντως,θα με χρεώσουνε διπλά...δεν το είχα σκεφθεί:hmm: Έτσι κι αλλιώς, αύριο θα πάω.Σκέφτομαι να πάω στον Αίλουρο,μιας κι από ότι έχω δει και διαβάσει,είναι πολύ καλοί.Και από το γεγονός και,μόνο,ότι απευθύνεται σε γάτες αποκλειστικά..:)
Το μεγάλο μου θέμα τώρα είναι τι θα κάνω με τη γατούλα,αν πάω στο πατρικό μου,πραγματικά δεν έχω που να την βάλω,θέλω να είναι σε ξεχωριστό χώρο από τον δικό μου,έχουμε κι έναν σκυλί...δύσκολα!:|

μπορείτε να μου πείτε τιμές? Πόσο κάνει μία στείρωση,επίσης,θα πρέπει να του κάνω κι εμβόλια,θα μου δώσει,ενδεχομένως,αλοιφές ή χαπάκια ή δεν ξέρω κι εγώ τι άλλο.
Τη γατούλα δεν σκοπεύω να την κρατήσω,ωστόσο θέλει γιατρική βοήθεια,απαραίτητα.Έλεγα να την έδινα μετά σε κάποια φιλοζωική να την αναλάβουν...
Πόσο λέτε να μου έρθουν όλα αυτά συνολικά? :confused:
Για επίσκεψη και γενικό έλεγχο υπολόγισε κάπου γύρω στα 25-40 το πολύ ευρώ. Το χαπάκι για τα ενδοπαράσιτα κάνει γύρω στα 5 ευρώ, η αμπούλα για τους ψύλλους γύρω στα 7-7,5.
Είναι τώρα ο καιρός του να επαναλάβει τα εμβόλια; Αν του κάνει τώρα εμβόλιο ο γιατρός, λογικά θα μπει κι αυτό στην τιμή της επίσκεψης.
Στείρωση δεν ξέρω αν θα μπορεί να του κάνει την ίδια μέρα με το εμβόλιο και τις αποπαρασιτώσεις (μήπως του πέσουν πολλά μαζεμένα), πάντως για τη στείρωση αρσενικού υπολόγιζε γύρω στα 60-70 ευρώ.
δεν έχω δικό μου μεταφορικό μέσο και θα πρέπει να πάω με συγκοινωνία και δεν μπορώ να μεταφέρω και τις δύο γάτες ταυτόχρονα
Δες εδώ την λίστα με όλους τους κτηνιάτρους που προτείνουν τα μέλη του mycat.
Κάποιοι απ' αυτούς κάνουν και επισκέψεις στο σπίτι, ίσως μπορέσεις να κανονίσεις κάτι τέτοιο...

"Είναι τώρα ο καιρός του να επαναλάβει τα εμβόλια; Αν του κάνει τώρα εμβόλιο ο γιατρός, λογικά θα μπει κι αυτό στην τιμή της επίσκεψης." <-- O δικός μου δεν έχει κάνει ποτέ του εμβόλια :-( δεν τον είχα πάει όταν ήταν μικρός.Τώρα θα πρέπει να τα κάνει όλα,έτσι? Καλά,την στείρωση δεν θα του την κάνω την ίδια μέρα.

Να δω πόσο θα πληρώσω....:( δεν είναι θέμα τσιγκουνιάς,είναι θέμα ανέχειας.

Μπράβο και συγχαρητήρια για τον γάτο σου. Μόλις σήμερα έτυχε να διαβάσω το θέμα σου και πολύ χάρηκα που τελικά είχε αίσιο τέλος. Ιστορίες σαν και αυτές μας κάνουν και εμάς που έχουμε για πρώτη φορά γάτα να μην έχουμε κανέναν ενδοιασμό όσον αφορά τις στειρώσεις. Είναι και μένα αρσενικός 3 μηνών και με απασχολεί πάρα πολύ το θέμα. Αποδεικνύετε 100% ότι ο γάτος που δεν του έχει γίνει στείρωση αργά η γρήγορα κάποια στιγμή θα την κάνει και στην καλύτερη τον περιπτώσεων θα σου γυρίσει κάποια στιγμή σε χάλια κατάσταση. Αν με την στείρωση κάποιοι υποστηρίζουν ότι παρεμβαίνουμε στην φύση των ζώων, με αυτά που διαβάζω πολύ καλά κάνουμε και παρεμβαίνουμε καθώς τα γλυτώνουμε από χίλιους δυο κινδύνους. Και πάλι Μπράβο για τον γάτο σου.:up:

