Θα ξαναγυρίσει;

Σίγουρα και θα τα πάει τέλεια. Εκτός αν είναι λίγο μονόχνωτος σαν τον δικό μου τον Τίμυ που ήταν ο πρώτος γάτος στο σπίτι.Βέβαια είχαμε κ σκυλάκι τότε που ήρθε μωρό αυτός- κι αυτό την σκυλίτσα ο Τίμυ τη λάτρευε- μα δεν συμπάθησε νομίζω κανένα άλλο ζώο μετά από τη σκυλίτσα μας που πέθανε όταν ήταν 12 ετών. Ύστερα φέραμε ένα ημίαιμο κυνηγετικό θηλυκό πάλι σκυλί που δεν την αγαπάει σαν την πρώτη. Και τελευταία, τον Ιανουάριο 2007 του φέραμε τον Πέρση και τον Νοέμβρη 2007 τη Νάλα. Αυτά τα δυο γατάκια είναι πολύ αγαπημένα μεταξύ τους καθότι κ ίδια ράτσα. Ο Τίμυ δεν τα γουστάρει καθόλου. Να φανταστείς ότι κατά την άφιξή τους και τις δυο φορές, την 2η μέρα ξέρασε μπροστά τους όταν διασταυρώνονταν. Πιστεύω όμως πως αυτό έγινε γιατί είναι πολύ ιδιόμορφος χαρακτήρας κ επίσης τον αφήσαμε πολλά χρόνια το μωρό μου μόνο του χωρίς συντροφιά. Όταν ήρθε ο 2ος γατούλης ο Τίμυ ήταν ηδη 6,5 χρονών.
Παρόλα αυτά κάποιες φορές παίζει με τον αρσενικό.
Μην απογοητεύεσαι. Νομίζω πως θα τα πάνε πολύ καλά οι δυο τους. Αν δε κάνω λάθος ο Σείριος είναι μικρός ακόμη. Θα του αρέσει η παρεούλα.
Πόσο είναι σε ηλικία και τα δυο τους?

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ε,έγινε!Σε βρήκε και τον βρήκες την κατάλληλη στιγμή!Όσο για την τσέπη,είπαμε,κάθε μέρα ένα ευρώ στον κουμπαρά,πιάνει.;)

Κάτι τέτοια διαβάζω και παίρνω θάρρος!Ελπίζω να τα πάει καλά κι ο δικός μου με τη μικρή μας και να μην έχουμε δράματα!Orangelo είδες τόσος κόσμος στο λέει,αν το αντέχει η τσέπη σου,μην αφήσεις το πεπρωμένο σου να φύγει!:lol:

Το μήνυμα που έστειλα απευθυνόταν περισσότερο στη moukeli. Συγγνώμη που δεν έβαλα πριν παράθεση μα βιαζόμουν. Μπαίνω για λίγο στο φόρουμ γιατί είμαι στη δουλειά. Καλημέρα σε όλους!!!

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 17 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Ο Σείριος είναι τεσσάρων μηνών και κάτι τώρα,και η Μόιρα τρεις εβδομάδες μικρότερη!Είναι μικρά ακόμα,κι αυτό είναι θετικό.Και επισης,θα μετακομίσουμε σε νέο σπιτι,οποτε το περιβαλλον θα ειναι καινουριο και για τα δύο.Η γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι καλο,γιατί δεν θα έχει κανενός τη μυρωδιά το μέρος,και ίσως να συμμετέχουν μαζί στην εξερευνηση του σπιτιού.

Ο Σείριος είναι τεσσάρων μηνών και κάτι τώρα,και η Μόιρα τρεις εβδομάδες μικρότερη!Είναι μικρά ακόμα,κι αυτό είναι θετικό.Και επισης,θα μετακομίσουμε σε νέο σπιτι,οποτε το περιβαλλον θα ειναι καινουριο και για τα δύο.Η γιατρός μου είπε ότι αυτό είναι καλο,γιατί δεν θα έχει κανενός τη μυρωδιά το μέρος,και ίσως να συμμετέχουν μαζί στην εξερευνηση του σπιτιού.

