Θα πάρω ένα γάτη!!!!!!!

ΚΑΤ1

Νεοφερμένο μέλος

Ο ΚΑΤ1 αυτή τη στιγμή δεν είναι συνδεδεμένος. Είναι 29 ετών. Έχει γράψει 23 μηνύματα.
Παιδιά είμαι πολύ χαρούμενος:) :) :) :) :).Σύντομα θα πάρω ένα γάτη:up: :up: και θα τον ονομάσω αρχοντούλη:cool: :cool: .Φυσικά δεν θα τον στείρώσω.Επειδή όλοι είστε:cool: θα ήθελα να μου δώσετε μερικες :up: συμβουλές.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Επειδή όλοι είστε:cool: θα ήθελα να μου δώσετε μερικες :up: συμβουλές.
Ευχαρίστως!! :)
Η συμβουλή μου είναι ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.

Σημείωση: Το μήνυμα αυτό γράφτηκε 18 χρόνια πριν. Ο συντάκτης του πιθανόν να έχει αλλάξει απόψεις έκτοτε.

Συγχαρητήρια για την απόφασή σου!
Αρχικά διάβασε αυτό το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/nέα-γάτα-στο-σπίτι.219043/
και αυτά https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-τα-εμβόλια-που-πρέπει-να-γίνονται-στη-γατούλα.220105/,
https://www.mypetz.gr/threads/5-1-λόγοι-για-να-ΜΗΝ-πάρετε-γάτα.219103/
Επίσης εάν δεν τον στειρώσεις και ζει μέσα στο διαμέρισμα να γνωρίζεις ότι θα είναι δυστyχισμένος και θα ταλαιπωρείται.
Αν πάλι ζει εξω αστείρωτος έχει πολλές πιθανότητες να χαθεί, να σκοτωθεί αλλά και να κολλήσει σοβαρότατα νοσήματα όπως aids.

και μένα αυτή είναι η συμβουλή μου: να τον στειρώσεις...είναι πολύ πιθανό να χαθεί αλλιως και να κολλήσει και κατι πολύ σοβαρό ή να σου ψεκασει όλο το σπίτι αν είναι μέσα. Γενικότερα το ζώο θα ταλαιπωρείται...ή μήπως θα το έχεις ελεύθερο να παει με όλες τις θηλυκες εκεί γύρω και σε δυο μήνες να γεμίσει η γειτονια από πατημενα από αυτοκίνητα γατιά??? καλή άποψη δεν λέω...α και κάτι άλλο, μη φοβάσαι, ο ανδρισμός του γάτου σου (ούτε και ο δικός σου) δεν θα επηρρεαστεί...
Συγνώμη αν "διαβάζομαι" κάπως αλλα μαζεψα πρόσφατα και αναγκαστηκα να κανω ευθανασία σε χτυπημενο γατί καθως και προσπαθω όπως μπορώ να σωσω απο τον δρόμο αλλο ένα για να μην εχει την ίδια τύχη..Υπάρχουν που υπάρχουν οι αδέσποτοι γάτοι αν υπάρχουν και οι δεσποζόμενοι που κάνουν την ίδια δουλειά...τζάμπα κόπος...
Στη διάθεσή σου για συμβουλες πάντως..

Ευχαρίστως!! :)
Η συμβουλή μου είναι ΝΑ ΤΟΝ ΣΤΕΙΡΩΣΕΙΣ.[/quo
Γιατί θεωρείς ότι πρέπει να το στειρώσω;:hmm: :hmm: :hmm: :hmm:

Για όσους λόγους ανέφεραν οι προλαλήσασες και για όσους σου έγραψα στο άλλο θέμα που ρώτησες, εδώ.

Συγχαρητήρια για την απόφασή σου!
Αρχικά διάβασε αυτό το άρθρο: https://www.mypetz.gr/threads/nέα-γάτα-στο-σπίτι.219043/
και αυτά https://www.mypetz.gr/threads/Ποια-τα-εμβόλια-που-πρέπει-να-γίνονται-στη-γατούλα.220105/,
https://www.mypetz.gr/threads/5-1-λόγοι-για-να-ΜΗΝ-πάρετε-γάτα.219103/
Επίσης εάν δεν τον στειρώσεις και ζει μέσα στο διαμέρισμα να γνωρίζεις ότι θα είναι δυστyχισμένος και θα ταλαιπωρείται.
Αν πάλι ζει εξω αστείρωτος έχει πολλές πιθανότητες να χαθεί, να σκοτωθεί αλλά και να κολλήσει σοβαρότατα νοσήματα όπως aids.
Σκοπός μου είναι να μεγαλώσει μαζί μου και όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει γι αυτό πρέπει να είναι αστείρωτος. Παρόλα αυτά θα διαβάσω τα άρθρα που μου πρότεινες.

διάβασε τα αρθρα που σου προτειναν και σκέψου καλά τι θα κάνεις, αν ενημερωθεις σωστα θα καταλαβεις οτι το πρωτο πραγμα που πρεπει να κανεις ειναι να το στειρωσεις!

όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει
Κρίνοντας απ' αυτά που γράφεις, πρέπει να έχεις πολύ γερό στομάχι, ε; Γιατί οι περισσότεροι μάλλον δε θα άντεχαν να βρουν το γάτο τους χαλκομανία στη μέση του δρόμου ή να σπαρταράει, δηλητηριασμένο από φόλα.
Εσύ όμως φαίνεσαι προετοιμασμένος και έτοιμος για όλα!!

Σκοπός μου είναι να μεγαλώσει μαζί μου και όταν μεγαλώσει αρκετά και θελήσει οι πόρτες θα είναι ανοικτές και θα μπορεί να την κάνει γι αυτό πρέπει να είναι αστείρωτος. Παρόλα αυτά θα διαβάσω τα άρθρα που μου πρότεινες.
Εγω πάντως δεν ειμαι αντίθετη αν και μονο αν ζεις στην ιδανικη περιοχη. Χωρις καθολου αυτοκινητα και ανθρωπους που βαζουν φολες. Διαφορετικα να εισαι ετοιμος να τον χασεις για παντα και ισως στεναχωρηθεις πολυ.
Eπισης εαν σε φοβιζει το γεγονος οτι θα γινει "μουρόχαυλος" εαν στειρωθει, ειναι λαθος. Δεν αλλαζει καθολου ο χαρακτηρας. Ο δικος μου 7 ετων και στειρωμενος ειναι πολυ "τσαμπουκας".

ο γατος μου ειναι στειρωμενος εδω και χρονια. τωρα ειναι 6 χρονων και σε πληροφορω οτι ακομη και τωρα τσακωνετε με αλλες γατες που μπαινουν ή περνουν απο το σπιτι μας με αποτελεσμα να εχει σπασει το ποδι του, να εχει ανειξει το κεφαλι του αρκετες φορες, και να εχει παθει κι αλλους τραυματισμους λιγοτερο σοβαρους. φαντασου τι θα κανει ο δικος σου αν δεν στειρωθει.. και στην περιπτωση σου κινδινευει και απο αυτοκινητα, και ειναι και το aids της γατας και η λευχαιμια που ειπαν και τα υπολοιπα μελη (τα οποια εγω ευτυχως δεν χρειαστηκε να αντιμετωπισω)
ενω αν τον αφησεις αστειρωτο απλως θα σπερνει γατακια εδω κι εκει μεγαλωνοντας το προβλημα του υπερπληθυσμου αδεσποτων γατιων. σκεψου καλα τι ''κακο'' θα κανεις αν τον αφησεις αστειρωτο και τι καλο σε αυτον(τον γατο σου), σε εσενα που δεν θα παει η καρδια σου στην κουλουρη καθε φορα που εξαφανιζετε προς αναζητηση θηλυκιας και στην κοινωνια που δεν θα εισαι υπευθυνος για την γεννηση περισσοτερων αδεσποτων γατιων.

πολυ φιλικα:) :happy:

Εγω πάντως δεν ειμαι αντίθετη εαν και μονο αν ζεις στην ιδανικη περιοχη. Χωρις καθολου αυτοκινητα και ανθρωπους που βαζουν φολες. Διαφορετικα να εισαι ετοιμος να τον χασεις για παντα και ισως στεναχωρηθεις πολυ.
Επειδή όμως δεν ζει στην ιδανική περιοχή, αλλά στην Ν.Σμύρνη, όπου μονίμως συναντάω πατημένα γατάκια κι έχω ακούσει και ζήσει ιστορίες με φόλες τότε το καλύτερο που έχει να κάνει ο φίλος ΚΑΤ είναι είτε να στειρώσει το γατάκι που θα πάρει και να το κρατήσει μέσα στο σπίτι του, είτε να μην πάρει καθόλου γατάκι...:down:

Έχω χάσει πολλούς γάτους στο παρελθόν ακριβώς επειδή δεν τους στείρωνα...όλοι ζούσαν 2-3 χρόνια το πολύ...και είχαν πολύ άσχημο τέλος..

Δεν το ειχα προσεξει...(την περιοχη εννοω)

Εντάξει με πίσατε θα τον στειρώσω!!!!!!Μπορείτε να μου πείτε την κατάλληλη ηλικία για να τον στειρώσώ;

Καλα βρε Κατ μην βιαζεσαι!:P
Απο 7 μηνων και πανω.
Ποτε θα το παρεις το γατακι?

Κατ, έχεις βρει γατάκι ή ψάχνεις????

1 Σεπτεμβρίου αλλά από ότι βλέπετε θέλω να μάθω τα πάντα για να περάσει μία ευχάριστη ζωή ο γάτης!!!!!!!!!

Έχω βρει και περιμένω πώς και πώς να μαζέψω και τα τελευταία λευτά και περίπου 1Σεπτεμβρίου πέρνω τον ασπρόμαυρο αρχοντούλη!!!!!

Αντε με το καλό!:)

Χρήστες Βρείτε παρόμοια

• Τα παρακάτω 0 μέλη και 1 επισκέπτες διαβάζουν μαζί με εσάς αυτό το θέμα:
    Tα παρακάτω 0 μέλη διάβασαν αυτό το θέμα:
  • Φορτώνει...
Back