ο πορτοκαλογατος σου ειναι ενας κουκλος!!!!!
καταλαβαινω οτι εχεις στριμωχτει οικονομικα και το κακο ειναι οτι αυτη την περιοδο κ οι φιλοζωικες ειναι φουλ ... Δεν μπορουν να σου δανεισουν οι φιλοι σου ισως? Αν παρεις τηλ οποιονδηποτε γιατρο, και μαλιστα επισκεψη στο σπιτι, φοβαμαι οτι θα σου στοιχισει πολυ...
αν καποιο μελος ξερει καποιον γιατρο κοντα σου κ μπορεις κατοπιν συννενοησεις να του τα δωσεις μισα -μισα.... ή αν πεις στον γιατρο οτι εχεις σκοπο να ξοδεψεις τοσα χρηματα τωρα για αυτο το λογο , και ζητα να κανει τα απαραιτητα κ τα αλλα τα κανεις μολις μπορεσεις... ευχομαι να πανε ολα καλα

Για το δικό μου,θα τα δώσω τα λεφτά,βέβαια κι εδώ με γκρίνια εκ μέρους της μάνας μου,αλλά ας μην αρχίσω να το αναλύσω,γιατί θα ξεφύγω από το θέμα.
Για το άλλο το γατί πρέπει ΟΠΩΣΔΗΠΟΤΕ να βρεθεί κάποιος που μπορεί να το αναλάβει εξ'ολοκλήρου,διότι εγώ τώρα υποχρεώνομαι να κάνω με τα 130 ευρώ που έχω εξετάσεις,εμβόλια,χάπια,αμπούλες και στείρωση για το γάτο,να φτιάξω κάτι χαρτιά μου,τα οποία είναι κατεπείγοντα (75 ευρώ και βάλε).Έτσι απλά είναι,δεν μπορώ:(
Ακόμα και σε μία φιλοζωική μου είπαν πώς η επίσκεψη είναι 20 ευρώ και με την ακτινογραφία είναι 30 (10 ευρώ η ακτινογραφία).Κι αυτή είναι απλά η διάγνωση,η θεραπεία δεν θέλω καν να σκεφθώ πόσο θα πάρει...:/::/::/::/:

Κι,εκτός αυτού,θα πρέπει και να το κρατήσω,δηλαδή να το έχω μαζί μου σε καθημερινή βάση.Η φιλοζωική απλά θα το προωθήσει για υιοθεσία κι αν δεν γίνει τίποτα με τη συμβολή τους,τότε θα είναι δική μου υπόθεση.Και αν δεν βρεθεί κανείς,θα μείνει σε εμένα,τελικά.

κοιταξε, το βασικο σε αυτην την φάση και το πρωτεύον είναι να δει το μικρό γιατρός.
Και σε δεύτερη φάση να στειρώσεις τον γατούλη σου για να μην έχεις τα ίδια.

Κι εγώ θα πρότεινα να μιλήσεις με κάποιον γιατρο και να συζητήσετε την πιθανότητα να μην πας όλα μαζί τα λεφτά απευθείας.

Παντως το μικρό μην το αφήσεις έτσι. Οσο περνάνε οι μέρες η κατάσταση με το πόδι του μπορεί να επιβαρυνθεί με αποτέλεσμα να το χάσει τελικά.

Ναι,το ξέρω ότι μπορεί και να χάσει το ποδαράκι του,αύριο θα πάρω τηλέφωνα κι αν δε βρω άκρη με καμία φιλοζωική,θα πάω στον Αίλουρο και με τα 2 και τέρμα,δεν μπορεί να περιμένει άλλο...:(

Το αγάπησα και το κοριτσάκι,αφήστε που όλο κάνω συνειρμούς...:) π.χ. γύρισε πίσω ο γάτος μου,σαν ανταπόδωση,κατά κάποιον τρόπο,στο γεγονός ότι πήρα τη μικρή στο σπίτι από το δρόμο.Γιατί τη μία μέρα έγινε το ένα και την άλλη το άλλο.Είναι και τα 2 πορτοκαλιά και θα ταίριαζαν σαν αδέρφια...
Αρχικά,το δικό μου,επειδή δεν ήμουν σίγουρη για το φύλο του,τον είχα βγάλει...Καραμέλα:D:D:D όταν πλέον,σιγουρεύτηκα,τον είπα Orangelo και μου αρέσει πολύ αυτό το όνομα.Αν και,βασικά,τον φωνάζω Gelo,Lelo,Leleko... :lol: όλο βρίσκω λέξεις.
Κι σκέφτομαι πώς η μικρή θα μπορούσε να είναι,αντιστοίχως,η Leleka :D
Tην έχω αγαπήσει κι αυτήν...είναι δυνατόν να μην την αγαπήσεις? :rolleyes: Όχι μόνο επειδή είναι αρρωστούλα,αλλά της έβαλα την άμμο στο δωμάτιο που την κρατάω και πήγε και έκανε με τη μία,καθαρότατη και,παρά το ότι θα μπορούσε να τα κάνει και έξω από το κρεβατάκι της,μιας και δυσκολεύεται να περπατήσει,πάει κάθε φορά και κάνει εκεί.Την ταίζω και μετά γουργουρίζει και παίρνει τις πιο απίθανες στάσεις,ακόμα κι αν δεν μπορεί να στηριχθεί στο σπασμένο πόδι και πέφτει,προκειμένου να είναι όσο πιο κοντά στο χέρι μου για να τη χαιδέψει.Δεν νιαουρίζει καθόλου,παρά μόνο όταν μπαίνω στο δωμάτιο.Κοιμάται σαν μπεμπούλα και τρώει με όρεξη,παίζει,φαίνεται ότι δεν θέλει να το βάζει κάτω.