Πολύ σωστό αυτό που είπε η γιατρός.
Σίγουρα θα τα βρούνε οι δυο τους. Πιστεύω πως θα είναι κ πολύ αγαπημένοι κάποια στιγμή. Πάντως είναι και τα δυο τους πανέμορφα. Να τα χαίρεσαι

Φωτογραφίες με τον Τούσα!

Είναι του Οραντζέλο ο "χώρος" εδώ,αλλά πρέπει να σας δείξω ένα μωράκι γατάκι που ,εν τω μεταξύ, έγινε αντράκι όμορφο και μεγαλούτσικοοοο!:up::inlove::inlove::rolleyes:

Υ.Γ. "Φρέσκιες" φωτογραφίες από το σπίτι φιλοξενίας!:rolleyes::up:

Συνημμένα

• DSC03411.JPG
    DSC03411.JPG
    132,6 KB · Εμφανίσεις: 39
  • DSC03423.JPG
    DSC03423.JPG
    114,2 KB · Εμφανίσεις: 41
  • DSC03420.JPG
    DSC03420.JPG
    107,6 KB · Εμφανίσεις: 39
Είναι υπέροχος! Ιδίως στην τρίτη φωτό, η φατσούλα του είναι όλα τα λεφτά!:D

Ευχαριστούμε!:)
Εμένα μου αρέσει ιδιαίτερα η δεύτερη...!;)

κούκλος κούκλος :rolleyes::rolleyes:είναι και λίγο φουντοτούλης ή κάνω λάθος;

Τι γλύκας...Πολύ ωραίο το πορτοκαλόγατο!

ΖΗΝΑ,ναι,είναι φουντωτούλης :):rolleyes::inlove:

Αν λείπει:( πολλές μέρες:cry:, τότε είναι χαμένη υπόθεση:bye:!

Κούκλος ο Τούσας σου. Να τον χαίρεσαι!!!Αυτά τα μάτια του ειναι πανέμορφα και πολύ εκφραστικά. Εν τω μεταξύ σαν πορτοκαλόγατος είναι ιδιαίτερος! Είναι και φουντωτούλης ο άτιμος. Η δεύτερη φωτό είναι απίθανη.

Τα νέα μας είναι ότι είμαστε καλά,εξεταστήκαμε για aids και λευχαιμία (και οι 2,λόγω της απουσίας του Οραντζέλου και όσων συνεπάγονται αυτής),αλλά βγήκαμε αρνητικοί.Κάνουμε μια μικρή θεραπεία με ιντερφερόνη και για τα 2 γατιά,για να δυναμώσει το ανοσοποιητικό και να μας φύγει και η ουλίτιδα που έχουμε από τη ρινοτραχείτιδα του μικρού (κόλλησε και τον Οραντζέλο ουλίτιδα) και μετά είμαστε έτοιμοι για εμβολιασμό (ο Τούσας) και για στείρωση (Επιτέλους!) για τον Οραντζέλο!:)

Μερικές φωτογραφίες,για να μας δείτε μετά τις διακοπές μας!:up:

Συνημμένα

• Πανέμορφος!.JPG
    Πανέμορφος!.JPG
    62,8 KB · Εμφανίσεις: 33
  • Τουσας.JPG
    Τουσας.JPG
    57,1 KB · Εμφανίσεις: 43
  • 3.JPG
    3.JPG
    65,9 KB · Εμφανίσεις: 34
  • 7.JPG
    7.JPG
    128,3 KB · Εμφανίσεις: 35
η ουλίτιδα είναι κολλητική; ειλικρινά δεν το ήξερα

Ομορφιές...Στην πρώτη φωτογραφία χαμογελάει!

Ο Τούσας είναι απίστευτος στη δεύτερη φωτογραφία...:inlove::inlove:

κουκλάκια ...αλλα το Τουσάκι...μωρεεεε

Εγώ δηλώνω ερωτευμένη με τον Οράντζελο..Γιατί άραγε?????:hmm::lol:

Εγώ δηλώνω ερωτευμένη με τον Οράντζελο..Γιατί άραγε?????:hmm::lol:

Ίσως επειδή ο Οραντζέλο είναι το παλιό αίμα...:D

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 0 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back