Τον δικό μου τον έχω προσωρινά στο μπάνιο,κοιμάται πάνω σε ένα μαξιλάρι πάνω σε ένα χαλί μπάνιου,αλλά τον αφήνω και ελεύθερο όταν είμαι κι εγώ μαζί του,να τον βλέπω,επειδή έχω βρει ψύλλους,όχι πολλούς και δεν θέλω να κάθεται στο κρεβάτι ή όπου αλλού κάθεται.Αλλά,τελικά,τον αφήνω κι αυτός ξαπλώνει όπως παλιά,είναι πολύ βασιλικός γάτος,τελικά...δηλαδή,μόνο στο κρεβάτι κοιμάται...με την ψυχή του!:) Τον βλέπεις,δηλαδή,κι είναι απόλυτα άνετος και ικανοποιήμενος.Δεν έχει ξεχάσει τις παλιές μας συνήθειες,ανταποκρίνεται μία χαρά.
Και είμαι τυχερή και επειδή είναι μαθημένος να κάνει και σε άμμο,αλλά και στην μπανιέρα,αν χρειαστεί,οπότε έχω μόνο μία άμμο να καθαρίσω,αυτή της γατούλας.Ο δικός μου κάνει εκεί και τα μαζεύω αμέσως,απολυμαίνω κι όλα καλά.
Είχα πει ότι θα βάλω φωτογραφίες τους...έχω κάνει,αλλά δεν τις έχω περάσει καν στον υπολογιστή.
Να ηρεμήσουμε λίγο από το θέμα με τον γιατρό και θα βάλω να τους δείτε.

Αχ,γάτες...:cat::cat::cat::inlove::inlove::inlove:

Καλο θα ήταν να πάρεις φροντλαιν να βαλεις στον γατούλη για τους ψύλους. Και βάλτου άμμο του καημενούλη, σε μια λεκανίτσα, δεν είναι τίποτα, κριμα ειναι να πρέπει να πηγαίνει στην μπανιέρα!

Και βάλτου άμμο του καημενούλη, σε μια λεκανίτσα, δεν είναι τίποτα, κριμα ειναι να πρέπει να πηγαίνει στην μπανιέρα!

To λες επειδή δεν τον έχεις δει:D:D Αν ήξερα ότι ταλαιπωρείται,σαφώς και δεν θα τον υποχρέωνα να πάει εκεί.Εξάλλου,θα έκανε και στο σπίτι μέσα,δεν είμαι ιδιαίτερα αυστηρή μαζί του κι ούτε τίθεται θέμα ότι το έχει πάρει από φόβο και πάει και κάνει εκεί...!

Θα του βάλω για τους ψύλλους,τύχαμε σε Σαββατοκύριακο,αλλά σε λίγες ώρες ανοίγουν τα μαγαζιά:)

Μόλις διάβασα ότι γύρισε ο γάτος σου...ΑΧ πολύ χαίρομαι!!!Μπράβο...!!!!Τώρα?Στείρωση ε???

:D:D ναι,ναι,έγινε το θαύμα,συνέβει το αδύνατο.Τον έχω τώρα πάλι στο σπίτι και είναι σαν να μην έφυγε ποτέ.
Ε ναι,στείρωση,αλλά πρώτα θα δούμε πώς πάμε με την υγεία και μετά...

Τι έχει η υγεία του??????????????????:confused:

Mπορεί να μην έχει και τίποτα...προς το παρόν μία ουρολοίμωξη έπαθε επειδή ζευγάρωσε και του δίνω χαπάκια πρωί-βράδυ.
Σε ένα μήνα μου είπανε στον Αίλουρο ότι πρέπει να κάνει εξετάσεις για FIV και FeLV,δηλαδή για aids και λευχαιμία της γάτας:( που,ως γνωστόν,αυτά δεν θεραπεύονται...εγώ δεν το σκέφτομαι καθόλου ότι υπάρχει αυτή η πιθανότητα! Αλλά επειδή ήρθε σε επαφή με άλλες αδέσποτες γάτες,ποτέ δεν ξέρεις.
Μακάρι να πάνε όλα καλά...αν και είχα ακουστά πώς στην Αμερική έχουν βρει εμβόλιο για το FIV.Ισχύει αυτό? Στην Ελλάδα?

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back